Panny Młode 2009 cz. V - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-15, 20:44   #2251
betinka6
Rozeznanie

GG do betinka6
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

[QUOTE=Justyna33333;900777 0]Dokładnie tam Ja mieszkam w Wołowicach, więc mamy bliziutkoBardzo fajna ta sala- taka "nieremizowa". Nie wiem czy widziałas te w Przeginii, zachwalana, terminy na dwa lata a mnie sie w ogóle nie podoba. A Wy gdzie macie?

My mamy w Porębie Żegoty w Stary Dworze. Jak tylko zobaczylismy dworek to bylismy pewni ze to jest to coc chcemy. A masz moze jakies fotki tej sali w Wołowicach?/ Bo stronki pewnie jeszcze nie maja a chciała bym zobaczyc co i jak.
Stary 2008-09-15, 20:59   #2252
san_g
Zadomowienie

ja tez sie wkurzylam wczoraj jak uslyszalam,ze ma byc tak a nie inaczej.chcialam zawsze biala a teraz nie wiem czy nie zrobie na przekor:P a z ta godziną to chyba zostawie 15 bo tak latac co chwile i kaprysic,zmieniac,kombino wac...podobala mi sie ta godzina mimo,ze wiem o 20 bedzie juz ciemno.zreszta godzina w ta czy w tamta to chyba nie robi jakiejs strasznej roznicy jak wszyscy na sali bedziemy siedziec.

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 21:21   #2253
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witamy, opowiadaj jak tam przygotowania.
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
witaj miło, że do nas dołączyłaś opowiadaj o przygotowaniach do ślubu? jaką datę wybraliście?
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
niom , tak tęsknie za moim Skarbem. W ogóle dziewczyny Kochane to muszę powoli rozglądać się za butkami, bo jestem wysoka, a mój TŻ jest równy ze mną i nie mogę mieć za wysokiego obcasa

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

witaj> Czuj sie jak u siebie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

witaj

dzieki sliczne za powitanie, weselicho mam 29 czerwca 2009, a zeby bylo smieszniej to sa to tez moje urodzinki wiec dwie imprezki za jednym zamachem hihihi... tak wyszlo bo to byl termin jedyny w czerwcu w sali ktora mi sie baaaaardzo spodobala weselicho mam dwa dni, sale mam juz zalatwiona, samochod, fotografa, kamerzyste tez zespol rowniez. doczekac sie juz nie moge hihihi

Cytat:
W ogóle dziewczyny Kochane to muszę powoli rozglądać się za butkami, bo jestem wysoka, a mój TŻ jest równy ze mną i nie mogę mieć za wysokiego obcasa
widze ze mamy podobny problem , mój tak samo jest prawie mojego wzrostu(o 2-3 cm wyzszy moze) a ja wysoka chyba dosc jestem(175) wiec nie wiem jakie buty znajde zeby byly na szpilce a nie za wysokie i wygodne .. strach sie bać

pozdrowienia dziewczyny
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 21:39   #2254
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
ja tez sie wkurzylam wczoraj jak uslyszalam,ze ma byc tak a nie inaczej.chcialam zawsze biala a teraz nie wiem czy nie zrobie na przekor:P a z ta godziną to chyba zostawie 15 bo tak latac co chwile i kaprysic,zmieniac,kombino wac...podobala mi sie ta godzina mimo,ze wiem o 20 bedzie juz ciemno.zreszta godzina w ta czy w tamta to chyba nie robi jakiejs strasznej roznicy jak wszyscy na sali bedziemy siedziec.
ja na przekor tesciowej nie bede miala welonu.. wprawdzie nigdy nie chcialam tzn niebylam pewna ale bardziej na nie niz na tak ale jak rzyucila tekstem jak to bez welonu itd.. to powiedzialam ze napewno niebedzie... a do tego ecru - tez jej sie to niepodoba.. ale coz.. do mojej rudosci tylko ecru

a ja jestem przeziebiona.. a moje dzieci choruj... dzis bylo 7 mniej. a troche tez bylo niewyraznich. ciekawe jak bedzie jutro...
Stary 2008-09-15, 21:46   #2255
sas
Wtajemniczenie

hm...zaczynam sie zastanawiac czy wy sie obrazilyscie na mnie czy cosik juz od paru dni pisze i jakos nikt ze mna nie konwersuje....nio nie wiem ale troche to smutne....zmykam zycze wam milej nocki i udanego wtorku a wszytskim chorym szybkiego powrotu do zdrowka
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 21:57   #2256
baja_86
Zakorzenienie

olka miło, że pojawiłaś się po długiej nieobecności straszna ta historia z tym pijaczkiem, stresu się najadłaś pewnie za wszystkie czasy. Chwała temu na górze, że tylko na potrąceniu się skończyło.

san_g ja chyba bym tez na przekór tesciowej kupiła suknie w innym kolorze nie nawidzę jak mi ktoś narzuca co mam robić, no po prostu nic tylko zatłuc

sas powodzenia jutro na uczelni na pewno sobie dasz radę świetna sprawa, ze po skończeniu tej szkoły możesz uczyć ang w polskich szkołach
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-15, 23:11   #2257
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Mój TŻ dziś miał pierwszy dzień pracy-zadowolony nawet

Cytat:
Tez zapytałam TZ, czy wie co to tran.
Jego odpowiedz: "Tren? hmm... Kochanowski napisał Treny"
No tak w końcu będzie mężem polonistki
Mój TŻ dokładnie tak samo odpowiedział! W końcu ja też polonistką jestem

MisQa, sama musisz podjąć decyzję o zamieszkaniu z TŻem, czy o ewentualnym ślubie cywilnym. Jeśli czeka Was generalny remont, to wolałabym jednak pomieszkać każdy u siebie, a jak remont dobiegnie końca, to potem zamieszkac razem. Na pewno trudno się mieszka na "polu bitwy".

mała, Wy jednak nie bierzecie cywilnego ślubu w październiku?

Martucha, gratuluję ponownego dostania się na studia!

annfas, ładna sala, ale dla mnie za dużo jednak różowego... Choc oczywiście mam pojęcie, że sala pusta i sala zapełniona ludźmi oraz jedzeniem () wygląda inaczej. Bardziej przypadła mi do gustu sala kremowa .

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
justyna, ja w cenę też mam wliczone ciasto i tort, ale i tak będziemy się za innymi rozglądac.
U nas dokładnie tak samo Mamy sprawdzoną panią, która wyśmienicie piecze i robi cuuudowne torty. Chcemy skorzystać z jej usług .

smerfeta01, violisia, Emilia211 witajcie .

Cytat:
ja uwielbiam ropzne zapiekanki, maklarony, ryze, tortille itd... nielubie standardowych obiadow typu ziemniaki i miecho.. wole np kolo 17 oiadokolacje zrobic wlasnie w stylu zapiekanek albo jakos tak
Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
ja to mogłabym się odżywiać tylko makaronami z różnymi sosami i czekoladą pod każdą postacią
annfas, martucha mam dokładnie tak jak Wy .

Ana***, moją świadkową będzie moja siostra, która aktualnie jest wolna jak ptak. TŻ jeszcze nie wybrał swojego świadka... Nie wykluczamy, że będzie to jego zamężny wujek .

martuś, dekor cudowny! Przyjedziecie z Iwonką i wyczarujecie mi cos takiego na ścianie . Ja bym sobie z tym rady nie dała...

Cytat:
(...)
Ale mnie rozłożyło, grypa jakas czy cos, smarkam, kaszle, kicham - o nie jutro z łóżka nie wychodzę.
Zdrowia życzę

Cytat:
wiem wiem, ty nawet mamie awanture zrobilas o kolorowe reczniki wiec tak sczezrze to niewytrzymalabys w moim przyszlym mieszkaniu - bo pokoj dziecka chemu zrobic w kolory laki ( z iwonka namalujemy kwiatuy motylki i inne takie) w sypialni che miec mocny fiolet z rozem i czerwienia lacznie z dywanami poduchami ciezkimi zaslonami) a w salonie pomarancz.. uwielbiam te kolory... a polaczenie sliwka pomarancz? niewidzialm - do szblonu wybralysmy pomarancz turkus zolc i braz - i teraz nie wiem czy to widac bo nie wiem czy tak poprostu podoba ci sie polaczenie sliwka pomarancz ale pomaranczy nie lubisz czy poprostu takie polaczenie ci pasuje..
(...)
Mnie tez się marzy taka sypialnia, ale TŻ bardzo sceptycznie na to patrzy...

Anulko, śliczna bratanica! Jak tak patrzę na te rozkoszne dzieciaczki, bardzo chcę swojego!

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
dziewczyny dziś zdjeli mi szwy z dziąseł i wreszcie moge normlanie jeść
Pewnie czujesz się jak nowo narodzona

00euphoria00, śliczny synek

^olka^, witaj ponownie Współczuję przeżyć z pijanym pieszym! Cieszę się ogromnie, że wszystko dobrze się skończyło
Zaproszenia bardzo ładne, ale ta cena...

sas, widze, że stresik przed pierwszym dniem na uczelni. Ja w sobotę mam pierwsze zajęcia na podyplomówce... Tez się trochę stresuję...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 00:32   #2258
zielony_motylek
Rozeznanie

euphoria ale przystojniak z waszego syna coś mi się musialo pomylić z tymi zdjęciami wcześniej

^olka^ no nieciekawa ta przygoda z pieszym mam nadzieje, że nie boisz się teraz siąść za kółko

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Nie zmeniajcie godziny...Byłam w sierpniu na ślubie,który był o 14.00,wesele zaczęło się o 15.30,a o 23.00 sporo ludzi już poszło...Macie 15.00,to tego się trzymajcie
a my mamy msze na 12 i wesele do rana (a przynajmniej na to licze i tak zawsze w mojej rodzinie było ) więc to pewnie zależy od regionu no i od ludzi mnie szczerze mówiąc marzyła się 13.30 ale była już zajęta

Cytat:
a iwka ma jedna sciane w sypialni turkusowa ciemna a trzy pozostale biale, i tam malalujemy bialego (na turkusowej sciani) dmuchawca, takiej\go ktory sie rozdmuchuje, i te igilki beda lecialy po wszystkich scniach ale na bioalych bda turkusowe, a na trukusowych biale

koniecznie cyknij jakieś foty.. brat TŻ'ta też ma turkusowe ściany (dwie naprzeciwległe) i bardzo mi się ten kolor podoba

sas nie stresuj się napewno super sobie w szkole dasz rade po za tym to napewno żadna dziewczyna się nie obraziła, tylko pewnie nie wszystkie zdązyły odpisać, np. tak jak ja

wogóle to nie chce mi się spać
Stary 2008-09-16, 09:14   #2259
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
sas powodzenia jutro na uczelni na pewno sobie dasz radę świetna sprawa, ze po skończeniu tej szkoły możesz uczyć ang w polskich szkołach
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Mój TŻ dziś miał pierwszy dzień pracy-zadowolony nawet

sas, widze, że stresik przed pierwszym dniem na uczelni. Ja w sobotę mam pierwsze zajęcia na podyplomówce... Tez się trochę stresuję...
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

a my mamy msze na 12 i wesele do rana (a przynajmniej na to licze i tak zawsze w mojej rodzinie było ) więc to pewnie zależy od regionu no i od ludzi mnie szczerze mówiąc marzyła się 13.30 ale była już zajęta

sas nie stresuj się napewno super sobie w szkole dasz rade po za tym to napewno żadna dziewczyna się nie obraziła, tylko pewnie nie wszystkie zdązyły odpisać, np. tak jak ja

wogóle to nie chce mi się spać
Witam dziewczynki ja juz w pracy

dziekuje za dodanie otuchy w sumie to nie wiem czemu sie stresuje- chyba przede wszystkim dlatego, ze to jednak wymaga pelnej koncentracji w jezyku nikt do mnie po polsku mowic nie bedzie zobaczymy czy mi mozg nie zaplonie z wysilku myslowego nio i mam nadzieje, ze jakis polak tam bedzie sie zobaczy zdam wam relacje ale pewnie dopiero jutro bo dzis jak wroce bede pewnie padnieta i do tego jutro zapowiada sie 12 godzinny dzien w pracy...

cio do slubu ja tez mam o 14 i jakos nie mam ochoty zmieniac..moglam miec o 15 ale jakos ta godzina kojarzy mi sie z Meka Panska i nie chcialam miec wtedy slubu... z reszta u mnie i tak troszke zejdzie bo po cale uroczystosci w kosciele musimy ztz pojechac na grob mojego taty zlozyc kwiaty i dopiero na sale wiec wesele sie zcznie ok 17 akurat

wogole wstalam jakas taka zmeczona, ze szok nie wiem czemu
Stary 2008-09-16, 09:24   #2260
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 09:25   #2261
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

SAS witaj
Na pewno dam Ci znać jak znajdę jakieś butki dla nas

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 09:27   #2262
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
SAS witaj
Na pewno dam Ci znać jak znajdę jakieś butki dla nas
dzieki ja tez w wolnej chwili postaram sie cos wyszukac
Stary 2008-09-16, 09:44   #2263
kliwia
Zakorzenienie

z tym dmuchawcem to zaczepisty pomysł, ja mam akurat piękną ścianę w jadalni, która leci od kuchni do łazienki, i te igiełki dmuchaswcowe by szły na łazienkę
czekam na zdjęcia, i szczegółowy opis użutych narzędzi pędzelkowych

Rosette http://www.szablonoteka.pl/
http://www.szabloneria.pl/

martucha cos takiego? czy gęsciej tych igiełek? i wieksza kul;ka dmuchawca?
http://www.szabloneria.pl/index.php?...jka-dmuchawiec
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 10:03   #2264
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 10:10   #2265
Agnesss1s2
Raczkowanie

GG do Agnesss1s2

Cześć dziewczyny, udzielałam się na tym wątku trochę na początku, później już nie było czasu i nie mogłam się połapać z tym forum
No ale teraz mam nadzieję, że będę mogła z wami uczestniczyć w naszych przygotowaniach
Bardzo spodobał mi się Twoj album strippi ja również mam zamiar zrobić coś podobnego, mam nadzieję, że wyjdzie równie dobrze jak Twój
Dzis czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w Plusie i trochę się stresujebardzo zależy mi na tej pracy, więc to dlatego- szukam już jej od 3 miesięcymacie jakies dobre rady dla mnie(dodam, ze jest to moja 1 taka rozmowa)?
Pozdrawiam
Agnesss1s2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 10:42   #2266
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
dzieki sliczne za powitanie, weselicho mam 29 czerwca 2009, a zeby bylo smieszniej to sa to tez moje urodzinki wiec dwie imprezki za jednym zamachem hihihi... tak wyszlo bo to byl termin jedyny w czerwcu w sali ktora mi sie baaaaardzo spodobala weselicho mam dwa dni, sale mam juz zalatwiona, samochod, fotografa, kamerzyste tez zespol rowniez. doczekac sie juz nie moge hihihi
super w urodzinki no to bedzie podwojne swieto

Cytat:
a ja jestem przeziebiona.. a moje dzieci choruj... dzis bylo 7 mniej. a troche tez bylo niewyraznich. ciekawe jak bedzie jutro...
ja wlasnie tez przeziebiona buuu

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hm...zaczynam sie zastanawiac czy wy sie obrazilyscie na mnie czy cosik juz od paru dni pisze i jakos nikt ze mna nie konwersuje....nio nie wiem ale troche to smutne....zmykam zycze wam milej nocki i udanego wtorku a wszytskim chorym szybkiego powrotu do zdrowka
kochana powodzenia
no i dzieki zdrowie mi sie przyda he
Stary 2008-09-16, 10:59   #2267
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez betinka6 Pokaż wiadomość

My mamy w Porębie Żegoty w Stary Dworze. Jak tylko zobaczylismy dworek to bylismy pewni ze to jest to coc chcemy. A masz moze jakies fotki tej sali w Wołowicach?/ Bo stronki pewnie jeszcze nie maja a chciała bym zobaczyc co i jak.
Niestety nie mam na razie żadnych zdjęc. Ale wybiorę się tam niedługo z mamą i zrobię dla Ciebie parę fotek

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość

widze ze mamy podobny problem , mój tak samo jest prawie mojego wzrostu(o 2-3 cm wyzszy moze) a ja wysoka chyba dosc jestem(175) wiec nie wiem jakie buty znajde zeby byly na szpilce a nie za wysokie i wygodne .. strach sie bać

pozdrowienia dziewczyny
To my z kolei jesteśmy niziutcy oboje. A Tż niewiele wyższy ode mnie, więc obcas wysoki odpada. Bo jeszcze wzrostu mi doda fryzura i welon.
Stary 2008-09-16, 11:22   #2268
zielony_motylek
Rozeznanie

sas może właśnie lepiej jakby nie było polaka bo wtedy będziesz musiała w pełni wytężyć swój umysł i nie będzie cię rozpraszał nikt jak będzie do ciebie mówił po polsku

Rosette a próbowałaś kliknąć w te niewyświetlające się zdjęcia, ja tak zrobiłam i normlanie się wyświetliły w nowym oknie a jeśli chodzi o zakup szablonu to ja widziałam takie w Nomi

Agnesss1s2 witamy ponownie już cie właśnie widziałam ostatnio na innych wątkach i zastanawiałam się czemu się u nas nie udzielasz a z Plusem to niestety niepomoge bo pojęcia nie mam..
Stary 2008-09-16, 11:45   #2269
kliwia
Zakorzenienie

baja ładna suknia z Twojego miasta
http://www.we-dwoje.pl/piekna;biala;...nie,16361.html
własnie znalazłam na allegro te serwetki fizelinowe :
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=430653269
Stary 2008-09-16, 13:03   #2270
jaga_2001
Zakorzenienie

kliwia, zrob fote torebki. Ja wzielam bezowa. Doszlam do wniosku, ze ta bedzie mi jednak bardziej pasowac, bo mam dosc sporo bezowych butow, czgo nie bylam zupelnie swiadoma.

No i fajne te fizelinowe serwetki, tylko czemu nie ma ich w kolorze fuksji? Wszystkie inne sa tylko nie fuksja!

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 13:06   #2271
Agnesss1s2
Raczkowanie

GG do Agnesss1s2

zielony motylek widzę, ze ślubujemy w tym samym dniu
Agnesss1s2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 13:11   #2272
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witajcie
znowu mnie tak długo nie było. a to praca a to problem z netem
w piatek,sobote i niedziele pracowałam w drukarni. praca nawet fajna ale musiałam juz po 4 rano wstawac i sie szykowac bo przed 5 rano byl wyjazd a wracałam do domku po 18 wiec ledwo żywa i praktycznie non stop spałam (u TZ na kolanach hehe, az mnie wkoncu do sypalni wygonił)

z siostra TZ jzu lepiej. od piatku gadamy. ja pierwsza jej czesc powiedzialam i poetm jakos poszło i tak jest lepiej

TZ tez jakis inny. ja to nie wiem co mu sie stalo. taki czuły i w ogóle. non stop całuje, przytula, jak sie kąłdzie spac (a ja juz spie) to tez mnie wysciska, ze az sie obudze) a w sobote mi miły wiczór zafundowal. siostra jego pojechała do znajmoych na jakis koncert (do innego miasta) koledzy pojechali do amsterdamu poszalec a TZ powiedział,z e nigdzie z nimi nie jedzie i został ze mną. kolega kupił sobie taa fajna maszynę do swiateł. ja sie wykapałam , przychdze do salonu a tam TZ taki nastrój ze swiatel zrobił, zaczał mnie przytulac, calowac i... bylo super w piatek koledzy tez jechali do innego miasta a ten znowu został ze mną
kurcze chciałabym aby juz taki pozostał. az wczoraj go zgarnełam w kąciku i mu mowie, ze go nie poznaje, z ejest taki kochany, wrecz idealny a boje sie ze to sie zmieni. za to on sie zaczał smiac i mówi: i jak tu dogodzic kobiecie?? jak jest źle to sie czepia a jak dobrze, to tez sie czepia" hehe

a dzis w nocy dostalam okres, na szczescie nie boli tak bardzo (tZ w nocy głaskał mnie po brzuchu bo go obudziłam , ze mnie boli. ) a ja mu obiecalam ze dzis mu zrobie jego ulubione spagetti jak wróci z pracy (tylko nie wie jeszcze o której wraca) wiec pewnie zaraz bede leciała do sklepu po zakupki

a w ogóle w sobote wrociłam taka padnieta z pracy i humorek miałam zły i TZ zabrał mnie od razu na zakupy spozywcze, ale wracając zaciągnał mnie do sklepu i kazał wyb rac sobie perfumy jakies i tusz do rzęs bo mu mówilam ze mi sie konczy kochany jest. od razu miałam super humorek

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2008-09-16 o 13:35
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 14:22   #2273
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
To my z kolei jesteśmy niziutcy oboje. A Tż niewiele wyższy ode mnie, więc obcas wysoki odpada. Bo jeszcze wzrostu mi doda fryzura i welon.
No a fryz doda kilka cm , ja polece chyba bez obcasow hehe
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-16, 14:27   #2274
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jesli chodzi o różnice wzrostu to u nas jest bardzo widoczna (co pewnie widzialyscie na zdjęciach naszych ) ja mam 170cm a TZ 190 Ja mam zamiar miec obcasy do slubu ale nie jakies mega wyskie bo musza byc przede wszytskim wygodne. ale tak z 5-6 cm moze...

Stary 2008-09-16, 14:43   #2275
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o różnice wzrostu to u nas jest bardzo widoczna (co pewnie widzialyscie na zdjęciach naszych ) ja mam 170cm a TZ 190 Ja mam zamiar miec obcasy do slubu ale nie jakies mega wyskie bo musza byc przede wszytskim wygodne. ale tak z 5-6 cm moze...

zazdroszczę Ci wiesz,bo muszę się martwić, by butki nie były za wysokie

Stary 2008-09-16, 14:46   #2276
jaga_2001
Zakorzenienie

Ja też muszę uważać na buty. Ja mam 173 cm, a TŻ 180... Co prawda i tak nie będę kupiwać butów większych niż na 5 cm obcasie, ale właśnie przez ten obcas (musi być konkretny), moge mieć problem ze znalezieniem odpowiedniego obuwia...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 14:47   #2277
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no ja tez muszę mieć butki na wysokim obcasie bo ja mam 159 a moj TZ 186.....ale ja lubie butz na obcasie...tyko musze znalezc takie w ktorych wytrzymam cala noc...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 14:51   #2278
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

No własnie bo obcasy obcasami, a trzeba pamietac ze i fryzurka z welonem nam tez doda wzrostu

Stary 2008-09-16, 14:55   #2279
kliwia
Zakorzenienie

a ja najlepiej żebym szła na boso.
Ale dziewczyny równe Tż'tami, nie ma się co martwić są butki na niziutkich kaczuszkach
więc na pwno coś znajdziemy.
o tu np.
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...nt&id_ass=762&
Stary 2008-09-16, 14:56   #2280
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No własnie bo obcasy obcasami, a trzeba pamietac ze i fryzurka z welonem nam tez doda wzrostu

racjajejkas z tymi bukami będzie problem:/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości