![]() |
#2041 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
Wklej proszę zdjęcia tych bluzeczek, co? Bo ja włąśnie poluję na jesienne i szukam inspiracji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
zanka, agdzie kupilas swoje ciazowe spodnie? Ja bylam w H&M i mierzylam pare spodni ale ich gumki strszsnie opinly mnie na brzuch wrecz uciskaly a przeciez w nich wlasne powinnam sie czuc komfortowo
![]() ![]() Kawe pijam raz w tygodniu taka normalna, takto bezkofeinowa.
#2043 |
Zakorzenienie
|
dobra porobiłam fotki, ale jakość kiepska bo telefonem robiłam. Sorki, że bluzeczki są pomięte.
1. biały golfik, taki zwykły 2. żółty sweterek taki jakiś kopertowy ![]() 3. szara bluzeczka z napisem 4. spodnie ![]() 5. moje ślubne buty (są strasznie wysokie)
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Zanka
![]() ![]() ![]()
#2046 | ||||||
Raczkowanie
|
Jezyku maly, dziewczyny jak wy ostatnio naplodzilyscie te az oczy przecieram ze zdumienia, az mi szczeka opadla i zadzwonila o podloge
na poczatke witam serdecznie wsyzstkie nowe Mamuski, gratulacje, a podwojne gratki dla podwojnych mamus ...wybaczcie nie jestem w stanie odpisac na wsyzstkie posty heh,.. no to masakra, i jeszcze jak komus jedzie z geby, nie koniecznie papierochami Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [quote=inka1980;9005100] Cytat:
Cytat:
---to samo zamiast pomaranczy to cytrynke ja normalnej herbaty imbirowej nie lubie, ale to cos powyzej to moglabym pic i pic i pic, polecam a ja tradycyjnie w pracy milego dzionka dziewuchy |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zanka wlasnie ja glupia zorientowalam sie ze nie jestem na liscie, no normalnie wstyd a wstyd 30 lat termmin 14.03.009, czechy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
napisz jeszcze jak masz na imię i może masz już propozycje imion dla szkraba
#2049 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 16 tydzien nie mam juz mdłosci ale tez dalej wymiotuje....zadko ale jednak jest.... w tamtym tygodniu 2 razy....wiec to nie jest powiedziane ze musisz tylko w 1 trymestrze bo niektorzy wymiotuja do 6 m-ca a niektorzy i cala ciaze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Rozeznanie
|
A ja po zwolnieniu już w pracy. Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia. Wyleżałam się w łóżeczku przez 2 dni, więc w sobotę już na chwilę wyszłam i w niedzielę, żeby mnie dziś mocno nie wzięło bo niestety pogoda sprzyja przeziębieniom, połowa rodziny choruje.
Co do spodni ciążowych ja 2 tygodnie temu sobie kupiłam w H&M - jedyne jakie mi pasowały, a potrzebowałam na szybko bo inne już mi uciskały brzusio. Ale więcej tam nie pójdę bo nic ciekawego nie ma. Żanetka, super ciuszki. A jaka masz sukienkę do tych butków? Inka, współczuję choroby, napewno ciężko jest szczególnie teraz.
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pokaz jaka masz sukienke do slubu....my planujemy 25 kwietnia 2009 razem z chrzscinami jak pisalam kiedys i zastanawiam sie nad sukienka.... chce biała, raczej bez welonu, i taka skromna, prosta, jak znam zycie to znowu bede miec problem ze znalezieniem...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
A ty bierzesz tylko cywilny? o ile pamietam? bo do koscielnego to chyba raczej w czarnej nie bardzo ale do cywilnego to owszem.... my bierzemy konkordatowy takze do kosciola raczej cos jasnego.... dlatego tak jak pisalam wybor padnie na biala slubna ale prosta i skromna bo to tylko 1 dzien a dokladnie 1 popoludnie na 25 osob wiec nie bede szalec!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
A czy sa jakies zakazy nakazy do herbaty zwyklej z duza iloscia cytryny albo ogolnie do cytryny? bo ja uwielbiam herbate z duza iloscia cytryny albo pic sam sok wycisniety z cytryn
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak tam Wasze płcie, znacie już? Ja byłam w tę sobotę na usg, lekarz chciał podejrzeć, ale sie nie dało, bo dzidziuś strasznie się wiercił, nie mógł go w ogóle złapać. Ale jest większy, niż średnia i podobno strasznie mnie kopie non stop - chyba będę miała sensacje jak urośnie i będę czuła ruchy ![]() Cytat:
Pozdrawiam mamy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Charlotte ja przeszłam cale miasto w poszukiwaniu spodni ciazowych a dokladnie dzinsów....i poprostu koszmar cenowy!! od 100 zł wzwyz.... i z rozmarami tez tragedia same S albo XL a jak chcialam L to mi mowili ze L schodza jak swieze bułeczki
![]() ![]() ![]() Wogole to zauwazam ze brzuchol dopiero teraz zaczyna mi sie pomału wyciskac (a mam16 tydzie ciazy) w przod w okolicach pępka takze dopiero te spodnie beda na mnie pasowac kolo 6-7 m-ca ale w nich chodze bo sa suuuper wygodne nigdzie nie uciskaja! a moje stare spodnie jeszcze pasuja ale juz sa takie uwierajace Ja kupiłam takie spodnie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=414459974 A tutaj jest link do wszystkich aukcji spodni ciazowych na allegro http://aukcja.onet.pl/showcat.php?id...view=gtext&p=0 |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te które kupiłam na bazarku leżą idealnie i facet ma naprawdę duży wybór, przymierzałam chyba z 5 par i wszystkie były dobre, tylko za długie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za przepis na "herbatkę" dziękuję, wypróbuję na pewno ![]() P.S. Miodu oczywiście nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie ja tez bym chciala nakupic roznych ciuchow ciazowych zeby jakos ładniej wygladac, nie usmiecha mi sie chodzic w jednych spodniach az do samego konca ciazy...kurcze szkoda ze to nie lato bo wtedy nie byłoby takiego problemu z ciuchami ![]() ![]() ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=430519783 i kurtke zimowa musialabym sobie jakas sprawic bo do tej z zeszłego roku napewno nie wejde.... i tez zamiast ładowac pieniadze w ciuchy dla siebie wole kupowac cos dla malucha....wsumie juz zaczełam od skarpetek ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2008-09-15 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
ten sweterek jest pzesliczny. Ja osobiscie mam jedne spodnie ciazowe ktore dostalam od siostry, i pare buzek ktore kupilam na przecenie w Esprit. Jedyne co mnie martwi to wlasnie kurtka. Ja jestem niska i wszelkiego rodzaku kurtki troche mnie skracaja a przeciez takiej ledwo zakrywajacej brzuch nie kupie.
Co myslicie o tym plaszczyku? http://www.9fashion.com.pl/go/_info/...id=425&lang=pl ogolnie maja fajne rzeczy na stronie.
Edytowane przez raspberry69 Czas edycji: 2008-09-15 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie:
robicie badanie na przezierność karkową ? Bo ja mam dzisiaj wizytę na której mam powiedzieć czy chcę jakiekolwiek dodatkowe badania a z tego co się orientuję to to badanie nie jest chyba standardowe i niewiem czy o nie prosić.
![]() |
#2067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś kupiłam sobie cieplutki, milutki golfik w kolorze pomarańczowym, jak zrobię zdjęcie to wkleję ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki co do herbatki to tak zgadza się to z liści malin nie można.
Co do sweterka to piękny taki żółciutki!!!! A co do tych badań ja mam obowiązkowe ze względu na bliźniaki idę na nie 25 września i boję się :/
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie cena ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.