![]() |
#3541 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3542 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
![]() Ja już na nogach i w papierologii... zwariować można. Jeszcze dobrze nie uporaliśmy się z wewnętrznymi sprawami jak już z zewnątrz jakieś nowe ankiety będą. Niby dobrze, niby właściwie, żeby dotrzeć do źródła, ale czy to musi być na koniec roku, jak mamy największy zachrzan? Nie może być w połowie roku albo w jakiś tam spokojny miesiąc? ![]() ![]() ----------------- Adi ![]() Cyferka ![]() Dziś już piątunio ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: Dzisiaj o 04:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Tak już piątunio, do tego 13-go w piątek ![]() Także szczęśliwego dnia wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Ciężko w głowie, juższcze mocno zaspana jestem, a kawka dopiero się parzy. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Adusia, a jak Ci się spało, już wstałaś widzę światełko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3544 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Emmi, dzięki za poranną kaweczkę. ===== Tak, wczoraj nie miałam okazji wejść i odezwać się. U pulmo wszystko OK. Alergia poszerzyła się o pyłki olszy. Reszta b/z. RTG klatki w sumie niezły, tylko serce mocno powiększone. ===== Wczoraj z moją B. pobiłyśmy rekord dlugości marszu. Na liczniku mamy 10638 kroków co stanowi 7,25 km. Ależ się cieszę...!! ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cyferuś, spałam dobrze. A nawet bardzo dobrze. Kawę wypiłam, idę pod prysznic i znowu z B. ruszamy na marsz. Ponoć dzisiaj baaardzo zimno. A przecież miał najeść antycyklon z wielkim upałem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
Adusia
![]() Pogoda sprzyjała ? U nas okropnie wiało wczoraj, pogoda bardzo nieprzyjemna. Dzisiaj też brzydko, ale już tak nie wieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3546 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.