|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Korale z zagranicy :)
Chętnie się przyłączę, interesowałoby mnie ok 200 lub więcej 6mm bicone różnych kolorów oraz ok 100 4mm. Chętnie inne kształty, ale to zależy jak z cenami.
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też z chęcią bym się przyłączyła ale do 6 mm. Magda, to co zajmiesz się tym wszystkim, trochę pracy z tym jest
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mamy ogólne pyt. dot. biconów Swarovskiego: czy wszystkie bicony są z jednej strony bardziej ścięte przy dziurce? Bo zamawiałam u beadsgirls na ebayu i właśnie ostatnio zauważyłam, że są takie trochę niesymetryczne. Co wydaje mi się dziwne w przypadku swarków, które uchodzą za bardzo precyzyjne.
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Fziewczyny mamy dwie opcje: jemjuniction lub dreambell. U pierwszej mamy zestawy 20 kolorów po 50 sztuk, u drugiej paczki po 24 (lub 144, jak będzie potrzeba) różnych kolorów. Co do innych kształtów - okaże się w praniu, bo mam limit na karcie
I pozostaje decyzja: gdzie?Madziu, też to właśnie zauważyłam ![]() Ed: Byłabym stokrotnie wdzięczna, gdyby ktoś pomógł mi z tabelkami, ponieważ ja szkolna, no i wiecie
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Kulkam - moje swary tez takie - wpadlo mi to w oko dopiero po jakims czasie
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
mi się wydaje, że u dreambell.
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
jestem tego samego zdania co pati
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda, też jestem za Dreambell. A w tabelkach Ci chętnie pomogę. To co zaczynamy akcję?
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Maqda, a ile masz tego limitu ?
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym tak ok. 300 złoty, no może odrobinę więcej
|
|
|
|
#1123 |
|
Rozeznanie
|
A czy przypadkiem dreambell nie ma podróbek??
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy mogłabym dołączy się do waszego zamówienia?
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc ja wolałabym nie ryzykować z dreambellem. Maqda prześlij mi proszę link do strony jemjuniction . Albo powiedz jakie są ceny tych zestawów po 50szt jednego koloru, bo ja bym była chętna na coś takiego.
pozdrawiam |
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nie ryzykować z dreambellem ? Czytałam na forum już dużo pozytywnych opinii o nim. Na jj wyjdzie drożej
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
No własnie negatywy słyszałam o jednym i o drugim,choć nie powiem, z całymi zestawami byłoby wygodniej
![]() Proszm:http://www.jemjunction.co.uk/index.php Ceny proponuję mnożyć przez okrągłe 5 złoty, byłoby chyba od razu na przesyłkę, bo kurs funta będzie około 4,50-4,60, szacując po paypalowemu
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcecie, chociaż ja mówię, że jestem za dreambellem
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za jemjunction. Maqda dziękuję za stronę
Osobiście chciałabym ten zestaw- http://www.jemjunction.co.uk/300pcs-...ds-p-1585.htmlOraz teardropów kilka. |
|
|
|
|
#1130 |
|
Zadomowienie
|
Ja JEMJUNCTION nie polecam! Mam złe doświadczenia
![]() a z DREAMBELL zawsze pozytywnie
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
rzeczywiście, straszne... każdemu się może pomyłka zdarzyć. kiedyś okradli mi paczkę.. brakowało swarów za około 80 funtów i jemjunction dosłali bez problemu brakujące swary i sami złożyli reklamację... no i ich swary są śliczne i oryginalne.
od dreambella dostałam gówno za przeproszeniem, nie swary. krzywo powiercone, co najmniej 2 do wyrzucenia na 24 sztuki, i bicony i kulki. no i ta paskudna powłoka AB. ale oczywiście jak chcecie...
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego też ja jestem za JJ
|
|
|
|
|
#1133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja raz co prawda tylko raz robiłam zamówienie u Dreambell ale byłam zadowolona. Magda, Basiulek chce zestaw, który wyjdzie na połowę budżetu jakim dysponujesz więc nie wiem co robimy. Ja jak pisałam chciałabym 6mm, może ten zestaw do podziału: http://www.jemjunction.co.uk/300pcs-...ds-p-1585.html Teraz zauważyłam że Basiulek podał ten sam zestaw, tylko nie wiem czy ona chce cały czy do podziału ? |
||
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
a ile razy mi pomylili rzeczy... kiedyś miałam jednego motylka wysyłać, żeby przysłali dobrego. Paranoja. A do tego straszne chamstwo z ich strony. A kwestia powłok - Candi, nie mam ochoty kolejny raz przytaczać swoich argumentów, które jak dla mnie - przemawiają za Dreambellem.
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a kiedy chciałybyście zamawiać? Bo ja dopiero za tydzień będę wiedziała, czy będę miała kasę
![]() W razie czego nie chciałaby któraś z Was pereł 6mm białych lub kremowych (obojętne mi to, jak już wolicie)? http://www.jemjunction.co.uk/500pcs-...rl-p-1565.html Ja bym chciała 200 sztuk, zostaje więc 300 do rozdzielenia |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no dobra dziewczyny, widzę, że ja bym chciała najwięcej i, że nie starczy budżetu Maqdy . Mogę złożyć odrębne zamówienie, jeśli mi powiecie jak
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja piszę co wiem, a wy decydujcie.
1 - mam tak do 350 złotych (!) limit, więc musimy się jakoś zmieścić 2 - zależy mi na biconach głownie, niezły jest ten przytoczony zestaw 6mm 3 - proszę o zrobienie listy, kto będzie chciał zamawiać, żeby się nie okazało, że zostanie nam połowa jakiegoś zestawu 4 - co do wyższości dreambell/jemjunicton się nie wypowiem, bo trudno mi powiedzieć, nigdy nie zamawiałam Na razie to tyle, teraz czekam na decyzję
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała:
-ok 250 bicone 6mm; -ok 150 bicone 4mm; -teardropów kilka Oczywiście się dostosuję jak by co, to tylko moja propozycja
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie polecam ani jemjunction ani dreambell, niestety zdarzają się podróbki ;( niestety takie ryzyko zawsze istnieje przy kupowaniu Swarków na sztuki ;( I w jednym i w drugim sklepie zdarzyło mi sie trafić nieoryginalne Swarki, które mogłam conajwyżej wywalić do kosza, albo zrobić biżu dla siebie. Ech....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Niby niewiele, ale...