![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja 1 sesja:)
I tak takze Ilona doczekala sie sesji zdjeciowej
![]() I znalazla czas dla wizazu Zdjecia robione wczoraj ![]() PS nie byl uzywany,ja sie troszke rozjasnilam w Picassie Fotograf :Jarek (Pan z maxmodels) Wizaz:no ja ![]() Jak widac modelka to ja nie bede ![]() Ja jestem ze zdjec zadowolona-fajny fotograf...nic ze ja nie umiem na nich wyjsc ![]() Makijaz kobiecy taki jak mi sie podobal zawsze ![]() Lista kosmetykow. (prawie zaspalam na sesje wiec makijaz byl szybki ![]() Twarz: Pan stick Max factora troche na cala twarz Revlon Colorstay buff Dermacol Puder brazujacy bazarkowy Oczy Eyeliner Oriflame Stylo Tusz L"oreala double-czarny Usta POmadka nablyszczajaca Avon-probka,taka no czerwona ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2008-09-14 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja 1 sesja:)
Klasycznie, kobieco - pasuje do perelek
![]() ![]() A wiesz, sama chcialam zalogowac sie na ta strone maxmodels (mysle o rozpoczeciu kursu na wizaz, ah...). Ale tam trzeba dac numer telefonu! Po co to?! Zniechecili mnie do siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Zaraz bedzie lista-spoko ![]() Ja mam nr telefonu dany ale jest on niewidoczny wiec zakladaj stronke spokojnie. Widza go tylko osoby jesli pisza do mnie wiadomosc i chca ze mna kontakt miec.
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
fajna sesyjka
![]() ![]() ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej ,
to mi się podoba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1221415109 aczkolwiek cała stylizacja (fryzurka + perełki) dodają Ci lat i robią z Ciebie taką dojrzałą kobietę a Ty przecież młodziutka jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Eee, przepraszam Cie ale mnie sie nie podoba.
Tak jak i makijaż (którego nie widzę) jak i zdjęcia. Typowe,niedzielne, pospolite pstryki. Makijazu nie oceniam bo nie ma zbliżeń a zdjęcia są bardzo małe i dużo tracą na jakości. Moze pokaż jakieś większe?? ![]() Buziaki ![]()
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki. ![]() ![]() A mi sie podoba ze raz wygladam dojrzale ![]() ![]() Na codzien tak nie wygladam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety wieksza to mi sie na wizazu nie zmieszcza. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
szkoda, że makijaż tak mało widać. no i fotograf się nie popisał, bo zdjęcia wyglądają amatorsko. No, ale to nie do Ciebie zarzut
![]()
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A innego miejsca niz lasu do zdjec nie mielismy...niestety nie bylo opcji studia
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
pomijając las, perełki i umiejętności fotografa... Ilona, moim zdaniem rozkwitasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ostatnio mało ![]() Wizaz pomogl sie rozwijac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche bylam przerazona i zmarznieta bo bylo 12 stopni a ja w tej krotkiej bluzce ![]() ![]() I balam sie fotofrafa mialam stres(1 sesja) i w ogole ![]() Cytujesz zebym nie usunela?Nie mialam zamiaru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec musialo byc na odludziu ![]() Przy nastepnej sesji bedzie inaczej(jak znajde czas)
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dobra to bijcie i chwalcie jak chcecie ja mykam spac
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
gratuluję pierwszej sesji, oby tak dalej.
![]() Zdjęcia fotografa nie powalają..raczej jakby ktoś amatorsko robił zdjęcia cyfrówką...ale przyjemne tło. ![]() Co do makijażu..ładne,czerwone usta...kolor twarzy trochę odcina się od szyi albo to wina światła. Ogólnie przyjemnie się ogląda. Czytałam Twóje posty na maxmodels i wiecej dystansu Ilono ![]() nie każdemu musi się podobać ![]() a jednak podoba mi się twój upór... jak bedziesz pracować i ćwiczyć to bedzie coraz lepiej wychodzić ![]() tylko trochę dystansu i samokrytycyzmu ![]() niech te niskie oceny na maxmodels bedą motywacją do ćwiczeń w robieniu makijaży ![]() powodzenia ![]()
#20 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję pierwszej sesji. Fotograf chyba miał bardzo mało inwencji twórczej i wyobraźni, bo sesja wygląda jak by Ci koleżanka na spacerze pare fotek zrobiła
![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
makijaż fajny chociaż stylizacja dodaje Ci lat
![]() zdjęcia słabe..
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do maxmodels to sie nie wypowiadam ![]() Ale porazila mnie game ktora znow mnie raczy krytykowac bo ona jest najlepsza.. Nie ma jak usunac zdjecia(game) ![]() Cytat:
![]() Dzieki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Moderatoreska
|
Gratuluję sesji, ale niestety mam kilka zastrzeżeń, fotograf się nie popisał,zdjęcia nie są za dobrej jakości, makijażu prawie wcale nie widać, więc nie da się go ocenić no i stylizacja mi tu nie pasuje tz. nie pasuje do ciebie.
Czekam na kolejne zdjęcia, ale już bardziej udane i z widocznym makijażem. |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tylko bede dyskutowac co do makijazu-moim zdaniem widac ![]() Beda jak znajde czas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Makijaż przeciętny, ale w sumie przyjemny dla oka.
Zgadzam się z dziewczynami, że sesja wyszła amatorsko i nie pasuje mi Twoja stylizacja do lasu ![]() Brakuje mi zbliżeń, które ukazałyby bardziej makijaż.
#27 |
Zadomowienie
|
Mnie się zdjęcia nie podobają. Wszystkie identyczne, tylko tlo się zmienia. Makijaż też slabo widać. Szkoda, ze nie ma zdjęć z zamkniętymi oczami (i ze zbliżeniem).
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie obraź się Ilono, ale moim zdaniem ludzie z forum na maxmodels mają rację i game też... jej post był kulturalny...kulturalna krytyka nie powinna Cię dziwić tym bardziej,że moim zdaniem musisz jeszcze się sporo nauczyć jeli chodzi o makijaże. Z tego co widziałam to raczej Ty byłaś bardziej nie miła pisząc "przemądrzała" do Game. Ale ok nie bedę tu wywlekać twoich spraw. W każdym razie -więcej uśmiechu, mniej zawiści i rób to co kochasz a bedzie dobrze ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze śliwki, robaczywki....
Zazwyczaj staram się nie wypowiadać, jak mi się coś nie podoba, ale myślę, że warto powiedzieć Ci parę słów...
Podziwiam Twój upór, dążenie do celu i determinację. Musisz jednak pogodzić się z tym, że zawód, o którym marzysz to ciągła ocena i krytyka. Dobrze jak jest konstruktywna, bo można z niej wyciągnąć wnioski. Przykro się patrzy na zdjęcia osiemnastolatki, która wygląda jak ... dużo, dużo poważniej. Zgadzam się, że makijaż jest i stylizacja jest, i plener też. Tyle, że na tym tle młoda dziewczyna, która wygląda jak moja mama. Bo plener jest specerkowy, stylizacja za grzeczna i nieadekwatna do miejsca, zaś makijaż tak zachowawczy, że aż postarzający. Ilonko! Odwagi! Postaw na swoją młodość i dziewczęcy wdzięk. Zaszalej! Trzymam kciuki i czekam na kolejną sesję. |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śliwki, robaczywki....
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.