![]() |
#4231 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 5
Witajcie !!
Kawusia pachnie. Oboje z Emkiem popijamy ze smakiem. Dziewczynki prawie do pierwszej w nocy nie spały. W końcu mają wakacje, więc mogą. ![]() ![]() Teraz już budziły się i poszły do B. na śniadanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Adusia
![]() Witaj! Skończyłam miesiąc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Szukam Emmi ? Nie ma. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Adusia kiedy Twoje wakacje się zaczną ? ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Jesteś? Pogoda dobra? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4233 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
zakończyłaś lipiec, brawo. ![]() Teraz tylko sierpnia wypatrywać. ![]() ![]() ===== Moje wakacje rozpoczną się w połowie sierpnia. Dziewczynki zjadły drugie śniadanie (lody z biszkoptami i herbatnikami) a teraz zabrały się za malowanie farbami. Jakieś fioletowo/różowe dzieła powstają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Dom ożywiony z dziećmi
![]() Wychodzicie gdzieś w plener? Adusia dajecie jeszcze radę z Emkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4235 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć
![]() U mnie pochmurny dzień i taki senny i leniwy... Szkoda mi lipca. Tyle miesięcy się na niego czeka a on już zleciał... szkoda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Hej Emmi
![]() U mnie cudnie...ciepło i słonecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Emmi szkoda to umierać. 😁 Cały sierpień przed nami, miejmy nadzieję na gorące dni i noce.
Ada, gdziesz wybywasz na wczasy? Spotykają się dwie blondynki. – Cześć, gdzie jedziesz na wakacje? – Do Niżu. – A gdzie to jest? – Jeszcze nie wiem, ale w telewizji niedawno mówili o pięknej, niżowej pogodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4238 |
4 pory roku i ja piąta
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4239 |
4 pory roku i ja piąta
|
Lanolinka
![]() ![]() Adi ![]() Cyferko ![]() Lenifa ![]() ![]() Dobrego dnia życzę ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2025-08-01 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witajcie
![]() Lipiec był piękny, przynajmniej u nas. Jak lało to w nocy, w dzień prawdziwie letnia pogoda bez 30*C ![]() -------------- Emmi ![]() ![]() ---------- Na nockę miałam starszego syna ![]() Zaraz startuje w daleką drogę z mojego miasta, służbowo ![]() Po 10 latach w korpo zmienił pracę i jest naprawdę szczęśliwy ![]() a jak on jest szczęśliwy, to my też ![]() Najważniejsze, że już swojej pracy nie zabiera do domu., tak jak było wcześniej. Teraz jest praca i jest dom. -------------------- Sierpień pięknie się zapowiada. Dzisiaj słonecznie i ciepło. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Lenifko będzie chłopczyk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Tak Cyferko ma być chłopczyk
![]() Emmi czy ja jestem rodzinna szamanka? Heh nie wiem. Ponieważ bardzo rzadko ktokolwiek traktuje poważnie co mówię. Tak stosuję medycynę naturalną i zioła ale tylko na sobie. To jest dla mnie nawet poważny dylemat moralny. Bo każdy decyduje o sobie. Każdy ma prawo wyboru co robi, na kim i na czym polega. I czasem widzisz proste rozwiązanie problemu i nie można zrobić nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Hej Lenifko
![]() Mi czasami udaje się przebić przez mur i coś tam posłuchają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Cyferko, może mi brakuje sily przekonywania? Może tak, a może tylko złożonośc tego wszystkiego? Nie wiem. Dawniejsze czarownice musiały używać czary mary hokus pokus, i to działało więcej niż jakakolwiek wiedza heh. Wielu ludzi zaczeło postrzegać teraz wiedzę jako hokus pokus haha. Musisz być cudowną pogodną kobietą Cyferko i masz dar docierania do ludzi.
Edytowane przez lenifa Czas edycji: 2025-08-01 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Lenifko
![]() ![]() ![]() Pogodna jestem, fakt. A ja dużo od Ciebie ważnych rzeczy się dowiedziałam, za które jestem wdzięczna. Poznałam berberynę, węgiel aktywny, złoty wąs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4245 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Znowu mam problem z netem...
Nie wiem czy dam radę napisać i wysłać... Może tym razem pójdzie... ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ufff... Tym razem poszło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2025-08-01 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4247 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4248 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dziewczynki niedawno wstały, potuptały do B. na jajeczniczkę, a teraz wróciły do nas i katują jakąś komputerową grę.
Emek kawę wypił, poszedł do siebie i pewnie też katuje komputer. Babeczka była na zakupach, dopija kaweczkę, trochę czyta i zaraz bierze się za gary. ![]() Zrobię klopsiki w sosie pomidorowym, szynycle z kurczaka (u nas mówimy na nie kurczakowe-schabowe) buraczki, mizerię, kaszę jęcznienną i kluski kokardki. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cyferuś, jeszcze jakoś daję radę, ale zmęczenie jest. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Adusia nie zauważyłaś mojej kawki?
Mamy co pić ![]() Obiad pyszny. U mnie halibut pieczony, surówka z kapusty, krupnik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4250 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aaa... u Lenifki na chłopczyka czekają... w okolicach 5 sierpnia... czyli już niedługo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Adusia domyślam się, że jest zmęczenie
![]() To duża odpowiedzialność, troska itp... Ale czas i tak szybko zleciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4252 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
oczywiście widziałam. Kawka, mleczko, lody... Ale ja spóźniona, więc karniaka przyniosłam. ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Kobitki, muszę kończyć, bo robota czeka. Pa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Lanolinko
Co u Ciebie? Zapracowana jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Trochę. Zaglądalam tylko nie miałam chwili ma napisanie
Pierogi z kaszą i kapusta będą ma obiad. Miały być jeszcze suszone grzyby do tego ale już mi się skończyły a nowych brak. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Halibuta to chyba nigdy nie jadłam. Dobry? Edytowane przez Lanolinkaaa Czas edycji: 2025-08-01 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Lenifo, nasza szamanko Słuchałam opowieści bogatego człowieka o rynkach finansowych - mało co rozumiem dlatego tego słucham w nadziei, że może zatrybie- i nagle schodzą z tematu na zdrowie i ...I myślę, żebyście się dogadali
Edytowane przez Lanolinkaaa Czas edycji: 2025-08-01 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Halibut pyszny, najlepsza ryba.
Białe mięsko, kość tylko szkieletowa. Raz w tygodniu kupuję ją w piątek, bo tylko wtedy jest ![]() w naszej lokalnej smażalni ryb... pysznie tam robią. Kupuję dwa dzwonki tyle nam wystarczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Ech to ja nie mam takiego wypasu jak smażalnia ryb. Kilka lat temu zlikwidowali ale były tam przeważnie dorsze. Dobrze, bo nie trzeba w domu smażeniem ryb zapachnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
To prawda, nie trzeba smrodzić w domu.
Jadę zawsze o 7 z rana po ryby ![]() ludzi nie ma, jestem pierwsza i dostaję pierwsze porcje prosto z patelni ![]() Kilka gatunków ryb smażą, kotlety mielone rybne, też bardzo lubię.. Pieczoną makrelę jeszcze kupuję, ale to już na zimno. -------------------- Szybko dzisiaj czas w pracy zleciał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Po ile placisz tego halibuta?
Macie cały czas otwarte czy planujecie jakiś urlop? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 8 (0 użytkowników i 8 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.