|
|
#2221 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale potem się ładniejszy zrobił a właśnie dlaczego ty do tej pory nie wkleiłaś zdjęcia swojej pociechy? my wizażowe ciotki chętnie go poznamy Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-09-15 o 16:13 |
||
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
euforia ja też :P
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ogladalam 27 sukienek i szczerze to nie z tego fimu wzielam pomysl, tak jakos przyszlo mi do glowy
![]() może do tego cZasu kupimy swoj projektor, tz o nim marzy, i ja tez jestem za, a wszystko za jedyne 1200 zl |
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
a tak swoja droga to majac w kwietnu slub kiedy mam przymierzac suknie ? w jednym z salonow w ktorym wiekszosc sukienek mi sie podoba babka mi powiedziala, ze one potrzebuje 5 msc na uzycie dla mnie sukni...
:rolley es:
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za zaproszenie....muszę swoją miotłę znaleźć tylko
|
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A welon ściągnie mi przyszły mąż bo tak to u nas jest a panny będą go tłukły po łapach hihi![]() Martucha fajowski ten szablon, ja ostatnio też kupiłam(orchidee) z tym, że jednokolorowy (innych nie widziałam). Ściane mam zielonom, a orchidea będzie biała Cytat:
chyba, że mi się coś pomyliło..dziewczyny dziś zdjeli mi szwy z dziąseł i wreszcie moge normlanie jeść
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No super, że mozesz już gryźć jak dorosły człowiek
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
halo dziewczyny jak to z ta suknia jest
|
|
|
|
#2233 |
|
Raczkowanie
|
zgadza się
To nie ja al chciałyście to macie :PWszystkie z wakacji. Jedno z tych fotek to mix jego najlepszych pozycji do spania! Jedno uwaga na parapecie w oknie :/
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
przejdź się już teraz jeśli masz ochotę
po co czekać do grudnia, kiedy będzie to już ost. dzwonekedit euphoria mężczyzna jak się patrzy a pozy do spania ma boskie![]() u nas w przedszkolu jest jedna Dobrusia, która również potrafi zasypiać w zadziwiających pozycjach, ostatnio usnęła siedząc po turecku Podobno kiedyś zasnęło jej się na taborecie |
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=baja_86;9010254]przejdź się już teraz jeśli masz ochotę
po co czekać do grudnia, kiedy będzie to już ost. dzwonekpopieram |
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
jest z ostrowa wielkopolskiego i u mnie jest 5 salonow z sukniami
i do kalisz atez chcialabym sie przejechac a tam jest ich wiecej, wiec chyba juz musialabym sie za to wziac tylko, ze ja nie mam czasu, mam 2 prace... |
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieście jest tez tylko kilka salonów, ale mają kolekcje różnych firm i na pewno coś z tego wybiorę. |
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale zaskoczę Cię. Kolorowe pokoje dla dzieci bardzo lubię. W sypialni też zastanawiałam się nad czarwienią na ścianach, ale chyba aż tak odważna nie będę. Jak przy takim kolorze odpoczać? ![]() Co do szablonów, to ten brąz w moim kompie wygląda właśnie jak śliwka. No i akcenty pomarańczu lubię. Nie lubię jako koloru dominującego. Zbrzydł mi po tym, jak w dzieciństwie moja mama obkupowała mnie ciuchy w tym kolorze. :P I tak chodziłam do szkoły ubrana w pomarańczowe spodnie, pomarańczowy top, pomarańczowe skarpety. Ba, nawet pomarańczowe majtki miałam. Bo niby mi tak twarzowo w pomarańczu... Moja mama do dziś wspomina jak kłóciłam się z nią o majtki, które mikupiła, a które mi się nie podobały. ![]() kliwia, super ta sala, i rzeczywiście fajnie wyglądają te lampki pod obrusem. Ale wystarczyły same lampki, bez balonów już. ![]() Anuulaa, gratuluję zostania ciocią.
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny dawno sie nie odzywalam.wczoraj byli rodzice tż-ta u mojej mamy na obiedzie (juz 2 raz).namawiali nas na zmiane godziny slubu z 15 na 14 i sama nie wiem czy isc do kosciola to zmienic czy nie.Mama Tż-ta kategorycznie zabronila kupowac sukni ecru-tylko biel wchodzi w gre (w sumie chcialam biała ale zdenerwowalam sie ze mi cos sie narzuca;/) w ogole rodzice Tż-ta maja dla nas obraczki
takie najzwyklejsze ze zlota...wczoraj nam to powiedzieli a my chcemy robic u zlotnika-najwyzej je przetopimy no i wiem juz dokladnie kiedy mamy nauki w pazdzierniku-2 spotkania po 2 h i jedno spotkanie w poradni rodzinnej wiec luzik myslalam ze bedzie tego wiecej.jak bedziemy po naukach to czeka nas kilka miesiecy bez zalatwiania spraw slubnych...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
jaga balony były tylko takie nadmuchane helem w jednym zagłębieniu w suficie, nad miejscem do tańczenia. Także widać ich nie było
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
san_g, ja ne rozumiem. Jak mozna cos komus narzucac?
Moja mama tez mowila, ze mam brac suknie koniecznie w bieli. Ecru lub chociazby perlowa wg niej nie wchodzila w gre. Na szczescie sama sie przekonala, ze to co sie komus podoba na kims moze wygladac fatalnie. Mam za jasna karnacje na biel. Wiec albo ecru albo perlowa u mnie wchodzi w gre. Nie wiem jaka wybiore. Zalezy w czym bede sie dobrze czula. ![]() kliwia, ja uwazam, ze mimo wszystko te balony to za duzo. Te swiatelka w zupelnosci wystarcza.
|
#2242 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
sto lat mnie tu nie było... nie jestem w stanie przeczytać tego co napisałyście w pracy mam zablokowany wizaż, a jak wracam do domu to zazwyczaj nie chce mi się komputera odpalać. W skrócie, to mam nadzieję, że u Was wszystko ok. U nas postępy ślubne średnie, kilka zaproszeń wybrałam. Załączam kilka zdjęć z wybranymi zaproszeniami z pracowni deco studio. Te właściwie najbardziej mi się podobają. Dostaliśmy też listę alkoholi do barku, no i wreszcie chyba znaleźliśmy dj-a na poprawiny. Z mniej miłych spraw, w sobotę miałam wypadek. Jechałam przed 22gą po mojego TŻ-a, który był na pikniku firmowym. Nie wiadomo kiedy wyszedł mi na środek ulicy pijany gościu, którego lekko stuknęłam. Dobrze, że byli świadkowie, zadzwonili po pogotowie, goście z karetki od razu stwierdzili, że to raczej nic poważnego. Ruszałam wcześniej z zielonego, więc nie miałam nadmiernej prędkości. Auto całe, zero śladów. Policjanci uznali, że to pieszy w niedozwolonym miejscu wtargnął na ulicę, jeśli nie przyjmie mandatu to mogę być wzywana w charakterze świadka. Na drugi dzień kuzynka, która jest pielęgniarką sprawdziła tego gościa. Miał 3,5 promila alkoholu, miał zostać na obserwacji, podano mu kroplówkę, ale w niedzielę rano zwiał ze szpitala. Pielęgniarki powiedziały mojej kuzynce, że jest im dobrze znany, bo trafia do nich co tydzień. Heh on nawet nie będzie tego pamiętał, a ja będę jeszcze długo miała przed oczami obraz gościa wchodzącego mi przed maskę samochodu. Na szczęście nic poważnego się nie stało, niemniej jednak nikomu nie życzę takich przeżyć Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie w ten ponury dzień!! |
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, współczuję przyżyć.
![]() Co do zaproszeń, to te w grochy i w biedronki mnie rozbroiły. Super też są nr 5.
|
|
#2244 |
|
Rozeznanie
|
Jaga mi te w grochy też się podobają, ale cena jest powalająca. Prawie 30 zł za jedno zaproszenie. Fakt, że każde zaproszenie jest pakowane w oddzielne pudełko, ale bez przesady. Kupię chyba kilka tych w grochy dla najbliższych. A resztę wybiorę nieco tańszą.
|
|
|
|
#2245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ewelinka3f Czas edycji: 2008-09-15 o 19:08 Powód: błąd |
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, powariowali, czy co? Za pudełko dawać 30 zł? A nie można bez niego?
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
jaga torba przyszła, szara
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
kliwia po takim opisie to tylko czekamy na fotkki ale pomysl z lampkami super
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie obawiaj sie pamietaj tylko ze tobedzie najpiekniejszy dzien w zyciu Cytat:
ja tez chce rzutynik z fotkami ale myslalam zely bylypuszczane wtedy jak beda ludzie siedziec przy stoliku, a pozyczylabym go od kolegi ![]() Cytat:
a iwka ma jedna sciane w sypialni turkusowa ciemna a trzy pozostale biale, i tam malalujemy bialego (na turkusowej sciani) dmuchawca, takiej\go ktory sie rozdmuchuje, i te igilki beda lecialy po wszystkich scniach ale na bioalych bda turkusowe, a na trukusowych biale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wkurzylabym sie jakby mi narzucila biala.. ^olka^ swiwetne zaproszenia, kurde ale drogie.. niezla przygoda z pijaczkiem.. niezle..
|
|
|
#2249 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no cudo bardziej mi sie podoba ta kremowa mmmmmm pycha Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
widze ze jezdziec z niego tak jak ja
|
|
|
#2250 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dzieczynki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() cio do butów ja mam ten sam problemik: jakbys znalazlac cos ciekawego daj znac![]() Cytat:
gratuluje urczego synka![]() a ja sobie niedawno z pracy wrocilam i moja mala sie troche rozchorowala tak mi jej szkoda bylo... a jutro dlugi dzien d 6 do 21.30 poza domkiem...i piewszy dzien studiowania stersuje sie jakos dziwnie nio ale zobaczymy cio to bedziemilego wieczorku
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

:rolley es:

Bo niby mi tak twarzowo w pomarańczu...
takie najzwyklejsze ze zlota...wczoraj nam to powiedzieli a my chcemy robic u zlotnika-najwyzej je przetopimy
Moja mama tez mowila, ze mam brac suknie koniecznie w bieli. Ecru lub chociazby perlowa wg niej nie wchodzila w gre. Na szczescie sama sie przekonala, ze to co sie komus podoba na kims moze wygladac fatalnie. Mam za jasna karnacje na biel. Wiec albo ecru albo perlowa u mnie wchodzi w gre. Nie wiem jaka wybiore. Zalezy w czym bede sie dobrze czula.