![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto jest z Krakowa ... ???
Co byście powiedziały na babski weekend w pierwszy weekend po 1 października? Chętnie poznałabym Wizażanki z Krakowa. Może założyłybyśmy sobie Krakowską grupkę bookcrossingu? U mnie można by co jakiś czas robić wieczorki filmowe. Może jakaś wspólna nauka języków obcych albo w ogóle wymiana umiejętności a la bank czasu? Troszkę nas tu na pewno jest.Warto byłoby coś gromadnie zorganizować. Mam ochotę na integrację w babskim gronie. ;-) A wy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
bardzo mi sie podoba ta inicjatywa All_that_jazz
![]() moja wizyta w krk bedzie trwala dluzej, jesli znajde robote tu, szukam caly czas i jestem dobrej mysli, bo chce tu zostac, ale jesli nie znajde niczego... bedzie ciezko ![]() ![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
W końcu ktoś coś fajnego napisał
![]() ![]() ![]() Niedziela 5 października? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
I ja i ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Czyli 5 październik wszystkim odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, jesteście z Krakowa, więc może mi napiszecie gdzie są dobre sklepy fryzjerskie, a szczególnie w Nowej Hucie. Bardzo proszę o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ja za niedługo będę w Krakowie
![]() ![]() ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
a gdzie się spotkamy 5 października?
![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
Jak chcecie może być 5 października.
Propozycja filmowa jak najbardziej aktualna. W moich domowych warunkach mogę odtwarzać wszystko w formacie dvd lub dvix. Warto się skrzyknąć bo w grupie zawsze raźniej a coś tu narazie niemrawo jeśli o integrację Wizażanek z Krakowa chodzi. Gotować lubię więc jakby coś można na mnie liczyć. Robię niezłą gorącą czekoladę ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusisz ![]() Wolimy gdzies posiedziec czy pospacerowac ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ok, ja też rezerwuje 5 październik. Tylko może godzinkę ustalmy coby grafik w pracy dopasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmm ![]() ![]() Mi to obojętne, chociaż to też zależy od pogody.
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
goraca czekolada............
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
moje drogie mam nadzieję, że mi pomożecie
![]() za kilka dni przeprowadzam się do Krakowa na studia ![]() w następny weekend przyjeżdzają do mnie na 2 dni koleżanki i chcemy wybrać się gdzieś do jakiejś knajpy/klubu i tu moje pytanie co możecie mi polecić? idziemy we 4, mamy po 19 lat chodzi mi o takie miejsce żebyśmy mogły posiedzieć, napić się czegoś, ewentualnie potańczyć......aaaaa i jeszcze żebyśmy miały w miarę dobry dojazd spowrotem na Prądnik Biały ![]() liczę na Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
patrzac na pogode, wolalabym posiedziec...
wieczor filmowy calkiem fajny pomysl, tyle ze ja mam wiekszosc filmow na plytach zwyklych lub na dysku/laptopie (nie ma problemu, zeby wziac, tylko ze wiadomo, ze jest wtedy maly ekran...). Ale chcialabym, zeby bylo tak, ze jesli rozmowa bedzie nam sie dobrze ukladac, to filmy nie stana sie piorytetem ![]()
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jakie klimaty lubicie żeby Wam coś polecić, klubowe czy bardziej rockowe? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że jednak wybierzemyokolice rynku ![]() jakie klimaty...hmmmm... tutaj interesy będą sprzeczne bo każda lubi coś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moje ulubione na dzień dzisiejszy, ale ja już stara wydra imprezowa jestem i pamietam że jak byłam w Waszym wieku to nieco bardziej imprezowe knajpy mnie pociągały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
a ja z kole odradzam miejsca typu: prozac, gorączka, frantic - typowe lokale "bramkowe" łysi i niesympatyczni ochroniarze na bramce mogą skutecznie popsuć humor, w środku tłum głośna muza z mtv, co prawda w Gorączce gra mój kolega na żywo na bębnach i chyba tylko dla jego gry warto się tam wybrać
![]() odradzam też lokal przy ulicy św Jana - stalowe magnolie - nie wpuszczono mnie i mojego chłopaka na koncert ROCKOWY bo mieliśmy na nogach trampki i byliśmy skromnie ubrani! tak jak Lalaith powyżej napisała - Święta Krowa jest bardzo klimatyczna i przytulna, a w Spokoju można nieraz też potańczyć. Jeśli chodzi o tańczenie - jest Klub Społem przy ulicy Szczepańskiej, Jazz Rock na Sławkowskiej - jeśli Wam te klimaty odpowiadają,wielu moich znajomych chodzi do Ministerstwa przy ulicy Szpitalnej - nie byłam tam nigdy, ale podobno jest tam różnorodna muzyka - raczej w klubowych klimatach warto także zajrzeć na ulicę Wielopole tuż za Pocztą Główna, gdzie mieści się nieco już przereklamowana, ale wciąż ciekawa kamienica z knajpami na każdym piętrze -jest tam prl-owski Łubu Dubu, klubowy Paradox/chociaż od niego zawsze mnie odrzuca ![]() ![]() a co do spotkania Wizażanek -Krakowianek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[vichy]209660[/vichy] Zapraszam na mój blog - o makijażu od strony inspiracji http://www.pajacyk.pl/ Edytowane przez tenarr Czas edycji: 2008-09-24 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
jejku dziewczyny naprawdę Wam dziękuję
![]() a jak to jest z selekcją? chodzi mi o to czy bez problemu wpuszczają w sportowych butach, bo czasami niestety wymagają eleganckich strojów |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
to zależy od lokalu, ostra selekcja jest raczej w większych i droższych klubach, a wcale nie oznacza to, ze jest to dobry lokal, bo często wpuszcza się same elegancko ubrane dziewczyny jako...towarzystwo dla Anglików lub Vip-ów, co moim zdaniem jest obrzydliwe
![]() ![]() ![]() A tu ciekawostka - niedawno otwarta knajpa na miejscu dawnego Albatrosa ![]() http://www.drukarnia_podgorze.republika.pl/ w ogóle najlepiej szukać samemu, bo każdemu przypadnie do gustu co innego, ja na przykład najbardziej lubię Vinyl na Batorego, do którego nikt nie chce chodzić i Stranger Cafe, w którym jest jak na dawnych imprezach domówkach i ciągle chcą tą knajpę zamknąć ![]() życzę super wieczoru i nocy w Krakowie i znalezienia naprawdę fajnego miejsca ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.