![]() |
#4051 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 5
Cześć
![]() U mnie ciągle coś. Ściskam Was bardzo serdecznie i życzę dobrego dnia ![]() Cyferko ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-07-18 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Emmi
![]() ------------ Lanolinko, piękny kubeczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Nasze śniadanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
Emmi, a to ja nie zrozumiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4055 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Bieszczady. Byłam tam dwa razy. Piękne są. Miejscami jeszcze takie prawdziwie dzikie. No i to powietrze. Nigdzie tak pięknie nie pachniało, jak w Bieszczadach po burzy.
Mazury też zaliczyłam. Przed laty tam wakacje spędzałam. Bilety. Też z nim czasem problem mam. Niecierpliwie czekam aż (już niebawem) uwolnię się od konieczności ich zakupu. Jestem tu u nas z doskoku, bo: ![]() Dla Mani i Emka fasolka po bretońsku, a dla mnie delikatna zupa kalafiorowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4056 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
Wasze śniadanko, to po prostu aż się uśmiecha, takie radosne. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Cyfetko, piękne śniadanie, ja już po drugim ale nie takim ładnym jak Twoje
Ada, przyjemnego gotowania. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwałę
![]() Lato robi sobie u mnie przerwę. Chmurzy się i ma padać przez dwa dni . Trudno. Jest ciepło, więc może padać. --------------- Adusia dużo roboty masz w kuchni dzisiaj. Ja mam barszcz w dalszym ciągu , na drugie ryba i ziemniaczki z frajera ![]() ------------------------- Moi klienci lubią Łatkę ![]() Nikt nie jest obojętny....pogłaszczą, zagadają ![]() ![]() Sporo mam tu męskich kociarzy ![]() Łatka pozdrawia ciocie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Spokojny, cichy poranek.
Pies po sąsiedzku szczekał od 4 do 7, teraz odpoczywa ![]() Jest dżdżysto, ale bardzo ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4061 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dzień dobry
![]() Cyferko ![]() ![]() U mnie nad ranem coś lunęło i w tempie ekspresowym poszło dalej. Jak to ja pomyślałam - kaczki by się ucieszyły z takiej pompy wody i poszłam spać dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Hej Emmi
![]() U mnie w nocy lało, tak Emek mówi. Deszcz słyszał, ale szczekającego psa tylko ja słyszę ![]() ------------ Biegałam do sklepu, strasznie parno, nie ma czym oddychać ![]() ------------- Emmi ,wyspałaś się? Oberwie Ci się od kaczek ![]() Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2025-07-19 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4064 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
![]()
Witajcie !!
Kawa pewnie już zupełnie sztywna. ![]() Ale to nic nie szkodzi, bo i tak bardzo smaczna. ![]() -- ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Może wieczorem odpalę tablecik, bo teraz mogę tylko z telefonu, a tu paskudnie się pisze. Czyta jeszcze gorzej. Pa! Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2025-07-19 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Adusia byłaś
![]() To dobrze. Miłego wypoczynku wszystkim życzę. Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Cyferko to ciągle ten sam niegrzeczny pies?
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Dzień zleciał. Miłej niedzieli dziewczynki 🙂 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
4 pory roku i ja piąta
|
Niedzielne dzień dobry
![]() Wstawię ekspres do kawy najlepiej z wewnętrznym podgrzewaczem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------- Ma padać a nawet ma być burza. Zobaczymy... Na razie jest pochmurno. Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-07-20 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4068 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Taj, tak, tak... wakacje sprawiają, że wewnętrzny kawowy podgrzewacz jest fantastycznym pomysłem... Emmi, brawo...!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Babeczki,
moje pelargonie zaczynają dostawać pączuszki kwiatowe. Nareszcie. ![]() Jakiś czas temu był pączek jeden. Ale niestety, zanim miał szansę rozwinąć się, to niechcący złamałam go, no i odpadł. Długo czekałam, aż pojawią się następne. Teraz są. ![]() Pelargonie zasilam nawozem z dżdżownic i ze skórek bananowych. Mam nadzieję, że jeszcze przed jesienią zobaczę kwiaty w pełnym rozkwicie. ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Pogoda. Dalej mamy piękne gorące lato. Ale wczoraj przed wieczorem była prawdziwie tropikalna ulewa. Intensywny deszcz spadł nagle. Trwał kilkanaście minut i równie nagle skończył się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
4 pory roku i ja piąta
|
Adi
![]() Pisze z komórki. Jade do WM. Siostrę mam w szpitalu. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Dobrze ze Was mam, bo mogę myśli odeteać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4071 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
myślami jestem z Tobą. 💓 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dzięki
![]() Okropna parówa jest w stolicy. Wysiadłam z pociągu z klimą i mnie przytkało. Tu świeci słońce. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Co do pelargonii to one są roślinami wieloletnimi. Możesz je potem postawić na parapecie, podlewać i one nawet mogą zakwitnąć zimą. Moje kwitną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Kobitki,
u nas też straszna, przeokropna duchota. Po prostu nie ma czym oddychać. Po spacerze weszłyśmy z Manią i moją B. do sklepu z klimatyzacją i wcale nie chciało nam się z niego wychodzić. Muszę zaraz sprawdzić, czy nie ma gdzie w pobliżu jakiejś burzy. Ona zdecydowanie poprawiłaby warunki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 🙂 a co Wy tak długo śpicie?😁
Ada powietrze po burzy jest ciekawe ale samej burzy nie lubię. W tym roku na szczęście jest ich mało. Ciepło, słonecznie, pachnie latem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cześć Lanolinko. Wstałam dawno temu ![]() nabiegać się. Dzisiaj wywóz śmieci domowych, segregowanych.. zawsze trochę zamieszania jest, bo muszę w ostatniej chwili wystawić. Już pojechały ![]() ------------------ Wczorajszy upalny dzień przeplatany ulewnym deszczem spędziliśmy poza domem. Pojechaliśmy do koleżanki na wieś. Uroczo było. Pies nie szczeka od dwóch poranków ![]() ![]() ------------------- A jak Tobie minął weekend? Poszłaś w góry? ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2025-07-21 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Cyferko, nie byłam w górach, miałam pracujący weekend
I jak Ci się podobała wieś u koleżanki? Mogłabyś mieszkać na wsi? U nas wystawiony śmieci wieczorem, żeby nie trzeba było rano pamiętać albo zdążyć, bo oni czasem jadą zawczasu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam jak wystawić wcześniej, bo stałyby na publicznym chodniku
![]() No tak mamy, a śmiecie zawsze o 7,30 odbierają, potem na naszą ulicę nie da się wjechać, jest zatkana, ------------------- Nie mogłabym mieszkać na wsi ![]() Nad rozlewiskiem mogłabym zamieszkać, nad tym z serialu Nad Rozlewiskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
Nad rozlewiskiem i w dodatku w ładne sloneczne dni 🙂
Miałam właśnie okazję rozmawiać z osobami które przeniosły się z Krakowa na wieś i nie chcą wracać do miasta. Dlatego zapytałam jak jest u Ciebie. Zatem miastowa dziewczyna z Ciebie 🙂 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
Lanolinka Kraków, a moja mieścina to wielka różnica.
U mnie jak u Pana Boga za piecem ![]() ![]() ----------------- Ale upał. 28*C Fajnie, jutro też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.