|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Depilacja gorącym woskiem w domu
ja mam w ogóle problem, żeby wydepilować dokładnie, zawsze mi jakieś paski zostaną. No, ale może to kwestia wprawy i się nauczę, żeby były dokładnie wydepilowane. A tez nie mam pomysłu, jak ten tył ud wydepilować
|
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja gorącym woskiem w domu
hej, ja tam uwazam ze nie ma co sie bawic w zadne garnuszki z goraca woda bo tylko syf sie robi w kuchni i latwo sie poparzyc albo woda sie dostanie do wosku i po robocie... :/ lepiej zainwestowac w normalny podgrzewacz i porzadny wosk bo te gotowe plastry z drogerii to czesto wiecej skory zerwa niz tych twardych wlosow.
szczerze to ja teraz wszystko zamawiam tutaj: https://www.empik.com/zdrowie-i-urod...k-do-depilacji bo maja duzy wybor i tych twardych woskow co sie nie uzywa paskow (mega na bikini!) i tych w rolkach. ceny sa spoko a przynajmniej masz pewnosc ze to nie jakis najtanszy chinczyk co sie spali po dwoch razach jak te niektore zestawy co dziewczyny wyzej pisaly o kabelkach... co do talku to potwierdzam, bez tego ani rusz jak sie ma wrażliwa skore. a po depilacji najlepiej jakas tlusciejsza oliwka zeby zmyc resztki wosku i tyle. jak sie wprawicie to idzie moment i nogi sa mega gladkie na dlugo, nie ma co sie zniechecac po pierwszych razach po prostu trzeba miec dobry sprzet i wosk a nie kombinowac z zelazkiem czy mikrofala hehe pozdro!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

po prostu trzeba miec dobry sprzet i wosk a nie kombinowac z zelazkiem czy mikrofala hehe pozdro!