|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
) A używałam praktycznie codziennie. Nie potrzeba go wiele żeby ładnie zakryć niedoskonałości. Ale wiadomo-każdy ma inne wymagania
|
|
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;9008865]Treść usunięta[/QUOTE]
Colorstay zdecydowanie
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez poprawek oczywiście A przynajmniej ja się z takim nie spotkałam.Affinitonowi daję tak góra 5 godzin
|
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
Pani ćma ;* !
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny: Witajcie spowrotem
!Umbra: jak dla mnie najlepsze podklady na jesien/zimę to bezapelacyjnie : Maybelline Dream Mat Mouse i Max Factor Lasting Performance |
|
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się zastanawiam, jaki krem dobrze nawilżający i moze trochę ochronny, po którym cera się nie będzie świecić, będzie dobry na jesień/zimę, i wydajny, i nie drogi ? polecicie coś ? i coś takiego by po nim cera świeżo wygladała, bo czasem mam tak, że wstaje, umyje twarz i nic, a wklepię w twarz krem i odrazu lepiej. Obecnie używam antybakteryjnego Nuno Ziaji, ale mam ochote go zmienić
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AryaxD ja używam od dawna Biodermine. Jest świetny Do kupienia w aptece, koszt ok. 20zł
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Revlon trzyma się długo
|
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc zdecyduje się na niego Potem pewnie wrócę do Lirene City Matt, bo jest super na zimę... a Affinitone wydaje mi się za lekki na mrozy Eh, jak sobie pomyśle że znowu będzie trzeba się codziennie zmagać z przybrudzonymi od podkładu kołnierzykami i golfami... Nie znacie może na to jakiegoś sposobu? ![]() Może była jakaś nowa ekspedientka w Rossmannie i podczas nadawania cen raz dawała cenę regularną, a co drugi wyceniała na 1gr W myśl zasady "kup jedeno opakowanie, drugie dostaniesz za 1gr" EDIT: właśnie przeczytałam post Umbrusi: Cytat:
Ja zimą używam City Matt, ale jak widzę Ty go znasz Czemu chcesz go zmienić? ![]()
|
||
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
podwojny post, przepraszam
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2008-09-15 o 19:13 Powód: podwojny post, przepraszam |
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za tak mile powitanie
Cytat:
Amani - naprawde warto wyprobowac na sobie Affini i tak jak pisala blaque - wydajny to on naprawde jest a co do lirene city matt - ja przez dluuuugi czas [chyba 2 lata] go uzywalam, byl moim KWC, dopoki od pewnego czasu nie zaczal mi ciemniec na twarzy i to okropnie a jasniejszego od naturalnego juz niestety nie ma, wiec musialam sie z nim pozegnac ![]() i tez nienawidze brudnych kolnierzy od kurtek i plaszczy i brudnych szalikow bleee. ![]() EDIT: o matko, myslalam ze tamten sie nie dodal, wiec napisalam drugi raz to samo + dokladke i co teraz mam zrobic? jak jest tu jakis boss
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2008-09-15 o 19:12 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3612 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
a nie jest na tyle super żebym chciała kupić go ponownie. zapach mnie irytuje, poza tym ostatnio mam wrażenie że mi ciemnieje na twarzy. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
Blaque, dzięki, myślę, nad czymś z Daxa ale nie wiem czy będzie sie sprawdzac i nie wiem co...
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy się tak zachwycają tym Lirene a mnie zapchał
Hm, może wypróbuję jeszcze raz na zimę Dream Mat Mousse ![]()
|
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i byłam ciekawa jak tam z jego wydajnością w tubce A z kołnierzykami to już chyba taki nasz los i zostaje chyba tylko przepieranie A można też po nałożeniu podkładu pod brodę przyłożyć chusteczkę higieniczną na chwilę, żeby usunąć jego nadmiar (ale nawet po tym ślady delikatnie zostawia...) Cytat:
Może w ostatnim czasie zmienili nieco skład? Aż się boję go kupić na zimę... W lato miałam Lirene Shiny Touch (potem przegrał z Affini ) Ciekawe tylko czy miałyście z Pani Ćmą ten sam odcień? Ja używam Toffi (chociaż najlepiej odcieniowo sprawdza się u mnie mieszanka toffi+tiramisu - ale deserek nakładam na twarz )
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam taki problem z DMM, że wszystkie kolory sa dla mnie za ciemne, bo tak pozatym to jest swietny. Znacie moze jakiś podklad, ktory jest naprawde bardzo jasny (taki jak Max Factor numer 1) i do tego matujacy ?
zastanawiam sie jaki by tu kupic na zime ![]() moze faktycznie ten Affini, teraz jest promocja w SP i do dowolnego Maybellinne jest Dream Mat Mouse gratis wiec bede miala 2 za jednym zamachem
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce do krakowa!! kupilabym maybelline wonder finish [mimo zlych opinii na KWC mnie naprawde podpasowal matkoooo do kiedy ta promocja?a co do lirene CM - mialam najjasniejszy, czyli chyba naturalny z tego co pamietam
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pollena Ewa, krem intensywnie nawilzajacy z melisa. Kosztuje 6zl a jest cudowny. Zebral b.pozytywne oceny ze wzgledu na dobry sklad bo wszystko jest w nim na miejscu. Sama mam klopoty z cera ale ten krem mi krzywdy z pewnoscia nie robi, co wiecej wplywa pozytywnie na nia - jest gladziutka. Powiem krotko: zakochalam sie w tym kremie ![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio moja mama kupiła sobie puder Syngren Rossmannowski. Podebrałam go sobie kilka razy tylko, że na pędzelek z Nivei nie gąbeczkę i muszę powiedzieć, że jest bardzo fajny. Nie myślałam, że ten odcien będzie dla mnie dobry, a jednak. Dodam, że to ten piaskowy 003. Jak będzie w promocji, to na pewno sobie sprawię Ale żeby nie było batów - mam 1 tusz do rzęs 1 krem tonujący i 2 pudry. Więcej mi nie trzeba
|
||||
|
|
|
#3621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do błyszczyków Wibo : chłodzącego nie miałam, ale mam próbke jeszcze z SU tego : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lip-gloss.html i jest świetny pierwszy błyszczyk tkóry tak długo trzyma się na moich ustach, i tak nie długo jakoś, ale inne to wsychaly mi w usta po 5 minutach.
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
moze jeszcze beda, bede w krakowe 29 wrzesnia
![]() poprosilabym TŻta zeby mi kupil bo on wlasnie jest w krakowie i wraca w przyszlym tygodniu ale chyba nie ma kasy zeby mi kupic zapytam
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#3623 |
|
Konto usunięte
|
Co szkoła robi z ludźmi. Za dużo myślę i nawet nie zorientowałam się, że Affinitone jest teraz w promocji
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3625 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wonder Finish jest fajny, używałam go dość dawno temu, to był chyba mój pierwszy podkład, ale do dziś wspominam miło (o mamo, to zabrzmiało jakbym mówiła o swojej pierwszej miłości |
||
|
|
|
#3626 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
być może jest to spowodowane rozwarstwianiem się fluidu w opakowaniu można spróbować porządnie zamieszać, albo coś...
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az jestem zdziwiona jak czytam opinie o nim na KWC ![]() cale wakacje uzywalam go w upaly i nie splywal, matowil i sprawial, ze moja twarz wygladala swiezo, naturalnie i pieknie, a jednoczesnie kryl co trzeba i pieknie sie wtapial w twarz ![]() TŻ powiedzial, ze kupi mi te podklady w superpharmie chocby mial jesc chleb ze smalcem
|
|
|
|
#3629 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
dla mnie to świetny podkład - leciutki, ale dobrze kryje, nie obciąża, nie przesusza, nie zapycha. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3630 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Zauważyłam, że ma lekką, dość płynną konsystencję... za to kropelka starcza na pół buzi, więc może nie jest tak źle? Na ile wystarcza Ci jedna tubka? 
bez poprawek oczywiście
!

Nie znacie może na to jakiegoś sposobu? 

a jasniejszego od naturalnego juz niestety nie ma, wiec musialam sie z nim pozegnac 
) i byłam ciekawa jak tam z jego wydajnością w tubce
matkoooo do kiedy ta promocja?
mam nadzieję, że wybaczycie.
można spróbować porządnie zamieszać, albo coś...