Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-15, 08:45   #1201
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hosenko ja też muszę zacząć przelewać sobie część kasy na inne konto. Po prostu pieniądze mi sie rozpływają. Nie wiem kiedy, nei wiem gdzie. Jestem totalnie nieoszczędna.
To jest bardzo dobre wyjście - zawsze (nooo prawie zawsze bo bez prowizji mogę wybarć tylko raz w miesiącu, kolejny raz to już 10zł) mam gdzie sięgnąć w razie potrzeby. Wiem, że "gdzies tam" sa fundusze na "czarną godzinę". Dobrze, ze o oszczednosciach mowa, bo przypomniałam sobie ze mi sie termin obligacji lada dzień skończy - trzeba si edo banku przejśc Tylko musze poszperac, czy przedłużyc obligacje czy coś innego tym razem wymyśleć

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 08:51   #1202
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
To jest bardzo dobre wyjście - zawsze (nooo prawie zawsze bo bez prowizji mogę wybarć tylko raz w miesiącu, kolejny raz to już 10zł) mam gdzie sięgnąć w razie potrzeby. Wiem, że "gdzies tam" sa fundusze na "czarną godzinę". Dobrze, ze o oszczednosciach mowa, bo przypomniałam sobie ze mi sie termin obligacji lada dzień skończy - trzeba si edo banku przejśc Tylko musze poszperac, czy przedłużyc obligacje czy coś innego tym razem wymyśleć
Lukas? Mam to samo konto i jakoś mnie to nie blokuje przed odblokowywaniem zablokowanych pieniędzy :/

Ale wypłaty wrześniowej w ogóle nie wpłaciłam na konto, a mam jedynie na oszczędnościach troche pieniędzy i wiesz co? Prawie całą wypłatę mam, praktycznie nic nie wydałam Tzn. nie w takich ilościach coby mnie o zawał serca doprowadziły.

Z moimi nogami coś bardzo niedobrze.. już drugi dzień mam w nocy okropne skórcze i tak okropnie mnie teraz bolą

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 08:51   #1203
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
A moze sie wymienicie koszulkami
jak to jest w piosence formacji niezywych 'chcialabym, chciala... chcialabym, chciala'

Cytat:
zizek no no Taki fajny pod tą koszulką?
Ty to zawsze jakiegoś sponsora znajdziesz No ja nie wiem, jak to się dzieje
pod koszulka to cut miut wiecie, takie mlode cialko, mniam mniam a jak razem bylismy na wakacjach to to cialko bylo jeszcze mlodsze. i na plazy zadna obojetnie obok niego nie przeszla

co do sponsora - tatus moj nie pierwszy raz kupuje sobie moja milosc. ja to teraz wykorzystuje, no bo w koncu jedna corke w kraju ma i na kogos pieniadze musi wydawac
task, jestem wredna, ale mam to w genach. po tatusiu
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 08:55   #1204
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczynki ja nie wiem co bym bez Was zrobiła - chyba zwariowałabym całkiem, a tak to tylko troszeczkę

Ja chyba nigdy nie zrozumiem męskiej psychiki ale Wam to dobrze wychodzi - a przynajmniej lepiej niż mi. Tak jak pisałyście: pośpiech, dużo spraw na głowie, cały dzień w drodze a ja myślałam że o mnie zapomniał

Gayenka: to ten od figli, ten już-żonaty ??

A do mnie zaczął się znowu odzywać niedoszły Kosz wyjechał, niedoszły sie odzywa, coraz bardziej wyczuwam tu spisek

Vibesko: ja jestem strasznie ciekawska i straszna plotkara
Widzisz Ty Głupia Kobieto (tak to szło w Allo allo? ).
Gayenko, ja tu jestem codziennie, czytam na bieżąco jeśli mogę, tylko się nie odzywam zbyt często po prostu
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 09:04   #1205
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Lukas? Mam to samo konto i jakoś mnie to nie blokuje przed odblokowywaniem zablokowanych pieniędzy :/

Ale wypłaty wrześniowej w ogóle nie wpłaciłam na konto, a mam jedynie na oszczędnościach troche pieniędzy i wiesz co? Prawie całą wypłatę mam, praktycznie nic nie wydałam Tzn. nie w takich ilościach coby mnie o zawał serca doprowadziły.

