![]() |
#1381 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() no zapewne już po nocy ![]() a Ty pisz co u Cię? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() udało mi sie zjeść mały talerz zupy, bez żadnych dodatków, tylko z makaronem. A teraz próbuję wcisnąć pół jogurtu ale mi nie wchodzi zupełnie ![]() Cytat:
![]() może mamą się tak przejmujesz? Cytat:
nastawiaj mamę optymistycznie ![]() Cytat:
![]() z mojej nauki nic prawie nie wyszło, bo ledwo się zabrałam i przyszła kuzynka ![]() ![]() ![]() czuję się jakby coraz gorzej... mam nadzieję ze jutro będzie widać jakąś poprawę bo jak nie to się załamię ![]() ![]() miłego wieczorka Kochane ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dam sobie radę ![]() Ewusia - i jak nauka? i choroba? PS. wyprzedziłaś mnie ![]() ![]() ![]() Milka19 - napewno nic strasznego, ja znam pełno osób z chorą tarczycą, będzie dobrze napewno ![]() ![]() yerba - yerba jest the best ![]() ![]() Chemia to zUo ![]()
![]() |
#1383 |
Raczkowanie
|
Ewuś, może migdałki trzeba wyciąć?
Malinko, ja też mam tykwę i bombillę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przeszło mi przez myśl to, ale tak na żarty bardziej, e jakbym sobie wycięła to mogłabym np przełykać ![]() ![]() Dzień dobry ![]() u mnie w zasadzie bez zmian, no może minimalnie lepiej, na tyle że postanowiłam bohatersko spróbować spożyć cały serek homo ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Oj staram się myśleć pozytywnie ![]() Też pije kawę tylko dla smaku ![]() Cytat:
![]() No ba ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie ![]() Nowy strój na dole ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zadomowienie
|
Cześć i Czołem
![]() Milka-Tak jak mówią dziewczyny,operacja tarczycy to nic strasznego . Będąc akurat we wiadomym szpitalu, leżała tam dziewczyna nań, usnęli jej profilaktycznie,bo była obciążona genetycznie (się czuje,że się rymuje ![]() ![]() U mnie zaiste rozruch towarzyski xD Umówiłam się z kumpelą (z którą de facto zaczynam studia na kulturoznawstwie)na kawę w najbliższych dniach,z kolejną,która wreszcie się odezwała na 'seans Nieznajomych i ploty ![]() Z innej beczki,matka dzwoniła dziś rano do mego ulubionego doktorka B-) ,ten stwierdził,że mam kły wstawiać tylko tam w Wawie,bo tamten lekarz specjalizuje się w tego typu sprawach,Gdańsk jest do niczego więc cud miód i orzeszki ![]() Wspomniał też,że w mym przypadku NFZ zwróci później całą wydaną sumę,więc sie nie wykosztujemy. Klasycznie problem leży w rozpoczynającym się wkrótce roku akademickim .. Domownicy ciągle trują mi,abym szła od początku,między ludzi itd, poza tym, dostanę niby później legitymację i będę musiała płacić podwójnie na bilety pkp do wiadomo gdzie. Fajnie, ciekawe tylko jak 'przyjmą' mnie ci 'ludzie' i jak wytłumaczę się na ich pseudo-życzliwe pytania ,'a czemuś ty tak szczerbata trochę ' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dawno znowu mnie tutaj nie było ![]() Ostatnio tylko przeglądam wszystkie wątki i jakoś brak mi weny,żeby poskładac pare słów ![]() Dziś znowu do szkoły nie poszłam,bo chora jestem ![]() Z Tż-etem się strasznie kłócę o byle pierdołe,średnio nam się układa,bywało lepiej ![]() ![]() Nawiązując do CH kupiłam sobie niedawno botki w CCC i ciepluchną bluzę w croppie,trochę spłukana jestem,a jeszcze sobie muszę gatki kupic na tył,ale nie mogę się niczego fajnego dopatrzec noo,chyba żem taka wybredna[prędzej to]. Ale w październiku mój fundusz będzie dużo wyższy ze względu na moje urodziny,które przypadają na 7 dzień października ![]() No i właściwie też czekam z niecierpliwością na jakiś znak życia świeżo zaobrączkowanej ![]()
#1388 |
Raczkowanie
|
![]()
01.11.2008 START !!! DBAM O SIEBIE ![]() Edytowane przez szerry Czas edycji: 2008-09-15 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | ||||||
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() achhh te mamy - moja tez ma awersje do lekarzy i robi wszystko zeby przeciagnac wizyte na ostatnia chwile zawsze, a ja sie tylko stresuje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mala czarna i tak nie jest w stanie postawic mnie nogi wiec poprzestaje na "kawie dla smaku" ![]() super stroj, lubie takie stricte sportowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ZXalatwilam dzis wszystko w dziekanacie i bibliotece i jestem z siebie dumna ![]() ![]() Buźka kochane ![]()
![]() |
#1390 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hehe u mnie nic takiego w sumie...troche zły czas mam ale nie bede biadolić ![]() a co do studiow to w tym tygodniu wszystko się wyklaruje to Was oczywiscie powiadmomie co to w koncu wynikło ![]() Schism-do odwaznych swiat nalezy-nie trzeba się bac-(powiedziłąata co trzęsie gaciami ze strachu:P) Milka-z tego co wiem operacja tarczycy to nic wielkiego-kolezanka miała...ech znam to moja mama tez tak podchodzi do lekarzy. Aaaaaaaaagolek!gdzie Ty jestes! ja tak ciekawa jestem tego slubu!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#1391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() melduje sie jak Pani a nie Panna ![]() ![]() ![]() w wielkim skrocie powiem bo dopiero wrcoilismy ![]() ![]() caly wyjazd SPA super, polecam kazdemu. ![]() zdjecia bede dzies wieczorem zgrywala i zalacze napewno ![]() teraz sie rozpakuje,wstawie pranie i poloze bo padam ![]() ![]() ![]() buziaki i do potem!fajnie znowu z wami byc ![]()
