Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 12:23   #4231
kisiorek
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

froggie wiesz przymiezalam suknie madonny ta z rozowym pasem ale ja przymierzalam bialą jest sliczn,ale to jest suknia satynowa a co za tym idzie ze jest bardzo ciezka chodzi mi tu o tren ktory jest bardzo piekne i dlugi
kisiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:28   #4232
Amira_2007
Rozeznanie

Froggie myslałam, że wkleisz zdjęcia podartych, artystycznych strzepów w intensywnych kolorach a ty pojechałaś klasyką Druga suknia jest bardzo ładna, to MS prawda?

edit: literówka
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:44   #4233
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiorek Pokaż wiadomość
froggie wiesz przymiezalam suknie madonny ta z rozowym pasem ale ja przymierzalam bialą jest sliczn,ale to jest suknia satynowa a co za tym idzie ze jest bardzo ciezka chodzi mi tu o tren ktory jest bardzo piekne i dlugi
hihi akurat ta podoba mi się najmniej
bo nie chce takiego dlugiego trenu

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Froggie myslałam, że wkleisz zdjęcia podartych, artystycznych strzepów w intensywnych kolorach a ty pojechałaś klasyką Druga suknia jest bardzo ładna, to MS prawda?

edit: literówka
az taka hardcorowa nie jestem (chyba) ;D
ale wystarczy ze mama zobaczyła tą pierwszą i reakcja była odpowiednia, coś w stylu że mi odbiło
Mi i TZ ta druga własnie się podoba najbardziej i faktycznie jest z MS.
Stary 2008-09-18, 12:48   #4234
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Itenko to widzę ze mamy podobnie z tym zielonym ;D
mi dekoracja w lclercu tez się strasznie podobała, az miałam ochotę zabrać kawałek ze sobą

No to wklejam Wam suknie mniej ślubne które najbardziej mi się podobały. Kilka białych czy tez ecri tez mi wpadło w oko, ale to moze następnym razem wkleję.
I co Wy powiedzie o tych sukniach?
froggie super te sukienki! jak dla mnie numer 2 jest najpiękniejsza!
Stary 2008-09-18, 12:49   #4235
klementyna1
Zakorzenienie

Witam wszystkie Panny młode jestem tu pierwszy raz i chciałam się podzielić swoimi przemyśleniami prosić o radę. Otóż obecnie poszukujemy sali w okolicy Lublina i w stronę Kraśnika. Zainteresowani byśmy byli lipiec- wrzesień, bardzo nam zależy na 15 sierpnia, wtedy jest wolne miejsce w kościele i catering tez wtedy mógłby, ale nie mamy najważniejszego- sali. Poszukujemy sali na około 250 osób, w rozsądnej cenie od osoby, a jeszcze lepiej samej sali bez obsługi, bo chcielibyśmy zatrudnić catering (firma Atcom- może ktoś cos słyszał bo wygląda obiecująco). pasowałaby nam sala w Niedrzwicy, ale oczywiście terminy wszystkie pozajmowane (Co za paranoja, żeby ponad 2 lata wcześniej planować wesele...) Zatem Kochane Panie prośże o poradę co do Lokalu -najlepiej miedzy Lublinem, a Kraśnikiem. Mamy wstępnie zarezerwowany Lokal u Borysa w Zakrzówku k Kraśnika- miejsce nam bardzo pasuje, ale wynajmują salę tylko z ich obsługą, i słyszeliśmy, że porcje tam do największych nie należą... Przeglądałam forum i jakoś nic takiego nie znalazłam w miarę rozsądnych cenach, dlatego liczę na Waszą pomoc
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 13:15   #4236
Itenka
Raczkowanie

Cytat:
mi dekoracja w lclercu tez się strasznie podobała, az miałam ochotę zabrać kawałek ze sobą
Faktycznie tak samo chociaż u Ciebie widać to bardziej bo juz piszesz na zielono Ja przez pewnie czas pracowalam w Leclercu wiec sobie zrobilam zdjecia tej dekoracji zeby nie zapomniec jak wygladala. I znam dziewczyne ktora z kolei zna tą osobe która tą dekoracje robiła.. to moze moze..

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
bo niestety tak mam, choć probuję to 'na zapas' z mojego charakteru wykorzenić ale nie da się....i zawsze zamiast dopatrywać się pozytywnych rzeczy ja znajduję te negatywne i się umartwiam
Ja z kolei mam tak ze mi sie wydaje ze wszytsko bedzie w jak najlepszym porządku, że na wszytsko mam czas i na pewno ze wszytskim zdąrzę.. Ale to tylko moje myśli bo ze snami mam odwrotnie. Ostatnio mi się śniło że o godzinie 8 w dzień ślubu prosiłam moją fryzjerkę żeby mnie uczesała bo zapomniałam się wczesniej zapisać.. To było straszne...

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 13:31   #4237
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Nie martw sie, oddychaj głeboko a na pewno wszytsko bedzie dobrze
dzięki

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Ja z kolei mam tak ze mi sie wydaje ze wszytsko bedzie w jak najlepszym porządku, że na wszytsko mam czas i na pewno ze wszytskim zdąrzę.. Ale to tylko moje myśli bo ze snami mam odwrotnie. Ostatnio mi się śniło że o godzinie 8 w dzień ślubu prosiłam moją fryzjerkę żeby mnie uczesała bo zapomniałam się wczesniej zapisać.. To było straszne...
Mi się ostatnio śniło, że mój TŻ zapomniał zapłacić księdzu za ślub i ksiądz się wcale naszą uroczystością nie przejął wziął nas o 15 minut za wcześniej do kościoła zaczęła się msza a żadnych gości jeszcze nie było. Nie było tez organisty bo jemu też zapomniał zapłacić, nie było również krzeseł dla młodych ani żadnej kwiatowej dekoracji. Za jakiś czas zaczeli przychodzić ludzie do kościoła na jakąś mszę, więc ksiądz wziął nas do zakrystii na przysięgę bo to nie była msza dla nas. Zdążyłam się pokłócić z TŻ a podczas składania przysięgi usłyszałam od niego "to teraz będziesz miec przesra...."
Obudziłam się zlana potem.... o rany nikomu nie życzę takich koszmarów. Zwłaszcza, że nie kłócimy się zbyt często z TŻ.

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 13:46   #4238
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
mi się podobały. Kilka białych czy tez ecri tez mi wpadło w oko, ale to moze następnym razem wkleję.
Froggie pierwsza sukienka jest po prostu rewelacyjna. Jest to jedyna suknia ślubna która mam zapisaną na dysku
Ja myślałam, żeby dać jej więcej czerwonego na dole i bym miała na poprawiny

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 14:03   #4239
madziam15
Raczkowanie

Cytat:

No to wklejam Wam suknie mniej ślubne które najbardziej mi się podobały. Kilka białych czy tez ecri tez mi wpadło w oko, ale to moze następnym razem wkleję.
no to jestem następna co uwielbia zielony!!!a co do dekoracji w leclerku to kazałam ją zrywac memu Narzeczonemu...ale nie chciał ehhhh...
a suknie prześliczne ....buziaki
Stary 2008-09-18, 14:46   #4240
jagoda5891
Przyczajenie

Witam. Na początku powiem, ze długo szukałam jakiegoś fajnego i praktycznego forum na temat ślubów, a szczególnie z okolic Lubina. Fajnie, że jesteście
Planuje ślub na sierpień - wrzesień 2009. Na razie rozglądam sie za miłymi i o w miarę przystępnej cenie salami, chociaż z tego co się już dowiedziałam powinnam się pospieszyć z rezerwacją bo już na przyszły rok nie ma prawie miejsc .
Jeśli się którejś z was się przyda to mam troszkę świeżych inf. na temat sal, cen i co mniej więcej one zawierają na trasie lublin - nałęczów (nie wiem tylko czy takie inf. mozna udzielać na forum):

1 - Zajazd Kasztelański
Płouszowice cena 100zł (w tym są: ciasta, owoce, tort weselny, napoje zimne, 7 dań gorących, duzo przystawek). Za dzieci do 11 roku życia połowe ceny.

2 - Gościniec Lubomir
Szerokie (w stronę Nałęczowa) 100zł, poprawiny 30 zł (tak podała mi Pani przez telefon ale ja nie jestem pewna co do jej inf. gdyż ona sama się zastanawiała)

3 - Zajazd Gościnny
160zł (5 dań, 17 przystawek, 1,5 litra napoju)

4 - Zajazd Tomaszowice
100zł (do 120 osób, 6 dań, 12-13 przystawek)

5 - Zajazd Jamajka
100zł (pierwszy dzień), 50 zł (poprawiny) (z tego co wiem to mają dobre menu) byłam tam na weselu i przyznam nie było źle ale nie do końca byłam zadowolona tak samo jak większość gości.

To na razie tyle, jeśli któraś z was wie coś na temat tych restauracji to proszę o więcej informacji.
jagoda5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 15:01   #4241
onaella
Zakorzenienie

Witamy Jagódko

Cytat:
Napisane przez jagoda5891 Pokaż wiadomość

5 - Zajazd Jamajka
100zł (pierwszy dzień), 50 zł (poprawiny) (z tego co wiem to mają dobre menu) byłam tam na weselu i przyznam nie było źle ale nie do końca byłam zadowolona tak samo jak większość gości.
Ja też byłam tam na weselu i na komunii i powiem Wam, że lokal ten spisał się rewelacyjnie. Jedzenie było wyjątkowo dobre i bardzo dużo, obsługa spisywała się na medal. Wg mnie zadko zdarza się aby jakiś lokal aż tak mi podpasował.
Minusem jest to, że z zewnątrz jest cegła, ale za to wystrój w środku super. No i nie jest to duży lokal tzn o ile mnie pamięć nie myli to na 150 osób, więc u mnie od razu odpadał.
A możesz napisać co było nie tak w tym lokalu??

14.08.2010
baby
Stary 2008-09-18, 15:28   #4242
jagoda5891
Przyczajenie

Witam, zgadzam się z Tobą, że lokal w środku jest śliczny co do jedzenia mam nieco oddmienne zdanie. Nie wiem czy byłaś tam na drugi dzień na weselu tzn. na poprawinach, jeżeli "sporo" się nie dopłaci to nie ma co liczyć, że goście będą najedzeni, następnie chociażby nie wiem jak byś prosiła właścicieli to na drugi dzień niestety impreza trwa wyłącznie do 19 - 20. Minusem jest również to, ze jak jest 120 osób to jest straszny ścisk, a śliska sala do tańczenia nie pozwala w pełni się bawić. Obsługa jest bardzo miła i zawsze mozna liczyć na kawe czy drugie czyste nakrycie. Masz rację wielkim minusem są zewnętrzne ściany budynku ale podobno są już wykończone (ciekawa jestem jaki jest teraz efekt).
Stary 2008-09-18, 15:29   #4243
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Froggie pierwsza sukienka jest po prostu rewelacyjna. Jest to jedyna suknia ślubna która mam zapisaną na dysku
Ja myślałam, żeby dać jej więcej czerwonego na dole i bym miała na poprawiny
ciekawe tylko czy można gdzieś ją dostać i ile kosztuje

Mi własnie ta się podoba naj, i ta druga 'viera' i 817, tyle ze te mają gorset,a ten jest niekoniecznie dobry do mojej figury

Również witam nową PM

Zadziwia mnie jedno, jak się zmieniają ceny w danym lokalu w zalezności od tego kto pyta.
Mi w Zajeżdzie Gościnnym wołali ok190zl
Stary 2008-09-18, 15:35   #4244
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
ciekawe tylko czy można gdzieś ją dostać i ile kosztuje

Mi własnie ta się podoba naj, i ta druga 'viera' i 817, tyle ze te mają gorset,a ten jest niekoniecznie dobry do mojej figury

Również witam nową PM

Zadziwia mnie jedno, jak się zmieniają ceny w danym lokalu w zalezności od tego kto pyta.
froggie bo może mi umknęło a pisałaś o tym juz wcześniej, gdzie wy macie wesele i kiedy? jeśli można wiedzieć
mi się najbardziej podobają dwie ostatnie suknie, cuuudne
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 15:37   #4245
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Witam, zgadzam się z Tobą, że lokal w środku jest śliczny co do jedzenia mam nieco oddmienne zdanie. Nie wiem czy byłaś tam na drugi dzień na weselu tzn. na poprawinach, jeżeli "sporo" się nie dopłaci to nie ma co liczyć, że goście będą najedzeni, następnie chociażby nie wiem jak byś prosiła właścicieli to na drugi dzień niestety impreza trwa wyłącznie do 19 - 20. Minusem jest również to, ze jak jest 120 osób to jest straszny ścisk, a śliska sala do tańczenia nie pozwala w pełni się bawić. Obsługa jest bardzo miła i zawsze mozna liczyć na kawe czy drugie czyste nakrycie. Masz rację wielkim minusem są zewnętrzne ściany budynku ale podobno są już wykończone (ciekawa jestem jaki jest teraz efekt).

kurcze, to naprawdę dziwne co piszesz, bo byłam na weselu 2-dniowym i drugi dzień zakończyliśmy jakoś po 24 albo i później i nie było problemu. A i jedzenia było mnóstwo nawet do domu coś tam dostaliśmy Może to kwestia dogadania, a może teraz tak jest, sama nie wiem.
Też jestem ciekawa jak tam wygląda po pomalowaniu.

14.08.2010
baby
Stary 2008-09-18, 16:32   #4246
negila
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli się którejś z was się przyda to mam troszkę świeżych inf. na temat sal, cen i co mniej więcej one zawierają na trasie lublin - nałęczów
Na tej trasie znajduje się jeszcze Maciejowa Chata(chyba 100 lub 110 zł/os)-sala bardzo duża i wg mnie bardzo ładna. Obok niej jest wspomniany lokal Jamajka.

Cytat:

Mi w tym Zajeździe Gościnnym podali cenę od 140 d0 190 w zależności od menu.

negila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 16:39   #4247
jagoda5891
Przyczajenie

Froggie, ja dzwoniłam do Zajazdu Gościnnego, nigdy jeszcze tam nie byłam i rozmawiałam z jakąś kobietką, może tam jest wiecej osób udzielających informacji i każdy podaje inną cenę?? Ale przykre to jest, że w dużej części lokali ciągle zmieniają ceny, a przy duzej liczbie gości niestety ma ta ogromne znaczenie
Stary 2008-09-18, 17:07   #4248
precious
Raczkowanie

Czesc dziewczyny!
Forum czytam od dawna, wiec czuje sie jakbym Was znala, ale wypada sie przywitac

Bede PM 2010, na razie jestesmy na etapie wyboru sali. Mam juz kilka typow- najbardziej podobaja mi sie Dwor Anna, Zajazdy Pod Kasztanami i Kmicic i Hotel Korona. Najbardziej nastawialam sie na zajazd pod kasztanami jednak dzis okazalo sie, ze nasze wesele bedzie za male (ok 100 osob). Mam prosbe do PM z 2009 z przyjeciem w kmicicu i koronie- mozecie powiedziec ile placicie za os i mniej wiecej co jest w cenie? Powiedziano mi ze na razie jest za wczesnie na ustalanie cen na 2010! Tylko w annie dostalam pelna rozpiske.

Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do grona lubelskich panien mlodych
PS. Wybaczcie brak polskich liter, do konca wrzesnia jestem za granica.
Stary 2008-09-18, 17:30   #4249
judyta83
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! od kilku dni czytam to forum i postanowiłam się do niego przyłączyć. Wesele planujemy dopiero na 2010. Mamy jak na razie zarezerwowaną sale - Maciejową Chatę i zespół- Czaban band. Niedawno była dyskusja na temat tego zespołu - otóż przy podpisywaniu umowy można zaznaczyć jaki skład chce się mieć na swojej imprezie. Ja tak przynajmniej zrobiłam.
Również mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona

Edytowane przez judyta83
Czas edycji: 2008-09-18 o 21:43
judyta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:03   #4250
precious
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judyta83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! od kilku dni czytam to forum i postanowiłam się do niego przyłączyć. Wesele planujemy dopiero na czerwiec 2010. Mamy jak na razie zarezerwowaną sale - Maciejową Chatę i zespół- Czaban band. Niedawno była dyskusja na temat tego zespołu - otóż przy podpisywaniu umowy można zaznaczyć jaki skład chce się mieć na swojej imprezie. Ja tak przynajmniej zrobiłam.
Również mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona
Witaj Judyta, jest nas coraz wiecej na 2010 . Ja bardzo chcialabym juz rezerwowac sale ale blokuje nas fakt ze TZ nie jest Polakiem i urlop bedzie mial dopiero w listopadzie i to wtedy mozemy zarezerwowac miejsce. Do tego czasu jednak chcialabym juz miec swoje typy i mniej wiecej inf o cenach- tak zeby nie jezdzic po wszystkich salach w okolicy a zobaczyc tylko te wybrane.

Zespol to inna sprawa- musze znalezc taki, zeby spiewal dobrze w obu jezykach...
Troszke mnie to wszystko przeraza
Stary 2008-09-18, 18:37   #4251
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez precious Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Mam prosbe do PM z 2009 z przyjeciem w kmicicu i koronie- mozecie powiedziec ile placicie za os i mniej wiecej co jest w cenie? Powiedziano mi ze na razie jest za wczesnie na ustalanie cen na 2010! .
Fajnie, że grono PM z 2010 się powiększa Jak ja się pytałam Pana w Kmicicu jaki byłby koszt wesela za dwa lata to powiedział mi, że na przyszły rok jest 150 zł, a za 2 lata to najpewniej 165 zł.

judyta83, witamy witamy
ana_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:44   #4252
judyta83
Przyczajenie

Szukając zespołu i przeglądając strony internetowe trafiłam na zespół, który miał w swoim składzie anglistę i oferowali prowadzenie imprezy w dwóch językach. Niestety nie pamiętam co to był za zespół...
judyta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:53   #4253
precious
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Fajnie, że grono PM z 2010 się powiększa Jak ja się pytałam Pana w Kmicicu jaki byłby koszt wesela za dwa lata to powiedział mi, że na przyszły rok jest 150 zł, a za 2 lata to najpewniej 165 zł.

judyta83, witamy witamy
Dziekuje za inf! 165 to jeszcze nie tragedia, chyba taka jest srednia cena w naszym regionie, prawda? A ty ana masz juz sale zajeta? Jesli tak to zdradzisz gdzie i cene?

Cytat:
Napisane przez judyta83 Pokaż wiadomość
Szukając zespołu i przeglądając strony internetowe trafiłam na zespół, który miał w swoim składzie anglistę i oferowali prowadzenie imprezy w dwóch językach. Niestety nie pamiętam co to był za zespół...
Swietna sprawa z takim prowadzacym ale niestesty ang u nas niewiele zdziala- potrzebny by byl francuski. Wydaje mi sie ze najsensowniejszym rozwiazaniem bedzie dj i przygotowanie mu francuskich piosenek, tak, zeby goscie z kazdej strony dobrze sie bawili. Musze jednak przyznac, ze jakos mi szkoda jest miec wesele bez zespolu...
Stary 2008-09-18, 19:01   #4254
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez precious Pokaż wiadomość
Dziekuje za inf! 165 to jeszcze nie tragedia, chyba taka jest srednia cena w naszym regionie, prawda? A ty ana masz juz sale zajeta? Jesli tak to zdradzisz gdzie i cene?

Swietna sprawa z takim prowadzacym ale niestesty ang u nas niewiele zdziala- potrzebny by byl francuski. Wydaje mi sie ze najsensowniejszym rozwiazaniem bedzie dj i przygotowanie mu francuskich piosenek, tak, zeby goscie z kazdej strony dobrze sie bawili. Musze jednak przyznac, ze jakos mi szkoda jest miec wesele bez zespolu...

W sumie 165 zł za taki lokal nie jest jakoś koszmarnie drogo, no ale są tańsze sale. Ja bede miec wesele w Sali bankietowej w Dysie, koszt 140 zł.

Ja bez zespołu nie wyobrażam sobie swojego wesela, ale na Twoim miejscu pewnie też bym wybrała dj, chociaż nie rezygnowałabym z poszukiwań zespołu, który jednak śpiewa po francusku.
ana_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:01   #4255
kajka270
Raczkowanie

Hej dziewczyny, w końcu jestem. Wklejam kilka zdjęć z naszego wesela. Fakt, że zdjęcia nie są najlepszej jakości, gdyż tych od fotografa jeszcze nie mamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 011.jpg (55,2 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 016.jpg (57,2 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 029.jpg (49,4 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 034.jpg (89,8 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 062.jpg (74,6 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 078.jpg (110,2 KB, 99 załadowań)
Stary 2008-09-18, 19:10   #4256
kajka270
Raczkowanie

dołączam jeszcze kilka zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 085.jpg (51,2 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 052.jpg (50,0 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 095.jpg (82,3 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 099.jpg (57,6 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 125.jpg (65,9 KB, 77 załadowań)
Stary 2008-09-18, 19:13   #4257
precious
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajka270 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, w końcu jestem. Wklejam kilka zdjęć z naszego wesela. Fakt, że zdjęcia nie są najlepszej jakości, gdyż tych od fotografa jeszcze nie mamy

Po pierwsze- gratuluje!Po drugie- pieknie wyladaliscie! I ta sukienka Zdasz relacje jak sie wszystko udalo?

Nie chceprzekopywac watku- powiesz skad mieliscie tort? Wyglada bardzo apetycznie!

Edytowane przez precious
Czas edycji: 2008-09-18 o 19:16 Powód: dopisek
precious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:30   #4258
klementyna1
Zakorzenienie

Widzę, ze nikt mi nie odpowiedział... Ale mam nadzieje, ze przyjmujecie mnie do swojego grona?
Dziewczyny pomóżcie sala Lublin i okolice 200-250 osób chętnie sama sala bez obsługi, ale jak cena nie najgorsza to i full serwisem nie pogardzę.. Wszystkie sale w Lbn jakieś takie małe... Wiem już o Fieście i MAciejowej Chacie i sala w Niedrzwicy Ale tam juz od czerwca do pazdziernika zero miejsc
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:44   #4259
marteczka266
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Widzę, ze nikt mi nie odpowiedział... Ale mam nadzieje, ze przyjmujecie mnie do swojego grona?
Dziewczyny pomóżcie sala Lublin i okolice 200-250 osób chętnie sama sala bez obsługi, ale jak cena nie najgorsza to i full serwisem nie pogardzę.. Wszystkie sale w Lbn jakieś takie małe... Wiem już o Fieście i MAciejowej Chacie i sala w Niedrzwicy Ale tam juz od czerwca do pazdziernika zero miejsc
w Świdniku w Impulsie mieści sie 250 osób, a w Lachówce może być wesele az do 300 osób, z tego co mi wiadomo wszędzie trzeba wynajmować salę z obsługą
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:46   #4260
kajka270
Raczkowanie

Ja miałam wesele w Impulsie, super sala!! POLECAM!!
Mogę również polecić super florystkę, piękny bukiet, byłam zachwycona. Również makijażystka ślicznie mnie umalowała, numer na PW. Zespół BEER BOYS, rewelacja goście byli zachwyceni. Cukiernia Pani Buchajska w Świdniku, tort był przepyszny. Fryzjerka ze Świdnika, gdyż czesałam się u Pani Kasi z MMD na ul. Startowej 16 i fryzura do kitu, jeszcze zostałam tak potraktowana przez właścicielkę salonu, że nikomu nie polecam korzystać z usług tego salonu. Może i ładny ten salon, ale fryzjerki beznadziejne, naciągają tylko na pieniądze klientki. Fryzura trzymała mi się godzinę.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości