|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
Wiem ze w Kmicicu jest sala do 250 osob ale z pelna obsluga. Pamietam tez ze onaella ma podobna ilosc gosci, wiec moze ona powie Ci gdzie warto pytac?
|
|
#4262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W okolicach Lublina jest Szalony Kogut, tam się mieści 300 osób, ale zapewne tam nie ma wolnych miejsc,jest Sala Bankietowa w Dysie na około 200 osób, wiem, że tydzien temu był jeden wolny termin na lipiec. Więcej takich sporych nie znam. No i jeszcze Romax w Garbowie pomieści dużą liczbę ludzi. Wszystkie te sale możesz wynająć tylko z obsługą, nie jestem pewna co do Romaxu. Szczeże mówiąc to obawiam, że możesz nie znaleść tak dużej sali w wybranym przez Ciebie terminie. |
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, podzwonię, popytam, nie sądziłam, że tak ciężko będzie z salą...AM może znacie jakies OSP koło Lublina lub szkoły, które mają sale bankietowe?
|
|
|
|
#4264 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja mam tam do odstapienia termin na 2009 bardzo ładną czerwcową datę![]() Dziewczyny, które do nas dołaczyły, jeśli chcecie się dopisac do datowej listy ślubów w moim podpisie, prosze o wiadomość na priv plus jakies szczególy kiedy, gdzie itp
|
|
#4265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze chyba w Wojciechowie jest jakiś duży dom weselny, może pomieścić jeśli się nie mylę nawet do 400osób
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę Ci polecić jeszcze Szalonego Koguta w Dominowie (ale na przyszły rok terminow wolnych brak), jest jeszcze spora sala w Wojciechowie, jest to nowa sala i poobno nardzo ładna, piszę podobno bo ja jej jeszcze nie widziałam ale moi rodzice z bratem zarezerwowali ją na przyszły rok na wrzesień. My po powrocie do PL też chcemy ją jeszcze obejrzyć (to będzie w przyszłym tygodniu) więc dokładnie napiszę wtedy. Reszta większych sal to te co pisałaś, ale wszystkie one są z obsługą. Aha jest jeszcze Romax w Garbowie i Marzanna w Niedrzwicy ale też z obsługą. |
|
|
|
|
#4267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Joasiu bardzo dziekuje za inf, cena wydaje sie bardzo korzystna, szczegolnie za taka ilosc dan! Dopisze do mojej listy i zostanie tylko zobaczyc na zywo i wybrac w listopadzie . Do listy na razie sie nie dopisze- poczekam na sale co bedzie jednoczesnym potwierdzeniem terminu. No chyba ze nie bede mogla sie powstrzymac to napisze wczesniej
|
|
#4268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe przyszłe panny młode
sama rzadko uczestnicze w dyskusjach na forum ale cały czas czytam wszytsko na bieżąco. Przygotowania do wesele narazie stoją w miejscu mamy już załatwiony kościół, sale, kamerzyste, fotografa i wstępnie zarezerwowany zespół. Mam pytanie w związku z tym czy któraś z was słyszała coś o zespole HIT JAZZ BAND??
|
#4270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe panny młode
słuchajcie, mam niedyskretne pytanie - ile płacicie za zespół? Ja szukam zespołu na 2010 rok do Zamościa, ale z Zmc mi się żadne zespoły nie podobały, więc zaczęłam się rozglądać w lublinie.. I doznałam szoku - na razie nie usłyszałam żadnej ceny niższej niż 3500 .. Wiedziałam, że może być drożej, ale żeby aż tak?? Niektóre z was pisały że za zespół płaciły 2700-2800, za taki sam zespół na 2010 trzeba zapłacić już ok 4000.. Czyżby galopująca inflacja? A może to ja mam takiego pecha na razie?
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wlasnie z tego powodu robimy wesele poza Lublinem a dokladnie w Swidniku. Załatwioną juz mam sale na 5 wrzesnia 2009, zespół i kamere. I mam pytanie jak robicie foty nie w dzien Slubu( tzn np. w nastepnym tygodniu) to zamawiacie fotografa?
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 15.08.09 tyle ze na obczyźnie bo okolice chełma. I nie wiemy jak to wszystko rozwiązać wolałabym wesele mieć w lublinie, ale ceny są u nas kosmiczne, wręcz zaporowe. Chyba ze znacie jakiś ładny lokal co miałaby 120zł/os to chętnie bym imprezę tutaj przeniosła
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za zespół Amigos płaciłam 2.500 z dojazdem 300 km w obie strony (1 dzień).
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja Ci napiszę te co znam:
wcześniej wspominana przeze mnie Jamajka (być może są terminy na przyszły rok, 100 zl ). Jagoda pisala o Zajeździe Kasztelańskim - 100 zł od osoby, nie pamiętam ile dokładnie ale coś mi się wydaje, że max. do 150 zł w Zajeździe pod Kasztanami. Niestety ale więcej jakoś nie pamiętam, bo ja do małych sal nie jeździłam, ale Dziewczyny napewno znają więcej |
|
|
|
#4278 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja płacę 120 zł od osoby w Rubikonie na Mełgiewskiej w Lublinie. Ale wesele mam za dwadzieścia parę dni i nie wiem jakie są ceny na 2009 rok. A dodam, że sala jest zielona
|
|
#4279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Raczkowanie
|
prześliczne zdjęcia!!!!Piękna z Was Para
))i śliczną miałaś suknię dużo Miłości i szczęścia Wam życzę![]() i witam serdecznie nowe Przyszłe Panny Młode
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
w dominowie buduję się nowy dom weselny Misiarz(ma już jeden dom weselny ale mniejszy) ma tam być sala do 400 osób,otwarcie jest planowane na 1 majaa 2009 i koszt za osobę to za 1 dzień coś ok 110 zł od osoby tak słyszałam,moja znajoma tam robi wesele także zapisy już są..,tak sobie właśnie przypomniałam...
buziaki
|
#4282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w przyszlym roku mam cene narazie 130 zl i cena moze wzrosnac o 10%, wiec tak kolorowo juz nie jest Jedzonko smaczne? I wystarczające ilości?
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Rozeznanie
|
Froggie wydaje mi sie ze dosc tanio jest w salach w Garbowie, jest tam chyba Romax i Podolanka.
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
sami kurcze nie wiemy co zrobić.
bo większość gości będzie z pow.chełmskiego jakies 60osób, 20 z lublina, znajomi z różnych str polski. I tak ani nam nie po drodze jeździć do chełma i załatwiać sprawy, ani stamtąd wieźć gości do lublina, bo większość po wsiach porozrzucana. I co tu robić?
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te lustra za stołami sa odsuwane w razie wiekszej liczby gosci. fota 1 z 2005 roku i fota 2 z wrzesnia 2007
|
|
#4287 |
|
Zadomowienie
|
kajka moje gratulacje
![]() Witam serdecznie wszystkie nowe Panny Młode. Fajnie, że wątek pomału się wymienia bo z 2008 roku coraz mniej już nas zostało
|
|
#4288 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Nowe Panny Młode
![]() ![]() My wreszcie podpisaliśmy umowe z fotografem, teraz z kamerzystami sie umawiamy, ale narazie nikt nam nie odpowiada, we wtorek kolejne spotkanie może tym razem sie uda. Wreszcie poczułam ze czas szybiej leci, cały czas mi sie wydawało ze jeszcze tyyyyle czasu a tu już coraz bliżej ![]() ![]()
Edytowane przez Marianna 54 Czas edycji: 2008-09-19 o 08:13 |
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
U nas bylo w tym roku cena 120 zl i miala nikby tez wzrosnoc o 10% ale pani szefowa nie podniosla ceny.A wiecej co do lokalu to jedzenia bylo duzo i bylo naprawde pyszne.Takze lokal moge szczerze polecic.Napewno bedziesz zadowolona.
|
|
|
|
#4290 |
|
Kniaginia
|
kajka prześliczna panna młoda i prześliczna suknia!! Gratulacje!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

za 4 dni 

A może to ja mam takiego pecha na razie?

flejksy
....