![]() |
#1111 |
rude jest piękne:)
|
Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!
Dziewczyny bawcie sie dobrze i moze jakies fotki bo dawno nie bylo
![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że spotkanie wypaliło (sądząc po nieobecności na forum chyba tak) i zabawa była przednia.
![]() Mnie dopadły babskie sprawy i załapałam od TŻ przeziębienie. Mleko, czosnek i wyrko, tyle mi dziś zostało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Haha, dawno się tak nie usmiałam jak dzisiaj , troche popachniałam, troche pośmierdziałam
![]() Nawiedziłyśmy L`Occitane i Douglasa. Fotki będą , nie wiem czy dzisiaj czy jutro, zalezy od szybkości akceptacji ![]() Dziewczyny dziękuję za urocze spotkanie. Zaraz powysyłam zdjęcia. Sabbath masakra świetna, chociaż wypróbowywałam przy małej lampce i w pierwszej chwili usiłowałam sie pomalować odwrotna stroną ( tym szarym paseczkiem) ![]() kurcze, nie masakra tylko maskara ![]() Buuuuuuuuuu, zapomniałam,że nie mam adresów , spalił mi się dysk i mam inny ![]() Znalazłam do Madziczki i tam juz wysłałam ![]() Do Agnyski tez ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-09-13 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Za wspaniałe spotkanie dziękuję i ja. Żałuj, że nie pojechałaś z nami, płakałysmy ze śmiechu. Szczególnie rzęsiście my z Sałatą, kiedy Madziczka zdradziła nam tajemnicę swego autorskiego miksu Demeterków. ![]() ![]() Na akceptację zdjęć musisz chyba poczekać do wieczora, bo my dopiero skończyłyśmy spotkanie. ![]() A! I widzę, że wkleiłaś to zdjęcie, na którym wyglądam jak Hobbit. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1115 |
Wtajemniczenie
|
Miło Was zobaczyć, nawet tyłem
![]() Czekam więcej fotek. Napiszcie co to za tajemniczy śmierdziel?? I ten miks Madzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Hihi, Yolu, ten śmierdziel to chyba coś co ja dostałam od Szarej Róży
![]() ![]() Rzeczywiście, śmiechowo było bardzo ![]() Zazdroszczę dziewczynom, że mogły pobalować jeszcze potem razem. Ja za to spędziłam dużo czasu z Madziczką, chodziłyśmy po sklepach, perfumeriach i dobrze się bawiłyśmy. Stary biały Zen okazał się na szczęście nie w moim stylu ![]() Za to zakochałam się ostatecznie w Gucci PH, którym obficie skropiłam się w perfumerii, żeby zobaczyc jak się nosi psikany z atomizera. Bosko ![]() Poza tym spodobała mi się Feu d'Orange L'occitane i masła z Body Shopu (hihi, pierwszy raz byłam w ich sklepie). Kupiłam też cudne cynamonowo-pomarańczowe kadzidełka L'occitane ![]() No i trochę się powymieniałyśmy ![]() Sabb - ja też już wypróbowałam i maskara na szczęście nie robi mi masakry ![]() No i potwierdzam, że na Sabb Black Tourmalin jest boski ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za kolejne bardzo udane spotkanie i świetną zabawę ![]() ![]()
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Weszłam właśnie do domu - zlocik się przeciągnął ![]() Ten mój autorski miks, to Cotton Candy i Hawaiian Vanilla Demeter zwany przeze mnie Różową Landryną ![]() ![]() Sałato - wyślij mi proszę na priva swój adres mailowy ![]() Dziewczyny - dziękuję za cudowne spotkanie, mnóstwo śmiechu aż do łez. Sabbath i Różyczce - za czadową imprezę (mimo, że na koniec usnęłam na kanapie ![]() ![]() Zawsze wracam poztywnie naładowana ze zlocików ![]() Edit: pozwolę sobie wkleić zdjęcie mnie, robione mi, moim aparatem, na których jestem tylko ja ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-09-14 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yolu , ja śmierdziałam najpiękniej , mniej więcej jak zawartość nieotwieranej przez tydzień męskiej torby po wyjściu z siłowni, ale nie pamietam , co to było takie urocze. Za to dosyc ciekawei rozwijała się na mnie Czrna Orchidea Toma Forda, nie wiem jednak czy bym ją chciała, musiałabym powtórzyc testy idywidualnie, bez otoczki , innych zapachów. Kenzo Amour jest piekne , tylko jakby nieco ulotne ![]() Na zdjęciach Madziczka ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-09-14 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zapomniałam napisać, co mi się tak spodobało. Szkoda, że żeby to kupić musiałabym się wybierać na inny kontynent i szukać intensywnie, bo możliwe że to produkt lokalny: Oud z Egiptu ![]()
![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Mnie zachwycił Irys z L'Occitane. Co do wymienionych próbek, odlewek, będę testować jutro, bo dziś jestem potowrnie niewyspana ( ale warto było
![]() Agnysko, Sabbth, Rozterko - macie już pewnie w skrzynkach moje zdjęcia. Czekam tylko na mail do Sałaty ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() W moim też nie, ale ma w sobie COŚ ten zapach. Piękny jest. Jak spokojne światło. ![]() Cytat:
Choć pamiętam moje pełne niedowierzania pytanie: - Wy naprawdę kupujecie te tusze tylko dlatego, że powiedziałam, że są fajne? ![]() ![]() Dziękuję raz jeszcze. Moi znajomi natychmiast zrobili z niego najbardziej mój z moich zapachów. Muszę kupić więcej kiedy skończę flaszkę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jeszcze kiedy Sałata podliczyła, że było tego łącznie 30 ml po prostu nam się dziewczyna popłakała z żalu. ![]() Cytat:
![]() ![]() To nie ja! ![]() O raju! Pisałam już na PW - to nieporozumienie wielkie jak stodoła! Oczywiście, że byłaś zaproszona! Kurczę, najmocniej Cie przepraszam. Mam wrażenie, że proponowałam, ale na wszelki wypadek, gdybym miała znów okazać się ćwokiem oficjalnie i na piśmie oświadczam, że jesteś zaproszona nieustająco na KAŻDĄ pozlocikową posiadówę u mnie! ![]() Cytat:
Powiem Wam szczerze - śmierdział. Śmierdział dokładnie tak, jak opisała to Rozterka. ![]() Cytat:
![]() Sama żałuję, że kupiłam tylko jedną malutką fioleczkę. ![]() edit: Madziu, nic nie dotarło. ![]()
![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - nic?
![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję za gościnę ![]() edit: Wklejam zdjęcia Agnyski i czekam na zgodę pozostałych ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-09-14 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zakochałam się w tym l'occitanowym kremie do rąk z masłem Shea - po prostu genialny jest! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Sabb zawsze płaczę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ogromne dzięki za superowe spotkanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Madziu, nic nie dotarło... ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Róziku - już wysyłam - w kilku mailach
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Matko nie mam siły do tej Sabbath
![]() Ma tyle ładnych zdjęć i prawie ic nie pozwala wkleić ![]()
![]() |
#1128 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Aleś nastrzelała. ![]() Zaraz coś wybiorę. Bez golizny, oczywiście. ![]() Cytat:
![]() ![]() Genialnym zawsze genialnie, czyż nie? ![]() Mhhhrrroczny, poczochrany Hobbit w obuwiu ortopedycznym. Yeah! ![]() Rózik, ale ona nie jest teksańska... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1129 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - ale ja liczę na jedno zdjęcie z golizną
![]() ![]() Załączam zdjęcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
widzę, że agnyska dorwała hinoki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Wklejam dalej , teraz b ędzie różanie
![]() No i trochę Sabbath się załapało ![]()
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Szara Róża, Sabbath , Rozterka i uroczy kawałeczek Agnyski
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | ||||
Zakorzenienie
|
Czyżby chodziło o Najbrzydszy Zegarek w Tej Galaktyce a Nawet Poza Nią...?
![]() ![]() Albo nawet jednocześnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak ja lubię obwąchiwać Twoje nogi! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu ale jak zobaczyłam Sab wąchającą swoje ramię od razu stanął mi przed oczami facet z wątku "bulersującego" co psikał sobie do buzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja po tym spotkaniu , to do dzisiaj mam dobry humor
![]() Cytat:
![]() Dobrej nocki wszystkim ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-09-14 o 23:11 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też!
![]() ![]() To kiedy następne? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Choć ubawiło mnie nasze wspólne zaskoczenie, kiedy okazało się że mam próbkę podpisana "Zegarek" z przegródce na literę "W". ![]() Cytat:
- Oj, śmierdzi mi kolano. - Ehe... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetnie się komponowałaś z brudną, śmierdzącą grzybem sąsiadką. ![]() Cytat:
![]() Tylko to powstrzymało mnie przed psikaniem w dekolt. Ogólnie: "tam psikaj, gdzie nos sięga" ![]() A co? Przechodzimy płynnie do planowania? ![]() "Perwersja" to nasze drugie imię. Zaraz po "Słośliwość". ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.