|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja nóg
Hej ! jak i le czasu wam zajmuje depilacja nóg i jak i czym się golicie żeby często nie odrastały włoski bo muszę je golić co 2 dzień! ładnie moje nogi teraz wyglądają ogolone i świetnie się tak czuję!
Edytowane przez michigen Czas edycji: 2011-08-03 o 19:22 |
|
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak chcesz dłuższego efektu to możesz spróbować depilacji ), a już ekstremalnie - depilacja laserowa, ale to akurat drogie jest
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eeeeeeeeeee! tam ! już zapuszczam sobe włoski na nogach :0 jakos nie chce mi się non stop ich golić
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że facet z wydepilowanymi nogami to troszkę dziwny widok dla mnie - może dlatego że widuję ich niewielu. Ale najważniejsze, by tobie było wygodnie
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak golić się to na całego i fajnie tak jest mieć gładziutkie nóżki jak u kobiety
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że niektórzy sportowcy (bodajże pływacy?) regularnie depilują, bo włosy pogarszają mobilność czy coś takiego
więc możesz w dodatku za sportowca uchodzić
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
W sumie fajnie, że przeważają głosy rozsądku. Nogi włochate lub gładkie to sprawa osobistych upodobań i nie ma to nic wspólnego z męskością. Podobnie jak np. tatuaż na łydce (którą zresztą trzeba przed tatuowaniem wydepilować). Czy ktoś widział sportowca) piłkarza, pływaka, kolarza itd) z owłosionymi nogami? Pewnie tak, ale to rzadkość. Oczywiście dorabia sie ideologię, ułatwienie dla masażysty, zmniejszenie oporu w wodzie, ale tak naprawdę chodzi przede wszystkim o to, żeby estetycznie wyglądać, zwłaszcza w telewizji HD.
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja nie widzę w tym nic dziwnego przecież kobiety też nóżki golą a mogłyby nie golić i jak wtey by wyglądały???? facet musi dbać o siebie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
depiluj nogi i nikogo nie pytaj o zdanie . Sam depiluje i jest mi to obojetne czy inni uznaja to za malo meskie . Mojej ukochanej sie to podoba i to wystarczy.
www.nagistylzycia.blogspot.de Edytowane przez arti2505 Czas edycji: 2025-08-26 o 08:55 |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Musze spróbować w końcu depilatora laserowego, bo co prawda po goleniu włoski odrastają mi dosć wolno, ale najchętniej pozbyłabym się w ogóle problemu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

), a już ekstremalnie - depilacja laserowa, ale to akurat drogie jest