![]() |
#4711 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 5
Emmi,
ahoy przygodo...!! Czekamy na wieści...!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Hej Adusia.
Pogoda słoneczna, lekki wiatr 17*C W sam raz! ----------- Nastawiłam już zupę na obiad, jeszcze nie wiem jaką ![]() Na razie rosół i może tak zostanie. Dzisiaj na indyku. Na drugie gulasz z indyka, kluski śląskie. ---------------- Adusia u nas te remonty bardzo poważne, rury kanalizacyjne wymieniają, niedługo będą na mojej ulicy. Jakoś będziemy musieli to przetrwać, nie przejmuję się na zapas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4713 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Lenifko,
dbaj o rękę. Nie forsuj jej zbytnio. ===== Cyferko, wymiana rur. O faktycznie, remont dużo poważniejszy, niż ten u nas. Jak mus, to mus - wszystko się przetrzyma. ===== Czyli pogodowo mamy podobnie. Na południu, na wschodzie i w centrum nieunikniony koniec lata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4714 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4715 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć
![]() Tutaj pada. Powiem Wam, że patrzę na rośliny w ogrodach, takie piękne, takie rozkwitnięte, takie beztroskie w swej niewiedzy, że gdzieś może być susza, że aż mi szkoda mojego ogrodu, gdzie rośliny walczą o przetrwanie. Okropna przepaść pogodowa. Powinnam zacząć od czegoś radosnego, ale odkąd tu jestem ciągle leży mi to na wątrobie. Pewnie tak jest jak się z terenu pożartego przez suszę, przyjeżdża do raju roślinnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.