![]() |
#4771 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
To my już takie stare jesteśmy, że to tak dawno było?
![]() A teraz coś specjalnie dla Ciebie Lunek ![]() (czy jego tam w tych Makach głodzą?!)
![]() |
#4772 |
Zadomowienie
|
Nienawidzę tego słowa, ale inaczej się nie da określić tych kwalifikacji - żal:| Dobrze, że Massa z przodu, Hamilton ma gorzej, bo w środku stawki zawsze ryzykują, bo przecież nie walczą o tytuł.
W sumie to połowę quala przespałam.. Trochę wczoraj za mocno zabalowałam:/ Ehh.. Szkoda gadać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ah dziekuje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: niezły ten Dante ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-09-14 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Fetelik profadzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zadomowienie
|
jjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiihhhhhhaaaaaaaaa aaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
otwieram wino
![]() ![]() ![]() - Robert pił szampana ![]() ![]() - biedny Heikki męczył sie z tą czapką po zakończeniu ![]() - Kazuki swoim zwyczajem stuknął sie z COU - Fetel fajnie dyrygował do hymnu ![]() - ciekawe czy rzeczywiście Materazzi i Mourinho na trybunach byli ![]() - szczęśliwa jestem razy 3 ![]()
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
To ja zrobię sposobem Monikowym, od myślników:
![]() - Podium jak dla mnie wymarzone, szczególnie namber łan zasłużony. - Nie wiem jak się Kubek znalazł na tym trzecim miejscu, przez cały wyścig myślałam, że skończy około 6 miejsca. ![]() - Bosz, jak Heikki śmiechowo wyglądał na tym podium. ![]() ![]() - Szkoda, że się Hamilton nie dopchał na wyższą pozycję, bo moim skromnym[!] zdaniem wyścig należał do niego. I do Ventyla oczywiście. ![]() ![]() - Ogólnie wyścig był świetny, chciało mi sie siku, ale nie mogłam pójść, żeby czegoś nie przegapić. ![]() ![]() - Nie pokazali dziś Kleina. ![]()
#4780 |
Zakorzenienie
|
Kaś, miło mi że jestem wzorem
![]() ![]() - taki jakiś smutny Heikkuś stał na tym podium, musze go zaraz pocieszyć jak wróci ![]() - co do Hama to moim skromnym zdaniem za bardzo szarżował ![]() - ja kazałam siostrze na ten czas co byłam w toalecie śledzić wyścig ![]() - moja mama ogląda konferencje - po Fetelu mówi Heikki - i mówi " a to już starszy facet " wypraszam sobie ![]() - aaaa fajny jest jeszcze ten ktoś z BMW który czekał na Kubka gdy ten udzielał wywiadu taki Heikko-podobny ![]()
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
ja jak widziałam Sebastiana na podium to nie wiem czego, ale ciągle miałam przed oczami jego zdjęcia z Plot
![]() eh, za dużo o niej myśle ![]() Kasiak, ja też nie bardzo wiem jak to się stało, że Kubek 3 ![]() ![]() w ogole tak sie ciesze z Kubka, że nie wiem ![]() Kubek i Seb jacy pocieszni wobec siebie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu b. się lubią, jeszcze od poprzedniego sezonu, jak Ventyl testował w BMW. ![]()
![]() |
#4783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widzicie, gdyby Kubek nie był 11 to by nie mógł tak dużo zatankować i nie wiadomo jak by się skończyło ![]() nie wiecie gdzie mogę obejrzeć konferencje ? wiem, że na żywo już była, ale nie miała jak obejrzeć, a na razie na YT nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
No to ogólnie się cieszę, że Vettel wygrał ale szkoda mi Felipe, że się wyżej nie dopchał. A z miejsca Roberta się jeszcze bardziej cieszę
![]() Kiedyś coś Wam zacytuję z ciekawostek z mojej książki
#4785 |
Raczkowanie
|
Podzielam Wasze zdanie
![]() B.b.b.b ciesze sie,ze Robert był na 3 miejscu! W połowie wyscigu myslalam,ze skonczy marnie i bylam wsciekla!! Tak samo bardzo ciesze sie z 1szego miejsca Vettela ![]() kurde musze isc...pa;p
#4786 |
Zadomowienie
|
Bożo sie cieszy po wyscigu
![]() Myslalam, ze Heikki wyprzedzi Sebe, ale skubany sie nie dal ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Hama to jak zaczal szalec z tym wyprzedzaniem to myslalam, ze Vet tez uda mu sie wyprzedzic, ale na szczescie zjechal na pit stop. Ale Massa mu sie nie dal, ha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda mi troche drugiego Seby, bo mial szanse na dobry wynik. A Heikki cos nie mogl nadazyc za Vet, az zdziwiona bylam. Jak by bylo wiecej okrazen do konca to Kubek moglb go jeszcze przegonic, bo w koncowce odrabial straty, ale 3miejsce to i tak fajnie ![]() ![]() Mama mi powiedziala, ze to pewnie dlatego, ze jest Finem, bo oni tak juz maja ![]() A i doktorek spytany przez Lorka co z Kubica, tzn czy bedzie w przyszlym sezonie w BMW odp z umsmieszkiem na twarzy, ze wszystkiego