Z moimi nogami coś bardzo niedobrze.. już drugi dzień mam w nocy okropne skórcze i tak okropnie mnie teraz bolą
Nie Lukas - ING.
Mi niezbyt usmiecha sie płacić 10 zł tylko po to żeby miec na jakąś zachciankę. Ale gdyby było to coś naprawde pilnego, jakiś wyjazd czy kupno rzeczywiście potrzebnej i bardziej wartościowej rzeczy niż kosmetyk (np. sprzet) czy coś, to bym bez wahania wybrała

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Widzisz Ty Głupia Kobieto (tak to szło w Allo allo? ).
taka stara, a tak a gupia

Instagram

Stary 2008-09-15, 09:07   #1206
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witajcie.
Nienawidzę zimy!(Bo to co się dzieje na dworze nie można nazwać jesienią)
Tak jak Hosenka, mam najzimniejszy pokój w mieszkaniu i nawet wymiana okien, ocieplenie ścianek przy nich i nowa podłoga nie pomogły. Musiałam spać w grubaśnej piżamie i grubaśnych skarpetach!

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nie pisalam Wam nic, ale mielismy w domu maly kryzys. wydawalo sie, ze z babcia moja juz koniec. czula sie fatalnie, fatalnie wygladala, normalnie znikala w oczach. ale na szczescie to byl chwilowy spadek formy. prawdopodobnie w organizmie nastapil 'rozruch' jak to fachowo okreslila pani doktor i teraz juz tak bedzie dosyc czesto i musimy sie do tego przyzwyczaic. ale narazie doetchnelismy z ulga

znalazlam sponsora na angela ojciec, w ramach przyznania sie do bledu i przeprosin powiedzial, ze cos mi kupi. tym cosiem bedzie oczywiscie piekna piecdziesiatka angela plus zestaw trzech miniaturek

a jutro ide na tenisa z moim wczorajszym towarzyszem uch, ja to uwielbiam bo on potem sciagnie koszulke [sobie, oczywiscie ]
Też dziś wybieram się do babci,bo ostatnio chyba ją zaniedbałam trochę, nie miałam czasu na spotkanie.Czasem sobie myślę, że nie widzimy się tyle czasu, a może dojść do tego, że nie zdążę jej wielu rzeczy powiedzieć...
ZIZ cieszę się że z Twoją babcią już ok. a na tenisie zapowiada się ciekawie!

A ja mam wielką ochotę wyskoczyć szybko po Cerruti!

Poza tym strasznie lubię Was czytać-poprawiacie humor jak nikt inny. A podczas jesienno-zimowej depresji chyba się to nam przyda
Dobra, spadam sie szykować-mój TŻ jest tak kochany, że specjalnie wyjdzie z pracy, żeby mnie zawieźć do babci(mimo moich sprzeciwów)- żebym nie zmarzła
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 09:08   #1207
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Lukas - ING.
Mi niezbyt usmiecha sie płacić 10 zł tylko po to żeby miec na jakąś zachciankę. Ale gdyby było to coś naprawde pilnego, jakiś wyjazd czy kupno rzeczywiście potrzebnej i bardziej wartościowej rzeczy niż kosmetyk (np. sprzet) czy coś, to bym bez wahania wybrała

[/FONT]
Hm, ja wybrałam raz za tą opłatą. Ogólnie to wpłacam na oszczędnościowe tyle, żeby mieć wystarczającą ilość na zwykłym i jeszcze troche pieniędzy w domu

Śniadanie zjedzone, nie miałam dziś koncepcji na obiad, więc pewnie skończyłoby się na gotowanym cycu z warzywkiem jakimś ale tata ma wolne i robi pierogi

I zaraz do nauki.. Boje sie.

Luskap
Ja się wreszcie cieszę, że jesień nadchodzi, i że będzie zima jeeee
Też mam najzimniejszy pokój w domu. Tzn. mój pokój to fenomen, latem jest niedowytrzymania. Nagrzewa mnie od dachu, z boku a okno wychodzi na zachód więc od 15 mam SAUNE. Sauna, Sahara i jeszcze coś. Masakra. Ziz wie co przeżywam co roku.

