|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
ajajajajaj... ile mnie tutaj nie bylo... prawie rok :/ nie wiem co to sie nadzialo... ale chyba mialam jakis kryzys normalnie... dotyczacy slubu przez prawie caly ten rok, no ale na szczescie juz mi minelo... wiec wrocilam... mimo ze kilka miesiecy bylam bardzo leniwa, to na szczescie mamy w tym mmencie sale, Kosciol, kamerzyste, fotografa i mam juz wybrana suknie
![]() ![]() wiec dorzucam linka ![]() to jest link do butow :P nie wiem dlaczego ale najpierw pokazuje buty:P http://www.butyslubne.com.pl/biale_k...e-p-125-pl.jsp a to link do sukienki: http://www.angel.com.pl/site.php?id_...kol=25&suk=426 No i jeszce musze sie pochwalic ze dostalam sie na studia!!!!! z 2letnim opoznieniem spowodowanym pobytem zagranica... ale zawsze :P P.S my z Tz'tem tez razem pracujemy :P buziaki... P.S2 :P WITAM WSZYSTKIE NOWE PANNY MLODE :p AAAA.... prawie bym zapomniala data slubu zostala zmieniona na 29.08 :P Edytowane przez tajeczka Czas edycji: 2008-09-19 o 14:08 Powód: dopisek |
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
oo kolejna z mojej 'nowej' daty
Witamy spowrotem. niestety buty mi się nie podobaja bo nie jestem zwolenniczką kozaczków yhy suknia całkiem całkiem : ale bez kozaczków Najważniejsze by Tobie się podobało.
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
tajeczka witamy
odważną masz suknię
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
eeej dziewczyny
![]() ![]() ![]() bosssska, i bukiecik sliczny achh |
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
mi sie generalnie suknie z tej firmy podobaja... wszystko szyja na miare... a w tej mojej podoba mi sie to, ze ma 2 spodnice... dluga do Kosciola, a pozniej ja sie zdejmuje.. nawet dzwonilam tam do nich... suknie slubne sa w granicach 2500-3000zl,
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. obciachalam sobie grzywke maszynką TZ. to był mój pierwszy raz
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
hehe magdzialenka zdolna jestes , to musisz miec krotkie wloski, skoro maszynka tzta
![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ciekawe czy TZ zauwazy
|
|
|
|
|
#2649 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Mozna do Was dolaczyc??Co prawda nic nie mamy zarezerwowanego, ale pierwsze, wstepne telefony zostaly wykonane Sale mamy wybrana, DJ rowniez, wystarczy wybrac sie, podpisac umowe i wplacic zaliczke, ale na to musimy poczekac do wyplaty Co do daty, to ma byc to pt, brak konkretnego dnia, poniewaz, nie ma innego wolnego terminu sobotniego i mamy za mala liczbe os.(okolo 120/130os), zeby wesele moglo sie odbyc w tym lokalu w weekend ehhhh chyba, ze bysmy zaplacili za 30os od tak ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszle PM
|||||||||||||||||||||
|
|
#2650 | ||
|
Zadomowienie
|
mój TZ ma firmę informatyczną, poznaliśmy się w internecie, potem ja się przeprowadziłam ze Szczecina do Łodzi, zamieszkaliśmy razem i jakiś rok później zaczęłam pracować w jego firmie
I tak już nam w tej wspólnej pracy leci trzeci roczek![]() dziękuję Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
Trzymam za Was kciuki
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij_MS witaj
![]() a jaki termin wybraliscie na slub?? kurcze to nie zaciekawie by było tak płacic za nic praktycznie. ale z drugeij strony slubu w tygodniu chyba nie zrobicie co?? bo ludzie by musieli brac urlopy w pracy. i co tu zrobic?? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za przyjcie
![]() Dlatego wybieramy piatek Rodzice nie beda zadowoleni, bo oni zyja mysla, ze bede poprawiny, jak u brata 2 tyg temu... Coz, obedzie sie bez drugiego dnia... Wiekszosc bedzie musiala miec wolny pt Trzeba to zrozumiec, jak nie ma wolnych terminow, a wczesniej sie nic nie zapowiadalo (najwczesniej to plan slubny na rok 2010)...Zauroczylam sie sala i spelnia wszystkie najwazniejsze wymogi organizacyjne... Wlasnie moje brata bylo w tej sali wesele, w ktora wybralismy Mam nadzieje, ze sie z babka dogadamy i nie zmieni zdania i bedzie ok ![]() Dopisek:Termin hmm zaczynajac od czerwca do konca wrzesnia, ale to sie okaze, co nam babka powie
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-09-19 o 15:36 Powód: Dopisek |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie wszystkie nowe PM 2009. Gratulacje.
A ja właśnie w kuchni siedzę, pichcę obiadek dla TZ, będzie pierś z kurczaczka zapiekana z cebulką i pieczarkami, z majonezem i przykryta ogromną ilością serka. Robię pierwszy raz, zobaczymy co z tego wyniknie ![]() Tajeczka ---> Buty mnie się nie podobają, sukienka hmm... odważna. Ja jednak pozostaje przy klasycznie długiej - chociaż nie lubie długich kiecek
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
scio ja tez chce przepis
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Juz po jedzonku, mężus przyszły opendzlował dwie porcje
![]() A przepis znaleziony na wizazu oczywiscie podany przez KASIAAO: A oto on: Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 5-6 pieczarek 1 cebulka majonez ok. 15-20 dag sera żółtego sól pieprz Jak przyrządzić? Piersi doprawić do smaku jak kto lubi. Rozbić je na kotlety. Na blaszce do pieczenia rozłożyć folię aluminiową i ułożyć na niej kotlety (surowe!). Na patelni podsmażyć pokrojone w kostkę pieczarki i cebulkę, doprawić do smaku solą i pieprzem; tak przygotowane wyłożyć na kotlety. Teraz na każdy kotlet wykładamy majonez (ok. 1 łyżka na kotlet, zależy od wielkości piersi)i posypujemy grubą warstwą serka żółtego. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni. Smacznego! |
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
juz sobie go zapisałam i napewno kiedys zrobie
dobre musiało byc co??
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
Scio,jakieś pyszności wyczarowałaś
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi ma ktoraś z Was moze taka bransoletke?? Mam pytanko czy ona jest wygodna wyszukalam ja na allegro i zastanawiam sie czy nie kupić sobie na ślub ale mysle ze moze byc nie wygodna bo jest na gumeczkach i moze to cały czas szczypac w ręke jak sie beda poszczególne elementy schodzic podczas ruchu. Tylko sie nie smiejcie z banalnosci mojego pytania ale bardzo mnie irytuje jak mnie bizuteria szczypie np tak czasem jest z niektorymi lancuszkami jak maja bardzo zagęszczona strukture
|
|
|
|
#2660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziekuje za gratulacje![]() Cytat:
![]() wiec masz wymarzona sukienke![]() jak ja zalozysz to rob fotki![]() Cytat:
|
|
|
#2661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam taką,tylko że cieńszą i wcale mnie nie szczypie.Byłam w niej niedawno na weselu(panna młoda też taką miała )i nie było z nią żadnego problemu.Może to szczypanie zależy od jej grubości Mija ma cztery rządki tych kamyczków.
|
|
|
|
|
#2662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze szybko zleci...ale wolalabym zeby to bylo juz 3 miesiace przed Cytat:
z tej stronki upatrzylam sobie sliczna http://www.angel.com.pl/site.php?id_...kol=25&suk=425 Cytat:
![]() to jak juz zaklepiesz date to sie pochwal nam tutaj Cytat:
hehe tzw kolie....z zegarka i bransoletki cekiny mi powylatywaly ;/ ale co tam....kocham moj zegarek
|
|
|
#2663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zapraszamy do plotkowania. Zycze powodzenia w organizacji tego dniaCytat:
|
|||
|
|
|
#2664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2665 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Strippi, jak juz bedzie data ustalona, na pewno Was poinformuje
![]() Agnes208 ja mam troszke malo podobna do tej pokazanej przez Ciebie branozoletke i te "szczypacze" co trzymaja te krysztalki zaciagaja wszystko co spotkaja na swojej "drodze" Scio brzmi smakowicie ![]() Baja_86 ![]() Martucha84 Dziekuje za mile przyjecie
|||||||||||||||||||||
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
O widzicie dziewczyny bałam się ze bedzie szczypać a tu Wy zwróciłyscie uwage na cos zupełnie innego dla mnie istotniejszego. Kurcze bardzo prawdopodobne ze moga te zabki ktore trzymaja szkiełka zachaczac delikatna koronke. Wiec zakup na allegro odpada bo bede musiała zobaczyc jak sie takie cos zachowuje na żywo jeśli okaze sie ze łapie materiał to zrezygnuje z takiej bransoletki, nie chce zniszczyc sukienki bo po ślubie spróbuje ja sprzedac. Jedyne wyjscie to znalesc taka ktora bedzie miała wklejane szkiełka bez tych ząbków choc napewno bedzie bardziej podatna na wylatywanie tych szkiełek ale co tam ślub i wesele przetrwa. Dzieki dziewczyny Wasze uwagi sa bezcenne
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh tesciu zas mi przelaczyl telewizor ;/ mamy konflikt interesow bo ja o 18 chce ogladac Pierwsza milosc a on Aktualnosci ;/ ale kur^%%$ wku$#@@@ mnie to ze jak on cos oglada to ja mu nie wchodze i nie przelaczam telewizora ;/ a dzis to 2 raz bylam pierwsza bo tescia nawet w domu nie bylo jak ja wlaczylam telewizor, a on przyszedl i mi perfidnie przelaczyl ;/ i nawet nie wytrzymalam i mu powiedzialam ze ogladam ;/ a ten mi: "no bo aktualnosci" :/ oj chyba nie bedziemy mieli tego domu bo obawiam sie ze musielibysmy dluzej z nim pomieszkac niz w przypadku mieszkania ;/
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i buciki podobnie.....tylko mnie się podobały na płaskim obcasie...A jak zamieściłam tę sukienkę na atku "wymarzona sukienka" to nie spotkałam się z przychyl;ną opinią na jej temat ![]() A z Tż cisza - ciche dni. A mamuśka mnie zaczyna traktować jak służbę - dzisiaj byłam 6 razy w sklepie
|
|
#2670 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
Cytat:
Cytat:
madzialenka głowa do gory i nie mysl pesymistycznie..rozumiem Cie bo sama tamam czasem, ale teraz widze, ze to ze jest dobrze to zasluga nas obojga..nie raz sie sprzeczamy mamy jakies nieporozumienia, ale mimo chwilowcyh tzw "boczen" na siebie, potrafiy dosc do porozumienia i isc razem do przodu- bo sie kochamy i u ciebie u nas wszystkich jest tak samo nawet jesli cos kiedys zazgrzyta ajuz nie raz zazgrzytalo jak to baja wczesniej wspomniala koledzy i sostra tz..to i tak bedziesz czula to szczescie bo sie kochacie wiec nie mysl pesymistycznie tylko dbaj i unos t milosc na rekach caly czasa ja sie rozczarowalam dzis troszke poszlam do szkoly a tu lipa okazalo sie ze na tym wysokim poziomie byly tylko dwie osoby ja i taki chlopak nio i nie moga otworzyc nowej grupy a w innych szkolach zajecia a w te dni w ktore ja nie moge![]() ( nio ale zronilam inny myk i zapisalam sie na intervew jutro na zajecia z pracy z dziecmi w przedszkolu i podstawowce..zobacze jak to wygada a moze jakos mi sie uda dostac na ten kurs![]() 3majcie kciuki a teraz ide robic obiadek bo tezus juz dojezdza do domku
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

tayka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Chyba pomyśle poważnie nad taką konsultantką.

(ledwo ja wcisneli do auta) i powiedziala mi ze byla to dla niej meka straszna).wywijac w niej bede mogla do rana bo jest lekka jak na suknie slubna.teraz buty,dodatki i chyba kupie inny welon taki z drobinkami mieniacymi sie (ale nie wiem czy tych mieniacych sie drobin nie bedzie za duzo