|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
a ja bylam w sadzie rwac sliwki
![]() rteraz albonigdy nie ogladalam bo nie mialam tv ![]() lele ja tez lubi etakie grube rajstopki szare sobie juz kupilam w housie jeszcze kupie fioletowe i czarne ![]() kurier z mbanku przyjechal do mnie do budki z lodami i pospisywalismy ![]() ide si ekapac a potem do tz ![]() dsc przeciez oplaca sie zamowic np 10 par stringow za 23 zl bo tyle placilam z przesylka sama;P nawet na targu 1 sztuka 5 zl wiec mam polowe taniej pretyy 79, 90 zaplacilam
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Vill, jak się przeprowadzisz do Wrocławia to z hostessowaniem nie powinnaś mieć problemów. Do mnie kiedyś dzwoniła babka z agencji i miała zlecenie we Wrocławiu, roznoszenie ulotek za...20zł/h na rękę
. Ale znou jak odliczyłam koszty dojazdu to średnio się opłacało
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę iść podbić gwarancję do laptopa, bo już tak idę przez tydzień
![]() Wiecie, że babcia mojej babci była siostrą ojca mojego dziadka, a przybrany dziadek mojej babci był bratem matki mojego dziadka? ![]() Mam to rozrysowane, ale zrozumieć nie mogę, pewnie mi to zajmie parę lat ![]() I mam już drzewko rodziny babci, podała mi nazwiska swoich sióstr i braci oraz ich dzieci, ale zbuntowała się już przy wymienianiu dzieci dzieci swojego rodzeństwa :P |
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
o matko ville ale dalaś mi łamigłówke
i mini trening dla mojego mózgu przed studiami zakręcone to
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, a ja sobie tak to rozrysowałam na brudno. Lubię łamigłówki
no i matematyka też w tym jest (logika |
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
ufffff ale zmarzłam na mieście;/
ale załatwiłam co miałam załatwić ![]() kupiłam kamienie na zamówiony komplet, nic nie kupiłam dla siebie (sukces) i chyba upatrzyłam sobię laptopa !Asus F3SC za 2720zł w tej cenie już jest myszka i torba gratis, dodatkowo lapek ma już zamontowaną kartę telewizyjną
|
|
|
|
#2797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysoki przy jednej z głównych ulic Cytat:
![]() a ja może dzisiaj w końcu pojade odebrać laptopa od wujka ;P bo kupił mi teraz jak mnie nie było. i muszę oddać mu pieniądze i go zabrać ![]() a jeszcze dzisiaj na piwo z dziewczynami ide a tak zimno... w co ja mam się ubrać?! w ciepłą kurtke ![]() dla mnie najlepsza pogoda to ok 17-20 stopni z lekkim wiaterkiem i ze słońcem ![]() czemu teraz nie może tak być
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Tesiaczek, ja kiedyś skróconą wersję tego rozrysuję na kartce i zeskanuję. Albo podam link, o ile będzie to możliwe do mojego drzewa na stronie moikrewni.pl i zobaczycie
![]() Ale powiem, że to dotyczy babci i dziadka ze strony taty, rodzina mojej mamy jest normalniejsza
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
też mam konto na moikrwni, ale jakoś drzewo nieuzupełnione
![]() A ja nie wiem,z której strony rodzina normalniejsza. Od taty mniej znam, ale jak są tacy jak on, to normalna ne jest
|
|
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
gdzie takiego lapka wynalazłaś?
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
no jakbyś nie mogła na gg spytać
w sklepie Karen na Starodomaszowskiej musze się jeszcze skonsultowac z tymi co sie lepiej ode mnie znają na tym, ale już jeden kumpel powiedział, że on by brał i jeżeli drugi też to powie to jutro po niego pojadę ![]() bo jeszcze jeden za***iscie dobry mi proponowali ale tamten już 2950zł+150karta tv |
|
|
|
#2802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jem obiad i jedną ręką wizażuje a że wizaż już otwarty to wygodniej
|
|
|
#2803 |
|
Zadomowienie
|
Vill napisz mi na PW Twoj adres itede, bo chyba nie z Twojego konta pieniążki są
tak dla pewności daj znac ;] i wysylam;]
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
alee fajnie nie jest iśc do pracy..
![]() legnę sie na łóżko i posłucham sobie hh .. i nie bede absolutnie nic robic..
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Oluś, pieniazki z konta mamusi
juz wysylam
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Tyle go nie widzialam ze ciezko bedzie mi byc grzeczna :P
Cytat:
Sie wyspalam za wszystkie czasy dzis ![]() Ide na autobus ale nareszcie nie do pracy tylko do TŻcika I u niego w miescie ide jutro lub pojutrze do fryzjera na farbowanie i scinanie grzywki :p Potem sie Wam pokaze i ocenicie ![]() Buziaki |
|
|
|
|
#2807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze jakas prace znalezc bo mama mi powiedzial ze zachcianek sponsorowac nie bedzie ![]() Cytat:
![]() moze jakis z obrzeza?XD bo tam jest wiele budynkow w kampusie ![]() zmarzlam, buu a jeszcze jutro musze isc po zdjecia i zalatwic internetowa obsluge mojego konta
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kupiłam sobie buty z Nike ) i bolą mnie wszystkie kości w stopach i mam je całe obtarte...Tego modelu, który kupiłam, nie widziałam wcześniej na Allegro, to był taki spontan Ale buty są bardzo, bardzo wygodne i wyglądają na bardzo solidne. No i jakaś promocja podobno, z 400iluś na 199 zł Ale i tak ->
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
NijaA pokazesz buciki?
