|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Zuziuniu straszny ziąb Cytat:
|
||
|
|
|
#3212 |
|
BAN stały
|
Właśnie opędzlowałam wielka miseczkę, ostatnio przytyłam 2 kg
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zimno... ja
normalnie jesiennie
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3215 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia oddam ci te 3kg chętnie bo mam nadmiar
|
|
|
|
|
#3217 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Obolalam po imprezce
![]() A poza tym - smieje sie jak kretyn do siebie. Nie moge przestac. Fenris - ty sie teraz nie smutaj, chwile daj sobie na wstrzymanie a potem bedzie rock'n'roll. |
|
|
|
#3219 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ----- A mnie dziś straszliwie suszy I chyba już wiem, dlaczego nie cierpię niedziel - mam wówczas kaca
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dodatkowo koc i dwa swetry wcale nie pomagają mi się rozgrzać. Chyba się do Afryki przeprowadzę...
|
|
|
|
|
#3221 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() No way! Never ever! Tym bardziej, że instynktu macierzyńskiego u mnie ani śladu. Cytat:
Trzeba lubelski wątek odkopać ![]() Cytat:
Brzmi prawdopodobnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3222 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy.
Cytat:
Ja mialam "prawie" bezbolesny i ok. 12 godzinny. Przez 3-4 godzinki mialam lekkie bóle jak na okres, a kiedy zrobiły mocniejsze okresowe poprosiłam o ZOO. Pewnie bym nie brała ZOO gdybym miala bóle brzuszne a miałam krzyzowe co srednio było przyjemne jak chciałam sobie pospacerowac bo spokojnie na tyłku siedziec nie potrafię. Pół godzinki po ustaniu ZOO Ewcia oznajmiła krzykiem ze jej sie nie podoba na tym swiecie. Godzinke po urodzeniu Ewci polazłam pod prysznic bo stwierdziłam ze zle sie czuje taka brudna po nie umyciu sie w sobote wieczorem kiedy to zamiast sie kapac jechałam do szpitala czujac ze chyba Ewci sie zachciała przyjsć na świat. Dzieckiem zajmowalam sie od poczatku sama, za co patrzono sie na mnie jak na ufoludka bo przecierz powinnam lezeć i odpoczywać. Cytat:
A teraz juz piszę to po co przyszlam: OTÓŻ mam dobre wieści dla Wrocławianek i Warszawianek (Wrocławiaków i Warszawiaków tez). JUZ ZA NIEDŁUGO WE WROCŁAWIU BEDZIE PERFUMERIA QUALITY. UMIEJSCOWIENIE BADZIE NA RYNKU W HOTELU S.... (nie pamietam nazwy wyparowala mi z glowy wiem tylko ze na liere S). JAK BEDE WIEDZIEC COS DOKLADNIEJ (OTWARCIE PERFUMERII) TO DAM ZNAĆ. W WARSZAWIE NA BEMOWIE PLANOWANA JEST PERFUMERIO_KAFEJKA QUALITY. MODŁY ZOSTAŁY WYSŁUCHANE. SZKODA JEDNAK ZE AZ NA BEMOWIE ALE TYLKO TAM BYŁO NA TYLE MIEJSCA BY MOC ZREALIZOWAC TEN POMYSŁ.
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z ZOO
było świetnie dużo zwierząt aż się zdziwiłam no i były żyrafy
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak troche sie wyrwe - znow jak guma z gaci.
Kupilam w h&M wczoraj fioletowe saszki (czy jak to sie tam zwie). Nad kostke delikatnie. Intensywnie fioletowe - momentami lakierowane. No super. Tylko z czym ja je moge nosic? Z czym i w jakich zestawieniach nosic fioletowe buty? |
|
|
|
#3226 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A impreza była naprawdę zacna. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tymczasem swoje dziecko kocham straszliwie. ![]() Ale przyznaję, że dopiero od momentu, kiedy zaczęło trochę kontaktować. Nie wiem, co można widzieć w czymś, co ryczy, smrodzi i śpi naprzemiennie. ![]() Cytat:
Zestawienie czerni czy bieli z kilkoma wyrazistymi akcentami w tym samym kolorze może wyglądać naprawdę dobrze.
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko - nakreslilas mi co nieco |
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 |
|
BAN stały
|
Boli mnie noga z powodu pogody...i w ogóle mam dzień kamikadze
walnęłam się w rękę że mi spuchła, potem mało nie zabiłam się na schodach... No ale na strzelnicy byłam...i nie jestem z siebie dumna Na dworze ziąb, a ja spadam pod ciepłą kołderkę + pilot i ogl tv Buziaki perfumomaniaki |
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolicie, że wrócę na chwilkę do niedawnego tematu o robactwie: otóż znalazłam dziś we włosach... szczypawicę! Ogromną i niestety żywą. W dodatku pochodziłam z nią trochę, zanim zorientowałam się, jaką wątpliwą ozdobę mam na głowie.
Byłam w ogrodzie, zrywałam śliwki i pewnie wtedy skoczyło na mnie to ohydztwo. Odkryłam to dopiero po dobrym kwadransie, po powrocie do omu. Myślałam, że to jakis suchy liść. Z przerażenia nawet nie umiałam krzyczeć W milczeniu zupełnym klapnęłam ją butem a następnie spuściłamw toalecie... Nigdy więcej nie będę przebywać dłużej pod drzewem bez czapki.A z rzeczy nieco milszych: podpisałam wczoraj umowę z biurem podróży: 9 października wybieram się do ciepłych krajów Nie mogę się już doczekać, zwłaszcza w obliczu tego, co obecnie dzieje się za oknem. Znacie jakieś prognozy długoterminowe? Czy to już definitywny koniec ciepłych dni?
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
za tydzien w piatek jade do Plymouth na 2 dni.
Jak mi sie nie chce to slowa tego opisac nie dadza rady. majac w perspektywie bieganie po boisku a nastepnie jakis klub z muzyka, jakiej nie trawie w towarzystwie ludzi jaki nie lubie... oraz swiadomosc, ze w Moim Klubie moj ziom ma urodziny, na ktorych bardzo chce zebym byla. Oraz, ze inny ziom tez pewnie bedzie i ze moja ziomala i ogolnie moi ludzie to nic tylko sie rzucic ze schodow. I bez kitu rozkminiam to - rozkminiam jak sie uszkodzic by sie nie uszkodzic trwale by nie jechac na ten caly football. Porycze sie zaraz... Szcypawice to moj numer 2 ulubionych obrzydlistw, sie plasuja tuz za marianami. |
|
|
|
#3233 |
|
BAN stały
|
Nie wiem dlaczego, ale pierwsze, co przyszło mi na myśl, to czarne legginsy
![]() A tak w ogóle to co to są "saszki'? ![]() Ech... muszę się Wam pożalić Kumpel dzwonił: "Ej, jak się ten perfum nazywa, co mi sie tak podoba? Wiesz, ten co próbkę miałem" No wiem, wiem - Terre d'Hermes... Zamierza zanabyć ową perfumę Kurde... przyjaciele mi się wykruszają
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ladny sobie perfum kupi twoj kolega, ladny. Przynajmniej pachnol bedzie ladnie. Powienienies sie bynajmniej cieszyc! |
|
|
|
|
#3235 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taniej by wyszło, gdyby kroplami na żołądek się natarł Zapach ten sam, a o ile taniej
|
||
|
|
|
#3236 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Będę jeszcze zyczyć wspaniałego urlopu, jak przyjdzie czas. Cytat:
|
|
#3237 | |
|
BAN stały
|
Nie, no... okropny jestem i odwołuję to, co napisałem
No i w końcu de gustibus...Dzwonił, że już zamówił. Ale jak prosiłem:" Poczekaj, sprawdzę, gdzie najkorzystniej", to chyba zaćmienia dostał. No i przepłacił jakieś 50 zł. No i wielkie oburzenie w moim kierunku - "Dlaczego nie ma płynu do kąpieli?" Cytat:
![]() A wiesz, że mam znajomą, która tak właśnie mówi? Żełądek lub też żełas
|
|
|
|
|
#3238 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie umiem się szczerze zachwycać pociechami znajomych. Toteż nie zachwycam się wcale. A zaczyna tych osesków przybywać coraz szybciej ![]() Cytat:
Też chciałam gdzieś jechać, ale nie dość, że mam jeszcze sesję poprawkową to mój towarzysz wyjazdu musi napisać program ![]() ![]() Taki fason buta co mi się łokrutnie nie podoba ![]() Cytat:
Mam ochotę utopić wątek o prawidłowej odmianie naszego ulubionego słowa... I jeszcze zbanować pewną osobę na dodatek
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tematu dzieci: jeśli się czeka długo i są porażki na tym polu to później kocha się nawet ten ból porodu i kupy i kolki i wszystko co związane z tym...
|
|
|
|
|
#3240 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

I chyba już wiem, dlaczego nie cierpię niedziel - mam wówczas kaca