![]() |
#1392 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Agolku ciesze się, że wszystko poszło tak jak należy ![]() Schim za bardzo przejmujesz się swoim wyglądem zewnętrznym i tym co ludzie powiedzą ![]() ![]() ![]() Tarantulku właśnie, jak ze studiami ![]() ![]() Lolcia co za butki ![]() ![]() ![]() JessSuz witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |||
Raczkowanie
|
aha, miałam dodać: tego się trzymajmy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do legitymacji - nawet jak nie bedziesz chodzic na zajęcia, zawsze możesz odwiedzić dziekanat w celu odebrania legitymacji ![]() Cytat:
Co za dzien ![]() ![]() EDIT: aha, jeszcze wzrok pogorszym mi się o jedną całą dioprię, tak więc też kiepsko. Agolku, bardzo się cieszę, że wszystko tak pięknie się ułożyło i że jesteś zadowolona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a chcesz z byka ? ![]() ![]() Cytat:
Tarantulku jaki zły czas ? Pisz nam tutaj, a nie się wymigujesz ![]() Agolku czekamy na fotki ! JessSuz- właśnie, nie widziałam Cię wcześniej, napisz co nieco na swój temat ![]() Yerba przeżyjesz, przeżyjesz, nie martw się ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No własnie chyba nie w Krakowie i to jest własnie nie fajnie ![]() ![]() A tak w ogole to chciałam się Was zapytac co myslicie o kierunku: Turystyka i rekreacja? Cytat:
iiiii jeeee iiii jeeee iiii jeee!superancko!!!!Teraz dawaju gazu zdjęcia bo juz wysiedziec nie moge z niecierpliwosci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() dzisiaj po szkole nawet zasnęłam na półtorej godziny,taka dziwnnie zmęczona jestem i w ogóle,trochę mi się jeszcze w głowie kręci... Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() dawno nie pisalam tutaj ![]() Agolku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj bylam na zakupach w galerii baltyckiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym,to nic ciekawego...zimno sie zrobilo,czuje jesien,a jej nie cierpie ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |||||||
Zakorzenienie
|
świetny strój
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a bardzo dużą już masz wadę wzroku? nosisz okularki czy soczewki? no tak sobie, bo głównie to leżałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie dziś mobilizacja nastąpiła i nauczyłam się praktycznie wszystkiego na środę ![]() ![]() ![]() BTW trochę już dziś lepiej i nawet czasem coś jem ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I Dzień Dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane!
wstalam dopiero i juz wychodze z rodzicami na zakupy bo impreza dzis kolejna ![]() to zdjecie zrobione na na balkonie w dzien slubu jak sie ubralismy. Mialam jeszcze szal i kwiaty oczywiscie. Pogoda piekna byla akrat tylko w sobote!Bylo za to zimno na maxa i strasznie zmarzlam.. ![]() milego dnia! ![]()
#1403 |
Zakorzenienie
|
Agolku
![]() ![]() ![]() ![]() czekamy na wiecej fotek ![]() ![]() PS.Masz fajhne szczupłe ramionka ![]() a ja dzis bawie bratanice...bedziemy sie bawic pacynkami... ![]()
#1404 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do jesieni - też jej jakoś szczególnie nie lubię... Ale dla własnego spokoju staram się myśleć, że nie będzie taka szara, zimna, wietrzna i deszczowa... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to samo chciałam napisać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i bardzo przystojnego masz męża ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja wstałam godzinkę temu, goście wybyli już do babci, tak więc luzik ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miałam wstać o 9, wstałam o 10.30 ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia Skarby ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
Ewuś, zobaczymy, bo ja mam strasznie wrażliwe oczy, więc nie wiem jak zareagują na ciało obce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Wtajemniczenie
|
Agolku piekna suknia
![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() milego dnia kochane ![]()
![]() |
#1409 |
Rozeznanie
|
Agooolku!!!!!Przeslicznie przepięknie, przecudownie-a gdzie Wy mieliscie ten slub w jakiej miejscowosci?
![]() A co do turystyki i rekreacji- ja własnie wybrałam ten kierunek bo do matematycznych, inzynierskich rzeczy to ja się nie nadaje raczej-zebym chociaz troche miała pojecie o matematyce to bym spróbowała ale tak...mam nadzieje ze na TiR mi się spodoba, i okaże przyszłosciowy-tylko własnie szkoda ze go tak wszyscy wyoblęgali ![]() ![]() ![]() A yerba i Ewuś co Wy studjujecie?-pewnie mowiłyscie ale ja znowu nie pamiętam ![]() Ooo JessZus własnie myslałam ostatnio co to za nowa osoba a tu Krytka nasza:P A tak apropo nickow ja ostatnio znowu napisałam do admina z zapytaniem co tam zrobili z Mercy i znowu mi kazali czekac hehe ![]() Kurcze!!!!!!!zimno tak jak w zimie! ![]() ![]()
#1410 |
Raczkowanie
|
Agolku - musze to powtorzyc - wygladalas bosko!! Ja jakos szczegolnie nie interesowalam sie nigdy tematem hihihi, ale jesli kiedys bede brala slub, to w sukni wlasnie tego typu jak Twoja. jest skromna, ale urocza, naprawde sliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.