![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oblech czy zła interpretacja?
Cytat:
![]() Ja bym olała sprawę i nie dlatego że facet miał ochotę na seks ( bo to jeszcze można zrozumieć ) ale dlatego że nie rozumie słowa NIE i próbuje na siłę się do mnie dobierać ..Po takiej akcji i tak bym miała awersje do takiego typa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, nienawidzę, gdy ktoś nie rozumie, że "nie" to "nie" już sprawa dawno zamknięta. Dziękuję za zrozumienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Przestałam czytać po informacji o tym że mieszka z rodzicami w wieku 35 lat..
po co w ogóle się z nim spotykałaś? Facet powinien się skupić na wyjściu z dołka finansowego a nie przebierać w łaskach na portalach randkowych. Nie powinien mieć szansy na randkę ..Mamy 2025 rok a kobiety dają się robić w balona takim nieudacznikom…smutne .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zacznij poznawać facetów którzy chociaż są samodzielni życiowo i finansowo chociaż nie wróżę sukcesów jeśli nie lubisz seksu i jest on dla Ciebie obrzydliwy chyba że z kimś aseksualnym. Jak sobie wyobrażasz bycie z kimś? Masz głupie podejście.. i to tak głupie XD każdy cię ogra i sama się k go prosisz. Wystarczy usunąć aplikację i ustawić status by z Tobą być? Wystarczy że zablokuje twój nr na aplikacji i powie że usunął konto a status może ustawić tak że tylko ty go zobaczysz Jesteś zdesperowana i każdy facet to wyczuje Sama się podkładasz sama in dajesz instrukcje jak cię zdobyć Jeśli chcesz poznać kogoś na poziomie to też musisz zmienić podejście. Wymuszanie statusów na fb nie przejdzie z facetem który zna swoją wartośc i coś w życiu osiągnął. Ten dawał sobą pomiatać bo wie że inaczej nie zdobędzie nikogo i nie ma dużego wyboru Aplikacje randkowe są do kitu Ale zamiast szukać na siłę faceta popracuj nad sobą i stań się kobietą która to faceci będą prosić by z nimi była Inaczej będą cię dalej robić w balona nieudacznicy z nieodciętą pępowiną których nikt inny nie chce Edytowane przez MisiekBydyniowy Czas edycji: 2025-10-04 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zrobił mnie w balona, bo sama przejrzałam i go zablokowałam, aż jego psiapsióła prosiła mnie, bym dała mu szansę. Ależ desperacja ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Dosłownie typ mnie nie zdobył. Obserwuję bacznie typów i sama usnięcie nawet konta nic nie da, jeżeli typ jest podejrzany. Tak jak ten. Dlatego poleciał bloczek ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Pewnie, że jak coś osiągnął, to mam oczekiwać, że nigdzie się ze mną nie pokaże, nie zadeklaruje, na fejsie nie umieści żadnej wspólnej foty z wyjazdu. Och, ty pajacyku. Nie ma sensu dyskutować z kimkolwiek, kto uważa, że napastowanie seksualne jest okej i że jeżeli nie zachęciło mnie do seksu, to jestem nienormalna |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Jestem kobietą to po pierwsze.
Po drugie jesteś tak agresywna opryskliwa i zgorzkniała że dziwię się że w ogóle znajdujesz chętnych na te randki W innym komentarzu pisałaś ze generalnie Cię brzydzi ekspresja seksualna dźwięki wyraz twarzy więc nie przekręcać że chodziło o to że nie miałaś ochoty na tego faceta⌠Aż niedobrze się robi jak się czyta to co piszesz sposób wysławiania Nic dziwnego że przyciągasz patologie swój do swego ciagnie i jak sama piszesz nawet temu typkowi się nie podobałaś więc może warto spojrzeć na siebie krytycznie Edytowane przez MisiekBydyniowy Czas edycji: 2025-10-07 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Zupełnie bez złosliwości - brzmisz jakbyś miała w sobie mnóstwo kompleksów, frutracji i być moze nieprzepracowanych traum i może byłoby warto pomyśleć na terapią. Odpływanie w fantazje o potencjalnym gwałcie w momencie kiedy twój bądź co bądź partner próbował zainicjować kontakt fizyczny i zrezygnował gdy zobaczył twoje zachowanie to już mocny odlot.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama przymusza go wręcz do zaangażowania a potem odpycha? Zreszta autorka myślała że jestem mężczyzną i wystarczy spojrzeć w jaki sposób do mnie pisała… |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
W pełni zgadzam się z powyższym, sugestia terapii jest jak najbardziej na miejscu. To żaden wstyd, a widać, że agresja, zranienie i frustracja całkowicie biorą górę, podczas gdy każda inna opinia wywołuje odruch nienawiści. Dopóki masz takie nastawienie, będziesz przyciągać podobnych ludzi i nie zbudujesz zdrowej relacji, tu nie ma żadnej wielkiej filozofii. Każdy rozsądny szybko połapie się z kim ma do czynienia. Z tą ilością pogardy i fiksacji lepiej naprawdę poszukać wsparcia niż nakręcać się w necie.
Bo to dokładnie ten sam mechanizm co u incela - nienawiść do płci przeciwnej, zafiksowanie na punkcie jakichś standardów relacji/seksualności, zaburzone postrzeganie relacji i wściekłość z odrzucenia. Bez kitu, pierwszy raz spotykam taką kobietę, może jednak nie tylko z "facecikami" jest problem. Edytowane przez Aelora Czas edycji: Wczoraj o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Autorka się zarzeka jakie to ma wysokie standardy a tak naprawdę nie ma żadnych wybiera pierwszego lepszego który każe jej troche uwagi i praktycznie przymusem chce go do siebie przywiązać .. Kto tu jest tym oblechem tak naprawdę? Kto przymusza? facet 35 lat mieszkający z rodzicami⌠umówmy się nie najlepsza partiaâŚ. a potem jest zła że âzaprasza laski do domu starych pod ich nieobecność â�� no a gdzie ma zapraszać jak tam mieszka? Wynająć hotel? To dopiero by było świętą obrażenie że ją traktuje przedmiotowo A jakby zaprosił gdyby byli w domu to by powiedziała że za szybko chce ją przedstawić i zero prywatności zapewne Edytowane przez MisiekBydyniowy Czas edycji: Wczoraj o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
uparta chmura
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ktoś tu słusznie zauważył że redpill chyba wszedł za mocno
Po tym jak mnie tu zwyzywała to naprawdę czuję się zniesmaczona Jescxe zrobiła ze mnie faceta mimo że używałam wyraźnie form damskich „przeczytałam” etc Odrażająca i straszna osoba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
uparta chmura
|
To bylo całkiem zabawne akurat.
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
uparta chmura
|
Ale to właśnie pokazuje stosunek autorki posta, do mężczyzn.
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W sedno. Po wypowiedziach autorki widać frustrację, agresję, może jakieś złe doświadczenia i kompleksy. Bardzo dużo sobie dopowiedziała do sytuacji, którą wcześniej sama wymusiła w sumie zmuszając do tego statusu w związku. Ale ta agresja i frustracja aż się wylewa, i nienawiść do facetów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (1 użytkowników i 1 gości) | |
Milka32 |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.