|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
na stronach wydziałów
![]() ja się ciesze, że już go mam ale średnio jestem z niego zadowolona. tzn nie jest zły bo np prawdopodobnie co drugi tydzień będę miała wolny piątek ![]() ![]() ![]()
#3212 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=p_HReEncykI
kim są studenciiiiii?! ![]()
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SZANUJE Twoje zdanie, że nie chcesz mieć dzieci ale Twój argument, że jesteś wyczulona na ból mnie nie przekonuje. Ja mam to samo, czasami trochę mocniejszy dotyk powoduje u mnie ból ale i tak chcę mieć 3 dzieci. Po prostu nie wyobrażam sobie życia po 60 roku życia gdy będę zupełnie sama (a jeszcze jak mąż umrze przede mną to już wogóle masakra) poza tym już teraz jak widzę maleńkie rączki i paluszki dziecka, małe skarpetki, bluzeczki to mnie to wzrusza ![]() no ale jeżeli nei boisz się tego o czym napisałam i nie masz instynktu to może lepiej nie mieć dzieci. Bo można sobie tylko wyobrazić jak cierpi dziecko niekochane i niechciane chyba będe miała temperaturę bo zmiezyłam i mam już 37,1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |||
Konto usunięte
|
dzięki
![]() nie lubię kotów, ale takie małe są przesłodkie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9063986]
ja też muszę kupić kozaki ![]() [/quote] mam to samo;/ nie lubie kupować zimowych butów, dla mnie wszystkie zimowe są brzydkie, a ja kupuję te najmniej brzydkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Konto usunięte
|
![]() poza tym, maUe refleksje: - też nie wiem w jakiej jestem grupie (ale przynajmniej od wczoraj jestem pewna, gdzie tak naprawdę studiuję. niby to była kwestia formalności, ale już mnie męczyło to czekanie) - ogólnie jestem nastawiona super-pozytywnie, ale jest jeden przedmiot, który mnie po prostu ropier*dala. już wiem, że z tym będzie najgorzej - a nazywa się Applied Chemistry. aaaaaaaaaaaa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
babcia mnie właśnie odwiedziła i zmusiła do włożenia termometra pod pache;P
no więc też mierze ![]() daj znać ile u Ciebie będzie ^^ a co bierzesz? ja właśnie połknęłam: tran ( ![]() ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9063986]trochę za długie... ![]() no racja. ale niektóre teksty fajne ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9064079]- ogólnie jestem nastawiona super-pozytywnie, ale jest jeden przedmiot, który mnie po prostu ropier*dala. już wiem, że z tym będzie najgorzej - a nazywa się Applied Chemistry. aaaaaaaaaaaa! ![]() na pewno dasz rade ![]()
#3218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego ciesze sie ze teraz spodobaly mi sie te saszki i ich sie trzymam, bo nie wyobrazam sobie szukania butow zimowych w takich wielkich galeriach ![]() Maue podziwiam ze bedziesz studiowala taki kierunek jak budownictwo w jezyku angielskim ![]() ![]() Dlatego podziwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Konto usunięte
|
pretty - ja się, szczerze mówiąc, sama też podziwiam. ale za poczucie humoru
![]() no ale... ja lubię się pakować w takie rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego psikam Tymsalem na gardło ![]() maUe a mogłabyś wstawić tutaj nazwy Twoich przedmiotów ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem czy chce mieć dziecie, tzn. pewnie chcę, ale się jeszcze nad tym niezastanawiam.
Ale ile moich znajomych ma już dzieci to masakra. Jeden kolega ( w naszym wieku) ma 3letnieg synka. Ja też ostatnio wydaję sporo kasy, a jescze tyle rzeczy bym chciała ![]() Mam część odłożone, ale na razie leży w szufladzie - nie chce wydawać Właśnie wyprałam sobie krzesło i nie mam na czym siedzieć, więc pewnie odezwę się wieczorem Edit. Ja swojego planu jeszcze nie znam, ale przynajmniej wiem jakie będę miała przedmioty. i nie ma u mnie jeszcze grup, bo zależą one od lektoratu, na który będziemy się zapisywać do 11.10. chyba mają tam mały bałagan |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
wrócilam od lekarza i co...i znowu antybiotyk..na gardlo i na noge... ;(
nienawidze plukac gardla woda z sola...ochyda!! tez uwielbiam cerejowskiego ![]()
#3224 |
Zakorzenienie
|
ale pomaga
![]() przynajmniej niektórym ;P
#3225 |
Zakorzenienie
|
wiem, ze pomaga ale ja chyba bym zwymiotowala..:P
siostra mojego tz jest debilka idiotką i zwyczajną kretynką...omg księżniczka *********a :/
#3226 |
Zadomowienie
|
a ja zaraz lece na kurs komputerowy
![]() ![]() a dzis chyba na imprezke jade.. ale tz w pracy wiec znowu bedzie burda ![]() ![]() aj aj ![]()
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
ja po ost imprezie mam dość... obiecałam tż że nigdzie już nie chodzę i muszę słowa dotrzymać...ale nawet mi się nie chce
![]()
#3228 | |
Zadomowienie
|
prześliczne
![]() Cytat:
![]() chociaz dawno nie zaglądałam na strone wydziału, może pojawiło się coś nowego ![]()
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
pewnie dowiemy się 1-ego
![]() a 26 mam nuuuudne szkolenie... nie wiem czy już to pisałam, czy nie...ale nie chce mi się sprawdzać ![]()
#3230 |
Zakorzenienie
|
łeeee płukanie wodąz solą to masakra, najlepiej to robić na czczo
![]() można też płukać wodą z wodą utlenioną, tez pomaga a lepiej smakuje o wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
z wodą utlenioną
![]() i uderzyłam się w nią znowu po raz chyba setny .. . boli ;(
#3232 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszczy chyba ślepka mają zamknięte ![]() Cytat:
wlasnie w radio bylo :P Cytat:
![]() ![]() ![]() witam ![]() dziś zaganiany dzień ;] bylam rano u kosmetyczki na hennie brwi i rzęs , pozniej robilam siostrze pazurki ;] a druga siostra wrocila z irl i przywiozla jak zwykle COŚ dla mnie (: mi przeziebienie na szczescie powoli przechodzi...
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() (lista na pierwszy rok)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasciwie bardzo dobrze czulabym sie bez dzieci.. tak mysle ![]() uwazam ze bylabym szczesliwsza bez dzieci [chyba ze dziecko zawsze mialoby mniej niz 5 lat ![]() ![]() aa.. i tez rozplywam sie jak widze malenkie raczki nozki... kocham dzieci !! ![]() no ale to nic nie zmienia moge byc opiekunka do dzieci.. swoich nie chce ![]() a jakby sie stalo... kochalabym je bardzo bardzo ![]() a jak bedziemy stare to nasze dzieci i tak mialyby wlasne zycie ; ) ja np zamierzam juz nigdy nie wrocic do Mielca..i co? ** mam plastykowe oczy! ![]() tylko mama sie troszke zdenerwowala bo musialysmy zaplacic 150 zl :/ [4 pary soczewek miesiecznych + badanie] niby nie duzo.. ale tak na raz.. tyle wydatkow wiec jak sie jeszcze oakzalo ze musze kupic plyn i pojemniczek za 45 zl to pospieszylam z wlasna karta bo mama to by juz chyba nie przezyla ![]() w ogole to musze mi jeszcze doslac 2 paryt bo nie bylo : / i widze wszystko! ![]()
![]() |
#3235 |
Konto usunięte
|
ViLL - wszystko ma swoje plusy i minusy, ja kiedy myślę o dzieciach, rozpatruję to w kontekście starości właśnie. kiedy człowiek jest już starszy, przeważnie chcąc czy nie chcąc żyje życiem swoich dzieci: albo im pomaga, albo chociaż biernie stara się uczestniczyć w tym, co dzieje się w ich nowych rodzinach.
a mnie się marzy taka opcja, że kiedy będę nawet 70letnią babuszką, będę miała swoje zajęcia, swoje życie. te dwie rzeczy się nie wykluczają z założenia, ale praktyka jest... inna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ......................... ......................... ........... są na zakupowym, ale why not (: -->
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9067876]ViLL - wszystko ma swoje plusy i minusy, ja kiedy myślę o dzieciach, rozpatruję to w kontekście starości właśnie. kiedy człowiek jest już starszy, przeważnie chcąc czy nie chcąc żyje życiem swoich dzieci: albo im pomaga, albo chociaż biernie stara się uczestniczyć w tym, co dzieje się w ich nowych rodzinach.
a mnie się marzy taka opcja, że kiedy będę nawet 70letnią babuszką, będę miała swoje zajęcia, swoje życie. te dwie rzeczy się nie wykluczają z założenia, ale praktyka jest... inna.[/quote] ![]() zgadzam sie ja w tym wieku chce jezdzic po swiecie, uczyc sie jezykow i innych pier**dół ; )) na fitness i basen tez zamierzam chodzic. mimo wszystko.. majac dzieci ma sie malo "wlasnego" zycia wszystko trzeba oddac im.. popatrzcie na swoich rodzicow i co Wy w tym wieku zrobiliscie z pieniedzmi ktore musza wlozyc w Was ![]() taka luzna mysl.. mnie oczywiscie tez to dotyczy
#3239 |
Zadomowienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9067391]mogłabym
![]() (lista na pierwszy rok)
jestem pod wrażeniem odwagi! ![]() Po pierwsze dużo przedmiotów, sporo mi się powtarza, mysle że ja mam prowadzony po polsku odpowiednik Drawing &Geometry -Geometria Wykreślna, Mechanika, Materiały Budowlane, matma itp wszystko ok ale surveying? fluid mechanics & hydraulics ![]() Wszystko będzie wykładane po angielsku? Wykladowcy to polacy czy jacyś anglojęzyczni? bo to w sumie dosyć istotne. Dlaczego, oprócz chęci sprawdzenia się, zdecydowałaś się na taką forme studiowania?Planujesz pracować w innym kraju?
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna torebka i fakt ze idealna do tych bucikow ;P A kiedy idziesz sobie je kupic? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.