|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Cytat:
![]() Kasiu, nie słyszałam, zaraz będę buszować po YouTubie w poszukiwaniu
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest tez pozytywna strona - zdaje się, że chłopaki pracują nad płytą! ![]() |
|
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech pracują, czekam niecierpliwie na nowy album Comy i Tankiana
|
|
|
#3394 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
nooo nie powiem, nieźle wykombinowane ![]() Tylko nie wiem, czy u mnie znajdę taką aptekę, gdzie w ogóle mają Nuxe w asortymencie , ale spróbuję wydębić Cytat:
![]() Jakiś lewy strasznie... zespół się spóźnił, wokalista był pijany, a do tego jakimś strasznie mizernym głosem śpiewał, nie było go słychać. Słabe to było. Cytat:
??? ![]() Cytat:
![]() Pamiętam swoje pierwsze koncerciki, mniej więcej w Twoim wieku właśnie wtedy byłam, zazwyczaj wygrywałam w radiu wejściówki i rodzice nie mieli serca odmówić Gratuluję ocen z fizyki A biologii też nie lubiłam... Tzn, w podstawówce nawet całkiem całkiem byla do przełknięcia i mnie to interesowało, ale nauczycielka z liceum skutecznie mnie z tego wyleczyła Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#3395 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
problem w tym, ze ostatnio przy 3strzykawie zemdlalam, wiec nie wiem jak to tym razem przezyje ![]() Cytat:
![]() mam podobne podejscie do sprawy jak Kasia-jolie, ale brzmi przerazajaco! szczegolnie opcja kataklizmowa ![]() Cytat:
![]() cala niedziele spedzilam z tz krecac sie po olsztynie [mam pare ladnych zdjec, jak znajde kabelek to wrzuce ], wrocilam pozno i padlam spac. a wczoraj pol dnia spedzilam w pksie jako, ze trasa ktora wracalam przejezdzal peleton no to powrot mialam powolny... a dzis caly dzien robilam szalik na drutach![]() Cytat:
ooo, to ten szampon jest na kwc? uzywalam go cale wakacje i calym sercem polecam. a jest gdzies zanalizowany jego sklad? ![]() Cytat:
znalam ich jedna taka piekna nastrojowa piosenke... tylko co to bylo. hmm, pamietam ze powtarzal sie wers 'where are you when i need you' czy jakos tak. ale piosenka piekna! witam sie i melduje ![]()
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mój tż niedawno pojechał więc mam chwilkę czasu na wizaż ![]() Właśnie testuję żel Palomy na moich włosach
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj blonndee, bardzo mi miło!
![]() Cytat:
) ale zaraz n początku października farbuję włosy i zaopatrzam się w nowy zapas szamponidła, pewnie jakąś maskę i kto wie, co jeszcze...
|
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Wtajemniczenie
|
spacer po olsztynie, zdjecia
![]() jezuuu, jak mnie ta pogoda dobija! tylko siedzie i dziergam wyprawke na zime ![]() i szukam plaszcza z kapturem
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
kolor włosów cudny
![]() Czy Twoje włoski są spięte w kucyk czy są takie krótkie ?
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Super! A tak poza tym to uwielbiam to miasto, jest niesamowicie klimatyczne...
|
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3402 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje![]() noo, moze ciutko wspomagany rumiankiem i cytrynka![]() spiete w kucyk ale powiem szczerze, ze sa niewiele dluzsze niestety. chociaz patrzac na to, ze w lutym byly sciete na chlopaka to przyrost jest niesamowity wrecz![]() Cytat:
i te ich zapiekanki![]()
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] to chciałam zaszaleć na zakończenie LO z blondem[wspominałam o tym], ale ... chyba lepiej, że się powstrzymałam... mój naturalny kolor to dość ciemny brąz więc odrosty na blond główce mocno rzucałyby się w oczy.Widzę na zdjęciu pasma jaśniejsze i ciemniejsze ale to tylko na plus ![]() Rozumiem, że zapuszczasz ?
|
|
|
#3404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja przez pol zycia farbowalam sie na braz albo rudy [stad moja ksywka, 'ruda', nieaktualna od jakis 2lat ], ale najlepiej wyglada sie w tym, co natura dajetaak, moj problem opisalam na pielegnacyjnym. bo w wakacje gorna warstwa BARDZO mi sie rozjasnila, od slonca. i teraz wyglada to jakbym je farbowala, co jest bzdura, bo cala farbe z glowy scielam wraz z wlosami w lutym ![]() i nie wiem co mam z tym zrobic, chyba zostawie jak jest, albo podzialam na reszte ziolkami, miodkiem, cytrynka itp ze wzmozona sila
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
papif - ilością zalegających kosmetyków włosowych
Na początku wakacji stwierdziłam, że - dość - muszę zużyć chociaż częściowo te, które stoją w łazience, zanim dokupię następne... ...z wielkim trudem, ale wytrzymałam
|
|
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To i tak dużo się napracowałaś tymi domowymi metodami, gratuluję. Tak ja zostanę przy swoim. Ehh brat mi się rozchorował , mam nadzieję, że to nie przejdzie na Mnie Jakiś wirusek panuje ![]() ![]() Mnie jak na razie pobolewają oczka[to na pewno nie jest wynik częstego siedzenia na wizażu EDIT: papif - ilością zalegających kosmetyków włosowych Na początku wakacji stwierdziłam, że - dość - muszę zużyć chociaż częściowo te, które stoją w łazience, zanim dokupię następne... ...z wielkim trudem, ale wytrzymałam Hehehe, znam to skądś ;>
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś, śliczne fotki
Twój TŻ jest taki wysoki, czy Ty taka niziutka? Pytam, bo fajnie wyglądacie razem na zdjęciu
|
|
#3408 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Za to nigdy nie lubiłam historii i geografii, typowy ścisły ze mnie łeb . Chociaż nam mówią, że jako biolodzy to mamy humanistyczny umysł. Taaa na pewno, z fizyką, matematyką, statystyką, biochemią, chemią . Cytat:
![]() Cytat:
. Cytat:
. Czy Was też dobijają te wyskakujące reklamy ery ?
|
|||||
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Jeszcze trochę i będzie po pracy ![]() I pięknie ![]() Śliczne zdjęcia, takie "reumatyczne" z tym słonecznikiem ![]() Cytat:
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Olu [jakimś cudem mi nie zacytowało
] nie wiem czy znajdziesz tą piosenkę na Youtub- ale szukaj koniecznie- warto- piękna jest Cytat:
![]() tyż chodziaż faworytem jest tu toolto przez te truskawki Izuś śliczne zdjęcia- jakoś tak mi się cieplej zrobiło [mimo pluchy za oknem ]to ja taką recenzję strzeliłam a Ty tylko plusa wyszczególniłaś no wiesz....![]() ![]() jutro Cię za karę wymęczę swoją osobą
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam ją uważnie 3 razy (słowo harcerza ) i jak ją kasowałam, to aż mi się coś robiło i byłam pewna, że źle robię, ale chciałam sprawdzić moje przeczucia Że też sobie nie mogę przewidzieć cyfr w totolotka...![]() Męcz ile dasz radę Przyjmę wszelkie męki z pokorą A recenzja full professional <bije głową pokłony w podłogę> - trochę lepiej ??
|
|
|
#3412 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do strzykawki, to ja też nie lubię. Mój sposób na to jest taki, że zamykam oczy zanim ją zobaczę i otwieram dopiero po zastrzyku. 50% bólu i strachu to właśnie doznania wzrokowe. Nie wiem czy ten szamopn jest na KWC, ale Estelle zanalizowała go na wątku składowym. Czyli go polecasz? Nie obciążał Ci włosków? Albo nie wysuszał?Cytat:
Śliczne te zdjęcia, takie optymistyczne. Ten słoneczkik taki radosny. I fajnie z TŻ wyglądacie. Cytat:
, pożyczanie notatek...za pieniądze itp. Biurokracja UJ też pozostawia wiele do życzenia. Przeniósł sie na biologię, jest na specjalizacji endokrynologicznej. Na UJ nadal czasem narzeka, ale nie aż tak jak wtedy na biotechnologii ![]() Cytat:
Ale nie dziwię sie, wiem, ze wyglądam teraz na bardzo spokojną osóbkę ![]() Jeszcze trochę... też sobie powtarzam. Póki co przygotowywałam lekcje dla moich dzieciaczków na korepetycje, a zaraz zmykam do pisania dalszej części pracy. I piję herbatę z rumem hektolitrami (tatuś mi zrobił, bo zimno i ciągle mam na herbatę ochotę, a nie chce mi sie cały czas schodzić do kuchni i robić od początku)
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#3413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz zmyłka niezła ![]() Cytat:
|
|
|
#3414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.O dzizys, słyszałam, że przekręty na tym UJ, ale że aż tak ![]() Cieszę się, że studiuje na mniej prestiżowej uczelni, chociaż u nas taki malutki wyścig szczurów też jest, chyba te kierunki tak mają. Dużo jest u nas odrzutków z medycyn i różnych takich i Ci to mają ambicję ![]() Obcokrajowiec ? Nie miałam pojęcia? To gdzie się urodził, kiedy przyjechał do Polski? Mmmm, herbatę z rumem bym sobie wypiła, póki co zadowoliłam się malinową herbatą z sokiem malinowym, miodem i cytryną, trochę pomogła .I koleżanki z bloku włączyli już kaloryfery, a u mnie jeszcze nie, jakim cudem ?
|
|
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku jakoś nie robiło to na mnie wrażenia, ale teraz, po paru minutach, zaczynam się trząść...
|
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Evangeline a pokażesz się nam ? Z chęcią bym sobie Ciebie obejrzała i Twoje włosy, bo masz podobno długie
|
|
|
|
|
|
#3417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Ty to robisz? ![]() najbardziejh podoba mi sie to "rrr" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ok, zmykam do łóżeczka z Marilyn dobranoc! |
||||
|
|
|
|
#3418 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo prawdopodobne, że się nieraz minęłyśmy. Rockoteka na Uleandry, Rock&Roll, Proxima, Popularny... eh to były czasy Szalało się ![]() A dość gładko idzie ta praca, miałaś rację. Może mało efektywnie, ale nie narzekam na samopoczucie Cytat:
Urodził się w Słowenii, ma matkę Polkę. Zna Polski, jednak od podstawówki do liceum uczył się w tamtejszych szkołach, w innym języku.. A herbatki z rumem już nie ma ![]() Cytat:
Prosiiimy ![]() Viruś, tak sobie pomyślałam - tę pracę piszę o wydawnictwach lilipucich dla dzieci i młodzieży. Są to zazwyczaj małe oficyny zajmujące się wydawaniem bardzo dobrych książek dla dzieci. Zazwyczaj cechuje je pełna humoru, intrygująca treść i świetne ilustracje, wymykające się ramom konwencji. Wydaje mi się, że są dużo bardziej rozwijające i wciągające dla dzieci niż disneyowska komercha. Teraz skupiam się właśnie na Zakamarkach, mają bardzo rozwiniętą ofertę, cykle ksiażeczkowe dla różnych grup wiekowych. Może znajdziesz coś dla Julci? Podaję kilka adresów internetowych:www.zakamarki.pl www.hokus-pokus.pl www.muchomor.pl www.wytwornia.com i tak ogólnie o tych wydawnictwach : http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,85679,4678428.html http://www.miastodzieci.pl/repositor...marki_logo.jpg Podoba mi się, ze są jeszcze ludzie z pasją, którzy chcą zrobić coś innego, nowego Czytałam niektóre z tych książeczek, śmiałam się do łez
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha ![]() Ja pędzę pod gorący prysznic po tym moim rozgrzewającym trunku i zmykam spać. Do jutra Dziewczynki
|
|
|
|
|
|
#3420 | ||
|
Rozeznanie
|
normalnie, biorę nożyczki a później zazwyczaj taki grzebyczek z żyletką, żeby je pocieniować ładnie. Nawet jak coś krzywo mi wyjdzie, to tego nie widać przez te fale
. Koleżanki już obcinałam nie jeden raz, więc mam wprawę . Jedna to już do fryzjera nie chodzi, zawsze jej grzywkę obcinam i stopniuje włosy . I zawsze na sucho obcinam, bo tylko wtedy widać jak można ciąć, jak włosy się układają . Cytat:
?Koleżanka studiuje we Wrocławiu i tam ogólnie notatek nie dają nawet znajomym studenci i to już mi się wydawało dziwne, ale że można za pieniądze i w ogóle że już na studiach taki wyścig szczurów. Co będzie jak Ci ludzie pójdą do pracy, jakie tam będzie podkładanie świń ![]() Cytat:
.Dobranoc ![]() Ja też idę spać. Jutro leci wieczorem Ring 2, jakby co
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

, ale spróbuję wydębić 

, mam nadzieję, że to nie przejdzie na Mnie 

?
)
, pożyczanie notatek...za pieniądze