|
|
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
właśnie Nija pokaż
![]() bo i ja musze sobie kupić jakies.. a na all widzalam nawet nie drogie
|
|
#2811 |
|
Rozeznanie
|
O Jezuuu jak ja Wam zazdroszcze,że możecie sie jeszcze wyspać a ja juz od 2 tygodni średnio od 6:30 na nogach
jutro czekają mnie 4 godziny z rzędu anatomii ![]() i jeszcze chora jestem u Was tez tak zimno??!! masakra jakaś..
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w końcu mam laptopa co z tego, że nie ma w nim np worda itp praktycznie niczego nie ma ;P ale na razie wzięłam go do domu i moge sobie internet podłaczyć ![]() teraz komputer normalny w moim domu chyba już przez nikogo nie bedzie używany ;P przed chwilą na stole w salonie rozłożyliśmy 3laptopy z rodzicami i każdy robił coś w swoim a ten domowy to chyba w końcu będzie oddany do jakiejś szkoły czy przedszkola a wy macie w domu te normalne wielkie komputery bo słyszałam, że coraz częściej ludzie w ogóle z nich rezygnują na rzecz laptopów za 10min ma mnie już nie być w domu (idziemy do przyjaciółki na babski wieczór;P) a ja w dresie i z włosami o których lepiej nie wspominać
|
|
#2813 |
|
Zadomowienie
|
moj nie jest aż taki wielki
kiedyś jak sie kupowało, to lapki nie byly jeszcze takie popularne.. zreszta moja mama musi sie jeszcze na takim stracjonarnym nauczyc.. laptop dla niej to wyzsza szkola jazdy
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi to nawet nie przeszkadza, bo mam duzy i plaski monitor i myszke bez przewodowa (ktorej zapominam ladowac ), moj brat woli normalny, bo mowi, ze laptopz sa beznadziejne (jest informatykiem, wiec pewnie sie troche orientuje), a mama korzysta z mojego starego rupiecia |
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
pozniej nadrobie to co pisalyscie nalazlam na watku dziewcyzn zdjących prawko coś takiego a z tego co pamietam to nija teraz też robi więc daję http://prawko-kwartnik.info/images/eee.html. zabawne to troszkę
![]() zetka ja mam stacjonarny komputer i prędko nie będę mieć laptopa. i nie narzekam. mój ma 3 lat i jest naprawdę w porzadku
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tylko normalny w domu.. ;x
no i swojego juz lapka, ale go zabieram ![]() co do zimna... jest mi starszni zimno, siedze w grubych golfie, na to b;uza i jeszcze koc..a siedze w salonie, u mnie w pokoju to jest lodowka... najzimniejszy pokoj w domu bo od wiejacej strony :| myszka, w tej grze mam -111 :| przejechalam ludzia! ![]() nie nie mam prawka
|
#2817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hula, Karen ma dosyć wysokie ceny w porównaniu z innymi sklepami, zwłaszcza internetowymi. Posprawdzaj na ceneo czy w lepszej cenie nie dostaniesz gdzieś
|
|
#2818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fioletowe tez uwielbiam! i co do rajtek ejszcze to ja sie chyba cofam, bo zamowilam sobie tez biale, a ostatni raz taki kolor rajtek to mialam chyba w rpzedszkolu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w Gdansku juz popatrze jakies fajne ![]() A moze na allegro jest ten model co masz? jak bedziesz miala to poszukaj i pokaz nam ![]() Cytat:
![]() Co do stacjonarnego to ja mam tylko taki mama nic nie robi na kompie choc juz zaczela teraz uzywac lapka "przyjaciela" ![]() Mi moj stacjonarny poki co wystarczal teraz wiadomo studia i musze miec jakis przenosny ![]() Cytat:
) wiec mysle zeby posprawdzac jeszcze w ceneo bo moze trafic sie sklep gdzie bedzie duzo tanszy
|
|||
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj straszny dzień.
Zrobiłam coś co moze mieć bardzo złe skutki ( już jest źle) W pracy strasznie zimno, nie wiem jak dam rade, niby to 12 dni ( ale bez dnia wolnego i w tym mrozie jaki tam panuje będzie to męczarnia). Jedyne plusy dzisiejszego dnia: mam zapas soczewek, OTH całą 5 serie na płytach, tż kończy ściągać Plotkarę i kupiłam perfumy z biedronki które pachną naprawde ładnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

w co ja mam się ubrać?! w ciepłą kurtke 

u Was tez tak zimno??!! masakra jakaś..
bo słyszałam, że coraz częściej ludzie w ogóle z nich rezygnują na rzecz laptopów