dowiemy sie jutro, ale po tym wyrazie twarzy jestem sklonna twierdzic, iz Roberto zostanie w BMW ![]() ![]() O, nawet troszke sie rozpisalam. To dlatego, ze mam wreszcie swojego kompa i nikt mi nie przeszkadza i mam spokoj od braci ![]() ![]() Pewnie nie bedzie wam sie chcialo tego wszystkiego czytac hehe ![]() ![]() I juz sie nie moge doczekac nast wyscigu, jak pokazali tor w Singapurze to stwierdzilam, ze fajnie wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wlasnie, az bylaml zdziwiona ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam nie zaluje, ze nie znalazl sie wyzej, bo tak Massa mialby do niego wieksza strate w klasyfikacji ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zadomowienie
|
Bożu, ja przeczytałam wszystko wszystko
![]() ![]() a moja mama jaka podniecona Sebastianem, że jaki ładny chłopak, jaki uśmiechnięty, w ogóle oh ah ![]() a teraz sobie wyobraźnie, że Plociara miała w życiu okazje go widzieć i jeszcze na dodatek zamieniła z nim 2 zdania, gasz ![]() ja jak już się gdzieś wyprowadzę na studia to będę jeździć już zawsze do Warszawy/Krakowa na wszystkie takie rzeczy ![]() jeszcze dziś niech tylko Eric Delko ożyje i będzie całkiem udany dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe ![]() ![]() W ogole jak ja musze wszystko mamie tlumaczyc podczas wyscigu , a moj tata powiedzial w pewnym momencie: przeciez wiadomo, ze ona wie wiecej niz Ty ![]() ![]() No wlasnie, Plot to ma fajnie, eh... A ma jego autograf? ![]() Ja np w przyszlym roku jade na pit lane park ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 |
Zadomowienie
|
Bożu, dobry pomysł, zawsze to taniej w hotelu jak więcej osób
![]() ![]() a tak poważnie to jestem jak najbardziej za, w przyszłym roku Węgry są nasze ![]() albo co tam chcecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zadomowienie
|
Tak szczerze to liczyłam, że będzie ciekawiej. Pomimo tego bardzo podoba mi się podium, gratulacje oczywiście dla Ventyla
![]() Co do wyjazdu to świetny pomysł, gorzej co na to rodzice.. Chyba jestem chora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zadomowienie
|
Angel dla takich VIP-ow jak my pobyt w hotelu bylby za free
![]() Mi to obojetnie gdzie pojedziemy, byleby w ogole pojechac ![]() Nat jak rodzice sie nie zgodza to juz ich jakos przekonamy ![]() ![]() Aj Biedna... ![]() ![]() Wiecie co, chyba nie bede mogla obejrzec nast GP gdyz rozpoczna sie studia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() może chciałaby mieć takiego zięcia? ![]() ![]() ![]() ze mną? ![]() o właśnie Eric ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jedźmy!! Na GP pewnie będzie ciężko ale na pit lane? :plis: :plis: Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jo pojadymy ![]() ![]() ![]() Nie chce sie chwalic, ale Kubek powiedzial, ze z checia przenocuje mnie w swoim pokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a mówiłam, zeby nie pił tyle go szampana ![]() ej weście ostatnio Kimi sobie kupił nowy jacht za 10 milinów, a Plot nas nie zaprosiła tam jeszcze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Wtajemniczenie
|
bo to taki kameralny jacht na 150 osób..
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Heloł robaczki!
Trzymajcie kciuki, bo dziś first day w nowej księgarni. Kurczę jak tak dalej pójdzie to wszystkie w mieście zaliczę ![]() ![]() Ogólnie to zimno jak cholera i się odrobinę przeziębiłam na działce w sobotę.
#4799 | ||||
Zadomowienie
|
pogratulujesz jak mi się oświadczy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i mam nadzieję, że i Wy w końcu zostawicie tych wszystkich chłopów na rzecz TEGO JEDYNEGO ![]() Fajne zdjęcie! ale rzeczywiście wygląda jak...niedożywiony ![]() Cytat:
![]() Vetel ma coś z dyrygenta, niewątpliwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moim zdaniem, ham, oczywiście jechał nawet bardzo dobrze w pierwszej części wyścigu, wyprzedzał praktycznie wszystkich... ale.... robił to czasem dość agresywnie i "na chama". wyprzedzanie poprzez spychanie. nie powinno zdarzać się to komuś, kto walczy o mistrzostwo. Poza tym nie lubię go i dobrze, ze skończył na 7 mijscu ![]() a mój biedaczek Kimunio.... chyba się załamał po tym wyścigu ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Jeszcze chciałam wrócić do wyscigu- Ham źle się zachowywał na torze.Fakt- jechał dobrze w pierwszej,mokrej części wyścigu,ale potem dał ciała. Poza tym jak można tak chamsko zachowywać się wobec innych?! Zobaczymy czy Glock mu odpłaci... ![]() Zdjęcie Heikkiego fajne!! Jo jak w pracy?? ![]() Ale ziiiiiiiimno,chyba 9 stopni!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.