|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: trochę kolorówki, perfum, pielęgnacji.
Cytat:
Wycofuje zainteresowanie Obsession. Nadal zainteresowana jestem reszta Dermablend oraz Dune Sun. (nie moge "zlokalizowac" Nail Tek, wiec dopoki nie znajde nie bedziemy brac pod uwage) |
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Witaj serdecznie . Oczywiście bardzo , bardzo mnie interesuje chanel mademoiselle / za całą flaszkę mogłabym Cię ozłocic / oraz błyszczyk YSL.
Zapraszam do mojego wątku |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta warstwa na dłoni to gruba warstwa a nie muśnięcie. Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2008-09-14 o 20:49 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
memento - nic nie znalazłam
mektarynka - Escada Pacific Paradise ok. 30/50ml (z kartonikiem) chętnie przygarnę... Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2008-09-14 o 22:11 |
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz coś za dermablend
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
magnum_357 - niestety nic
Idiaminka - zajrzę jeszcze raz - chyba coś w takim razie przeoczyłam... chyba że masz drugi wątek? edit: już wiem, co upatrzyłam: - Urban Decay Blackberry -cudnie połyskujący puder z puszkiem 18 g ubytek znikomy - BI-KOR - poczwórne cienie nr 15 - wspaniałe !!! Ubytek oceniam na 5% - sypki pigment MAC-a odsypka około 1/4 łyzeczki w plastikowym zakręcanym pojemniczku. Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2008-09-14 o 21:46 |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
w zamian za...?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
ile jest lacoste?
edit: domyślam się, że to połowa z 30ml interesowałaby mnie lacoste i odlewka 10-12ml coco Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-09-14 o 23:02 |
|
|
|
|
#50 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O to bardzo się cieszę ,że jednak coś Ci sie spodobało . Co do cienia Mac'a to jest to cudny róż z leciutko złocistą poświatą - taki rozswietlający powiekę. Jeśli by Ci odpowiadał kolorek to mogę zrobic dużo dużo wiekszą odsypkę a jest to cień niezwykle wydajny. Powiedz w takim razie czy mam szansę na mademoiselle i ten błyszczyk YSL , bo już się na te kosmetyki strasznie nakręciłam I mam propozycję , piszmy w Twoim wątku , bo sie nam wszystko pokręci
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rzeczy, któe szukasz mogę zaproponować: Do włosów: - Farouk - Reconstruktor - profesjonalna maska - Farouk - Fruit Coctail - profesjonalna maska - VAX - maska do ciemnych włosów Z pigmentów, które szukasz mam: golden olive, black, black, naval blue, teal, kelly green W ogóle to mam 41 kolorów
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakie masz te kolorki? Bo na pigmentach bardzo mi zależy? Jak duże robisz odsypki? Za poczciwą ich ilość mogę oddać nawet połowę Coco |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Coco - mogę oddać połowę - połowę chcę zostawić sobie - a tu mnie kusi Mariola13 pigmentami MAC. |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile Coco wchodzi w grę ? Wolałabym Coco dostać w buteleczce skoro piszesz, że połowę byś oddała, to ja te połowę chciałabym w oryginalnej butelce. Pigmenty mam takie: Acid Orange, Blue Brown, Black Black, Basic Red, Chocolate Brown,Cornflower, Copper Sparkle, Dark Soul, Electric Coral, Fairylite, Frozen, White, Frost, Fuchsia, French Violet, Golden Lemon, Golden Olive, Kitschmas, Kelly Green, Landscape Green, Melon, Naked, Naval Blue, Old Gold, Pink Bronze, Pink Opal, Primary Yellow, Platinum, Rose, Steel Blue, Silver, Tan, Teal, True,Chartreuse, Violet, Vanilla, White, Shimmertime, Ruschmetal, Aire-de-blu, Soft Wash Grey, Black (glitter brillance). Oczywiście wszystkie pigmenty są oryginalne, kupowałam je osobiście w sklepie MAC. Coco rozumiem również jest oryginalna ? Bo miałam już ten zapach więc poznam ![]() To tyle
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-09-15 o 10:01 Powód: poprawiłam błędy :) |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za - soraya professional delikatne brązowienie - balsam do ciała ubytek prawie żaden
- garnier skóra muśnięta słońcem skóra jasna - balsam ubytek 20% - YR bronze nature mgiełka brązująca - zostało 40%?
|
|
#57 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem , poczekam daj znac. Ale zajrzyj jeszcze do mojego wątku - dziś miałam dokładki. |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W takim razie czekam na werdykt .Chętnie przyjmę i błyszczyk i mont blanc |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
interesują mnie kolorki: Blue Brown, Dark Soul, Golden Olive, Kitschmas, Kelly Green, Steel Blue, Teal, Frozen White, Violet, Tan. Pisałaś że masz jeszcze naval blue Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2008-09-15 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Może u mnie coś za Individuelle?
Mam jeszcze 2x 15 ml odżywkę bez spłukiwania Farouk, o, tą właśnie:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15166 , a odlewki Scent'a mogę zrobić więcej.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

ja jutro Ci odpowiem czy zdecyduję się na bronzer