| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-09-18, 12:59 | #1 | 
| Zakorzenienie | >>Lokówki!! Sprawnej, mało używanej w zamian golarka Remington lub inne!:) <<

nieaktualne!!! juz mam  )))) Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-09-19 o 15:31 | 
|     |   | 
|  2008-09-18, 13:11 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: >>Lokówki!! Sprawnej, mało używanej w zamian golarka Remington lub inne!:) <<

Posiadam lokówke. nową mało urzywaną ;p ale nie mam na watku wytawionej jej... wyglada jak normalna lokówka ^^ w pełni sprawna. ale nie oddam tak łatwo ;p

| 
|     |   | 
|  2008-09-18, 13:16 | #3 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: >>Lokówki!! Sprawnej, mało używanej w zamian golarka Remington lub inne!:) <<

Cytat: 
 Witaj  Rozumiem  To znaczy,ze i w moim wątku nic nie wypatrzyłaś dla siebie???  A co bys chciała?? | |
|     |   | 
|  2008-09-18, 13:34 | #4 | 
| Zadomowienie | 

szukam kurtki, płaszczyka i małych retro torebeczek,

| 
|     |   | 
|  2008-09-18, 13:43 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Hmm.. będzie cięzko..Póki co poczekam, może ktos jeszcze ma za zbyciu.Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2008-09-18, 14:00 | #8 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Juz się cieszę  Ale chyba za wcześnie...Golarki nie chcesz?? Nic Ci się u mnie nie podoba w wątku?? czego szukasz w zamian?? | |
|     |   | 
|  2008-09-18, 14:45 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj  Przejrzałam Twój wątek, masz fajne rzeczy.. i chyba nie sprostam Twoim oczekiwaniom  Proszę pisz, co byś chciała w zamian   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.