|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Powtorzylam miom psiakom - bo ja z nimi rozmawiam - Wasze opinie o nich. Bardzo
dziekuja i obiecuja przy okazji {nigdy nie mow: nigdy} : soczyste polizania. tigresska - witam Cie rowniez i pozdrawiam. Mam ten sam problem z byciem na biezaco. Do tego z moim TZ-tem czesto prowadzimy niemalze walki gladiatorow o dostep do komputera. Pan Specjalista - prawie kleczac, bijac sie w piersi, przysiagl, ze przyjdzie w sobote, zeby zainstalowac drugi komputer. Mam nadzieje, ze wtedy moja sytuacja dot. czasu dostepu do internetu ulegnie poprawie. niwie: specjalisci - nie wierze w ich prawdomownosc dot. terminow. Porcelainnn - ciesze sie bardzo, ze mnie rozumiesz (przesady). Inna milosc {?!}, uzaleznienie {?!} - tez mamy podobna : perfumy. Lanessa - zazdroszcze Ci tej tajemniczej atmosfery norweskich fiordow. Chociaz ja naleze do tych nielicznych, ktorzy horrory ogladaja z glowa pod koldra. ![]() Narek - oj, nawet nie pytaj o rownomierne rozkladanie zainteresowania przychowkiem. Dreptanie calutki dzien. Przynajmniej staram sie. Jesli - co nie daj Boze, przez przypadek, rownowaga sie zachwieje na jego niekorzysc - natychmias czarny sadysta przywoluje mnie do porzadku walac karcaco lapa i wrzeszczac. Jolie - fotka czwartego dzieciaka jak tylko zle uroki odczynie .Za oknem deszczowo i zimno. A ja musze 100 km. w samochodzie. Mierna przyjemnosc ! Wolalabym na WIZAZu posiedziec ! |
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Iza super zdjęcia. Z tym słonecznikiem bardzo Ci do twarzy ![]() Kasiu pieski Jestem z siebie dumna A w planach ... obowiązki![]() Agnieszka ze swoimi anegdodkami wpadni dzisiaj koło 15 ![]() Notatki za kasę Gdyby tak było na mojej uczelni to chyba bym ... zbankrutowałaMiłego dnia |
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
Piekne zdjatka, Izus
Ja w Olsztynie tylko przejazdem bywam... EMilka tez cwicze rozpalanie w kominku,ale wychodzi..oj roznie wychodzi. |
|
|
|
|
#3424 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ahh, sloneczniki rozgrzewaja ![]() Cytat:
![]() polecam, jak chyba wszystko nuxe [nie zeby jakas reklama, ale jeszcze na zadnym kosmetyku tej firmy sie nie zawiodlam!] wysuszyc napewno nie wysuszal! a potrafilam go nawet uzyc bez odzywki. wloski byly po nim takie fajne, leciutkie![]() to musisz wpasc na dluzej! spodobaloby ci sie ![]() dzien doberek. ja na chwile narazie, bo ide jesc sniadanie a potem czeka mnie nowa czesc simsow ![]()
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wpadłam i lecę ratować chorego brata.
|
|
#3426 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
.Wiecie co ? Kaloryfery mi włączyli i ciepło jest |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciepłego dziona, a ja się powoli zbieram do lekarza
|
|
|
|
|
#3428 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
PS. Superowe fotki U mnie nie wyskakują ![]() Mam ustawioną Operę jako przeglądarkę, w dodatku nie zainstalowałam FlashPlayera, czy podobnego ustrojstwa, więc dodatkowo żadne filmiki mi nie mrugają na ekranie. Cytat:
![]() U mnie to też były Juwenalia i też grał Hey. Ale, jak zawsze spośród wszystkich studenckich imprez majowych Juwenalia były zdecydowanie najlepsze, tak tym razem po prostu zaproszony skład muzyków rozwalił wszystko. Beznadzieja. bardzo się wtedy do Comy zraziłam i teraz jakoś nie ciągnie mnie, żeby czegokolwiek z ich twórczości słuchać.Cytat:
![]() Cytat:
Serioooo?Kopara mi opadła. Czytając to dochodzę do wniosku, że miałam luzackie studia. Notatki krążyły po ludziach, mnóstwo kserówek, dostawaliśmy materiały od starszych lat, testy, pytania egzaminacyjne, wszystko - zupełnie za free. Były i jednostki ambitne, ale nie typowe takie szczury wyścigowe tylko po prostu osoby, które były zawsze lepiej przygotowane do egzaminów, ale to już wynikało z tego, że po prostu się uczyły. A reszta, jak to się mówi - lajtowo i staraliśmy sie sobie pomagać.Mi już też grzeją od wczoraj Zdrówka |
||||
|
|
|
|
#3429 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wygląda na to, że całkiem dobrze się (z)rozumiemy. Perfumy to coś wspaniałego Atsenka tu jeszcze podłapała manię perfumeryjną, będzie taka mała perfumeryjna sekta w sekcie włosomaniaczowej ![]() Na auto by nie narzekała. Uwielbiam siedzieć za kółkiem. Czuję się wtedy niezależna i dobreze mi się zbiera myśli. Cytat:
![]() Ja albo bym zbankrutowała, ale wyleciała z uczelni ![]() Czekam dziś na anegdotki Agusi ![]() Cytat:
A Twoja opinia do Nuxe mnie już zupełnie przekonała.Znowu dzień przy kompie - dopisywanie pracy i tworzenie materiałów dla dzieciaczków z korepetycji Ale wyjątkowo mi się chce, boj ak dostanę dziś pieniążki to kupię sobie wreszcie malutką Mahorę Guerlaina ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#3430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mamy też forum naszego roku i tam krążą wszystkie informacje, wszyscy załączają swoje prace, ksera i w ogóle mamy super starostę, wszystko załatwia nam . Ale jest kilka osób, które że tak powiem nie są chętne do pomocy...Super, wszystkim grzeją . Ja właśnie umyłam moje wystopniowane przeze mnie wczoraj włosy i się łanie falują, już powyżej ucha i tak się uniosły ![]() Czeka mnie wyprawa na ten mróz do sklepu - muszę parasol kupić i pieniądze z bankomatu wybrać, bo w piątek rano znów wyjeżdżam - zjazd na studium ![]() W ogóle jestem bardzo zadowolona, bo w akademiku przydzielili nam nie nasze 7 piętro (no niestety pogodziłam się z tym, że kierownik to buc), ale na 5 piętrze 3 osobowy pokój (w takim składzie jak ostatnio - jesteśmy z dziewczynami razem ), ono jest wyremontowane, ale 2 lata temu, wymalowane, ma nową lodówkę, meble więc nieźle. Tylko teraz zamiast 260 złotych będziemy płaciły 290, no ale cóż. W każdym razie pokój jest bliziutko kuchni i po przeciwnej stronie niż ten na 7, czyli słońce nie będzie rano nas budziło(od wiosennych miesięcy nie mogłam od 7 spać przez te jaskrawe promienie) |
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3432 |
|
Rozeznanie
|
no tak
. Już jesteśmy do tego pokoju wpisane, więc nie będzie cyrków z kwaterowaniem i staniem w kolejkach .W ogóle widziałam pogodę na najbliższe 18 dni i sama końcówka i początek października to 19-22 stopnie,. Pogoda zwariowała
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Ehhh... jak sobie pomyślę, że niedługo znowu ten zapieprz od października, to mi się niedobrze robi... ![]() ...rozleniwiłam się, ale jakoś złapie rytm
|
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Rozeznanie
|
ja się rozleniwiłam na cacy. W lipcu jeszcze jakoś było - bo praktyki miałam i był jakiś zapał. Teraz nie chce mi się NIC.
|
|
|
|
|
#3435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tak, to "rrr" jest świetne ![]() Cytat:
Jakoś tak mi się przypomniała piosenka Myslovitz
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz już plan zajęć? U mnie pewnie standardowo będą na ostatnią chwilę, co mnie strasznie wkurza
|
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Iza Dzięki wielkie za przepisy na rozjaśnianie Przy najbliższej okazji wypróbuje A czy tą pierwszą (z którą siedzę ile wytrzymam) można trzymać całą noc?? Bo w ciągu dnia to nie za bardzo mam czas ![]() I jak często można ją stosować – bo wiadomo, cytryna wysusza ![]() Ale jak na razie muszę zacząć ładować kokosa na włosy bo mi się już data ważności kończy a tu prawie pół słoiczka jeszcze ![]() |
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, jak fajnie
Oglądałam w sobotę powtórkę YCD i widziałam tę nowa Dodę i jej erotic dance (ale ona naprawdę mówiła dokładnie tak jak Doda – brała u niej lekcje czy jak? Wiem, że to nieładnie się tak śmiać, ale... ![]() A propo tej Dody – osobiście uważam, ze prezentowała gorszy poziom niż pozostali wybrańcy, którzy pojadą do Barcelony – ale jeśli jakimś cudem uda jej się tą Barcelonę przejść, wcale bym się nie zdziwiła gdyby ludzie na nią głosowali – tak samo jak na Jolę w BB Chociaż mam nadzieję, że ludzie oglądający ten program prezentują wyższy poziom niż ci z BB i nie będą sobie robić jaj ![]() No a już 2 dziewczyny mnie po prostu zachwyciły – chciałabym tak umieć tańczyć Nie widzialam tego wcześniej! Heh, jak Ty mnie dobrze znasz ![]() Widzę, że tekst się spodobał ![]() (TŻ mówi dokładnie to samo – czyżby jakieś potajemne konszachty, o których ja nic nie wiem? Pisałyście coś na temat egzaminów na studiach – dobrze kojarzę? ![]() Egzaminy na moich 3-letnich licencjackich rozłożyły się mniej więcej tak: nie wiem co za pajac je układał I rok – sesja zimowa 0 ( i cudowne 4 tygodnie ferii ), za to sesja letnia 13 ![]() II rok – sesja zimowa – 2, a sesja letnia 14 ![]() III rok – sesja zimowa – 2, a sesja letnia 11 no i oczywiście obrona pracy.Tak więc czerwiec miałam zawsze zawalony niesamowicie, a dodam jeszcze, że niektóre egzaminy miałam w odstępie zaledwie 2 dni ![]() Sesja u mnie trwała ok. 2 tygodni i zdarzało się, że miałam np. 3 egzaminy tego samego dnia – żyć nie umierać ![]() Na magisterskich już było lepiej ![]() No, ale było minęło |
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zimno ![]() Pani Agnieszko, Pani chyba w kafejce zasięgu nie ma ![]() Moje smsy nie dochodzą |
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie dostałam Szalona ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie dostałaś, bo ja dostałam raport o niedostarczeniu. Nie wiem dlaczego, ale to już któryś raz. Widocznie nasze telefony nie za bardzo się lubią i występują problemy komunikacyjne
|
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyście miały 2 ostatnie wf'y, to tak samo byście szły
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo orange szwankuje jak zwykle ![]() Ale próbuj, próbuj a może Twoja cierpliwość zostanie nagrodzona ![]() Tak sobie jeszcze myślałam o tej bombonierce dla bratowej ale doszłam do wniosku, ze z nią to chyba coś takiego nie przejdzie Zbyt dobrze mnie zna A poza tym nigdy w zasadzie za sobą nie szalałyśmy ![]() A to koleżanka nie wie, że tak najłatwiej sie przeziębić? ![]() Aaaaa, chyba, że to tak specjalnie - żeby do szkoły nie chodzić ![]() Witam również nowe maniaczki |
|
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jeszcze piję colę z lodem, więc... Ale moja droga ze szkoły do domu zajmuje mi max. 5 minut, więc nawet nie zdążę zmarznąć
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Milka
A jak mama – kontaktowała się już z tym lekarzem? Eyna Czy mówiąc „gotyk” masz na myśli to fajne pismo gotyckie w starych niemieckich książkach?? Jeśli tak to ja to uwielbiam Na studiach, jak czytaliśmy lektury po niemiecku, niektóre dostępne wydania były strasznie stare (sprzed 1945) i pisane właśnie gotykiem ![]() Na poczatku był szok, jak ja mam to przeczytać, ale bardzo szybko i łatwo poszło i potem już książki pisane gotykiem czytałam bez problemu (a nawet i z pewną przyjemnością) ![]() Nadal nic w sprawie tego adresu?
|
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tak dobrze Cię zna Zawsze możesz ją zaskoczyć, dać bombonierke, podziękować i ... nie skorzystać z internetu![]() Praktycznie całe dnie z bratem w domu - cerpliwość jest na wykończeniu Mama obiecała, że zadzwoni do końca tygodnia. Dręcze ją psychicznie, więc mam nadzieje, że się za to weźmie. Sama bym już zadzwoniła, ale trudno kogoś umówić na jakiś konkretny termin, biorąc pod uwagę, że ostatnio ma urzędasów w pracy, więc za bardzo nie może sobie wolnego zrobić
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

.

Gdyby tak było na mojej uczelni to chyba bym ... zbankrutowała
Twój TŻ jest taki wysoki, czy Ty taka niziutka? 

?
A Twoja opinia do Nuxe mnie już zupełnie przekonała.
Ale wyjątkowo mi się chce, boj ak dostanę dziś pieniążki to kupię sobie wreszcie malutką Mahorę Guerlaina 

] nie wiem czy znajdziesz tą piosenkę na Youtub- ale szukaj koniecznie- warto- piękna jest