|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Będzie dobrzeCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie tylko Ty Ale wzięli ich zapewne dlatego, żeby sobie zrobić z nich jaja![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio (no jakiś czas temu) zaczęłam się interesować takimi rzeczami tzn może nie konkretnie dinozaurami , ale prahistorią i starożytnoscią i myślałam nawet nad archeologią w przyszłości, albo jakimś podobnym kierunkiem.
|
||||||||
|
|
|
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Weekend spedzilam u TZ takze dopiero dzisiaj zawitalam. Porcelainn --> Mam zamiar wkleic na perfumy (MOja kolecja perfum) ale Ci napisze: 1. 5th Avenue 75ml 2. Clarins Eau Dynamisante 100ml 3. Marks&Spencer Camellia edt 90ml (swoja droga ardzo pozytywnie mnie zaskoczyl M&S tymi perfumami, sa sliczne 4. Annick Goutal Eau d` Hadrien 50ml (te tez sa sliczne... juz mam w planach kupic inne perfumy AG )5. Niezidentyfikowany obiekt, ktory ma prawdopodbnie 50ml. Butelka mi dotad nieznana, nie pisze nic podspodem... Niewiem co to jest ![]() No i pisalam ze zuzycie to na oko max 30%. Ale mi niespodzianke znajoma sprawila ![]() xyoko --> Wszystko bedzie dobrze!Milka --> Rowniez 3mam kciuki za twoja mame. Napewno bedzie wszystko w porzadku. Evangeline --> Witam i pozdrawiam Lanessa --> Niesamowita historia. Domyslam sie w jakim bylas szoku. No a u mnie wszystko super. Tylko dostalam infekcji ucha Boli, ropa leci, cale czerowne a ja nie mam ani zadnej masci ani wody utlenionej i na dodatek niewiem skad mi sie to wzielo!Dzisiaj po ciezkim weekendzie mam dzien dla siebie tzn wizaz, goraca kapiel z babelkami i swiecami, ksiazka itpMilego dnia
|
|
#3333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
karla_92 - cześć bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie WAX-a! Brałam pod uwagę właśnie te dwa, które wymieniłaś, i pewnie wypróbuję oba, tylko nie wiem który pierwszy...![]() atsenko, pozdrawiam
|
||
|
|
|
|
#3334 | ||||
|
Zakorzenienie
|
niesamowita historia
ja w zasadzie w duchy nie wierzę [typowy naukowiec ze mnie- muszę mieć "namacalne" dowody żeby coś uznać] z drugiej jednak strony zawsze pozostaje pewien procent niepewności i możliwość, że jednak jakiś świat paranormalny istnieje.....Cytat:
Cytat:
Ja też nigdy na inauguracje nie chadzałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a eksa to Ty już powinnaś mieć dawno z głowy
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem u koleżanki więc postanowiłam się chociaż przywitać ![]() Nadrabiać będę w domu i być może jutro (albo pojutrze) zawitam do Was jak poczołgam się do kafejki ![]() Brat w tym tygodniu pracuje wprawdzie na rano ale Julką prawdopodobnie zajmuje się teściowa... może brat stwierdził, że nie będzie nadużywał siostry (czyli mojej) cierpliwości do tej małej łobuzicy... A szkoda Oczywiście, jestem w tym stwierdzeniu absolutnie bezinteresowna i nie kierują mną żadne ukryte motywy, poza chęcią opiekowania się bratanicą |
|
|
|
|
#3336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kawy - TŻ przyniósł mi wczoraj kawę o smaku migdałów - pyyycha ![]() A wyobrażasz sobie co będzie jak tu nagle stado włosomaniaczek zacznie Ci puszczać sygnałki ![]() Cytat:
Skleroza ![]() Ma się ten wiek ![]() Ale i tak podtrzymuje to co napisałam - wystarczyłoby przeczytanie 2-3 postów, żeby wiedzieć, że to nie ten wątek ![]() Jak na razie niestety nie - kotka Tosia vel Saszka jest strasznie płochliwa i jak słyszy obce głosy to się chowa do łóżka i nie można jej było popodziwiac Ale jeszcze na pewno będzie okazja więc będę tam przychodzić uzbrojona w aparat I przepraszam za posta pod postem
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-09-15 o 19:52 |
||
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Aguś
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3338 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Poodkręcałam kaloryfery, ale u mnie jeszcze nie grzeją Za to z zimnem mam jedno ciepłe skojarzenie, z początku historii mojej i Tż'ta... zimno potrafi być... romantyczne ![]() Cytat:
A eksem się nie przejmuj, o nie... pokaż mu, kto tu rządzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może, skoro nie masz nic z lekarstw, to zaaplikuj takie rozgrzewające waciki z alkoholem? Mi to zawsze pomaga Cytat:
![]() A ja zmykam do dziubaniny. Ostatnio wpadło mi kilka zleceń dodatkowych i z lekka nie wyrabiam , każdy wieczór właściwie wypełniony
|
|||||
|
|
|
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej w tej kwestii pogodowej mamy takie same zdanie ![]() Cytat:
![]() Sama nie wierzysz w to co piszesz
|
|
|
#3341 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NIe ma ego zlego...A tak w ogole to jeszcz jakis czas temu mialam dosc pogody w Londynie ale wy tu piszecie ze zimno, deszcz itp a u mnie wczoraj bylo tak goraco ze moi znajomi poszli na basen a ja caly dzin spedzilam w kusej sukience ![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia w dlubanine. Napewno wyjda same slicznosci.A tak w ogole to jestem juz po kapieli, moje loski zazyly Kallosa i czekam teraz na ich wyscniecie. No i hmm jakby to powiedziec.... zajadam sie ciasteczkami Ale ostatnio schudlam wiec chyba moge sobie pozwolic.
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażuję, gadugaduję i palę w piecu z doskoku
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używałam kiedyś dwóch: mlecznego i miodowego, mleczny całkiem OK, ale miodowy dno totalne, połowa wylądowała w koszu.U mnie z masek aktualnie Absolut Repair na wykończeniu i zastanawiam się, w co się teraz zaopatrzyć...
|
|
|
|
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nastrajam się pozytywnie do świata słuchając "Trzepała Zośka dywan" Kukiza Zaraz gorący prysznic i upojna noc z książką w roli głównej
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie chyba będzie podobnie...
Co aktualnie czytasz kochana?
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
"W pogoni za smokiem" Anne McCaffrey. Fantastyka/science fiction, czyli to, co kocham całym serduchem
![]() A Ty?
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
To bardzo podobnie jak u mnie, z tą drobną różnicą, że do upojnej nocy z książką muszę dołożyć męża
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Julka jak tam w przedszkolu? Daje jakoś radę?
|
|
|
#3349 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczne te loki Ci się zrobiły, takie sprężyste Cytat:
A musi być świetna. W tej nowszej świetnie zagrał Jeremy Irons.Cytat:
Mam nadzieje, że problemy szybko sie rozwiążą . A co do eksa - zarzucaj swoją boską grzywą, głowa wysoko do góry , uśmiech (nie do niego oczywiście) i niech patrzy i niech żałuje i niech gryzie sie trując własnym jadem ![]() Cytat:
Miluś, rozmawiałam jeszcze dziś z mamą. Mówiła, że poddanie się tej operacji było jedną z najlepszych decyzji jakie podjęła. Zniknęło bardzo dużo męczących ją dolegliwości. Też przesyłam pozytywne fluidy Cytat:
Ja też chce do Londynu, nawet na 2 h Goutal i Clarins muszą być super. zobaczę na zdjątka w kolekcji, może uda mi się zidentyfikować ten ostatni, tajemniczy flakon ![]() Miłego wypoczynku Ja dziś chyba też zajmę się książką i zakopię pod kołdrą ![]() Cytat:
Powiedzieć jak silną więź nawiązałaś z bratanicą, ile daje Ci ten czas spędzony z nią ![]() Cytat:
Może męczące, ale dobrze, że interes sie kręci Ja wróciłam z aerobicu, ściorana i zmarznięta. Kąpiel, herbatka ze skrzypu, wizaż (dużo wizażu ) a potem książka - 'Szachista' Łysiaka. A Ty co porabiasz?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jestem z nego bardzo zadowolona.A co do ksiazek... mi juz zostaly same po angielsku Nie mam narazie ambicji zeby czytac musialabym to robic ze slownikiem w reku, bo wszystkiego napewno bym nie zrozumala. A wyzej pisalam ze wiecor spedze z ksiazka... Co najwyzej z gazeta Ostatnia ksiazka po polsku okazala sie... poradnikiem
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-09-15 o 21:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy wszystkim
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
niby dzieli nas tylko kilka km- ale pogoda lubi być rózna na różnych terenach
niestety nie w tym przypadkuto wracaj na to gg sama do siebie pisać nie będę![]()
|
|
#3353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo zazdroszczę tego aerobiku! Może zapiszę się też w tym roku akademickim, tylko chciałam wyciągnąć ze mną moją przyjaciółkę, ale ona tak jakoś nie bardzo , więc zobaczymy
|
|||
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że nie dlatego, że robili takie świetne show tylko dlatego że są tacy głupi![]() Idę zaraz spać Tylko ze jeszcze pare rzeczy trzeba zrobic m.in. pościelic łóżko a mi się tak nie chce...
|
|
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pocieszcie się, że macie więcej czsu na książkę
![]() A dziękuję Ostatnio powiedziała, że w przedszkolu najbardziej lubi religię, muzykę i pana derektora Dobranocka Cytat:
![]() Poszłaś sobie już <tup, tup, tup> ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(jak już ugadałyśmy na gg zasilane dobrym żarełkiem )
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez zimno wiec solidaryzuję sie z marznącymi chociaż pocieszeniem jest dla mnie to ze jutro maja puszczać wodę w kaloryferach. mam nadzieje, że nie zimną... A tak apropos ksiazek - jestem obecnie w trakcie czytania ksiązki o Marilyn Monroe - "Marilyn ostatnie seanse" - to taka ksiazka oparta na jej biografii - taka biografia ostatnich 10 lat jej zycia. Jak ktos lubi takie biograficzne klimaty o charakterze psychologicznym i psychoanalitycznym to polecam mnie wciągła choć jest straszneizamotana chronologicznie i gubię się w kolejnosci wydarzeń
|
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
o wiele bardziej wolałabym razem nie-marznąć
![]() tylko pod prysznic ![]() Cytat:
[jak widać babie nie dogodzisz ]mykam spać- kolorowych maniaczki
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i witaj tigressko
|
|
|
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Rowniez zycze kolorowych snow
Do jutra
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

], ostatnio jest mi ciagle zimno, mam lodowate rece, jestem slabsza jakas a teraz na dodatek te wlosy [leca doslownie garsciami, niestety nie przesadzam!
Będzie dobrze

Ale wzięli ich zapewne dlatego, żeby sobie zrobić z nich jaja

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) a potem książka - 'Szachista' Łysiaka. A Ty co porabiasz?