|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
O tym nie pomyślałam Cytat:
![]() Ale Asia ma śliczne obróżki na allegro Dotka Niesamowita historia ![]() |
||
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal chadzasz tak wcześnie spać? Oprócz wczoraj oczywiście
![]() W weekend stoję z koleżanką w Carrefourze na promocji Jałowca ![]() 50zł za dzień, więc przynajmniej stówkę zarobię I wreszcie kupię TŻ’owi prezent, bo wiszę mu imieninowy (w sierpniu) i jeszcze we wrześniu będzie miał urodziny ![]() |
|
|
|
|
#3454 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Melduję się
![]() Cytat:
![]() Ale Rusin z odcinka na odcinek wygląda coraz gorzej ![]() Dziekować, dziękować Kolejna pożywka do kopiowania |
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przynajmniej my wiemy czyje są oryginały i przekazujemy tę informacje komu tylko się da
Te kolczyki też mi się straaasznie podobają Przed chwilą się dowiedziałam (koleżanka przysłała smsa), że ta promocja to w Carrefourze w Łodzi a nie u mnie – no, ale jakoś przeżyję A może to i nawet lepiej – tam mnie nikt nie zna ![]() |
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądam rozmowy w toku - dosyć orginalne uczestniczki/uczestnicy dzisiaj
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie?
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3459 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i żadna mi nie wierzy :co jest:
Cytat:
Cytat:
Trzeba spróbować następnym razem ![]() Ale obawiam się, ze nikt się na to nie nabierze - nawet ja Poczucie humoru mam |
||
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, to powtórka, chyba już oglądałam
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
No ale to chyba nie dziwne jest?
Marzenko A propo narkotykowej tematyki – oglądałaś film „Requiem for a dream”?? Ja pierwszy raz obejrzałam go kilka lat temu w TV (tzn. koleżanka miała już wcześniej na komputerze, ale zawsze powtarzała, że nie ma odpowiedniego nastroju na oglądanie tego filmu) i musze przyznać, ze strasznie mną wstrząsnał ![]() W tym roku poprosiłam koleżankę o ściągnięcie tego filmu i nagrałam sobie na DVD, chciałam go mieć w swojej kolekcji – „zmusiłam” nawet TŻ’a do obejrzenia i też powiedział, ze zrobił na nim niezłe wrażenie. Bo to jest naprawdę dobry film, tylko po jego obejrzeniu ma się taki nastrój, że... ![]() A poza tym gra w nim Jared Leto, którego uwielbiam TŻ się wkurzał, bo się w niego wgapiałam Uciekam już Niestety ![]() |
|
|
|
|
#3462 | |
|
|
Cytat:
Eksploatuje moje zagraniczne zamówienie co prawda nie wykorzystałam nawet 1/4 zakupionych elementów z pierwszego zamówienia [a drugie ceży prawie całe] a już się martwię, że mi zabraknie składników Pomysłów dzięki nim mam naprawdę dużo, tylko ten czas ... przez co niemal cały czas siedzę w starych projektach, a na aukcje może taz na tydzień udaje mi się wrzucic coś nowego...Dysk mam zapchany zdjęciami nieobrobionymi/różne wersje kolorystyczne i też nie mam czasu tego zgrać, ani nawet porządnie pokatalogować... Od jakiegoś czasu się zastanawiam nad otworzeniem wątku na wizażpwym Katalogu Rękodzieła, ale jakoś się wstydzę
|
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Oj chyba nie, bo w końcu od września nowa seria leci ![]() Wszedł chłopak, który wlókł za sobą na smyczy kawałek materiału - taki jego piesek Asiu nie wstydzić mi się Nie ma powodu do wstydu
|
|
|
|
|
#3464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilę, oglądam rozmowy w toku. Jeśli macie jak to włączcie sobie, ja nie wiem,czy się śmiać,czy płakać.
Poza tym to mam wirusa (świrusa ) i do piątku siedzę w domu. Bedzie czas na wizaż! Narek, skończysz jak ja, z katarem. Nieładnie to tak :P No, lecę , bo chyba reklamy się skończyły. ![]() Cytat:
||
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie skończyły ![]()
|
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
A to coś musiało mi się pomylić
![]() Mogę?
|
|
#3467 | |
|
|
Cytat:
i nie będą jechać dalej... pech... szkoda...Agusia, kuruj się intensywnie |
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie słyszałam o tym w wiadomościach w RMF-ie. Ciekawe, jak rozwiążą sprawę zwycięzców, o ile w ogóle uznają ten przejazd.
|
|
|
|
|
#3469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
|
#3470 | |
|
|
Cytat:
Ogólnie bez szkou, oprócz tego emo [? ?] ze swetrem, bo było masakryczne.Generalnie jestem mocno tolerancyjna w temacie wyglądu i podobały się mi te cybergothki np. ten od gorsetów też w sumie nie zrobił na mnie wrażenia, no, może ze szpilami to przesadził [z wiekiem na pewno mu przejdzie .
|
|
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet mi nie mów. Chciałabym to obejrzec, ale ledwo zapewne dotrwam do konca YCD
|
|
|
|
|
|
#3472 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to czekamy, czekamy .. ![]() no to czekam niecierpliwie ![]() Cytat:
Skutki długofalowe czy tylko pierwszy miesiąc zachwytów?Cytat:
dopiero po interwencji Marzeny dostałam ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
To teraz przyznać się!
Która wizażanka zgarnęła mi dosłownie sprzed nosa 2 opakowania maski glorii? Miałam zamówić 3 , zostało tylko jedno, to się już nie opłaca :/
|
|
|
|
|
#3474 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba 2godzinki wystarcza![]() wczoraj ogladalam odcinek o 'szczeniakach w ciazy' i pokazywali w zapowiedzi taka gruba gotke/emo i wariata ciagnacego na smyczy jakas szmate. skapitulowalam i dzis nie wlaczylam Cytat:
![]() ja rowniez do tego antyfanklubu sie dopisuje! emooonie dosc, ze zimno to jeszcze pada!
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od pewnego czasu jednak pracuje w innym miejscu i dobre czasy się skończyły. Ale nie żałuję jakoś szczególnie, ponieważ nie należę do grona entuzjastek tej maski, jakoś u mnie na głowie nie działała nic szczególnego.
|
|
|
|
|
|
#3476 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może nawet i teraz "idzie" jakaś równoległa PS. Miskowski, czego nas podglądasz ??? |
||
|
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napiszcie coś więcej...
|
||
|
|
|
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko takim ludziom. Uważam się za osobę całkiem tolerancyjną, ale ten piesek-szmatka mnie poprostu rozwalił Z czymś takim jeszcze się nie spotkałam Jeśli chodzi o emo zawsze podobały mi się te fryzury i mocno podkreślone oczy![]() Cytat:
![]() Kolejny szpieg |
||
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam
ważne, że działa- nie musi mieć dużego stężenia- zwłaszcza po marnych efektach stosowania solidniejszych kwachów![]() hell yeah sasasasa Izuś dzięki za recenzję
|
|
#3480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi zrobil naprawde wiele dobrego, wiec od siebie polecam. ale wiadomo, kazda skora reaguje inaczej teraz czaje sie na ten na dzien![]() tak a propos historii dotki. wierzycie w zla karme? moj tz mieszka na wsi pod olsztynem. malo ciekawe towarzystwo, takie 'bez przyszlosci' i na dodatek pogodzone z tym losem. mieszka tam taki chlopak, ktory powiedzmy sobie szczerze nie traktuje dziewczyn powaznie, raczej jednorazowo, bo kocha wszystkie. nawet mnie podrywal przed nosem mojego tz jednak usidlila go taka panna, co najdziwniejsze malo wygledna, malo ciekawa, na dodatek z przeszloscia i z... kilkuletnim synkiem. zastanawialismy sie ile chlopak z nia wytrzyma no i po 3miesiacach bach, zerwal z panna twierdzac, ze go zdradzala. kilka dni pozniej poszlam na ognisko, na ktorym byla i ona. dziewczyna na ogol az dziwnie spokojna i zrownowazona wpadla w jakas furie, bo ona go nigdy nie zdradzila a jak sie okazalo to byl tylko pretekst, bo chlopak kilka dni pozniej mial juz nowa zdobycz, kelnereczke z baru w owej wsi. dziewczyna wrzeszczala, ze nie daruje, ze ja zabije [wiadomo, wszystko wina innej dziewczyny bo przeciez nie chlopaka ], ze zyczy wszystkiego najgorszego i ze stanie na glowie by ich zwiazek dlugo nie przetrwal.kilka dni pozniej chlopak z nowa dziewczyna mieli wypadek, ona zginela na miejscu. jak sie dowiedzialam to az mnie wcielo. moze to i przypadek, ale ja na wszelki wypadek z ta 'czarownica' nie chce zadzierac...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Zawsze możesz ją zaskoczyć, dać bombonierke, podziękować i ... nie skorzystać z internetu

Ciekawe czy planują jeszcze kolejne edycje.

... przez co niemal cały czas siedzę w starych projektach, a na aukcje może taz na tydzień udaje mi się wrzucic coś nowego...
i nie będą jechać dalej... pech... szkoda...
?] ze swetrem, bo było masakryczne.
dopiero po interwencji Marzeny dostałam