Włosomaniaczki :D - część III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-15, 23:48   #3361
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Ooo myślę, że to coś dla mnie, bardzo lubię książki biograficzne, a dodatkowo Monroe to wg mnie bardzo interesująca postać. Dzięki i witaj tigressko
Witaj Evangeline cos nieczesto sie tu ostatnio pojawiam więc nie miałysmy jeszcze okazji sie "poznać" Ja równiez lubię biografie tak więc jak coś ciekawego przeczytasz to proszę daj znać! Ja czytałam jeszcze jakiś czas temu "Pamiętniki Brigitte Bardot" ale Marilyn lepsza podobno jeszcze biografia Edit Piaf jest ciekawa ale nie czytałam
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 00:14   #3362
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Witaj Evangeline cos nieczesto sie tu ostatnio pojawiam więc nie miałysmy jeszcze okazji sie "poznać" Ja równiez lubię biografie tak więc jak coś ciekawego przeczytasz to proszę daj znać! Ja czytałam jeszcze jakiś czas temu "Pamiętniki Brigitte Bardot" ale Marilyn lepsza podobno jeszcze biografia Edit Piaf jest ciekawa ale nie czytałam
Bardzo podobała mi się biografia Jackie Kennedy napisana przez Lestera Davida Dokładny tytuł: "Jacqueline Kennedy Onassis" Szczerze polecam.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 00:45   #3363
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
U nas tak samo, zresztą, za stara jestem na inauguracje roku akademickiego
no ta, stare wygi z nas

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Olu, śliczne kręciołki
dziekuje

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dziękuję
och.. Nie lubię biologii. Podejrzewam,ze bez zdanej matury z biologii to się nie dostanę na te studia.
No wiesz, co biologia jest piękna <napisała totalnie rąbnięta prawie pani biolog>

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Olu a ja właśnie po intensywnym wysiłku fizycznym jestem blada jak ściana - nawet bardziej niż jestem w rzeczywistości
Ojej, to dziwne
To ja się strasznie rozgrzewam w trakcie treningu, policzki są różowiutkie jak po 20 minutach w solarium

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Zabierz mnie, zabierz mnie Ostatnio (no jakiś czas temu) zaczęłam się interesować takimi rzeczami tzn może nie konkretnie dinozaurami, ale prahistorią i starożytnoscią i myślałam nawet nad archeologią w przyszłości, albo jakimś podobnym kierunkiem.
z chęcią bym Cię zabrała Ale okazało się, że nie jedziemy jak wszyscy co roku na wykopaliska do Krasiejowa, tylko do Sosnowca na konferencja naukowa, do muzeum i jakąś wystawę będziemy oglądać. Od 12 do 19, fajnie, przynajmniej nie będzie zimno
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Widziałam zdjęcia Śliczne te loki Ci się zrobiły, takie sprężyste

Nie widziałam wersji Kubricka A musi być świetna. W tej nowszej świetnie zagrał Jeremy Irons.
Właśnie wiem, ale niestety nie da rady takich zrobić po myciu chyba, nawet jak je psikać będę czym się da czy wcierać coś. Moje włosy im dłużej nie są myte to są lepsze, bo się zbijają w loki, a po myciu są jeszcze takie nieokreślone, luźne :/.

Też nie widziałam wersji Kubricka, ale ta nowsza mi się bardzo podoba. Aktorka, która gra Lolittę ma w sobie to coś, bardzo mi się podobała .

W ogóle chodzę już w zimowych butach, swetrach grubych, tylko płaszcz jeszcze jesienny. Zastanawiam się jak ja wytrzymam takie srogie mrozy. Ale je chyba łatwiej wytrzymać niż jak jest mokro, wiecznie pada i strasznie wieje :/.
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 07:54   #3364
Heroldin
Zakorzenienie

Dzien dobry. Zgodnie z obietnica zamieszczam zdjecia {mierne - bo sama
robilam} moich dzieci.Fotki robilam w ubiegla niedziele, a psiaki byly krnabrne i zamiast pozowania wolaly slowna utarczke z psem sasiadow.
1.- Maltanczyk - 14-sto letnia babunia; niestety juz nie w calej krasie {miala od
lat wlosy do samej ziemi z konskim ogonem na czubku glowy}; byla
bardzo chora i dla jej wygody musiala isc do fryzjera; do dzisiaj przyjmuje leki nasercowe i "ludzkie" przeciwko depresji {tak, tak - Pan Weterynarz jej zapisal}; teraz czuje sie juz lepiej.
2.- Doberman - 4,5 lat - straszny zarlok, pieszczoch i czasami zlosliwiec
jakich malo; ogolnie kochany; jeden problem: wali po ludziach swoim lapiskiem, proszac o pieszczote.
3.- Akita Inu - 3 lata - bestia co sie zowie; straszna niejadka {juz mam obawy czy to aby nie anoreksja }, ma prawie dwanascie kilo niedowagi, kazde jedzenie przecedza przez zeby {za wyjatkiem gotowanej kurzej watrobki};miala robione wszystki badania i jest o.k.; to przez nia nie moge w dzien wypuszczac psiakow w pola -jej najlepsza zabawa to odgryzanie kurom glow {juz za piec mialam awanture} i zadne ogrodzenie {cudze} jej nie straszne; zszywanie ran owczarka niemieckiego sasiadow bylo na moj koszt; mieszkamy tu osiem miesiecy i ta bestyjka narozrabiala juz wystarczajaco; wypuszczam je na polatanie okolo godz. 24-tej. W dzien maja do dyspozycji plac 1500m2.
Najmlodszego czlonka rodziny - przepraszam, ale pokaze w przyszlym miesiacu.Wiem, ze to XXI wiek i ja jestem osoba dorosla, ale ona {sunia} nie miala jescze wszystkich szczepien itp., a ja - ot, tacy tez sa - wierze w przesady : nie przechodze pod drabina, omijam czarne koty, pluje przez lewe ramie, nie zbieram rozsypanych zapalek, dom jest obwieszony roznosciami od zlych urokow, itp. Moje szczeniaki zawsze {!} maja zawiazana czerwona kokardke od zlych oczu.
Skoncze juz te opisy. Chce jeszcze dodac, ze moja Mama ma dwa psy,
piec kotow i szczurka Jurka, ktory samotnie {!} mieszka w piwnicy i je
kocia sucha karme.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sonja.jpg (34,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Max-a.jpg (86,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 010.jpg (42,3 KB, 7 załadowań)
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 09:14   #3365
atsenka
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
robilam} moich dzieci.Fotki robilam w ubiegla niedziele, a psiaki byly krnabrne i zamiast pozowania wolaly slowna utarczke z psem sasiadow.
1.- Maltanczyk - 14-sto letnia babunia; niestety juz nie w calej krasie {miala od
bardzo chora i dla jej wygody musiala isc do fryzjera; do dzisiaj przyjmuje leki nasercowe i "ludzkie" przeciwko depresji {tak, tak - Pan Weterynarz jej zapisal}; teraz czuje sie juz lepiej.
jakich malo; ogolnie kochany; jeden problem: wali po ludziach swoim lapiskiem, proszac o pieszczote.
3.- Akita Inu - 3 lata - bestia co sie zowie; straszna niejadka {juz mam obawy czy to aby nie anoreksja }, ma prawie dwanascie kilo niedowagi, kazde jedzenie przecedza przez zeby {za wyjatkiem gotowanej kurzej watrobki};miala robione wszystki badania i jest o.k.; to przez nia nie moge w dzien wypuszczac psiakow w pola -jej najlepsza zabawa to odgryzanie kurom glow {juz za piec mialam awanture} i zadne ogrodzenie {cudze} jej nie straszne; zszywanie ran owczarka niemieckiego sasiadow bylo na moj koszt; mieszkamy tu osiem miesiecy i ta bestyjka narozrabiala juz wystarczajaco; wypuszczam je na polatanie okolo godz. 24-tej. W dzien maja do dyspozycji plac 1500m2.
Najmlodszego czlonka rodziny - przepraszam, ale pokaze w przyszlym miesiacu.Wiem, ze to XXI wiek i ja jestem osoba dorosla, ale ona {sunia} nie miala jescze wszystkich szczepien itp., a ja - ot, tacy tez sa - wierze w przesady : nie przechodze pod drabina, omijam czarne koty, pluje przez lewe ramie, nie zbieram rozsypanych zapalek, dom jest obwieszony roznosciami od zlych urokow, itp. Moje szczeniaki zawsze {!} maja zawiazana czerwona kokardke od zlych oczu.
kocia sucha karme.
Piekne psiaki. Az sie napatrzec nie moge na fotki

Milego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 10:16   #3366
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
kocia sucha karme.
Witam i pozdrawiam nową koleżankę na forum muszę stanowczo częsciej tu zagladać bo już nie tylko nie nadązam za Waszym pisaniem ale takze jak widaćź za nowymi uczestnikami w dyskusji
piękne psiaki!

Evangeline - zapisałam - dziękuje za kolejny tytuł
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 10:23   #3367
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
o wiele bardziej wolałabym razem nie-marznąć
O ja też, zdecydowanie

Cytat:
oj tak- piecyki zawodowe- nawet aż za bardzo- tak mnie rozgrzały, ze teraz mi gorąco [jak widać babie nie dogodzisz]
Aleś Ty wybredna

Cytat:
Dzien dobry. Zgodnie z obietnica zamieszczam zdjecia Najmlodszego czlonka rodziny - przepraszam, ale pokaze w przyszlym miesiacu.Wiem, ze to XXI wiek i ja jestem osoba dorosla, ale ona {sunia} nie miala jescze wszystkich szczepien itp., a ja - ot, tacy tez sa - wierze w przesady : nie przechodze pod drabina, omijam czarne koty, pluje przez lewe ramie, nie zbieram rozsypanych zapalek, dom jest obwieszony roznosciami od zlych urokow, itp. Moje szczeniaki zawsze {!} maja zawiazana czerwona kokardke od zlych oczu.
kocia sucha karme.
Śliczne masz psiaki
A z tymi przesądami niezła jesteś

Witam wszystkich
Właśnie siedzę i przesłuchuję najnowszą płytę zespołu Metallica , ale cudownie zrobili, że udostępnili ją po prostu do przesłuchania na stronie

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 10:40   #3368
evangeline
Zakorzenienie

Witajcie Kobietki

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
W ogóle chodzę już w zimowych butach, swetrach grubych, tylko płaszcz jeszcze jesienny. Zastanawiam się jak ja wytrzymam takie srogie mrozy. Ale je chyba łatwiej wytrzymać niż jak jest mokro, wiecznie pada i strasznie wieje :/.
Ja zaopatrzyłam się w urocze baleriny, także z myślą o roku akademickim i jesieni, a zaczynam się zastanawiać, czy w październiku nie trzeba będzie już wyciągać kozaków...:/

Cytat:
robilam} moich dzieci.
Heroldin, piękne psy...!

Cytat:
Evangeline - zapisałam - dziękuje za kolejny tytuł
Bardzo proszę kochana, jak sobie jeszcze coś przypomnę, to dam znać.

Dziękuję za zaproszenie

WYMIANKA
Stary 2008-09-16, 10:57   #3369
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ja zaopatrzyłam się w urocze baleriny, także z myślą o roku akademickim i jesieni, a zaczynam się zastanawiać, czy w październiku nie trzeba będzie już wyciągać kozaków...:/
w październiku ? Ja już od 2 dni w nich chodzę i wcale jakoś gorąco mi nie jest. Ale ja jestem strasznym zmarzluchem, raz kolega szedł na dworze na krótki rękaw, a ja mijałam go w szaliku. Spojrzał się jak na idiotkę
Stary 2008-09-16, 10:59   #3370
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry

Heroldin - cudne psiaki I opis genialny. Najbardziej spodobała mi się rozrabiaka i pogromca kur - Akita Inu I z tą przesądnością chyba byśmy się dogadały

Viruś - słyszałam już kilka piosenek z tej płyty. Widziałam nawet jeden klip i muszę powiedzieć, że coś z tego będzie. Po kiepskim 'St Anger' wracaja panowie do formy.

(Jak byłam nastolatką to na ścianie miałam wielki plakat Hetfielda, podkochiwałam się w nim )

Metallica miała duż4e batalie z internetem, od kilku lat każdy ich album pojawiał się w sieci nielegalnie przed premierą. Wytaczali procesy, nawoływali by fani kupowali oryginalne albumy i chyba w końcu mieli tego dość . I dobrze Radiohead zrobił podobny numer z ostatnią płytą.

Siedzę nad prezentacją , mam strasznie mało czasu, strasznie mało chęci i strasznie dużo roboty

Estelle-
czytałam Twoją analizę szamopnu Nuxe, chyba się skuszę

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 11:18   #3371
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
w październiku ? Ja już od 2 dni w nich chodzę i wcale jakoś gorąco mi nie jest. Ale ja jestem strasznym zmarzluchem, raz kolega szedł na dworze na krótki rękaw, a ja mijałam go w szaliku. Spojrzał się jak na idiotkę
Oleczko, ja od dwóch dni nie ruszam się z domu...

WYMIANKA
Stary 2008-09-16, 11:22   #3372
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Dorotko Szok...Nie za bardzo wiem co napisać...
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Dorota niesamowita historia Uwielbiam filmy "Szósty zmysł" i "Inni", ale w życiu nie pomyślałabym, że coś takiego może zdarzyć się na serio
Cytat:
Dotka W sumie ja zawsze w to jakoś wierzyłam, ale nie próbowałam się nad tym zastanawiać. Trochę się tego bałam... Historia niesamowita.
Cytat:
W sumie to nie, nie wierzę w nic takiego paranormalnego, ale Twoja historia sprawia, że zrobiłam tak
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość

Lanessa - Może niektórym wydawać się to śmieszne i machną ręką, ale inaczej jest dla kogoś, kto wierzy. Ja się nie boję duchów, ale sam fakt.. jest przerażający. Uwięzione dusze? To jak kontakt z innym światem, wymiarem, czymś, czego nie jest się w stanie pojąć..
Natomiast kataklizm.. To nie odkrycie ameryki. Kończy się nam wszystko, nawet woda pitna, lodowce topnieją i epoka cieplarniana się kończy, zapowiadają to przebiegunowanie.. Natomiast co do proroctw, różnie można to tłumaczyć. Koniec oznacza początek, czasem nowe, lepsze czasy, ale kto wie..

Duchy, paranormalne zjawiska.. Doświadczyłam kilku, interesuję się tym. Wierzę, że można wiele rzeczy przewidzieć, wierzę w siłę umysłu, życie po śmierci. Ale nieznane zawsze przeraża.
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Ale historia...
Ja tam wierzę w duchy, chociaż styczności nigdy nie miałam.
Ale moja mama tak. Kiedyś widziała ducha małej dziewczynki.
I duch przepowiedział jej męża.
Kiedyś z koleżanką bawiły się w wywoływanie duchów/metoda z talerzem. Zadały pytanie o inicjały przyszłych mężów.
Na początek myślała, że to koleżanka zrobiła jej psikusa, ustawiając inicjały M.M. [wtedy moja mama spotykała się z chłopakiem o takich inicjałach]... ale później się z nim rozstała. A teraz zgadnijcie jakie mój tata ma inicjały

Kiedyś oglądałam zresztą taki program o medium, które wygania duchy z domów. często podczas kręcenia pomiary fizyczne nie wykazywały aktywności duchów, ale w jednym odcinku bardzo wyraźnie termometry wskazały spadek temperatury, w innym zaś kobieta-medium mówiła, że czuje, że ktoś stoi przy oknie, a potem kamera nagrała dźwięk, jakby ktoś w okno czymś rzucił, chociaż na zewnątrz nie było nikogo i nikt z ekipy też nie stukał.
Cytat:
Dorotko, niesamowita historia Ja bym się bała chociaż przez chwilę być w takim domu ...
Cytat:
Lanessa, jestem w szoku . Peniwe będę bała się dziś spać sama w pokoju. Juz tak kiedyś miałam. Wrażenie, że ktoś jest u mnie w pokoju. Poszałm wtedy spać na materacu, bliżej rodziców..
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

Aż żałuję, że to przeczytałam, ale ciekawość wygrała. W duchy zabardzo nie wierzę, ale jak to przeczytałam to mnie ciary przeszły. Wierzyłam w nie tylko jak byłam mała i się ich panicznie bałam, nienawidziłam zastawać sama w domu np. bo zawsze miałam takie przeczucia, że nie jestem sama tzn bardziej sobie to wmawiałam
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

Lanessa --> Niesamowita historia. Domyslam sie w jakim bylas szoku.
Cytat:
niesamowita historia ja w zasadzie w duchy nie wierzę [typowy naukowiec ze mnie- muszę mieć "namacalne" dowody żeby coś uznać] z drugiej jednak strony zawsze pozostaje pewien procent niepewności i możliwość, że jednak jakiś świat paranormalny istnieje.....

kiedyś przeczytałam świetną książkę o zjawiskach paranormalnych. Tytuł to "niewytłumaczalne zjawiska" nie tylko o duchcach czy medium ale i samozapłonach, piwnicach, w których ciała nie ulegają rozkładowi itp. Dale do myślenia. O przebiegunowaniu też czytałam - ma to być podobniez w 2012- nie wiem ile w tym prawdy a ile bajki ale książka fajna
Kasiu, ze mnie tez dziecie stapajaco twardo na ziemi, bardzo twardo, gdzies sie czekogolwiek balam-myslalam, bzdura, nie ma takich rzeczy, nie ma i tyle. Dlatego po prostu zachwialo to calym moim swiatopogladem, cala rownowaga jaka mialam w swoim mialym swiatku i to w najgorszy sposob. Co prawda paranoja powoli mija, ale nadal okropnie czuje sie w piwnicy w skladziku (wczoraj tam sprzatalam) ale mysl, ze ten chlopiec, jego dusza, przezywala przez prawie 90 lat to samo, ten bol, samotnosc i lek, i ze jjuz go nie ma, nie cierpi...chyba..jest troche uspokajaca.
Albo to malzenstwo, za dnia szczesliwi,a w nocy ten mezczyzna powtarzal swoja smierc, dlatego byl taki lomot, kazdej nocy, znowu i znowu, znowu i znowu... okropne, uwiezienie, wspolczucie przezwyciezylo moj strach i czuje przede wszystkim smutek,ze tak sie dzieje i czesciowo szkoda mi goscia z Oslo z takim darem, zwlaszcza,ze wg. niego Norwegia to najbardziej zaduchowiony kraj.
Idzie do kawiarni, duchy
do centrum sklepowego, duchy
komus do lazienki w odwiedzinach, duch
czy to nie jest przerabane zycie? Juz lepiej nie widziec i nie wiedziec, tak wiec walczy ze mna mysl: lepiej, zebym nigdy sie nie dowiedziala i druga; dobrze ze sie dowiedzialam, bo istoty cierpialy i za nasza pomoca odeszly. Nie cierpia.

Tyle ode mnie, pisze na szybko na przrwie z norweskiej szkoly.

Tylko...nadal nie lubie byc w tym domu sama, ale kiedys to minie. I na szczescie to dom przejsciowy, na rok lud dwa.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 11:53   #3373
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Oleczko, ja od dwóch dni nie ruszam się z domu...
aha Nie no ja muszę się ruszyć z domu raz na 2 - 3 dni żeby do sklepu wyjść .
W ogóle dziękuje za zaproszenie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Tylko...nadal nie lubie byc w tym domu sama, ale kiedys to minie. I na szczescie to dom przejsciowy, na rok lud dwa.
Też bym nie chciała w takim domu być sama, brrr

Stwierdziłam, że moja górna warstwa włosów jest już za długa ( i włosy nie chcą się unosić, są strasznie przyklapnięte) i jakoś się nałożyła na środkową warstwę, więc dzisiaj nożyczki pójdą w ruch
Stary 2008-09-16, 11:59   #3374
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Viruś - słyszałam już kilka piosenek z tej płyty. Widziałam nawet jeden klip i muszę powiedzieć, że coś z tego będzie. Po kiepskim 'St Anger' wracaja panowie do formy.

(Jak byłam nastolatką to na ścianie miałam wielki plakat Hetfielda, podkochiwałam się w nim )

No proszę, a koleżanka tak cicho siedziała i się nie przyznawała

Cytat:
Siedzę nad prezentacją , mam strasznie mało czasu, strasznie mało chęci i strasznie dużo roboty
Życzę by sytuacja się odwróciła i ze strasznie dużo roboty, zostało strasznie mało roboty

Stary 2008-09-16, 12:18   #3375
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Stwierdziłam, że moja górna warstwa włosów jest już za długa ( i włosy nie chcą się unosić, są strasznie przyklapnięte) i jakoś się nałożyła na środkową warstwę, więc dzisiaj nożyczki pójdą w ruch
Oleczka a sama obcinasz? Ja bardzo bym chciała się nauczyć sama obcinać włosy. Wreszcie udało mi się osiągnąć prawie taką długość, o jakiej marzyłam (lata zapuszczania), ale niedługo muszę podciąć końcówki... a ta moja fryzjerka - mimo że jest naprawdę dobra - to zawsze ciachnie mi ciut za dużo...:/

WYMIANKA
Stary 2008-09-16, 12:59   #3376
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Oleczka a sama obcinasz? Ja bardzo bym chciała się nauczyć sama obcinać włosy. Wreszcie udało mi się osiągnąć prawie taką długość, o jakiej marzyłam (lata zapuszczania), ale niedługo muszę podciąć końcówki... a ta moja fryzjerka - mimo że jest naprawdę dobra - to zawsze ciachnie mi ciut za dużo...:/
obcinam się sama od 5 lat .
Rok temu poszłam do fryzjerki i tak mnie opitoliła, że mam dość na następne 5 lat . Właśnie obcięłam górną warstwę . Tylko u mnie nie widać nawet jak coś krzywo, bo mam włosy falowano - kręcone co na zdjęciach widać (teraz już chyba widzisz zdjęcia, bo zaakceptowałam przyjaźń) . A moje włosy mają straszną tendencję do opadania, oklapnięcia i wszystkim takim platfusowym rzeczom, jeśli chodzi o górę, więc muszę co jakiś czas górę podciąć, wtedy się unosi trochę . A końcówki zawsze sama podcinam . Tak co 4 miesiące, bo też zapuszczam
Stary 2008-09-16, 13:13   #3377
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne psiaki czekam na zdjęcie ostatniego dziecka
Cytat:
Aleś Ty wybredna
no baaaa

Cytat:
witam wszystkich
Właśnie siedzę i przesłuchuję najnowszą płytę zespołu Metallica , ale cudownie zrobili, że udostępnili ją po prostu do przesłuchania na stronie
oooo dobrze wiedzieć- idę słuchać
Cytat:

st. anger im wybitnie nie wyszedł. Mam nadzieję, że wracają do korzeni- oj wtedy to się działo......
Cytat:
Metallica miała duż4e batalie z internetem, od kilku lat każdy ich album pojawiał się w sieci nielegalnie przed premierą. Wytaczali procesy, nawoływali by fani kupowali oryginalne albumy i chyba w końcu mieli tego dość . I dobrze Radiohead zrobił podobny numer z ostatnią płytą.
[/I]
tą ostatnią płytę to mają zawodową. Nasłuchac się nie mogę. Z tego co wiem to ta akcja z netem wyszła im na dobre. O ile się nie mylę to grubą kasę na tym zarobili.
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Kasiu, ze mnie tez dziecie stapajaco twardo na ziemi, bardzo twardo, gdzies sie czekogolwiek balam-myslalam, bzdura, nie ma takich rzeczy, nie ma i tyle. Dlatego po prostu zachwialo to calym moim swiatopogladem, cala rownowaga jaka mialam w swoim mialym swiatku i to w najgorszy sposob. Co prawda paranoja powoli mija, ale nadal okropnie czuje sie w piwnicy w skladziku (wczoraj tam sprzatalam) ale mysl, ze ten chlopiec, jego dusza, przezywala przez prawie 90 lat to samo, ten bol, samotnosc i lek, i ze jjuz go nie ma, nie cierpi...chyba..jest troche uspokajaca.
Albo to malzenstwo, za dnia szczesliwi,a w nocy ten mezczyzna powtarzal swoja smierc, dlatego byl taki lomot, kazdej nocy, znowu i znowu, znowu i znowu... okropne, uwiezienie, wspolczucie przezwyciezylo moj strach i czuje przede wszystkim smutek,ze tak sie dzieje i czesciowo szkoda mi goscia z Oslo z takim darem, zwlaszcza,ze wg. niego Norwegia to najbardziej zaduchowiony kraj.
Idzie do kawiarni, duchy
do centrum sklepowego, duchy
komus do lazienki w odwiedzinach, duch
czy to nie jest przerabane zycie? Juz lepiej nie widziec i nie wiedziec, tak wiec walczy ze mna mysl: lepiej, zebym nigdy sie nie dowiedziala i druga; dobrze ze sie dowiedzialam, bo istoty cierpialy i za nasza pomoca odeszly. Nie cierpia.
faktycznie czasami lepiej nie wiedzieć.

PS: Marzenko odezwij się do mnie na gg jak będziesz.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 13:18   #3378
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję Daje jak na razie i to całkiem nieźle Ostatnio powiedziała, że w przedszkolu najbardziej lubi religię, muzykę i pana derektora
Wie, Dziewczyna, co dobre

Cytat:
podobno jeszcze biografia Edit Piaf jest ciekawa ale nie czytałam
Bardzo lubię piosenki Edith Piaf "Milord" najlepszy

Cytat:
U mnie leci "Pierwsze wyjście z mroku" Comy Ostrze sobie ząbki na ten album Metallic'i, coby zobaczyć, czy znów wrócili do dawnej formy, czy nadal jest to, co ostatnio było

Kasiu(Heroldin), śliczne psiaki Mam nadzieje, że poświęcasz wszystkim wystarczającą uwagę?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 13:36   #3379
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
obcinam się sama od 5 lat .
Rok temu poszłam do fryzjerki i tak mnie opitoliła, że mam dość na następne 5 lat . Właśnie obcięłam górną warstwę . Tylko u mnie nie widać nawet jak coś krzywo, bo mam włosy falowano - kręcone co na zdjęciach widać (teraz już chyba widzisz zdjęcia, bo zaakceptowałam przyjaźń) . A moje włosy mają straszną tendencję do opadania, oklapnięcia i wszystkim takim platfusowym rzeczom, jeśli chodzi o górę, więc muszę co jakiś czas górę podciąć, wtedy się unosi trochę . A końcówki zawsze sama podcinam . Tak co 4 miesiące, bo też zapuszczam
Kuuurcze, już od pewnego czasu chciałam zaopatrzyć się w takie profesjonalne, fryzjerskie nożyczki, ale obawiam się, że nie będę umiała sobie sama podciąć moich włosów...

WYMIANKA
Stary 2008-09-16, 13:40   #3380
Lanessa
Zadomowienie

Kazdemu kto zazdrosci mi norweskiego: Moja dzisiejsza lekcja, tzn moje tlumaczenie

Ekologia
Wspolpraca w naturze

Miejsce gdzie egzystuja zywe organizmy nazywane biosfera. Jak duza jest ta biosfera?

Morze, ocean
; Mala roznica temperatur.
; -woda nastepuje dokladne morskie lanie
-to zajmuje okres do upalu i chlodzenia pod duzym zbiornikiem wodnym (pod duza wodna cizba)
; To jest odmienna ilosc pozywienia (niz) miejsca gdzie miejscuja w oceanie
Potok,rzeka, nabiera z pozywienia z okolicy rolnictwa
Slonezarcie z gnoju dla alg

Mam dosc.

Ola, sliczne wloski. moje klapna jak.brrr ;(
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 13:48   #3381
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Lubie ludzi z pasja Powodzenia w dlubanine. Napewno wyjda same slicznosci.
Dziękować
Od jakiegoś czasu mam w głowie nowe pomysły i wiecznie nie mogę ich zrealizować, bo ciągle mi coś wypada i każdy wieczór zajęty

Jak tam ucho? Lepiej już dziś?

Cytat:

Może męczące, ale dobrze, że interes sie kręci
Ano tyle dobrze, bo coś ostatnio straszny zastój
Dzięki

Cytat:
Z biografii to wbiła mi się w pamięć książka o Toulouse-Lautrec
Pierre La Mure, "Moulin Rouge".

Cytat:
Chyba pójde w Twoje ślady i wyciągnę moje ukochane zimowe "buciory" [to te, których TŻ nie cierpi ]

Cytat:
[...]
Śliczne

Cytat:

Estelle-
czytałam Twoją analizę szamopnu Nuxe, chyba się skuszę
Skuś baba dziada - z dzieciństwa mi się przypomniało
To na zdrowie
Ja z Nuxe czaję się na krem... ale najpierw chyba zakupię próbki jakieś, żeby nie miec problemu z nadmiarek kosmetyków .
Poza tym kolejka na Nuxe wypadłaby chyba w... lutym albo marcu [niedawno kupiłam Dermikę PeptidIQ, a nie zużyłam nawet 1/3 Bielendy plus próbki Effaclaru - właśnie do mnie lecą, plus Acnederm, który zaplanowałam na październik , jeeejuuuu]...
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 14:00   #3382
virka
Zakorzenienie

Cytat:
oooo dobrze wiedzieć- idę słuchać
Daj znać jak wrażenia

Cytat:
PS: Marzenko odezwij się do mnie na gg jak będziesz.
Już pędzę <gubiąc w biegu pantofle>

Cytat:
Wie, Dziewczyna, co dobre
Tiaaa, wysoko sięga

Cytat:
Ostrze sobie ząbki na ten album Metallic'i, coby zobaczyć, czy znów wrócili do dawnej formy, czy nadal jest to, co ostatnio było
Przesłuchaj na stronce i wszystko stanie się jasne

Stary 2008-09-16, 15:00   #3383
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

No proszę, a koleżanka tak cicho siedziała i się nie przyznawała

Życzę by sytuacja się odwróciła i ze strasznie dużo roboty, zostało strasznie mało roboty

Na Metallice wyrosłam. To był taki mój pierwszy 'mocniejszy' zespół Klasyka dla mnie, ukochanej płytki "Ride the lightning' mogę słuchać w kółko

Sytuacja troszkę się odwróciła. Zrobiłam dość dużo, teraz trochę poodpoczywam (=powizażuję ), a wieczorem znów siądę nad tą pracą.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Dziękować

Skuś baba dziada - z dzieciństwa mi się przypomniało
To na zdrowie
Ja z Nuxe czaję się na krem... ale najpierw chyba zakupię próbki jakieś, żeby nie miec problemu z nadmiarek kosmetyków .
Poza tym kolejka na Nuxe wypadłaby chyba w... lutym albo marcu [niedawno kupiłam Dermikę PeptidIQ, a nie zużyłam nawet 1/3 Bielendy plus próbki Effaclaru - właśnie do mnie lecą, plus Acnederm, który zaplanowałam na październik , jeeejuuuu]...

Co do próbek, nie kupuj. Idź do apteki jakiejś nieznanej, powiedz, że jesteś stałą klientką ii ostatnio kupiłaś krem, ale Cię uczulił. Powiedz, że zastanawiasz się nad Nuxe, ale boisz się ryzykować, tamten musiałaś oddać komuś innemu i poproś o próbkę. Moja siostra jest mistrzynią takich akcji. Kobiety w aptekach ja uwielbiają i często przynosi całe zestawy próbek

Jak ziiimno. Zastanawiam się właśnie czy wystawiać nos z domu

Stary 2008-09-16, 15:57   #3384
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie leci "Pierwsze wyjście z mroku" Comy Ostrze sobie ząbki na ten album Metallic'i, coby zobaczyć, czy znów wrócili do dawnej formy, czy nadal jest to, co ostatnio było
Uwielbiam Comę... to mój ukochany polskich zespół. Mają fantastyczne utwory, grają niesamowite koncerty... Roguc ma super głos.

Cytat:
Co do próbek, nie kupuj. Idź do apteki jakiejś nieznanej, powiedz, że jesteś stałą klientką ii ostatnio kupiłaś krem, ale Cię uczulił. Powiedz, że zastanawiasz się nad Nuxe, ale boisz się ryzykować, tamten musiałaś oddać komuś innemu i poproś o próbkę. Moja siostra jest mistrzynią takich akcji. Kobiety w aptekach ja uwielbiają i często przynosi całe zestawy próbek
W moim mieście na bank osoby pracujące w aptekach biorą te próbki DLA SIEBIE. Praktycznie w żadnej nie można dostać jakiejś atrakcyjnej próbki. 'Właśnie się skończyły...' stały tekst! Ostatnio się wkurzyłam i nastraszyłam jedną, że napiszę skargę do Vichy, jak ma się sytuacja z próbkami w moim mieście Może to da coś im do myślenia...

WYMIANKA
Stary 2008-09-16, 16:10   #3385
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam Comę... to mój ukochany polskich zespół. Mają fantastyczne utwory, grają niesamowite koncerty... Roguc ma super głos.
, zgadzam się. Na koncercie co prawda jeszcze nie byłam, ale to tylko kwestia czasu

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 16:14   #3386
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
, zgadzam się. Na koncercie co prawda jeszcze nie byłam, ale to tylko kwestia czasu
Życzę Ci tego z całego serca!

Ja miałam okazję być już na trzech i na każdym było fantastycznie.

WYMIANKA
Stary 2008-09-16, 16:34   #3387
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak wrażenia
cóż...zacznę od tego, że trochę obawiałam się tego co usłyszę ale nie jest źle- generalnie mi się podoba- momentami jest trashowo [ale nie na tyle by mi ja*a urwało], jest też blackowo i loadowo- niestety jest też trochę st. angerowo. ALe bilans jest na +. Dobry powrót i zapowiedź lepszych czasów, które mają nadejść. Trochę boli mnie słaby bas- życzyłabym sobie, zeby mi nieco bebechy poprzewracało- no ale cóż- może następnym razem. Nie powalają mnie też gary- metallica nigdy nie była w tej materii długodystansowcem- ale przyzwyczajona do technicznego DM [gdzie szczenę zbiera się z podłogi] i dawnej twórczości M spodziewałam się większej wirtuozerii. Jest kilka dobrych solówek i za to im hołd.
Jak już powiedziałam- dobry powrót- liczę na dziesiąty krążek [przewracający bebechy i urywający ja*a]
Sasaasa...sabracadabra

To na pewno nie jest jeszcze Rust In Peace dla panów z "Metalki"

Cytat:
oj to wybierz się koniecznie- ich koncerty to coś pięknego- ta siła, te emocje, ten głosssss. Jedna z nielicznych kapel, których koncerty są tak hmmm "esencjonalne" [inne to imo np. tool gdzie czuje się klimat każdym końcem włosa i wspomniane radiohead]

AAAA Olu słyszałaś "a my" Roguca?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 17:42   #3388
19agusia91
Zakorzenienie

Co do Metallki- mój chłopak jest uzależniony od tego zespołu. Metallica to jego kochanka Ja już mniej, ale też bardzo lubię słuchać.
Poza tym, jutro jadę do lekarza, choroba mnie dopadła.

Olu, podziwiam. Dla mnie biologia to czarna magia. Dziś miałam właśnie o replikacji DNA. MASAKRA!

Poza tym, pochwalę się. Zarobiłam dziś drugą czwóreczkę z fizyki. Mam już dwie oceny, a większość klasy nie ma nawet jednej

aaa! Też chce na koncert Comy! Marzę o tym, może gdy juz będę dorosła wreszcie będę mogła jezdzić na te koncerty, które tearz mnie omijają..
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-16, 18:05   #3389
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym, pochwalę się. Zarobiłam dziś drugą czwóreczkę z fizyki. Mam już dwie oceny, a większość klasy nie ma nawet jednej
Gratulacje!

Fizyka zawsze była moją zmorą, napawam się tym, że na studiach nie mam już z nią nic do czynienia
W liceum, na sprawdzianach, zawsze leciałam tylko na ściąganiu (jak zresztą 95% naszej klasy), i standardowo miałam podejście: albo dostanę 1 (jak nie ściągnę) albo 4 (w porywach 5). Moja babka od fizyki to byłą naprawdę udana kobieta...

WYMIANKA
Stary 2008-09-16, 18:17   #3390
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje!

Fizyka zawsze była moją zmorą, napawam się tym, że na studiach nie mam już z nią nic do czynienia
W liceum, na sprawdzianach, zawsze leciałam tylko na ściąganiu (jak zresztą 95% naszej klasy), i standardowo miałam podejście: albo dostanę 1 (jak nie ściągnę) albo 4 (w porywach 5). Moja babka od fizyki to byłą naprawdę udana kobieta...
Tak samo miałam. To był mój znienawidzony przedmiot. Uczyła mnie bardzo zakompleksiona, młoda nauczycielka ( z bardzo dużą nadwagą), która niestety lubiła wyżyć się na dziewczynach (szczególnie ubranych w spódnice, na obcasach itp.) Inna rzecz, że nie byłam pojętna z tego przedmiotu Ale pamiętam, że raz w domu przerabiając chyba dwudziesty raz to samo zadanie doznałam olśnienia i zrozumiałam o co chodzi. To był prawie przełom w moim życiu, hah

A za biologią tęsknie nawet trochę. Trudne, bo trudne, ale bardzo ciekawe. Mój (były? ) TŻ studiuje biologię, wcześniej był na biotechnologii.

Lodowato jest. Mój pokoik na poddaszu zamarza. Aż się zastanawiam czy nie zrobić herbaty w termosie bo nie chce mi się ciągle schodzić do kuchni i robić nowej

Aguś,(Finlora) przyjdź, brakuje jakiejś Twojej wesołej anegdotki

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości