|
|
#2431 | |||
|
szeryfcio
|
Dot.: Nasze Skarby-styczeń/luty 2008
Cytat:
Udał się, udał Chodziło mi o to, że się jakoś specjalnie nie wtula we mnie (może jeszcze nie) . A dać się daje, jak na razie ja mam więcej siły ![]() Cytat:
Cytat:
Trzymajcie się ciepło i udanych wakacji mimo wszystko.
|
|
#2432 |
|
Raczkowanie
|
No wiem niestety ze nie daje. Bylam ostatnio u pediatry i kazal mi koniecznie szczepic zanim wysle ja do zlobka. Teraz nie wiem... zamowilam Influvac i bedzie pod koniec tygodnia, podobno jest najlepszy dla dzieci. Jakbyscie cos wiedzialy na ten temat, dajcie prosze znac. Pozdrawiam Was cieplo!
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Elsi, przykro mi ze pogoda sie nie udala
niestety nam tez sie wyjazd nie udal jesli chodzi o aure wiec doskonale Cie rozumiem![]() Emilka slicznie wyglada taka opatulona ![]() Cytat:
![]() Kajeczko krasnoludki mi szepneły ze Kubus ma dzis swoje swieto wszystkiego najlepszego dla Niego z tej okazji i wielkie buziaki od cioci Midey i Ocrushkow dziewczyny, jak Wasze Maluchy spaly w nocy i w dzien w okresie zabkowania? Dawid w dzien spi np 2-3 razy po pol godziny, w nocy zasypia okolo 20, pobudke mam juz okolo 22 i od tej pory juz prawie w ogole nie spie, co zamkne oczy to juz wstaje bo Maly placze, uspokaja Go tylko piers i zastanawiam sie czy to mozliwe zeby w ciagu kilku dni nauczyl sie zasypiac tylko przy niej? mam nadzieje ze szybko wroci do stanu przed zabkami gdzie budzil sie raz, gora dwa razy, bo dlugo tak nie pociagne a na koniec mala niespodzianka
Edytowane przez midey Czas edycji: 2008-09-15 o 13:35 |
|
|
|
|
#2434 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do masazu to musze poszukac na forum bo nie widzialam tego linku a przegladalam forum wstecz, musze zrobic to dokladniej ![]() A ja troche tesknie za karmieniem piersia a Milenka juz o niej calkowicie zapomniala . Mleka w piersi juz mam malo, juz wogole nie boli, troszke tylko jest twarda. W nocy Mili zasypia miedzy 20.00 a 20.30 a pierwszy posilek (mleko) ma o 6.00 (dzis dopiero o 7.00 ). A zeby nie wstawac rano i robic mleka to przed spaniem zagotowuje wode, wlewam wrzatek do butelki, wkladam do termosu i zawijam w koc a rano jest jeszcze ciepla. Takze nawet na dol nie schodze to kuchni tylko wsypuje proszek i gotowe A Mili je wtedy ze smakiem glodomor po calej nocy . Wreszcie mozemy sie wyspac bez nocnego karmienia . Milenka teraz z Bartekiem spia a ja czekam az sie spiochy obudza i jedziemy do Dartford szukac mieszkanka i pracy, a Milenka znowu sie pobawi z Davidkiem ![]() A Wy ciocie co porabiacie z rana? |
|||
|
|
|
#2435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiem, tylko jakoś ciagle brak czasu. Tak samo już 2 miesiące temu dostałam wezwanie na cytologie i ciagle nie moge się zebrać
![]() Co do przytulania, całowania, to niestety, moje dzieci nie są specjalnie tym zachwycone Elsi, szkoda, że pogodę macie nieciekawą Moi rodzice niestety tez na taką trafili. Dobrze,że chociaż wszystko pozostałe się udało![]() U nas taka mata sie niestety nie sprawdza ![]() Super pomysł z tym opatuleniem małej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale wierz mi, dziecko z tego wyrośnie mam tego żywy przykład mojego dwulatka![]() Cytat:
Kochani, życzę Wam wszystkiego co najlepsze i jeszcze wiele, wiele, wiele... takch rocznic Buziaczki od cioci dla Kubusia
|
|
|
#2436 | ||
|
szeryfcio
|
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia!
![]() Midey, śliczne zdjątka. Cytat:
A jak ząbek wyszedł jest spokojnie. Jeden dzień się taki zdarzył, że mocno płakał, to kupiłam mu żel orajel, ale od tamtej pory cisza, więc jeszcze nie miałam okazji zastosować go u Małego. ( Bo u siebie zastosowałam , żeby sprawdzić co to. Język mi znieczuliło porządnie, więc skuteczny jest ).Ja zajmuję się Małym, dopiero jak pójdzie spać, zasiadam przed komputerkiem ze śniadaniem i zaglądam do Was. ![]() Cytat:
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
I znow mi sie tekst skasowal grrrrrrrrrrrrrrrrr ;/ W kazdym razie w nowym domu jeszcze nie mamy neta wiec pisze z doskoku ze starego domu w ktorym wlasnie sprzatamy generalnie zeby oddac wlascicielowi klucze
Odstawilam Maje definitywnie od piersi i juz 3 dni biore leki ,Maja na poczatku była troche marudna ,a mi się serce krajalo ,ale jest juz dobrze ,a dzis moja księżniczka przespala cała noc do 8 rano bez pobudki w swoim łozeczku![]() Majeczko wsszystkiego najlepszego dla Kubusia !!!! Midey, Ocrushku Wszystkiego naj naj z okazji Waszego swięta i oby Wszych rocznic było duuuuuuuuuuzo duuuuzo Agamili kociulku ,gastroskopia nie boli naprawde warto się wybrac ,żeby wiedziec co i jak ,a nie sie martwic. Więc kochana prosze Cie idz żeby lekarz rozwial wątpliwosci i powiedzial ,że wszystko oki sheryl ze Stasia będzie rodzinny chlopak ![]() To na tyle jak tylko będę miec internet to się odezwe
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, ja już jakiś czas obiecuję sobie, że jak najszybciej się za to wezmę, ale ból przechodzi, a brak czasu też robi swoje i wszystko idzie na drugi plan. Ale w końcu to załatwię
Korzystam z chwili, że maluszki śpią i w końcu zmniejszyłam fotki. Dawno tu nie było mojego cukiereczka
|
|
#2439 | |||||
|
Zadomowienie
|
Agamili, Sheryl, Kociulku, Kasiu dziekujemy z Ocrushkiem za życzenia
![]() Cytat:
Cytat:
jak najpredzej ![]() Cytat:
ja po kilku takich nocach chodze jak duch ni od razu m i sie nasuwa mysl o majeczce...Kubus przeciez tez malutko spi.... no nic, bedziemy z Malym u neurologa to sie zapytam i o spanie Cytat:
no bo w takim razie czemu najedzony Maluch ktory ma sucho, ma posmarowane dziaselka zelem budzi sie co pol godziny w nocy? i uspokaja Go tylko piers...matko to dobrze ze jeszcze karmie bo by mi sie wracac do lozka nie oplacalo![]() Kasiu za odwage odstawienie Dawidka od piersi to bedzie dla mnie chyba najtrudniejsze przezycie...ale obawiam sie ze niedlugo i mnie to czeka mam jeszcze niewyleczona infekcje z czasow ciazy (cala ciaze w sumie ja mialam ) i obawiam sie ze lekarz bedzie chcial cos z tym zrobic....juz mi dal jedna konska dawke leku ale poniewaz na opakowaniu pisze zeby kobiety karmiace nie braly to nie mam odwagi chociaz lekarz mowil ze jedna dawka nie zaszkodzi![]() dlatego Kasiu trzymam kkciuki za calkowite wyleczenie dwunastnicy ![]() czekam na zdjecia domku i Majeczki ![]() Cytat:
zmniela sie Panna wydoroslala i jeszcze bardziej wypiekniala
|
|
#2440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Adrian zaczął mi przesypiac całe nocki dopiero jak odstawiłam go od piersi. jeszcze na początku budził się na piciu, ale z czasem i to się unormowało. A karmiłam go 14 miesięcy ![]() A małej nie pomaga nawet kasza na noc Cytat:
|
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze Dawid tez jak jest najedzony to budzi sie w nocy ale ostatnio to jzu przechodzi samego siebie ![]() rany ale dzis pusto jak Ivo?
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2443 |
|
szeryfcio
|
Kociulku, ale Karolinka urosła
![]() No właśnie gdzieś czytałam, że to nieprawda, że dzieci po kaszce lepiej śpią. Nie ma to znaczenia. I po swoim dziecku widzę, że rzeczywiście, czy mu podam samo mleko czy kaszkę to śpi jednakowo. Wcale kaszka nie przedłużyła jego snu. A wczoraj kupiłam mu specjalną kaszkę na noc "smaczny sen" i coś mi się dzisiaj budził wcześniej niż zwykle
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie po 2 tygodniowej przerwie.
Aleście naskrobały, od rana siedzę i czytam - oczywiście z duzymi przerwami bo musialam ogranac wszytko po podrozy.Wakacje ogolnie byly udane nie biorac pod uwage malych rzeczy ktore nas denerwowaly. Podroz w obie strony tragiczna. Mimo ze Ivo zniosl ja dobrze to my wymeczylismy sie potwirnie. 7 godzin autokarem - nigdy w zyciu wiecej Woda w morzu ciepla jak zupa. Pogoda rewelacyjna. Ivo bal sie fal ale powoli go przyzwyczajalismy. Niestety nie mial okazji pokapac sie ani w morzu ani w basenie bo jak do wody sie przyzwyczail i mogl sie kapac to my nie chcielismy go moczyc ze wzgledu na przebyte przeziebienie. Meczyl sie biedaczek, nosek mial zapchany kaszelek ma nawet do dzis. Na szczescie mielismy pod nosem apteke i kupilismy syropek homeopatyczny na gardlo, wapno i ampulki z konska dawka witaminy c. Po 2 dniach mu sie poprawilo i mysle ze to przez te witaminy. Pierwszy tydzien po przyjezdzie Ivo reagowal prawie ciagla sennoscia na zmiane klimatu. Zasypial niemal sam. Zrobil sie wielkim niejadkiem i nie chcial jesc nic oprocz cycusia. Po powrocie do domu zjadl caly sloik dyni - chyba sie ucieszyl ze wrocilismy i wrocil mu apetyt Dziewczyny nie przeczytalam tak dokladnie wszystkich waszych postow wiec wybaczcie jezeli cos przeocze. Z przyjemnoscia obejrzalam zdjecia i filmiki. Ale dzieciaczki urosly przez te 2 tygodnie no i jestem pod wrazeniem wszystkich postepow. Gratulacje zabkow dla Dawidka Midey i Karolinki. Wszystkiego najlepszego dla Agi, Midey i ich polowek z okazji pierwszych rocznic slubu. Niech Wasza milosc kwitnie! Wszystkiego najlepszego dla 7 miesiecznych dzieciaczkow i 8 miesiecznej Majeczki! Niech rosna zdrowo ![]() Elsi, ciesze sie ze dajesz sobie rade z Emlkowymi wrzaskami - ze Twoje sposoby skutkuja i oby tak dalej. Zycze milego wypoczynku i mam nadzieje ze pogoda Wam dopisze ! Kasiu, wspolczuje Twoich problemow z dwunastnica, mam nadzieje ze leki pomoga i wszystko wroci do normy. Jezeli chodzi o basen to probuj z Majeczka, przyzwyczajaj ja. Ivo tez wpadal w histerie jak widzial duza wode ale przyzwyczajalismy go i pozniej plakal jak zabieralismy go z wody. Moczylismy go tylko do pupci bo jak pisalam nie chcielismy aby sie bardziej przeziebil. Kociulku, mam nadzieje ze znajdziesz dobra prace, a jak nie to rzeczywiscie dobrym pomyslem bedzie przeprowadzenie sie do wiekszego miasta gdzie jest wiecej mozliwosci. Sheryl, Stas robi swietne miny na filmiku. Slicznie sie podpiera siedzi i raczkuje. Slicznie wygladasz z nim na zdjeciach! Aga, wspolczuje tych myszy i trzymam kciuki za jak najszybsza wyprowadzke no i za znalezienie pracy. Przykro mi ze Milenka spadla z lozka ale najwazniejsze ze nic sie jej nie stalo. Ona teraz jest juz mobilna i to chwila moment moze przeraczkowac. Ivo jeszcze nie raczkuje ale juz zaczyna sie kolysac! ![]() Dlaczego lekarka zalecila dawac dynie na zaparcia? U nas dynia nie działa rozluźniająco. Midey, Ivo w czasie ząbkowania spal dosyć niespokojnie. Budził sie częściej niz zwykle na cyca. Lwico, mam nadzieje ze z Twoja piersią będzie wszystko w porządku. Dawid to duży chłopak. Wazy podobnie co Ivo ![]() Joasiu, Mareczek fenomenalnie staje na głowie Cale szczęście ze zaczyna jeść. a Ivo dziś nie chciał kolacji myślę ze będziemy mieli z tym troche problemu. Poki co cyc najlepszy. tutaj zdjęcia z wakacji
Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2008-09-16 o 21:22 |
|
|
|
#2445 | ||
|
Zadomowienie
|
Pappaya, milo Cie widac
super ze chociaz Wam dopisala pogoda na urlopie![]() Cytat:
![]() zdjecia z Wakcji sliczne i jakie widoki.....![]() Cytat:
wzbudzilas we mnie nadzieje moze wszystko wroci do normy dziewczyny a czy u Waszych Maluszkow zanim wyrznal sie zabek robil sie krwiak? Dawid ma cos takiego....
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Midey, ciesze sie ze zdjecia sie podobaja
![]() Ivo teraz sypia jak kamyczek Krwiak mu się nie robił, a może to opuchnięte zaczerwienione dziaselka? |
|
|
|
#2447 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam nadzieje ze wypoczęłaś ![]() Po drugie dziekuje za zyczonka dla mnie i meza oraz skonczenia 7 miesiecy Milenki - lada chwila skonczy 8 ![]() Po trzecie - nie wiem czemu lekarka mi tak poradzila Powiedziala ze dynia jest rozluzniajaca.A zdjecia mi sie nie chce wlaczyc ![]() Dziewczyny w niedziele idziemy ogladac 2 mieszkania do wynajecia, jedno : 2 sypialnie + salon a drugie 1 sypialnia + salon. Co do pracy - zaprzestalam poszukiwan. Bartek zmienia prace na lepiej platna, a ja sie zapisuje do collegu na kierunek "zarzadzanie finansami". Kolezanka mnie namawia na "turystyka i rekreacja" ale sadze ze lepsza prace znajde po tym pierwszym. Szkola trwa od 1 - 2 lat, zalezy jaki sie poziom wybierze ( na jaki sie zalapie po interview). Jutro idziemy na usuwanie tej krosty Milence i boje sie troche. Mam nadzieje ze nie bedzie sie bala bo ostatnio jak bylam z nia u lekarza to darla sie i mnie przytulala i sie odwracala tylem do pana bo sie go bala... Moja mala panikara - ma to po mnie A i moge juz sie wam pochwalic ze Milenka raczkuje juz tak jak Stasio . Zasuwa po calym domu. Jak ja wychodze do kuchni to ona za mna idzie , poza tym potrafi usiasc sama (przewraca sie na brzuszek -> na czworaka -> i siada) no i wstac tez juz umie bez problemu (zdjecie zalaczam)Lece spac bo cos czuje ze bedzie dzis pare pobudek w nocy (juz przed chwila byla jedna). Moze w koncu jej zeby wyjda (ma pare objawow). Ale watpie bo dziasel nie am opuchnietych. |
|
|
|
|
#2448 | |
|
szeryfcio
|
Pappaya, super, że udały Wam się wakacje
Zdjęcia śliczne i słoneczne, a Ivo jest bardzo duuuży Przystojniaczek z niego , co tu dużo gadać, no i ta blond grzywka.![]() A, i podoba mi się też Ivusiowa bryczka ![]() Cytat:
|
|
#2449 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. A ja muszę się pochwalić, że Stasio staje już w łóżeczku prawie jak Milenka . Później dołącze fotki.Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Mam nadzieję, że obędzie się bez wielkiego strachu i bólu.
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuje za mile powitanie
![]() Aga, proboj moze zdjecia sie w koncu pokaza ![]() Trzymam kciuki aby Milenka byla dzielna. Jezeli będą ta krostę zamrażać to nie powinna nic czuć. Brawo dla Milenkowych postepow! Aha, Ivus tez nie mial opuchnietych ani zaczerwienionych dziaselek przy zabkowaniu wiec moze Milenka tez tak bedzie miala. Sheryl, Brawo dla Stasia. Ale on szybko robi postepy Bryczka Ivusia sprawdzila sie w 100% - mala, lekka, zwrotna. W sam raz na podroze i nie tylko |
|
|
|
#2451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pytalam wczoraj swojego dentysty mowil ze czasem tak moze sie zdarzyc ze dziasla sie rozerwa zanim zabek wyjdzie i wtedy robi sie taki strupek jak po wyrwaniu zeba....a ja dzis wyspana w porownaniu do poprzednich nocy ta byla nawet spokojna, pomiomo 5 pobudek do godziny 23![]() Aga, gratuluje Milence postepow ![]() mam nadzieje ze bedzie dzielna u lekarza i wszystko dobrze zniesie ![]() powodzenia w collegu i podczas poszukiwania mieszkania ![]() PS dla "Meskich Mam" czy Wasi Chlopcy bawia sie swoimi klejnotami? Dawid odkad odkryl ze ma cos miedzy nogami ciagle jak tylko ma okazje lapie sie i tak mocno sciska ze az patrzec na to nie moge...mam nadzieje ze nie zrobi sobie w ten sposob krzywdy...
|
|
#2452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wrrrr... drugi raz już piszę tego posta... ale to nic
mała śpi![]() no nic jej nie brakuje fałdeczki mam po mamusi a tak naprawde to skóra zdjeta z tatusiaCytat:
Będę wiedziłą, że to tylko ładna nazwa. Karolinka ciut dłuzej śpi jak dam jej wieczorem zupke, ale nie bardzo chciałabym na noc karmić jej zupkami. Choć z drogiej strony doktorka powiedziała nam, że lepiej dać dziecku 2 razy zupkę niż kaszę![]() Pappaya, super, że wakacje wam się udały Nie moge otworzyć stronki ze zdjęciami Od razu mi wszystko wyłącza![]() Cytat:
![]() Dziękujemy za gratki dla Karolinki Cytat:
Karolinka miała zupełnie nawet nie spuchnięte dziąsełka. Pamiętam, że u Adrianka były mocno spuchnięte, ale krwiaka też nie było Aga, trzymam kciuki za nowe mieszkanko i oczywiście dzisiaj za Milenkę Jestem pełna podziwu dla Twojej Laleczki za jej szybkie osiągnięcia ![]() Karolinka też już ładnie przy czymś stoi i w wózku też jej już nie mogę zostawić, bo się podciąga za oparcia i wychyla, ale sama jeszcze nie usiądzie, nie mówiąc o wstaniu ![]() Za to pięknie klaszcze w łapki jak śpiewam jej kosi, kosi łapci... ![]() Ale mamy pogodę... nawet na spacer nie można wyjść
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to podbno normalne, tzn. mam nadziję, ze z tego wyrośnie Staraj się dawać synkowi w tym czasie jakieś zabawki, aby zająć czymś jego rączki
|
|
|
#2454 | ||
|
szeryfcio
|
Dziewczyny, jeśli chodzi o zdjątka Pappai, to mi też strona się nie otwierała i weszłam przez galerię.
![]() Cytat:
Pamiętam, że Staś kiedyś bawił się uchem; ja naczytałam się, że to może być objaw zapalenia ucha, poleciałam do lekarza, a tu okazało się, że nic nie jest i doktor mi powiedziała, że odkrył, ze coś ma i się tym bawi. (Tak jak z klejnotami ).Cytat:
Aga, u nas też nie było opuchniętych ani zaczerwienionych dziąsełek. A Staś dzisiaj znowu spał niespokojnie, dwa razy coś go ze snu wyrwało. Stawiam na ząbkowanie, zobaczymy.
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
Midey, Ivo tez się bawil swoimi jajeczkami a konkretnie to sciskal.
Ale to tak jak pisze Sheryl, ma coś tam i się bawi. Podczas przewijania tak jak sugeruje Kociulek daje mu coś do zabawy żeby zając jego raczki. Rzeczywiscie link do zdjec z wakacji sie nie otwiera. Nie wiem dlaczego, bo jest prawidlowy Ale jak wchodzi sie przez galerie w moim podpisie (tak jak sprobowala Sheryl) to wszystko dziala |
|
|
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
a co zrobilas Adriankiem?
mozna wiedziec jaki czy to tajemnica? ![]() a Dawidek pieknie daje czesc za to cos Mu sie odwidzialo i zaprzeslal jakze slodkiego dla mego ucha dzwieku "mama"![]() wiesz ogolnie to mi to nie przeszkladza bo podobno dzieci sie poznaja i to calkiem normalne ale On ma taki malpi chwyt, sciska tak mocno ze czasem to az ma te klejnoty czerwone...oczywiscie zawsze ma cos ciekawego do raczki ale jak tylko zazna troche wolnosci to od razu wie co z raczkami zrobic....
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
dzieki za odpowioedzi w sprawie klejnotow rodowych
![]() Cytat:
![]() Sheryl jak rozwiazalas problem nowych spodni ktore okazaly sie za duze? ![]() hmmm..a mnie sie wczoraj wieczorem otworzylo normalnie.....
|
|
#2458 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pappaya, super foteczki ![]() Śliczna z Was rodzinka Cytat:
![]() Cytat:
Tradycyjnie trzymałam na kolanach mały zawsze ze mną odpisuje na Wasze posty![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja jeszcze nie pojęła tej umiejętności![]() Cytat:
Adrianek właśnie pozbył się pieluchy więc tą wolność na okrągło czuje
|
|
|
#2459 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo inaczej bylabym tu baaaaardzo rzadkim gosciem![]() ale Twoja za to Karolinka robi kosi kosi a moj sie tylko smieje na kosi kosi ![]() u nas dochodzimy do etapu walic czym sie da dzis dalam Malemu garczek i drewniana lyzke i....niezle Mu szlo![]() Cytat:
gratuluje
|
|
#2460 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tez przechodzimy ten etap ![]() My juz jestesmy po zamrazaniu tej krostki Milence. Opowiem wam jak bylo. Milenka w swienym humorku w poczekalni zaczepiala wszystkie panie. Caly czas zadzierala glowke na jedna murzynke ale ona ja olewala wiec znalazla sobie innymy obiekt - biala i mloda pani, Milcia usmiechala sie do niej a potem zawstydzona wtulala we mnie gdy pani sie do niej smiala i tak w kolko. Gdy przyszla nasza kolej to pani pielegniarka powiedziala ze pierwszy raz w zyciu musi to robic niemowlakowi i sie tego nie podejmie. Poszla po doktora i on to zrobil. Obydwoje sie ekscytowali jaka ona sliczna itd ![]() . A na koniec pan jej powiedzi "bye bye" a ona mu pomachala papa bo juz od niedawna potrafi No a teraz ma czerwona i brzydka plame wogol tej krosty, ktora ma sama odpasc.No a ja jestem mega zmeczona bo dzis tylko raz mala spala godzinke od 13.00 do 14.00 a potem w drodze do domu z 10 minut a wstalysmy o 7.00 wiec mialysmy dlugi dzien. A Milenka juz sobie spi od 10 minut. Pappayu ogladnelam zdjecia z wakacji. Zazdroszcze pogody i tej wody. A Ty masz swietna figure, ja to bym sie w jednoczesciowym stroju nie pokazala z moim brzuszem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

pewnie sie nasluchaliscie komplementow dla Stasia
na calowanie musi miec humor i ochote
. A dać się daje, jak na razie ja mam więcej siły 

niestety

A jak ząbek wyszedł jest spokojnie. Jeden dzień się taki zdarzył, że mocno płakał, to kupiłam mu żel orajel, ale od tamtej pory cisza, więc jeszcze nie miałam okazji zastosować go u Małego. ( Bo u siebie zastosowałam 

ja po kilku takich nocach chodze jak duch
za odwage

Powiedziala ze dynia jest rozluzniajaca.