|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przeistoczenie w kobiete czyli metamorfoza studentki
Cytat:
raczej o to, ze jestes szczupla i zamiast 70C pewnie spokojnie moglabys nosic brytyjskie 65DD ale fakt to nie temat o biuscie ![]() wracajac do tematu to slicznie ci w brazowych wlosach i prosze nie rob tandetnych blond pasemek - jak chcesz wygladac nieco zywej to jakies delikatne refleksy w kolorze zlotego brazu ale takie tylko odrobine jasniejsze, jak musniete sloncem, nie sztuczny blond ![]() tylko pozazdroscic figury - z taka to mozesz nosic naprawde wszystko
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Już była tu wzmianka o elegantszych ciuchach i szpilkach więc się nie będę powtarzać, tylko powiem, że jestem za
![]() Co do małego tyłka - noś obcisłe spodnie i najlepiej bez kieszeni na tyłku, lub z takimi małymi. Tyłek 'gubi' się w szerokich spodniach a duże kieszenie z tyłu dodatkowo go optycznie zmniejszają. Polecałabym rurki bo dobrze wyglądają właśnie na szczupłych osobach. |
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja też popieram opcję ciemnych włosów, wyglądasz w nich dużo ładniej. Mi podoba się też grzyweczka, jaką masz na niektórych zdjęciach.
Co do stroju, to dekolciki, obcasiki, obcisłe spodnie lub spódniczki. Do tego makijaż podkreślający Twoją urodę - delikatna kreseczka, błyszczyk, wytuszowane rząsy. Chociaż i bez tego jesteś śliczna
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała pupa najlepiej wygląda, jeśli na spodniach są kieszenie - ale nie mogą "schodzić" na uda, bo to spłaszcza Wiem, co mówię, bo tak się składa, że jestem chudzielcem Rurki odradzam - dobrze wyglądają, owszem, na szczupłych, ale nie na chudych
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Własnie uwielbiam rurki ale bliscy mowia ze moje nogi sa jak patyki i zle w nich wygladam ale mi jest w takich najwygodniej bezproblemu moge włozyc je w kozaki. co do kieszeni zgadzam sie , bez nich dopiero płasko wygladam
Tylko szkoda ze tak ciezko znalezc idealne
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie patyki najlepiej w rurkach wygladaja, bliscy zawsze mowia ze sie za chudo wyglada (nawet jak sie nie ma zadnej niedowagi).
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chude nogi najlepiej wyglądają w jasnych dżinsach, dopasowanych w udach i lekko rozszerzanych od kolan A nie w rurkach
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ja zazdroszcze patykow w rurkach
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś śliczną kobietą
Najbardziej podobasz mi się w ciemnych włosach (jak chyba większości), ale czy masz ochotę na ciągłą walkę z odrostami Wybór należy do Ciebie Dobrym rozwiązaniem byłby właśnie jasny popielaty brązik... A co do podrywania Cię przez małolatów - wyglądasz bardzo młodo, ale nie jesteś w tym odosobniona. Ja jestem studentką 5go roku i właśnie 16latkowie mnie wciąż zaczepiają:/ Zmiana mojego wizerunku, która dokonała się prawie samoistnie w ciągu kilku ostatnich lat nic nie dała...W oparciu o własne doświadczenia, myślę, że co najwyżej przysporzysz sobie dodatkowych 16letnich adoratorów
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że taki młodziutki wygląd jest "winą" drobnej figurki
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyyyy... ja jestem chuda w udzie mam 45 i jestem wyższa i lubię chudzić w rurkach bo dobrze w nich wyglądam .... w biodrach mam 88 ... wygląd w spodniach moim zdaniem zależy od kształtu bioder i pupy a nie wielkości nóg.. najlepiej niech każdy sam decyduje w czym mu dobrze |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 90% dziewczyn w rurkach wygląda koszmarnie, zero samokrytyki (Nie mówię, że Ty też Nie widziałam Cię, więc oceniać nie będę).Z mojej strony EOT - nie chcę zaśmiecać wątku
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Wyglądasz ślicznie i powinnaś się cieszyć że dają ci mniej lat niż masz.Tylko pozazdrościć
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
sliczna jestes!
i mamy podobnie wlasciwie - tez jestem mala i drobna (nie lubie slowa chuda :P) i tez nie wygladam na 2 rok studiow :P i tez sie czuje dziecinnie ale ja to lubie bardzo i na pewno nie bede nosic na codzien powaznych ciuchow bo mi sie nie podobaja. a jak Tobie sie podobaja, to nos. ubranie duzo mowi o wieku moze np. do t-shirtu jakas marynareczka krotka? kolor wlosow na Twoim miejscu bym nosila taki jak na 1. fotce, slicznie Ci w nim! co do rurek, mi sie na "patykach" wlasnie podobaja :P i dobrze dobrane podkreslaja tylek ja idealne kupilam na dziale dzieciecym (xD) KappAhl. maja kieszenie i to takie jakby podwojne z tylu znaczy jedna wieksza a na nia naszyta jeszcze mniejsza. i jak Ty to robisz ze nosisz C? :P ja tez chceeeee a z tych sklepowych to B max dla mnie a mam centymetr wiecej w biuscie :P no ale w kazdym razie masz bardzo adny dekolt wiec nos go jak najwiecej (tylko nie przesadzaj z jego wielkoscia na uczelnie :P) |
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Jesteś śliczną dziewczyną. Brąz bardzo Ci pauje
Mozesz sprobowac nieco mocniejszego makijazu, podkreslic oko.
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje bardzo
no to zostane brunetka Tylko czym ją najlepiej wykonac? i jakiego koloru czarna czy grafitową?
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
nie...no teraz to sie zakochałam...
przesliczny jest ten blond co myślicie?
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
up up :P czy ładnie byłoby mi w tym blondzie??
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
blond odpada
jestes sliczna dziewczyna naprawde i w tym brązie jest ci cudownie na pierwszej fotce ) :P
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje A jaką delikatna farbą albo jakims innym specyikiem mogłabym nadać swoim włosom chłodny odcien nie przyciemnijąc tego koloru którego mam nie podoba mi sie jego ciepły odcien
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Wygladasz jak chudsza wersja Gosi Andrzejewicz :P
Zrob sobie ciemniejszy odcien blond wtedy bedziesz wygladac bardziej na swoj wiek Pozdrawiam
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Mi się w blondzie bardziej podobasz, ale pamietaj to ty masz sie dobrze czuc w danym kolorze włosów a nie Wizazanki
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że w tym kolorku będzie Ci ładnie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1221158389 |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

znam swoj rozmiar. I przypominam ze ten watek nie dotyczy mojego biustu.
raczej o to, ze jestes szczupla i zamiast 70C pewnie spokojnie moglabys nosic brytyjskie 65DD ale fakt to nie temat o biuscie 
Mała pupa najlepiej wygląda, jeśli na spodniach są kieszenie - ale nie mogą "schodzić" na uda, bo to spłaszcza
Rurki odradzam - dobrze wyglądają, owszem, na szczupłych, ale nie na chudych
Tylko szkoda ze tak ciezko znalezc idealne
Zapraszam
Chude nogi najlepiej wyglądają w jasnych dżinsach, dopasowanych w udach i lekko rozszerzanych od kolan

Wybór należy do Ciebie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i na pewno nie bede nosic na codzien powaznych ciuchow bo mi sie nie podobaja. a jak Tobie sie podobaja, to nos. ubranie duzo mowi o wieku