Może mój pokój też się przyczynił do obrzydzenia mi ciepłych dni, bo po powrocie z upalnego dworu chciałabym wejśc do chłodnego pokoju a tu lipa.. A najgorsze to, że nawet na korytarzu jest chłodno! Tylko u mnie okropny zaduch

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2008-09-15 o 09:11 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 09:14   #1208
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie to wpłacam na oszczędnościowe tyle, żeby mieć wystarczającą ilość na zwykłym i jeszcze troche pieniędzy w domu
To tak jak ja

Kogo jeszcze nie mam na N-K ??

Instagram

Stary 2008-09-15, 09:26   #1209
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

bossy zapomniałam dodać, że ja też mam saunę w lecie. Po południu do zachodu słońca cały czas słońce. Z tym, że ja lubię słońce i saunę,ale czasem przydałoby się jakieś ochłodzenie.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 09:32   #1210
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madziarra: prosze mi tu nie zapeszac i nie marudzic (powiedziała to wieczna maruda ) poprzegladaj sobie liste na N-K może jakiś fajny kolega sprzed lat sie znajdzie
Jeeeest, moja dawna wielka miłość sprzed wielu lat

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
No co ty mowisz kochanie Nie wolno tak myslec jestes sliczna i madra kobietka i napewno gdzies na ciebie czeka twoj ksiaze

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj ogarnąćnie mogę, ciągle jestem głodna, jest mi zimno i źle

Vibesko, co jest ?

Cytat:
Chcę do domu

Chyba pójdę do lekarza popołudniu albo jutro...
Snow, dużo zdrówka, nie daj się chorobie!

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
witojcie

nie pisalam Wam nic, ale mielismy w domu maly kryzys. wydawalo sie, ze z babcia moja juz koniec. czula sie fatalnie, fatalnie wygladala, normalnie znikala w oczach. ale na szczescie to byl chwilowy spadek formy. prawdopodobnie w organizmie nastapil 'rozruch' jak to fachowo okreslila pani doktor i teraz juz tak bedzie dosyc czesto i musimy sie do tego przyzwyczaic. ale narazie doetchnelismy z ulga

znalazlam sponsora na angela ojciec, w ramach przyznania sie do bledu i przeprosin powiedzial, ze cos mi kupi. tym cosiem bedzie oczywiscie piekna piecdziesiatka angela plus zestaw trzech miniaturek

a jutro ide na tenisa z moim wczorajszym towarzyszem uch, ja to uwielbiam bo on potem sciagnie koszulke [sobie, oczywiscie ]
Dobrze, że z babcia już ok.

A ten tenis to tak po koleżeńsku rozumiem ?

Cytat:
Łykaj sobie magnez To pewnie ze stresu masz niedobory i stąd te skurcze.

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 09:32   #1211
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
bossy zapomniałam dodać, że ja też mam saunę w lecie. Po południu do zachodu słońca cały czas słońce. Z tym, że ja lubię słońce i saunę,ale czasem przydałoby się jakieś ochłodzenie.
My w lecie mamy sposób na upały - zamykamy okna od strony słońca, zakręcamy żaluzje i w ten sposób nie wpada rozgrzane powietrze do mieszkania. Rano, tak do ok 16 słońce jest po tej stronie co mój pokój, więc do tej godziny mam okno zamknięte, żaluzje zakrecone, spuszczoną roletę, dopiero ok 16 otwieramy okno, a zamykamy z drugiej strony mieszkania bo wtedy tam jest słońce, dzięki temu zawsze jest chłodno

Madziu: no widzisz Moze warto odnowić kontakt (piszę z własnego doświadczenia wkońcu niedoszłyTŻ jak i Kosz to zasługa N-K. Tak to zapewne nadal bym nie miała z nimi kontaktu)

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 09:36   #1212
bossy
Zakorzenienie

madziarra
łykam ciągle magnez. yh. dobra uciekam do nauki. trzymać kciuki jutro za mnie, proszę!!!!

.supergirls just fly.
Stary 2008-09-15, 09:36   #1213
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
A ten tenis to tak po koleżeńsku rozumiem ?
no my zawsze razem gramy w tenisa, bo moj TZ nie ma czasu a ja lubie sobie czasem popykac. teraz na przyklad szukamy fajnej sali do squash'a zeby zima nie odmawiac sobie przyjemnosci [chociaz i tak gramy na krytym korcie... ]
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 09:40   #1214
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madziu: no widzisz Moze warto odnowić kontakt (piszę z własnego doświadczenia wkońcu niedoszłyTŻ jak i Kosz to zasługa N-K. tak to zapewne nadal bym, nie miała z nimi kontaktu)
Oj ja już na NK mam go jakiś czas, jak jeszcze byłam z Exem. Kontakt odnowiliśmy na chwile, ale potem się z jego strony się urwało a ja nie jestem taka, zeby mu się narzucać.

Zizou właśnie mi przypomniałaś, że mój dobry kolega miał wczoraj wrócić z wakacji. Może też go gdzieś wyciągnę

Stary 2008-09-15, 09:48   #1215
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesze sie, że wszystko dobrze

A moze sie wymienicie koszulkami

Część o Angelu skasowałam, bo wole sie nie wypowiadać

Jelonku: czemu Ty sie mozesz ukrywać a "złykły" mod nie??
Tak odpisuję częściowo, ale dlatego, że nadrabiam sporą ilość postów
Możesz chyba też, kiedyś nie można było będąc modem, ale coś zmienili później z tego co mi wiadomo. Poszperaj w panelu użytkownika
Stary 2008-09-15, 09:49   #1216
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Oj ja już na NK mam go jakiś czas, jak jeszcze byłam z Exem. Kontakt odnowiliśmy na chwile, ale potem się z jego strony się urwało a ja nie jestem taka, zeby mu się narzucać.

Zizou właśnie mi przypomniałaś, że mój dobry kolega miał wczoraj wrócić z wakacji. Może też go gdzieś wyciągnę
Ja bym napisała wiadomosć - taką neutralną - co słychac itp (choć pewnie też bym sie wahała i bym prosiła o rade czy napisac czy nie )

Jelonku: o zmianach nic nie wiem, ale jeszcze niedawno rzeczywiscie mod nie mógł sie ukrywać. Poszperam zatem

EDYCJA: nie znalazłam Moze Ty, jako SUPERMOD możesz

Instagram

Stary 2008-09-15, 09:59   #1217
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Wiecie co, zachciało mi się jakiś zmian kosmetycznych, przerzuciłabym się już na pielęgnację jesienną, ale mam jeszcze trochę do powykańczania. Ogólnie zapasy mam spore, ale od samego stania w szafce już mi się znudziły

Stary 2008-09-15, 10:05   #1218
isa666
Zakorzenienie

Moje oczy; 2,5 godziny gapiłam się na notatki w Wordzie, bo 50 stron musiałam streścić i wyszło mi 13 A i tak mi się wszystko miesza, głupie post. egzekucyjne

zizuś zazdroszcze Angela Ja chyba mogłabym go kupić dla samego flakonika

A w taki dzień jak dziś zaczynam tęsknić za ciepełkiem; jakie to dziwne, że jak upał to człowiek narzeka, że duszno itp., ale jak przyjdzie taka zimnica to jednak brakuje tego słonka

A jeszcze apropos facetów, ja chyba zacznę nosić ze sobą zapalniczkę, bo często mnie jacyś zaczepiają(wczoraj na przykłąd) i pytają czy mam ogień A ja muszę odpowiadać, że nie, bo nie palę A jakbym miała to kto wie co by się wydarzyło
Ech....głupawke mam, to przez tą naukę
Stary 2008-09-15, 10:21   #1219
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym napisała wiadomosć - taką neutralną - co słychac itp (choć pewnie też bym sie wahała i bym prosiła o rade czy napisac czy nie )

Jelonku: o zmianach nic nie wiem, ale jeszcze niedawno rzeczywiscie mod nie mógł sie ukrywać. Poszperam zatem

EDYCJA: nie znalazłam Moze Ty, jako SUPERMOD możesz
To nie wiem, ale głowę bym dała sobie uciąć, że jakiś czas temu na BO inni modzi się cieszyli, że mogą się wreszcie zrobić niewidoczni, a kiedyś tę możliwość miał smod tylko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-15, 10:21   #1220
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A jeszcze apropos facetów, ja chyba zacznę nosić ze sobą zapalniczkę, bo często mnie jacyś zaczepiają(wczoraj na przykłąd) i pytają czy mam ogień A ja muszę odpowiadać, że nie, bo nie palę A jakbym miała to kto wie co by się wydarzyło
Ech....głupawke mam, to przez tą naukę
Mogłaś odpowiedzieć: mam, w sobie

cd ściągwki:
- masz coś słodkiego??
- swoje usta

pamietam jeszcze głupkowate pytanie z podstawówki:

dziewczyna do chłopaka:
- masz ołówek?? bo ja mam strugaczkę

i tak chodziłyśmy po szkole śmiejąc sie jak głupie z tego ...

Instagram

Stary 2008-09-15, 10:27   #1221
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Mój kolega na stwierdzenie dziewczyny do niego że ma coś w sobie, odpowiedział że owszem, 3 piwa
Stary 2008-09-15, 11:25   #1222
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
To nie wiem, ale głowę bym dała sobie uciąć, że jakiś czas temu na BO inni modzi się cieszyli, że mogą się wreszcie zrobić niewidoczni, a kiedyś tę możliwość miał smod tylko
Ja tam na przykład jestem niewidoczna, więc Hosenko da się.

Nie chce mi się wychodzić z domu, ale chyba się przejade przejść po sklepach. No i zastanawiam się, czy brać Nu w ciemno jak znajdę w Rossmannie. Wczoraj chciałam, a dzis mam wątpliwości.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 11:31   #1223
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Ja też miałam iść pochodzić po sklepach, przypomnieć sobie Hota, przyjrzeć się czarnej kredce Bourjois i rozświetlaczowi Inglota, ale za zimno jest Odkładam to do jutra

Za to siedzę i projektuję łazienkę i kuchnię.. nie sądziłam, że to takie trudne jest

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 11:39   #1224
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ha

Znalazłam

Instagram

Stary 2008-09-15, 11:59   #1225
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
TZ zafundował mi wykład chirurga naczyniowego o żylakach, naoglądałam się zdjęć i nasłuchałam historii. Od tego czasu nie założyłam nogi na nogę i obejrzałam pod lupą każdy cm nóg. Idź do jakiegoś zmyślngo lekarza (nie pierwszego kontaktu) niech obejrzy Twoje nózie
Cytat:
Cytat:
Ha

Znalazłam
Ło matko dziewczyny, a przed kim się tu tak ukrywać?
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Za to siedzę i projektuję łazienkę i kuchnię.. nie sądziłam, że to takie trudne jest
No..trudne najważniejsze, że te pomieszczenia nie maja tylko ładnie wyglądać, ale i być bardzo funkcjonalne.

Dziś chodzę do pracy, a na "dzień dobry" widzę 3tygodniowego syna mojego kolegi jego żona musiałam pojechac do pracy coś tam załatwiać, przedłużyło jej sie i kolega nie mając za bardzo co zrobićz pierworodnym przytachał go do pracy
Jest megasłodki i przecudny
Kupiłam stepper i TZ tak sie spodobał, żwe wczoraj całych "Chirurgów" sie przepychaliśmy. Chyba trzeba będzie dokupic drugi
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 12:02   #1226
Hosenka*
Zakorzenienie

Tru: Żeby nie wyszło że siedze na wizazu niemal non-stop

Instagram

Stary 2008-09-15, 12:11   #1227
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nienawidze pakowania paczek, zawsze mi to jakoś koślawo wychodzi (Snow, wybacz, dostaniesz koślawca).

Chyba jednak nie pójdę nigdzie dalej niż na pocztę, bo zaczęło lać.

Poradźcie mi, co mam zrobić: tydzień temu sprzedałam cienie na All - do dziś nie mam kasy ani żadnej wiadomości od kupującej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-15, 12:16   #1228
snowqueen
Zakorzenienie

ice nic nie szkodzi, że koślawiec. Przykro mi, że przez moje chęci zakupowane musiałaś zrobić coś, czego neinawidzisz

Jak pada, to nie idź nawet na ta pocztę, mnie się aż tak nie spieszy!
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 12:20   #1229
iceflower
Przyjaciółka KWC

Snow, no coś Ty, nie ma sprawy. Na pocztę pójdę, ale póki co czekam jeszcze czy lać nie przestanie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-15, 12:22   #1230
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Poradźcie mi, co mam zrobić: tydzień temu sprzedałam cienie na All - do dziś nie mam kasy ani żadnej wiadomości od kupującej.
Wyślij jej przypomnienie z Allegro - Rachunki ---> Zwroty

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości