Włosomaniaczki :D - część III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-15, 17:49   #3331
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
musze sie wam pozalic
pod koniec czerwca mialam kleszcza, w glowie. kolezanka mi go wyjela i wszystko wydawaloby sie ok, ale po tygodniu zaczelam dostawac codziennie ataku alergii, czerwona i swedzaca pokrzywka na calym ciele, ataki dusznosci, bol glowy, potem zaczelam strasznie duzo jesc a co najdziwniejsze nie przytylam a wrecz ostatnio chudne [a jem naprawde gigantyczne ilosci], ostatnio jest mi ciagle zimno, mam lodowate rece, jestem slabsza jakas a teraz na dodatek te wlosy [leca doslownie garsciami, niestety nie przesadzam!]
w poniedzialek wracam do warszawy i pewnie od razu polece do lekarza, ale myslicie, ze przesadzam czy naprawde ten kleszcz mogl mi co przeniesc? wiecie co on w ogole oprocz boreliozy mi przeniesc?
dopiero niedawno skojarzylam te wszystkie fakty ze soba... moze sie nakrecam, ale troche mnie to zaczyna martwic i przerazac!
Oj Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Zdjęcie pierwsze ,z motylkiem , ukazuje jaka grzywka była. Wklejam Wam do albumu takie byle jakie zdjęcie, robione na szybko,z wczoraj. Zdecydowanie znów zapuszczam
Niech mi ta grzywka szybko rośnie.
Z taką na bok chyba lepiej, ale nie masz się co przejmować, bo tak też fajnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Znikam na tydzień, muszę pozałatwiać trochę spraw. Proszę, trzymajcie za mnie kciuki, bo strasznie się stresuję

Ściskam wszystkie
My też ściskamy

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Jeśli pozwolicie to się do Was przyłączę, bo włosomaniaczka ze mnie ortodoksyjna

pozdrawiam!
Cześć

Cytat:
Pozdrawiam również!

I od razu zwracam się Dziewczyny z pytankiem - przymierzam się do kupna maski WAX, tylko nie wiem na jaką się zdecydować? Mam ciemne, farbowane, bardzo gęste i grube włosy, w niewielkim stopniu, ale jednak, suche. Którą byście mi doradziły?

Albo l'biotica do suchych, albo rainforest do ciemnych. Kwestia tego jak Twoje włosy reagują na silikony, bo ten rainforest ma chyba jakiś.

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Natomiast byłam w szoku, że dalej przeszli Ci od autostrady...
Nie tylko Ty Ale wzięli ich zapewne dlatego, żeby sobie zrobić z nich jaja

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Nie mnie, ale moją mamę. Ona bardzo to przeżywa, bo u nas w rodzinie zdarzyło się, że ktoś miał niby zwykłą operację i zakońcyła się ona śmiercią. Mama od zawsze cierpiała na nadczynność tarczycy. Od kilku lat doszły do tego guzki na tarczycy i często się dusi.
Trzymam mocno kciuki za Mamę i wysyłam pozytywne fluidy

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Hejjj, donosze newsy O_O Wierzycie w duchy?

WTF, mialam w domu 4 duchy, kurde, cholera, rozumiecie??? 4 duchy mialam w domu... Moze zaczne od poczatku. W domu slychac bylo dziwne dzwieki, ale to stodola na 200m kwadratowych, wiec nic dziwnego-myslalysmy.
I dla zartu rzucila mama tekst swojemu facetowi: mamy tu duchy, poszukaj innego domu. On rzucil to swojej kolezance,a ona..dala numer do egzorcysty. Ym. Powiedziala, ze kiedys, dawno temu miala problem gdzies tam i zapamietala i zabrala ten numer. To wziela mama, a jej facet, zadzwonil, bardziej dla zartu niz na serio.
Geba mu opadla, kiedy ten czlowiek, mieszkajacy w Oslo, dokladnie opisal w co jest on teraz ubrany, gdzie siedzi, kto jest przy nim, jak wyglada moja mama, opisal dom z zewnatrz i poprosil, zeby poszedl tam do domu i wtedy, z kuchni zadzwonil.

Zszokowany facet mamy (Morten) poszedl do naszego domu, do kuchni, zadzwonil.
A gosc opisal przez telefon caly dom, nie widziac nigdy go na oczy i dodal: a teraz, naprzeciwko ciebie, przy stole siedzi mezczyzna, je obiad, smieje sie, przy zlewaku krzata sie kobieta i zmywa, on do niej podchodzi i ja klepie, smieja sie, bardzo sie kochaja.
Macie jeszcze ejdnego nocnego ducha,ale teraz, za dnia na niego nie proadze nic. Tamte duchy odeszly.
Wiecej halasow nie bylo.
I za pare dni, w nocy, Morten do niego zadzwonil. Byla noc, cala rodzina w samochodzie przed domem, ja sie normalnie balam. I..dowiedzialam sie, ze duch, ktory jest tam przy domu jest starym dziadkiem, ktory pochyla sie i ciagle czegos szuka. A w piwnicy... mielismy ducha chlopca ktory byl bardzo chory, mial okolo 11 lat i mowil bardzo kaszlac, cierpial i plakal, umarl w roku 1920.
Kobieta i mezczyzna byli bardzo zakochani, dawali dobra energie. Ktoregos ranka w pokoju mamy poczulam bardzo intensywny slodki zapach, pomyslalam, toffi,ale jakim cudem pachnie toffi, tylko w tym pokoju?
A ten gosc powiedzial, ze wczoraj ona robila ciasto i to nie bylo tofii-cukier waniliowy.
Nie wiem jak ten czlowiek opisal WSZYSTKO przez telefon, rzeczy ktorych nie wiedzialaby nawet osoba stajaca w tym pokoju, on tam byl, czulo sie jego obecnsoc, tego czlowieka z Oslo, czulo sie przejmujace goraco na twarzy pomimo zimnych dloni a potem spokoj.

Nie wierzylam w duchy, ani na jote, Morten stal na ziemi rowno i prosto, nie wierzyl rowniez i ..wierzymy oboje. Fundamenty mojego swiatka sie rozwalily.
BTW, gosc dodal rowniez, ze w ciagu 10 lat bedzie przeogromny swiatowy kataklizm. Ikke god.

Nadal nie wiem jak gosc mogl to wszystko, wszystko, wiedziec. Nie wiem jak. Zrobilismy na niego pare pulapek, gdyby byl oszustem,ale najgorsze,ze nie byl, nigdzie sie nie pomylil! W zadnym szczegole! W zadnym i to mnie przeraza.

Zmykam.
To bylo tylko szybkie sprawozdanie, przepraszam,ze nie nadrabiam...
Aż żałuję, że to przeczytałam, ale ciekawość wygrała. W duchy zabardzo nie wierzę, ale jak to przeczytałam to mnie ciary przeszły. Wierzyłam w nie tylko jak byłam mała i się ich panicznie bałam, nienawidziłam zastawać sama w domu np. bo zawsze miałam takie przeczucia, że nie jestem sama tzn bardziej sobie to wmawiałam

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
W ogóle dowiedziałam się właśnie, że zamiast zajęć 1 października mamy od razu zajęcia terenowe . Prawdopodobnie jedziemy na wykopaliska <dinozaury i te sprawy>, ale super
Zabierz mnie, zabierz mnie Ostatnio (no jakiś czas temu) zaczęłam się interesować takimi rzeczami tzn może nie konkretnie dinozaurami, ale prahistorią i starożytnoscią i myślałam nawet nad archeologią w przyszłości, albo jakimś podobnym kierunkiem.
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 18:07   #3332
atsenka
Zadomowienie

Witam

Weekend spedzilam u TZ takze dopiero dzisiaj zawitalam.

Porcelainn --> Mam zamiar wkleic na perfumy (MOja kolecja perfum) ale Ci napisze:
1. 5th Avenue 75ml
2. Clarins Eau Dynamisante 100ml
3. Marks&Spencer Camellia edt 90ml (swoja droga ardzo pozytywnie mnie zaskoczyl M&S tymi perfumami, sa sliczne)
4. Annick Goutal Eau d` Hadrien 50ml (te tez sa sliczne... juz mam w planach kupic inne perfumy AG)
5. Niezidentyfikowany obiekt, ktory ma prawdopodbnie 50ml. Butelka mi dotad nieznana, nie pisze nic podspodem... Niewiem co to jest
No i pisalam ze zuzycie to na oko max 30%. Ale mi niespodzianke znajoma sprawila

xyoko --> Wszystko bedzie dobrze!

Milka --> Rowniez 3mam kciuki za twoja mame. Napewno bedzie wszystko w porzadku.

Evangeline --> Witam i pozdrawiam

Lanessa --> Niesamowita historia. Domyslam sie w jakim bylas szoku.

No a u mnie wszystko super. Tylko dostalam infekcji ucha Boli, ropa leci, cale czerowne a ja nie mam ani zadnej masci ani wody utlenionej i na dodatek niewiem skad mi sie to wzielo!

Dzisiaj po ciezkim weekendzie mam dzien dla siebie tzn wizaz, goraca kapiel z babelkami i swiecami, ksiazka itp

Milego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 18:32   #3333
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:

No, ale są traszne skoki temperatur, jeszcze tydzień temu było ponad 30 stopni (w domu)
Virko, jakieś 4 dni temu w najlepsze łapałam promyki wrześniowego słońca na leżaku..

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Cześć

Albo l'biotica do suchych, albo rainforest do ciemnych. Kwestia tego jak Twoje włosy reagują na silikony, bo ten rainforest ma chyba jakiś.

karla_92
- cześć bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie WAX-a! Brałam pod uwagę właśnie te dwa, które wymieniłaś, i pewnie wypróbuję oba, tylko nie wiem który pierwszy...

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
atsenko, pozdrawiam

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 18:54   #3334
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Hejjj, donosze newsy O_O Wierzycie w duchy?
niesamowita historia ja w zasadzie w duchy nie wierzę [typowy naukowiec ze mnie- muszę mieć "namacalne" dowody żeby coś uznać] z drugiej jednak strony zawsze pozostaje pewien procent niepewności i możliwość, że jednak jakiś świat paranormalny istnieje.....
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Lanessa - Może niektórym wydawać się to śmieszne i machną ręką, ale inaczej jest dla kogoś, kto wierzy. Ja się nie boję duchów, ale sam fakt.. jest przerażający. Uwięzione dusze? To jak kontakt z innym światem, wymiarem, czymś, czego nie jest się w stanie pojąć..
Natomiast kataklizm.. To nie odkrycie ameryki. Kończy się nam wszystko, nawet woda pitna, lodowce topnieją i epoka cieplarniana się kończy, zapowiadają to przebiegunowanie.. Natomiast co do proroctw, różnie można to tłumaczyć. Koniec oznacza początek, czasem nowe, lepsze czasy, ale kto wie..
kiedyś przeczytałam świetną książkę o zjawiskach paranormalnych. Tytuł to "niewytłumaczalne zjawiska" nie tylko o duchcach czy medium ale i samozapłonach, piwnicach, w których ciała nie ulegają rozkładowi itp. Dale do myślenia. O przebiegunowaniu też czytałam - ma to być podobniez w 2012- nie wiem ile w tym prawdy a ile bajki ale książka fajna
Cytat:
U nas tak samo, zresztą, za stara jestem na inauguracje roku akademickiego
no jakże to tak "gaudeamus igitur" nie odśpiewać
Ja też nigdy na inauguracje nie chadzałam
Cytat:
U mnie też okropnie zimno i siąpi deszcz...brrrr Nie cierpię takiej pogody.
u mnie to samo
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Hm, powiedzmy, że problemy rodzinne o których nie chcę tak otwarcie mówić+ dzisiaj mojego eksa widziałam w szkole. Miałam ochotę podejść do niego i z kolanka w coś, czego nie ma uderzyć
głowa do góry- będzie sexy a eksa to Ty już powinnaś mieć dawno z głowy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 19:04   #3335
Finlora
Zakorzenienie

Jestem u koleżanki więc postanowiłam się chociaż przywitać

Nadrabiać będę w domu i być może jutro (albo pojutrze) zawitam do Was jak poczołgam się do kafejki
Brat w tym tygodniu pracuje wprawdzie na rano ale Julką prawdopodobnie zajmuje się teściowa... może brat stwierdził, że nie będzie nadużywał siostry (czyli mojej) cierpliwości do tej małej łobuzicy...
A szkoda
Oczywiście, jestem w tym stwierdzeniu absolutnie bezinteresowna i nie kierują mną żadne ukryte motywy, poza chęcią opiekowania się bratanicą
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 19:29   #3336
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Może niektóre z tych osób podobnie jak Ty z duszą na ramieniu wysłuchują czy czasem brat z zakupami nie wraca i tak im się śpieszy, że nie czytają żadnego postu
Haha, może tak

A co do kawy - TŻ przyniósł mi wczoraj kawę o smaku migdałów - pyyycha

Cytat:
Hi hi, ciekawe co mąż będzie wymyślał
A wyobrażasz sobie co będzie jak tu nagle stado włosomaniaczek zacznie Ci puszczać sygnałki

Cytat:
Dobrze wiesz, skoro chcesz nadrobić

Cytat:
Tylko mój pierwszy post (płodzony przy głupawce o północy ) jest w I części wątku, a obawiam się, że tam już nikt nie zagląda Miło wiedzieć, że ktoś go przeczytał i docenił
Taaak, dopiero potem o tym pomyślałam Skleroza
Ma się ten wiek
Ale i tak podtrzymuje to co napisałam - wystarczyłoby przeczytanie 2-3 postów, żeby wiedzieć, że to nie ten wątek

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Będą może jakieś zdjątka?
Jak na razie niestety nie - kotka Tosia vel Saszka jest strasznie płochliwa i jak słyszy obce głosy to się chowa do łóżka i nie można jej było popodziwiac Ale jeszcze na pewno będzie okazja więc będę tam przychodzić uzbrojona w aparat

I przepraszam za posta pod postem

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-09-15 o 19:52
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 20:10   #3337
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Oczywiście, jestem w tym stwierdzeniu absolutnie bezinteresowna i nie kierują mną żadne ukryte motywy, poza chęcią opiekowania się bratanicą
oczywiście
Hej Aguś
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-15, 20:18   #3338
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
U mnie też dzisiaj włączyliśmy piec. A takie ciepełko zapowiadali na wrzesień...
Brrrrr... podobno do końca tygodnia taka zimnota
Poodkręcałam kaloryfery, ale u mnie jeszcze nie grzeją

Za to z zimnem mam jedno ciepłe skojarzenie, z początku historii mojej i Tż'ta... zimno potrafi być... romantyczne

Cytat:
Hm, powiedzmy, że problemy rodzinne o których nie chcę tak otwarcie mówić+ dzisiaj mojego eksa widziałam w szkole. Miałam ochotę podejść do niego i z kolanka w coś, czego nie ma uderzyć

A eksem się nie przejmuj, o nie... pokaż mu, kto tu rządzi
Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Wiem, wiem
Ok, ja się zmywam kochane, to na razie, coś Izuś blonndee się nie odzywa
Pozdrawiam
Też się o Nią martwię

Cytat:
No a u mnie wszystko super. Tylko dostalam infekcji ucha Boli, ropa leci, cale czerowne a ja nie mam ani zadnej masci ani wody utlenionej i na dodatek niewiem skad mi sie to wzielo!
Ojej, współczuję
Może, skoro nie masz nic z lekarstw, to zaaplikuj takie rozgrzewające waciki z alkoholem? Mi to zawsze pomaga , dezynfekuje i łagodzi.

Cytat:
[...]
Brat w tym tygodniu pracuje wprawdzie na rano ale Julką prawdopodobnie zajmuje się teściowa... może brat stwierdził, że nie będzie nadużywał siostry (czyli mojej) cierpliwości do tej małej łobuzicy...
A szkoda

A ja zmykam do dziubaniny. Ostatnio wpadło mi kilka zleceń dodatkowych i z lekka nie wyrabiam , każdy wieczór właściwie wypełniony
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:11   #3339
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko Ty Ale wzięli ich zapewne dlatego, żeby sobie zrobić z nich jaja
Ale mnie osobiście oni w żaden sposób nie bawią No, ale zapewne są tacy, których bawią

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
u mnie to samo
Przynajmniej w tej kwestii pogodowej mamy takie same zdanie

Cytat:
Tiaaaaaa
Sama nie wierzysz w to co piszesz

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:12   #3340
evangeline
Zakorzenienie

Jak tam Wam wieczór mija Dziewczyny? Co porabiacie?

Pozdrawiam

WYMIANKA
Stary 2008-09-15, 21:27   #3341
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Brrrrr... podobno do końca tygodnia taka zimnota
Poodkręcałam kaloryfery, ale u mnie jeszcze nie grzeją

Za to z zimnem mam jedno ciepłe skojarzenie, z początku historii mojej i Tż'ta... zimno potrafi być... romantyczne
Hihi tez mi sie przypomina pewna baardzo romantyczna historia zwiazana z obecnym TZ i naprawde okropna pogoda NIe ma ego zlego...
A tak w ogole to jeszcz jakis czas temu mialam dosc pogody w Londynie ale wy tu piszecie ze zimno, deszcz itp a u mnie wczoraj bylo tak goraco ze moi znajomi poszli na basen a ja caly dzin spedzilam w kusej sukience

Cytat:

Ojej, współczuję
Może, skoro nie masz nic z lekarstw, to zaaplikuj takie rozgrzewające waciki z alkoholem? Mi to zawsze pomaga , dezynfekuje i łagodzi.
Dziekuje za rade Napewno skorzystam.

Cytat:
A ja zmykam do dziubaniny. Ostatnio wpadło mi kilka zleceń dodatkowych i z lekka nie wyrabiam , każdy wieczór właściwie wypełniony
Lubie ludzi z pasja Powodzenia w dlubanine. Napewno wyjda same slicznosci.

A tak w ogole to jestem juz po kapieli, moje loski zazyly Kallosa i czekam teraz na ich wyscniecie. No i hmm jakby to powiedziec.... zajadam sie ciasteczkami
Ale ostatnio schudlam wiec chyba moge sobie pozwolic.

Instagram
Stary 2008-09-15, 21:29   #3342
virka
Zakorzenienie

Wizażuję, gadugaduję i palę w piecu z doskoku

Stary 2008-09-15, 21:32   #3343
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogole to jestem juz po kapieli, moje loski zazyly Kallosa i czekam teraz na ich wyscniecie.
atsenko, którego Kallosa stosujesz? Ja używałam kiedyś dwóch: mlecznego i miodowego, mleczny całkiem OK, ale miodowy dno totalne, połowa wylądowała w koszu.

U mnie z masek aktualnie Absolut Repair na wykończeniu i zastanawiam się, w co się teraz zaopatrzyć...

WYMIANKA
Stary 2008-09-15, 21:32   #3344
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Eksem to się już nie powinnaś przejmować...Nie zasługuje na to.
A problemy rodzinne...przejdą
Cytat:
głowa do góry- będzie sexy a eksa to Ty już powinnaś mieć dawno z głowy
Cytat:

A eksem się nie przejmuj, o nie... pokaż mu, kto tu rządzi
Ja wiem, wiem, ale jednak coś w serducho ukłuło i cisnęło na usta słowa, których używam tylko w sytuacji wielkiego zdenerwowania

Cytat:

Pozdrawiam
Nastrajam się pozytywnie do świata słuchając "Trzepała Zośka dywan" Kukiza Zaraz gorący prysznic i upojna noc z książką w roli głównej

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:34   #3345
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz gorący prysznic i upojna noc z książką w roli głównej
U mnie chyba będzie podobnie... Co aktualnie czytasz kochana?

WYMIANKA
Stary 2008-09-15, 21:36   #3346
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie chyba będzie podobnie... Co aktualnie czytasz kochana?
"W pogoni za smokiem" Anne McCaffrey. Fantastyka/science fiction, czyli to, co kocham całym serduchem
A Ty?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-09-15, 21:36   #3347
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz gorący prysznic i upojna noc z książką w roli głównej
To bardzo podobnie jak u mnie, z tą drobną różnicą, że do upojnej nocy z książką muszę dołożyć męża

Stary 2008-09-15, 21:37   #3348
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
To bardzo podobnie jak u mnie, z tą drobną różnicą, że do upojnej nocy z książką muszę dołożyć męża
Zazdroszczę
A Julka jak tam w przedszkolu? Daje jakoś radę?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-09-15, 21:40   #3349
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

W ogóle bosko mi się włosy pokręciły. Wiecie byłam na dyskotece w sobotę, w sobotę myłam też włosy. Były takie średnio falowane (nie miały dnia) ale na dyskotece było tak wilgotno i gorąco, że cuuudne się zrobiły. Aż zdjęcie do profilu dodałam. Co mam zrobić, żeby mi się tak po myciu kręciły ?
Widziałam zdjęcia Śliczne te loki Ci się zrobiły, takie sprężyste

Cytat:
Pewnie na podstawie tej właśnie książki

Jedną wersję (starszą) nakręcił Stanley Kubrick (1962 rok), drugą Adrian Lyne (1997r.)
Nie widziałam wersji Kubricka A musi być świetna. W tej nowszej świetnie zagrał Jeremy Irons.

Cytat:

Mam nadzieje, że problemy szybko sie rozwiążą . A co do eksa - zarzucaj swoją boską grzywą, głowa wysoko do góry , uśmiech (nie do niego oczywiście) i niech patrzy i niech żałuje i niech gryzie sie trując własnym jadem

Cytat:
Znalazłam lekarza, dałam mamie namiary, jak nie zadzwoni do jutra sama się tym zajmęDzięki dziewczyny Jesteście Kochane, od razu mi lepiej Będzie dobrze

Olu a ja właśnie po intensywnym wysiłku fizycznym jestem blada jak ściana - nawet bardziej niż jestem w rzeczywistości

Miluś, rozmawiałam jeszcze dziś z mamą. Mówiła, że poddanie się tej operacji było jedną z najlepszych decyzji jakie podjęła. Zniknęło bardzo dużo męczących ją dolegliwości. Też przesyłam pozytywne fluidy

Cytat:
Witam

Weekend spedzilam u TZ takze dopiero dzisiaj zawitalam.

Porcelainn --> Mam zamiar wkleic na perfumy (MOja kolecja perfum) ale Ci napisze:
1. 5th Avenue 75ml
2. Clarins Eau Dynamisante 100ml
3. Marks&Spencer Camellia edt 90ml (swoja droga ardzo pozytywnie mnie zaskoczyl M&S tymi perfumami, sa sliczne)
4. Annick Goutal Eau d` Hadrien 50ml (te tez sa sliczne... juz mam w planach kupic inne perfumy AG)
5. Niezidentyfikowany obiekt, ktory ma prawdopodbnie 50ml. Butelka mi dotad nieznana, nie pisze nic podspodem... Niewiem co to jest
No i pisalam ze zuzycie to na oko max 30%. Ale mi niespodzianke znajoma sprawila

xyoko --> Wszystko bedzie dobrze!

Milka --> Rowniez 3mam kciuki za twoja mame. Napewno bedzie wszystko w porzadku.

Lanessa --> Niesamowita historia. Domyslam sie w jakim bylas szoku.

Dzisiaj po ciezkim weekendzie mam dzien dla siebie tzn wizaz, goraca kapiel z babelkami i swiecami, ksiazka itp

Milego dnia

Ja też chce do Londynu, nawet na 2 h Wystarczy żeby kupić dużo buteleczek perfum Goutal i Clarins muszą być super. zobaczę na zdjątka w kolekcji, może uda mi się zidentyfikować ten ostatni, tajemniczy flakon

Miłego wypoczynku Ja dziś chyba też zajmę się książką i zakopię pod kołdrą

Cytat:

Nadrabiać będę w domu i być może jutro (albo pojutrze) zawitam do Was jak poczołgam się do kafejki
A szkoda
Trzeba było się bezinteresownie zaoferować Powiedzieć jak silną więź nawiązałaś z bratanicą, ile daje Ci ten czas spędzony z nią

Cytat:

Może męczące, ale dobrze, że interes sie kręci

Cytat:

Pozdrawiam
Ja wróciłam z aerobicu, ściorana i zmarznięta. Kąpiel, herbatka ze skrzypu, wizaż (dużo wizażu ) a potem książka - 'Szachista' Łysiaka. A Ty co porabiasz?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 21:40   #3350
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
atsenko, którego Kallosa stosujesz? Ja używałam kiedyś dwóch: mlecznego i miodowego, mleczny całkiem OK, ale miodowy dno totalne, połowa wylądowała w koszu.

U mnie z masek aktualnie Absolut Repair na wykończeniu i zastanawiam się, w co się teraz zaopatrzyć...
Mlecznego . Jestem z nego bardzo zadowolona.

A co do ksiazek... mi juz zostaly same po angielsku Nie mam narazie ambicji zeby czytac musialabym to robic ze slownikiem w reku, bo wszystkiego napewno bym nie zrozumala. A wyzej pisalam ze wiecor spedze z ksiazka... Co najwyzej z gazeta Ostatnia ksiazka po polsku okazala sie... poradnikiem

Instagram

Edytowane przez atsenka
Czas edycji: 2008-09-15 o 21:43 Powód: dopisek
Stary 2008-09-15, 21:44   #3351
Narek
Zakorzenienie

Dobrej nocy wszystkim

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-09-15, 21:45   #3352
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Przynajmniej w tej kwestii pogodowej mamy takie same zdanie
niby dzieli nas tylko kilka km- ale pogoda lubi być rózna na różnych terenach niestety nie w tym przypadku
Cytat:
Wizażuję, gadugaduję i palę w piecu z doskoku
to wracaj na to gg sama do siebie pisać nie będę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-15, 21:46   #3353
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
"W pogoni za smokiem" Anne McCaffrey. Fantastyka/science fiction, czyli to, co kocham całym serduchem
A Ty?
Dzisiaj zaczęłam 'Lolitę' Nabokova, w ogóle w te wakacje mam parcie na literaturę rosyjską: Bułhakow, Dostojewski no i teraz Nabokov

Cytat:
...tylko pozazdrościć!

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Nie widziałam wersji Kubricka A musi być świetna. W tej nowszej świetnie zagrał Jeremy Irons.

Ja wróciłam z aerobicu, ściorana i zmarznięta. Kąpiel, herbatka ze skrzypu, wizaż (dużo wizażu ) a potem książka - 'Szachista' Łysiaka. A Ty co porabiasz?
Ja nie widziałam jeszcze ani wersji Kubricka (podejrzewam, że jest genialna...) ani Lyne, ponieważ jeśli mi się udaje, to zawsze przestrzegam swojej własnej zasady: najpierw książka - potem ekranizacja

Ooo zazdroszczę tego aerobiku! Może zapiszę się też w tym roku akademickim, tylko chciałam wyciągnąć ze mną moją przyjaciółkę, ale ona tak jakoś nie bardzo, więc zobaczymy

WYMIANKA
Stary 2008-09-15, 22:02   #3354
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie osobiście oni w żaden sposób nie bawią No, ale zapewne są tacy, których bawią
A ja się z nich śmiałam Tylko, że nie dlatego, że robili takie świetne show tylko dlatego że są tacy głupi

Cytat:

Pozdrawiam
Idę zaraz spać Tylko ze jeszcze pare rzeczy trzeba zrobic m.in. pościelic łóżko a mi się tak nie chce...
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 22:11   #3355
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie podobnie- z tą różnicą, że z dwójką kotaczy- moje prawatne piecyki na zimną noc
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-15, 22:19   #3356
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę
Cytat:
...tylko pozazdrościć!
Pocieszcie się, że macie więcej czsu na książkę

Cytat:
A Julka jak tam w przedszkolu? Daje jakoś radę?
A dziękuję Daje jak na razie i to całkiem nieźle Ostatnio powiedziała, że w przedszkolu najbardziej lubi religię, muzykę i pana derektora

Cytat:
Dobrej nocy wszystkim
Dobranocka

Cytat:
niby dzieli nas tylko kilka km- ale pogoda lubi być rózna na różnych terenach niestety nie w tym przypadku
Pocieszenie, że marzniemy razem

Cytat:
to wracaj na to gg sama do siebie pisać nie będę
Poszłaś sobie już <tup, tup, tup>

Cytat:
A ja się z nich śmiałam Tylko, że nie dlatego, że robili takie świetne show tylko dlatego że są tacy głupi
No mnie ich głupota nie bawiła, ale nie skreślam na wstępie, może się rozkręcą

Cytat:
u mnie podobnie- z tą różnicą, że z dwójką kotaczy- moje prawatne piecyki na zimną noc
Nooo piecyki fantastyczne (jak już ugadałyśmy na gg zasilane dobrym żarełkiem )

Stary 2008-09-15, 23:22   #3357
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

A szkoda
Ty to jesteś udana!

U mnie tez zimno wiec solidaryzuję sie z marznącymi chociaż pocieszeniem jest dla mnie to ze jutro maja puszczać wodę w kaloryferach. mam nadzieje, że nie zimną...

A tak apropos ksiazek - jestem obecnie w trakcie czytania ksiązki o Marilyn Monroe - "Marilyn ostatnie seanse" - to taka ksiazka oparta na jej biografii - taka biografia ostatnich 10 lat jej zycia. Jak ktos lubi takie biograficzne klimaty o charakterze psychologicznym i psychoanalitycznym to polecam mnie wciągła choć jest straszneizamotana chronologicznie i gubię się w kolejnosci wydarzeń
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 23:23   #3358
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Pocieszenie, że marzniemy razem
o wiele bardziej wolałabym razem nie-marznąć

Cytat:
Poszłaś sobie już <tup, tup, tup>
tylko pod prysznic

Cytat:
Nooo piecyki fantastyczne (jak już ugadałyśmy na gg zasilane dobrym żarełkiem )
oj tak- piecyki zawodowe- nawet aż za bardzo- tak mnie rozgrzały, ze teraz mi gorąco [jak widać babie nie dogodzisz]

mykam spać- kolorowych maniaczki
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-15, 23:34   #3359
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
A tak apropos ksiazek - jestem obecnie w trakcie czytania ksiązki o Marilyn Monroe - "Marilyn ostatnie seanse" - to taka ksiazka oparta na jej biografii - taka biografia ostatnich 10 lat jej zycia. Jak ktos lubi takie biograficzne klimaty o charakterze psychologicznym i psychoanalitycznym to polecam mnie wciągła choć jest straszneizamotana chronologicznie i gubię się w kolejnosci wydarzeń
Ooo myślę, że to coś dla mnie, bardzo lubię książki biograficzne, a dodatkowo Monroe to wg mnie bardzo interesująca postać. Dzięki i witaj tigressko

WYMIANKA
Stary 2008-09-15, 23:47   #3360
atsenka
Zadomowienie

Rowniez zycze kolorowych snow

Do jutra

Instagram
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości