|
|
#661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() Tylko jeszcze mnie korci pozbycie sie futerału na płyty ktory od niej dostal..ale jest taki fajny ze chyba tego nie zrobię ![]() Cytat:
Na prawym jeszcze strupek ![]() Cytat:
![]() Ale jak obrączka w Twoim płaszczu..dziwne:rolleyes : Dorinko to ja trzymam kciuki .My tez Cię kochamy
|
|
#662 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Bingo!
![]() no i sok. Cytat:
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No z drugiej strony dziewczyny, ja się w tym widze.....okresliłabym nadwagę laski, jej walory no byłaby zabawa, dlaczego mam płakać że on się dobrze bawił ? L_V on zdejmuje obrączkę na noc, a ja wczoraj byłam wściekła wypiłam drinka z dżinu i paliłam fajki, rano wściekła wzięłam fajki z obrączką, do mnie to podobne, czasem działa w afekcie
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba już idziesz w inną stronę. Lepiej wyśmiać jego "ułomowatość", że nie pozbył się tej kliszy i że miał chyba jakis stan "totalnego zaćmienia" umawiając się z taką babka. POjeździsz mu po męskim ego. Będzie plama na honorze. Tekst w stylu: Kochanie, myślałam ze masz lepszy gust, czy może az tak cię przycisnęło? Pewnei zapadnie mu w pamięc. |
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Raz przyłapałam TŻ-a na kłamstwie (znaczy 3 razy, ale to nic takiego nie było, znaczy źle zrobił, ale poniósł karę i jest ok), powiedział, że go jakaś dziewczyna zaprosiła na n-k, a okazało się, że to on ją zaprosił. Podobno chciał mi wytłumaczyć i się przyznać, ale ja z miejsca wyczułam kłamstwo i zrobiłam piekło i przyznał mi, że ją spotkał i ona go poprosiła by ją zaprosił (gdyby robił wszystko o co ja go poproszę
). W zemście powiedziałam mu, że napisałam do niej by się od niego odczepiła i że zrobiłam to z jego konta... TŻ się wkurzył... No to mu powiedziałam, że napisałam ze swojego gg . A TŻ na to "aha, w porządku" po czym powiedział, że jeśli mi to poprawi humor to mogę jeszcze do jego chłopaka pisać . Chyba w końcu mu powiedziałam, że nic nie pisałam, i kazałam obiecać, że nie będzie z nią gadać bo to zła kobieta, a TŻ obiecał . W końcu ma słuchać tylko mnie, a nie jakiś bab . Jak on ze mną wytrzymuje
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak zrobię Madlen mnie zaraz skrzyczy
|
|
|
|
|
#668 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spokojnie i ze słdkim uśmiechem na twarzy. Pojeżdzisz trochę po nim i pewnie zrobi mu się łyso. Ale jeżlei już musisz się odgryźć, to wybieram opcję z humorem. Powinien być zaskoczony, bo pewnie spodziewa się karczemnej awantury. |
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 lat temu i uwiecznił to na fotografii Coś nie tak ? Niech jemu będzie głupio, nie mi ..........
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkam w koncu z TZ i chce to na maksa wykorzystac. przez te 5 tyg co oni tu są tylko 2 razy mielismy taka okazję ze bylismy sami i to wszytsko w tamtym tygodniu. raz jak pojechali na zakupy. głosno było, ze to glowa mała wiec nic nie slyszelismy a tu oni weszli do mieszkania jak skonczylismy to tylko bylo słychac jak zamykaja drzwi znowu (chyba nie chcieli przeszkadzac) i czekali za drzwiami az usłyszeli ze TZ chodzi po mieskzaniu i weszli dopiero i pierwszy tekst: czy moga wejsc do nas do pokoju bo chca pranie powiesic a musza przez do ogródka (godzina 21 była) T ze zaraz i zamknal im drzwi bo przeciez sie ubrac musialam. wkurza mnie to ze szok. juz nie wiem co robic i nie wiem czy cokoliwek mozna z tym zrobic ![]() Dorinko ty znasz lepiej swojego TZ jesli sądzis ze to by podziałało to ok. ale mysle, ze w ten sposob by bardziej zrozumial kwestie fotek i tego co na nich jest niz kwestie ze cie okłamał |
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko jak zaczniesz jechać sarkazmem to dopiero się w nim zagotuje...byle ze wstydu a nie ze zlości
![]() EDIT Madzia ma rację w ten sposób utkwicie w przeszłości ....a nie o to chodzi.
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie może HUGO BOSS XY MAN lub EMPORIO ARMANI WHITE FOR HIM? Bo ja szczerze mówiąc nie znam a mam okazję kupić dla TŻ-a... Chyba wieczorem skoczę do perfumerii powąchać, ale chętnie poznam Wasze opinie na ten temat
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chcę nic targać, ani wywalać. On sam podejmuje takie decyzje... oczywiście pod moim małym i sprytnym naciskiem. A ja nie chce wychodzić na złośnicę w tej kwestii...i tak wychodzę w każdej innej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#675 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A nie myśleliście,aby wynająć jakieś mieszkanko typu flat,że dwa pokoiki,kuchnia lazienka.No,chyba że drogo,bo wiem że to kosztuje gdzie indziej,ale nie wiem czy jest taka opcja w Holandii,pewnie tak.
|
||
|
|
|
#676 | |
|
BAN stały
|
Jam jest niepaląca.
![]() Cytat:
![]() Sorki za post pod postem.
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i Dorinka popalamy.
Robię dokladnie jak ona jak mam nerwa...drink i papierosek.
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie
![]() Cytat:
tez juz o tym myslalam. poza tym tu jest taki przepis ze tyle ile osoób wynajmuje mieszkanie tyle musi byc pokoi wiec nie wexmiemy sobie mieszkanka z jednym pokojem. na szczęscie TZ załawtil z nimi kwestie aby nie wchodzili do nas do pokoju jak my tam jestemy bo zagroziłam ze bede spała nago b potrafili wychodzic przez nasz pokój do ogórdka np. o 2 w nocy
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego zakrzyczy:d
A co ja, wyrocznia? Ty znasz swojego Tż i wiesz jak daleko możesz się posunąć. Ale bliższa jestem wersji Hani. Zagotuje się w nim..ale ze wstydu i chyba potem ciężko będzie o normalną rozmowę. Albo (tfu tfu) on uniesie się honorem i wcale nie weźmie tego na wesoło. ( na mojego Tż nie zadziałało by to zupełnie, wręcz przeciwnie, byłoby gorzej znacznie, nie umiałby się z tego śmiać) Nie wiem która z wersji badziej prawdopodobna. Ale jeśli już musisz się mścić to już lepsze to niż wersja wcześniejsza.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie dzis rano mąż wydał dyrektywę....zakaz palenia na balkonie. Nie zamierzam przestrzegać
.Uwielbiam z kawą w foteliku zasiąść (teraz otulona kocem) i zapalić. Cieplo jest bo balkon obudowany przesownymi szybami więc jest super...a po papierosku mozna rozsunąc okna i sie wietrzy. Ale mojemu męzusiowi smierdzi. Myslalby kto sam jara jak smok, a ja mam 1 paczkę przez caly tydzień.
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
za 1,5 miesiaca mam 7 rocznice z TZ. myslicie ze jego koeldzy beda na tyle domyslni aby wyjsc wieczorem gdzies??
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każde wyjście jest dla mnie lepsze niż to. Dzisiaj sobie uświadomiłam, dzięki Tobie/Wam wszystkim jaki mam problerm ze sobą, z tą skorupą.... Nigdy wcześniej tak tego nie widziałam... Nie uświadamiałam sobie jaki mechanizm działa u mnie ![]() Powinnam chyba bardziej się w to wgłębić, coś ze mną nie tak, przecież ze stali nie jestem, to nie wstyd, prawda
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż również.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie palę, nigdy nie paliłam.
Dziewczyny, jak stoicie z excelem? Bo znalazłam takie zadania: http://ania.kis.p.lodz.pl/excel/AMB_Excel_zadania_.pdf I nie wiem czy ja jestem tępa czy one sa trudne umiecie np. zrobić to z tym która minuta bieżącej doby właśnie upływa?
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyrocznia...mądrośc nasza wątkowa
![]() Ja się staram byc opanowana ..co nie znaczy ze zawsze mi to wychodzi![]() Zreszta tak szczerze mowiąc czasem burza tez jest porzebna..byle taka ktora oczyszcza atmosferę...a nie powoduje pojawienie się huraganu. Tylko ze Ty już burzę wczoraj zrobiłaś..więc myśle ze dziś już lepiej nie robic...bo moze okazać sie tym huraganem.
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

.

). W zemście powiedziałam mu, że napisałam do niej by się od niego odczepiła i że zrobiłam to z jego konta... TŻ się wkurzył... No to mu powiedziałam, że napisałam ze swojego gg
po czym powiedział, że jeśli mi to poprawi humor to mogę jeszcze do jego chłopaka pisać 

mieszkam w koncu z TZ i chce to na maksa wykorzystac. 
A nie myśleliście,aby wynająć jakieś mieszkanko typu flat,że dwa pokoiki,kuchnia lazienka.No,chyba że drogo,bo wiem że to kosztuje gdzie indziej,ale nie wiem czy jest taka opcja w Holandii,pewnie tak.