Scent Bar V - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-16, 22:37   #3361
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar V

Vesenko - mam to samo z koleżanką. Zerwała kontakt ze mną dwa lata temu- sama się odsunęła, mimo, że walczyłam o tę przyjaźń. Od pewnego czasu, jak tylko dodam jakieś zdjęcie ona się pojawia. Nie zadzwoni, nie odezwie się na gg, nie pośle sms-a. Ale chce nadal wiedzieć, co w moim życiu. Wkurza mnie to, bo uważam to za totalne wścibstwo. Postanowiłam to olać - niestety ja z gatunku tych nerwowych ludzi Wzięłam się na sposób i teraz też wchodzę na jej profil bez jakiegokolwiek komentarza - wet za wet. Widzę, że przestała. Acz nie ukrywam, że mam ją ochotę wywalić. Nie odzywa się 2 lata, olewa mnie i zbywa totalnie mimo usilnych prób nawiązania kontaktu. Dziewczyna nie ma ochoty - to widać, słychac i czuć - pytanie- po co włazi na mój profil. Złości mnie to okroponie

Mam ją dać na czarną listę? Nie lubię palić za sobą mostów, ale ten przypadek z gatunku beznadziejnych jest. Z drugiej strony mam ochotę to uciąć - nie chcę, żeby oglądała moje zdjęcia - tak po prostu nie chcę i już.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 22:48   #3362
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
używam dokładnie takiego.
mój był kupowany w osiedlowej aptece, ale skład ten sam. Nie wiem jak pachnie Twój, ale mój to skrzyżowanie pasty BHP z pastą do podłogi. Na podłodze ten zapach lubię, na mojej prywatnej, osobistej głowie już niekoniecznie...a trwały jest bardzo.
Jest ten zapach nieco syntetyczny, trochę jak gumka do gumowania, ale na włosach nie zostaje. I dobrze, bo nie lubię odżywek, które wtrącają się w perfumy lub balsamy.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Klaudio jak było na seansie? Jaki film wybraliście?
Wyobraź sobie, że ostatecznie przegadaliśmy wieczór przy kawie.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
vesenko ja nienawidzę Waxa do którego link podałaś a ten sprawdził się wyśmienicie
http://www.allegro.pl/item436198175_apteka_wax_ moc_natury_maseczka_do_wl osow_suchych.html
to chyba najlepsza odżywka jaką miałam lepsza od profesjonalnych L'oreali
Na moje włosy ten Wax nie działał nawet w połowie tak dobrze, jak tamten. Puszyły się, brakowało im wilgoci. Nie mówiąc już o hiperintensywnym zapachu, którego nie dało się spłukać, ani pozbyć w inny sposób. Pomieszanie tego z czymkolwiek dawało olfaktoryczną kakofonię.

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Bardzo lubię tego Wax'a mam wersję do blond włosów i nigdy bym nie przypuszczała, że można tego zapachu nie lubić... taki... inny jest, ale mi pasuje

a tego właśnie sobie kupiłam i faktycznie zapach ma inny, bardziej "normalny", ale chyba jednak wolę wersję z linka wyżej
Zgadzam się z obydwoma akapitami Twojej wypowiedzi.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ja parcia na naukę też nie mam Zrezygnowałam dziś z możliwości uczęszczania na kurs językowy finansowany przez firmę... Po prostu nie chce mi się chodzic na lekcje, robić zadania domowe, uczyć do klasówek... Leń ze mnie.
A ja parcie mam i rozważam właśnie, na jaki język się zapisać...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 22:51   #3363
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Vesenko - mam to samo z koleżanką. Zerwała kontakt ze mną dwa lata temu- sama się odsunęła, mimo, że walczyłam o tę przyjaźń. Od pewnego czasu, jak tylko dodam jakieś zdjęcie ona się pojawia. Nie zadzwoni, nie odezwie się na gg, nie pośle sms-a. Ale chce nadal wiedzieć, co w moim życiu. Wkurza mnie to, bo uważam to za totalne wścibstwo. Postanowiłam to olać - niestety ja z gatunku tych nerwowych ludzi Wzięłam się na sposób i teraz też wchodzę na jej profil bez jakiegokolwiek komentarza - wet za wet. Widzę, że przestała. Acz nie ukrywam, że mam ją ochotę wywalić. Nie odzywa się 2 lata, olewa mnie i zbywa totalnie mimo usilnych prób nawiązania kontaktu. Dziewczyna nie ma ochoty - to widać, słychac i czuć - pytanie- po co włazi na mój profil. Złości mnie to okroponie

Mam ją dać na czarną listę? Nie lubię palić za sobą mostów, ale ten przypadek z gatunku beznadziejnych jest. Z drugiej strony mam ochotę to uciąć - nie chcę, żeby oglądała moje zdjęcia - tak po prostu nie chcę i już.
Ja na jego profil nie wchodzę, a może powinnam zacząć Problem w tym,że ja kolegę lubię i nie chcę go dawać na czarną listę. A jeśli on chce się dowiedzieć co u mnie słychać, to przecież wystarczy zapytać, nie rozumiem po co to podchodzenie do tematu od za przeproszeniem d... strony

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 22:54   #3364
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ja na jego profil nie wchodzę, a może powinnam zacząć Problem w tym,że ja kolegę lubię i nie chcę go dawać na czarną listę. A jeśli on chce się dowiedzieć co u mnie słychać, to przecież wystarczy zapytać, nie rozumiem po co to podchodzenie do tematu od za przeproszeniem d... strony

Zasadniczo nic do mojej kolezanki też nie mam. To znaczy do szewskiej pasji dorpwadza mnie jej zachowanie. Sama koleżanka mi niestety mocno zobojętniała. Też nie rozumiem - chce wiedzieć co u mnie słychać - może zadzwonić, napisać na gg.

UGHHH

Frank Zappa

Stary 2008-09-16, 22:57   #3365
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Jest ten zapach nieco syntetyczny, trochę jak gumka do gumowania, ale na włosach nie zostaje. I dobrze, bo nie lubię odżywek, które wtrącają się w perfumy lub balsamy.
To zaczynam mieć podejrzenia,że w moim pudełku faktycznie jest pasta BHP...kolor, konsystencja i zapach pasują...i ja to na głowę kładłam
Muszę obmacać i obniuchać Waxa kumpeli, bo mój zapachem gumki nie przypomina

Stary 2008-09-16, 23:00   #3366
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Od pewnego czasu, jak tylko dodam jakieś zdjęcie ona się pojawia. Nie zadzwoni, nie odezwie się na gg, nie pośle sms-a. Ale chce nadal wiedzieć, co w moim życiu. Wkurza mnie to, bo uważam to za totalne wścibstwo. Postanowiłam to olać - niestety ja z gatunku tych nerwowych ludzi Wzięłam się na sposób i teraz też wchodzę na jej profil bez jakiegokolwiek komentarza - wet za wet. Widzę, że przestała. Acz nie ukrywam, że mam ją ochotę wywalić. Nie odzywa się 2 lata, olewa mnie i zbywa totalnie mimo usilnych prób nawiązania kontaktu. Dziewczyna nie ma ochoty - to widać, słychac i czuć - pytanie- po co włazi na mój profil. Złości mnie to okroponie

Dziewczyny, ja w sumie nie rozumiem (i proszę, nie odbierajcie tego, jako próbę zaprzeczania waszym uczuciom).
Przecież po to dodaje się zdjęcia na N-K, żeby ludzie mogli pooglądać, więc o co chodzi?
Sama wchodzę na profile znajomych czasem i też nie dzwonię do nich, ani nie zagaduję. Ani nie "komciuję", bo po co? Mam napisać: słitaśna focia?

Na mój profil też ludziska wchodzą. Gdyby mi to nie odpowiadało zamiast zdjęć wrzuciłabym opis typu: "zagadaj do mnie, to wyślę Ci fotkę mojego szczura, dziecka, parkietu lub nowych glanów do wyboru".
Stary 2008-09-16, 23:11   #3367
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ja w sumie nie rozumiem (i proszę, nie odbierajcie tego, jako próbę zaprzeczania waszym uczuciom).
Przecież po to dodaje się zdjęcia na N-K, żeby ludzie mogli pooglądać, więc o co chodzi?
Sama wchodzę na profile znajomych czasem i też nie dzwonię do nich, ani nie zagaduję. Ani nie "komciuję", bo po co? Mam napisać: słitaśna focia?

Na mój profil też ludziska wchodzą. Gdyby mi to nie odpowiadało zamiast zdjęć wrzuciłabym opis typu: "zagadaj do mnie, to wyślę Ci fotkę mojego szczura, dziecka, parkietu lub nowych glanów do wyboru".
Sabb, masz rację, profil mam założony właśnie po to,żeby się podzielić ze znajomymi jakąś częścią mojego życia. Mi nie chodzi o to,że ktoś ogląda mój profil i wychodzi bez komentarza, bo sama tak często robię. To w końcu nie są żadne zawody. Mnie zastanawia,że ten kolega dzień w dzień, a czasem nawet kilka razy dziennie, odwiedza mój profil...Czuję się z tym dziwnie, bo to trochę tak jakby być podglądanym, nie wiem jak to ująć, ale nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja.

edit: I tym oto postem zadomowiłam się na wizażu, szkoda,że nie wyszedł mi jakiś mądrzejszy

Stary 2008-09-16, 23:13   #3368
ivanna
Zakorzenienie

Sabb kurczę ja to bym chciała takiego "komcia" od ciebie... napiszesz mi "słitaśna fota" ?
Stary 2008-09-16, 23:14   #3369
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
To zaczynam mieć podejrzenia,że w moim pudełku faktycznie jest pasta BHP...kolor, konsystencja i zapach pasują...i ja to na głowę kładłam
Muszę obmacać i obniuchać Waxa kumpeli, bo mój zapachem gumki nie przypomina

No to byłaby naprawdę niespodzianka, gdyby się okazało, że odżywiasz włosy pastą BHP.

Cytat:
Sabb, masz rację, ale mi nie chodzi o to,że ktoś ogląda mój profil i wychodzi bez komentarza, bo sama tak często robię. To w końcu nie są żadne zawody. Mnie zastanawia,że ten kolega dzień w dzień, a czasem nawet kilka razy dziennie, odwiedza mój profil...Czuję się z tym dziwnie, bo to trochę tak jakby być podglądanym, nie wiem jak to ująć, ale nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja.
Może gościu jest samotny? Może mu się nudzi w życiu? Może kocha się w Tobie skrycie?
Może tęskni? Może jest nieśmiały?
Próbowałaś po prostu go zapytać , czemu tak Cię dyskretnie odwiedza?
Ja bym chyba po prostu zapytała.

Stary 2008-09-16, 23:22   #3370
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

Sabbath - ależ ja nie przeczę, że ten portal po to jest Też oglądam nowo dodane zdjęcia znajomych, czasem wpadam do dawno nie oglądanych, bo chcę zobaczyć czyjąś buzię. Często bez dodania jakiegokolwiek komentarza.

Mnie wkurza zachowanie koleżanki, ze względu na to, co nas łączyło, a co sobie totalnie olała. Zadecydowała za nas dwie, że nie chce być moją przyjaciółką. OK - stało się, przebolałam, nauczyłam się żyć bez niej. Tylko nie rozumiem, po co ogląda mój profil - skoro ze mną mieć kontaktu nie chce. Nie mam nic do oglądania moich zdjęć. Czepiam się tego jednego zachowania tej kon kretnej osoby. I nie wiem co zrobić - bo sytuacja mnie wnerwia.

Frank Zappa

Stary 2008-09-16, 23:24   #3371
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbath - ależ ja nie przeczę, że ten portal po to jest Też oglądam nowo dodane zdjęcia znajomych, czasem wpadam do dawno nie oglądanych, bo chcę zobaczyć czyjąś buzię. Często bez dodania jakiegokolwiek komentarza.

Mnie wkurza zachowanie koleżanki, ze względu na to, co nas łączyło, a co sobie totalnie olała. Zadecydowała za nas dwie, że nie chce być moją przyjaciółką. OK - stało się, przebolałam, nauczyłam się żyć bez niej. Tylko nie rozumiem, po co ogląda mój profil - skoro ze mną mieć kontaktu nie chce. Nie mam nic do oglądania moich zdjęć. Czepiam się tego jednego zachowania tej kon kretnej osoby. I nie wiem co zrobić - bo sytuacja mnie wnerwia.
Madziu, a dopuszczasz możliwość, że ona teraz żałuje, ale wstyd jej zagadać? Że nie potrafi przeprosić?
Stary 2008-09-16, 23:28   #3372
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziu, a dopuszczasz możliwość, że ona teraz żałuje, ale wstyd jej zagadać? Że nie potrafi przeprosić?

Dopuszczam Tylko to mnie wprawia w zakłopotanie - bo wychodzi na to ( być może), że ona w jakiś sposób się mnie boi, że się wstydzi. Nigdy nie dałam jej powodu, żeby miała się mnie bać, czy lękać mojej reakcji. Wręcz przeciwnie - wielokrotnie ( zanim ja też w końcu odpuściłam, bo jak można długo walczyć o kogoś, kto nie chce, żeby o niego walczyć), dawałam jej do zrozumienia, że pamiętam, dbam, lubię, że zależy mi.

Frank Zappa

Stary 2008-09-16, 23:34   #3373
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabb kurczę ja to bym chciała takiego "komcia" od ciebie... napiszesz mi "słitaśna fota" ?
Sprawdź!

Cytat:
Dopuszczam Tylko to mnie wprawia w zakłopotanie - bo wychodzi na to ( być może), że ona w jakiś sposób się mnie boi, że się wstydzi. Nigdy nie dałam jej powodu, żeby miała się mnie bać, czy lękać mojej reakcji. Wręcz przeciwnie - wielokrotnie ( zanim ja też w końcu odpuściłam, bo jak można długo walczyć o kogoś, kto nie chce, żeby o niego walczyć), dawałam jej do zrozumienia, że pamiętam, dbam, lubię, że zależy mi.
Madziu, ja wiem, że moje rady są proste jak konstrukcja cepa, ale może rzeczywiście, zamiast się zastanawiać i zadręczać - napisz do niej. Korona Ci z głowy nie spadnie, a może coś się wyjaśni.
Stary 2008-09-16, 23:38   #3374
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Sprawdź!

Madziu, ja wiem, że moje rady są proste jak konstrukcja cepa, ale może rzeczywiście, zamiast się zastanawiać i zadręczać - napisz do niej. Korona Ci z głowy nie spadnie, a może coś się wyjaśni.

Porady proste jak konstrukcja cepa są najlepsze

Nie wiem czy jakakolwiek rozmowa z nią ma jeszcze sens. Chyba że napiszę jej, że ma mi nie włazić na profil skoro nie ma dla mnie konkretnej wiadomości.

Dzwoniłam do niej ostatni raz w lutym - ona spięta, miałam wrażenie, że rozmowę jak najszybciej chce skończyć. Na pytanie co u niej słychać, zapytała co słychać u mnie, zagadała mnie jakimiś pierdołami byle nie opowiadac o sobie. Jak grochem o ścianę. Nie mam już do niej sił. Wyczerpały mi się. Cierpliwość też

Frank Zappa

Stary 2008-09-16, 23:42   #3375
Aragonte
Wtajemniczenie

Madziczko, a może Twoja ex-przyjaciółka ma tego rodzaju problemy, o których nie potrafi rozmawiać? Albo przynajmniej przez telefon? Dla mnie ta sytuacja wygląda... znajomo. Ja tak mam często, więc jestem w stanie to sobie wyobrazić
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-16, 23:47   #3376
ivanna
Zakorzenienie

Sabb wymiękłam do końca leże i kwiczę ze śmiechu Boska jesteś

Czas na mnie do wyrka rano praca życze wam wszystkim dobrych snów a Tobie Sabbacie jak najbardziej zwariowanych

Dobranoc
Stary 2008-09-16, 23:52   #3377
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Madziczko, a może Twoja ex-przyjaciółka ma tego rodzaju problemy, o których nie potrafi rozmawiać? Albo przynajmniej przez telefon? Dla mnie ta sytuacja wygląda... znajomo. Ja tak mam często, więc jestem w stanie to sobie wyobrazić

Ma - i nawet wiem jakie - powiem brutalnie - panna się zaochała i jest chorobliwie zazdrosna o swojego faceta, całą swoją energię życiową skupiła na nim, ma schizy na tle, że ją zdradza i pewnego dnia ją opuści. Poodpuszczała sobie wszystkie przyjaźnie, popaliła mosty. Poodpychała mnie, inne przyjaciółki. Zrobiłam - co mogłam- zaznaczyłam, że jest dla mnie ważna, że nie chcę jej tracić, że może na mnie liczyć. Ale widziałam, że w jej życiu nie ma dla mnie miejsca - więc zrobiłam co mogłam najlepszego- zajęłam się sobą i swoim życiem.

Frank Zappa

Stary 2008-09-17, 06:13   #3378
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
a cos Ty za kierunek obrała, a skąd wiesz może akurat sie uda
Masz w zanadrzu jeszcze coś?
Dalej kontynuowałabym to co wcześniej. W zanadrzu nic.

Cytat:
No co Wy, baby?!
U mnie na podyplomówkę było 80 chetnych na jedno miejsce.
Pomyslałam sobie: jesli nie ja, to kto?! I zdałam.
U mnie niestety brak motywacji, bo wcale nie chce mi się tam iść.
Na pierwszym roku, pierwszy semestr to 11 zjazdów praktycznie weekend w weekend, a gdzie czas na pracę, na odrobienie obowiązkowych praktyk. A kwota czesnego za rok nie byle jaka bo 5200zł. Drugi rok zerknęłam na zjazdy oni 16 weekendów pod rząd . Planowanie oszalało.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ja parcia na naukę też nie mam Zrezygnowałam dziś z możliwości uczęszczania na kurs językowy finansowany przez firmę... Po prostu nie chce mi się chodzic na lekcje, robić zadania domowe, uczyć do klasówek... Leń ze mnie.
Ja też zapału nie mam. Chęci brak zupełnie. A co mnie się chce? Nic

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 09:50   #3379
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
wypróbowałam i mogę polecić Vitapil i Belissę. Nic mi nie zgęstniało co prawda, ale za to przestało wypadać...mimo,że stres jaki był taki jest.
U mnie gęstość w sumie została (na razie!) ale mogłyby przestać wypadać, bo normalnie koszmar

Cytat:
Jak już jesteśmy przy butach...ostatnio upatrzyłam sobie takie jak w załączniku i do tego rękawiczki w tym samym odcieniu Tylko gdzie ja w tym będę chodzić?
Bardzo ładne buty a jednocześnie przypomniałaś mi, ze też ma mczerwone rękawiczki, dostał m w zeszłym roku na urodziny

Cytat:
A, jeszcze jedno:
W kwestii glanów może i się różnimy, ale jesli chodzi o szpile, dogadałybyśmy się z pewnością. I nawet rozmiar chyba ten sam.

Sabbath, my byśmy się dogadały nie tylko na temat szpil

Cytat:
Z odcieniami czerwieni jest problem, rzeczywiście. Musze się kiedyś zebrać i poganiać po sklepach. te moje wymarzone to TAKIE. Mogłyby też być ze zwykłej skórki, nie z nubuku.

Ja musze sobie kupić w końcu czerwone szpile!
Poprzednie kupiłam na za niskim obcanie i nie noszę.
Czytasz w moich myślach a te z linka bardzo ładne, chociaz nie przepadam za obuwiem wiązanym wokół kostki.

Abstrahując od tematu obuwniczego - u mnie w bloku włączyli ogrzewanie spałam wczoraj jak susełek, zwłaszcza, ze kolega mnie wieczorem uraczył grzanym piwem, więc juz w ogóle rozłożyło mnie na amen

A na katar i wszelkie przeziębienia polecam Tabcin.
Stary 2008-09-17, 14:39   #3380
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Eh - co do zdjec na nasza klasa.

Ot jesli sie czlek udostepni to wiadomo, ze wlezie byla kolezanka, byly, byla bylego, obecna bylej itp...

Ja jak mialam tam jeszcze profil - zanim sie pojawily te nowe opcje, ze widac kto wlazi szybko galerie mialam dla znajomych.
Po co mi tam, zeby moj ex czy kto tam inny wiedzial co tam u mnie.

Teraz mam facebook i myspace. Ot dla jaj. Siedze tam - na Fejsie to mam kilkoro faktycznych znajomych. Cala energie ostanio jak nastolatka wyladowuje na wbijaniu szpil i kontraszpil z pewnym osobnikiem w opisach.

Majspejs to moj spejs. Ot takie bleblanie. Nic sie w sumie z niego nie mozna dowiec a i znalesc ciezko. Te dwa portale zaspokojaja cala moja potrzebe ekshibicjonizmu. No i blog (i).

No i co wazne - nie wiem, kto i kiedy na profile mi wlazi wiec spokojna moja od tygodnia nieczesana.

Ja mierzylam ostanio szpilki barbie. Obacisk, czubek, roz lakierowany. Tylko kurde takie pantofelki bez zadnych obwiazan kostki czy innych paskow... leca mi z mojej niewymiarowej stopy.

Nie kupilam

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 16:47   #3381
Zuziunia
BAN stały

Miałam okazję dzisiaj zobaczyć Tour de Pologne, jechali przez miejscowość w której pracuję, wylazłam z pracy i stałam na chodniku, współczuje im bo zimno jak diabli.

Pije kawkę...gorącą!
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 16:59   #3382
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabb wymiękłam do końca leże i kwiczę ze śmiechu Boska jesteś
Do usług!

Cytat:
Czas na mnie do wyrka rano praca życze wam wszystkim dobrych snów a Tobie Sabbacie jak najbardziej zwariowanych
Nie było snów. Cztery razy po 15 minut z przerwami na odbieranie telefonów.
Niechże ja juz będę chora. Walnę się do wyra z Dawkinsem i... I nic się w sumie nie zmieni. Robotę i tam muszę zrobić. nie walnę się.
Cytat:
Ma - i nawet wiem jakie - powiem brutalnie - panna się zaochała i jest chorobliwie zazdrosna o swojego faceta, całą swoją energię życiową skupiła na nim, ma schizy na tle, że ją zdradza i pewnego dnia ją opuści. Poodpuszczała sobie wszystkie przyjaźnie, popaliła mosty. Poodpychała mnie, inne przyjaciółki. Zrobiłam - co mogłam- zaznaczyłam, że jest dla mnie ważna, że nie chcę jej tracić, że może na mnie liczyć. Ale widziałam, że w jej życiu nie ma dla mnie miejsca - więc zrobiłam co mogłam najlepszego- zajęłam się sobą i swoim życiem.
Wiesz Madziu, do głowy mi przychodzi tylko to, że kobieta musi być nieszczęśliwa. Życie polegające na pielęgnowaniu paranoi, w samotności, w poczuciu beznadziei i oczekiwaniu na klęskę... Biedna.

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
U mnie niestety brak motywacji, bo wcale nie chce mi się tam iść.
Na pierwszym roku, pierwszy semestr to 11 zjazdów praktycznie weekend w weekend, a gdzie czas na pracę, na odrobienie obowiązkowych praktyk. A kwota czesnego za rok nie byle jaka bo 5200zł. Drugi rok zerknęłam na zjazdy oni 16 weekendów pod rząd . Planowanie oszalało.
Ja miałam tego farta, że studia były całe (włącznie z materiałami do nauki, lunchami, obiadami i kawą ) finansowane przez UE. 1000 zeta wpisowego na pierwszym roku i eldorado do końca. Tylko do druku i oprawy pracy jeszcze dołożyłam.
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Sabbath, my byśmy się dogadały nie tylko na temat szpil
Wiem. Wiem.
Nie mogę się doczekać okazji do tego "dogadywania".

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Czytasz w moich myślach a te z linka bardzo ładne, chociaz nie przepadam za obuwiem wiązanym wokół kostki.

Abstrahując od tematu obuwniczego - u mnie w bloku włączyli ogrzewanie spałam wczoraj jak susełek, zwłaszcza, ze kolega mnie wieczorem uraczył grzanym piwem, więc juz w ogóle rozłożyło mnie na amen

A na katar i wszelkie przeziębienia polecam Tabcin.
Na razie ciągnę na Coldrexie. Ledwo ciągnę.

Co zaś do obuwia wiązanego wokół kostki - jak pasjami, z namiętnością godna lepszej sprawy uwielbiam wszelkie paseczki, sznureczki cy szarfy wokół kostki.
Stary 2008-09-17, 17:05   #3383
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja miałam tego farta, że studia były całe (włącznie z materiałami do nauki, lunchami, obiadami i kawą ) finansowane przez UE. 1000 zeta wpisowego na pierwszym roku i eldorado do końca. Tylko do druku i oprawy pracy jeszcze dołożyłam.
Zazdraszczam, ja robiąc licencjata płaciłam na szczęście tylko 1300zł za semestr.
Teraz 1700, no chyba że jeszcze w W-wie wyląduje to tam 2000zł, ale nie biorę tej opcji pod uwagę najwyżej pójdę na technika usług kosmetycznych.

Ale wiecie co i tak się dostanę...nie ma innej opcji i czuję że będzie dobrze
Stary 2008-09-17, 17:12   #3384
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Ja tez ja też bym chciała.

Juz drugi dzień siedzę w domu i się nie ruszam. Jeszcze jeden dzień i ja się jakiejś deprechy doczekam. Już mnie to szaro bure i mokre coś za oknem wkurza. ja chce alno slonka albo zeby było choc sucho.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 17:36   #3385
Kevin Lomax
Zadomowienie

Za kilka dni wyjeżdżam do Włoch, wiecie może jak wyglądają tam ceny w perfumeriach w stosunku do naszych ? Mam problem czy zmieniać więcej pieniędzy..
Kevin Lomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 19:25   #3386
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Miałam okazję dzisiaj zobaczyć Tour de Pologne, jechali przez miejscowość w której pracuję, wylazłam z pracy i stałam na chodniku, współczuje im bo zimno jak diabli
Słyszałem w radiu, że dzisiejszy etap lubelski został przerwany z powodu fatalnej nawierzchni i obawy o zdrowie kolarzy (chciałem napisać: kolarzystów ).

---

Podobno jutro maja włączyć nam ogrzewanie Czas najwyższy!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 19:39   #3387
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Słyszałem w radiu, że dzisiejszy etap lubelski został przerwany z powodu fatalnej nawierzchni i obawy o zdrowie kolarzy (chciałem napisać: kolarzystów ).
Tak jest, w zasadzie to sami kolarze zdecydowali sie przerwać dlatego etap jest nie zaliczony, przerwali 4,6 km przed końcem

Biedni, zimno im było jechać, mimo kurtek widać że im zimno było.
Stary 2008-09-17, 19:41   #3388
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

---

Podobno jutro maja włączyć nam ogrzewanie Czas najwyższy!
U mnie ogrzewanie włączą UWAGA w październiku!!! Ale 20stego
Stary 2008-09-17, 19:56   #3389
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie ogrzewanie włączą UWAGA w październiku!!! Ale 20stego
czyli za miesiąc? powariowali czy co?
U mnie już grzeją
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 19:58   #3390
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
czyli za miesiąc? powariowali czy co?
U mnie już grzeją
A u mnie w domu samemu trezba napalić, szczerze mówiąc to lubię podkładać do pieca i patrzeć na ogień, stoję i podziwiam strzeliste łuki gorącego ognia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości