|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci ślicznie ![]() Cieszę się, że Wam się podoba, jeśli większość mówi, że jest ok to chyba coś w tym jest ![]() Ufff, to dobrze, że Ci się podoba ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Marzenko, śliczności
![]() ![]()
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() ![]() ![]() Edit.: Nadrobiłam zaległości, ale strasznie zmęczona jestem dzisiaj, więc tylko na szybko, to co zapamiętałam: Heroldin i Evangeline - witam się oficjalnie, bo wcześniej nie zdążyłam ![]() Tigresska - bardzo mi przykro z powodu Babci ![]() Iza - śliczne zdjęcia ze słonecznikiem i z TŻ Kasia - przykro mi z powodu szynszyla ![]() Marzenka - świeczka super, tak jak pudełka ![]() Ściskam zasmarkane, ja już wychodzę z choroby, ale jeszcze pociągam nosem ![]() Oleczka - trzymam kciuki, żeby udało Ci się pozytywnie rozwiązaqć sprawę z mama i stypendium ![]() Milka - mam nadzieję, że namówisz mamę na operację ![]() ![]() Na pewno jeszcze o czymś zapomniałam ![]() Edytowane przez xyoko Czas edycji: 2008-09-19 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci bardzo
![]() No ja myślę ![]() Dziękuję Olu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Jestem u koleżanki w Łodzi a że koleżanka dobra jest i pozwoliła się na chwilę dorwać do komputera to jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Agusia
![]() ![]() Tylko mnie nie zabij ![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczysz???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3551 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może to K. nam kogoś podesłała? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale oczywiście wybaczę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3553 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ściężka dżwiękowa - poezja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu przykro mi z powodu straty futrzaka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, nie wiem
![]() Cytat:
Już szukałam i nigdzie go nie ma... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() To Ci wyślę płytkę z filmem ![]() Albo zapytam koleżankę w jaki sposób ściągała ![]() Na pewno znajdziesz na stronie www.isohunt.com. Oj, już dobrze, dobrze ![]() Dziewczyny, napiszę Wam coś, dlaczego mam po raz kolejny ochotę pozabijać ludzi ![]() ![]() Od kilku dni koło przystanku na mojej ulicy śpi malutka suczka z przepukliną - ktoś musiał ją tam przywieźć i po prostu ją zostawić ![]() ![]() Zanosiłam jej jedzenie i wodę i za każdym razem przychodziła do mnie i nieśmiało machałą ogonkiem... Nawet z ręki mi jadła, widać od razu, że to domowy psiak... Dzisiaj rano jak przyniosłam jej coś do jedzenia zaczęła się do mnie łasić, przewróciła się na grzbiet i głaskałam ją po brzuszku... Normalnie wyć mi się chciało kiedy ją zostawiałam... I naprawdę zaczęłam płąkać kiedy się odwróciłam a ona stała w tym miejscu, w którym ją zostawiłam i patrzyła się za mną... Normalnie się rozbeczałam ![]() Ona jest taka słodka, przestraszona ale jednocześnie ufna, tak strasznie garnie się do ludzi, mimo, że ktoś ją wyrzucił... ![]() Mój TŻ zadzwonił dzisiaj do schroniska i powiedzieli, że wprawdzie nie powinni (bo od 16 września nie przyjmują już zwierząt, bo schronisko jest strasznie przepełnione, powinno być ok 150 zwierząt a jest ok 250 psów i 30 kotów) ale przyjadą po nią jutro ![]() No normalnie po raz kolejny mam ochotę pozabijać ludzi i w głowie mi się nie mieści, jak można wyrzucić z domu psiaka, tylko dlatego, że zachorował... ![]() Tak rozmawialiśmy z TŻ, że szkoda, ze nie wyprowadzamy się w tym momencie, bo byśmy wzięli do siebie Reksia a ta suczka zostałaby u moich rodziców, zabralibyśmy ją do weterynarz, zoperowali przepuklinę i psinka miałaby dom... TŻ nawet rozesłał wszytskim swoim znajomym na gg wiadomość, czy ktoś nie mógłby jej przygarnąć... Ludzie naprawdę są okrutni... ![]() Kiedy o tym tym myślę naprawdę zaczynam momentami nienawidzić ludzi... I całkowicie zgadzam się z tym powiedzeniem "Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej wolę psy". Normalnie szlag mnie trafia! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że nie możesz jej wziąć, ale lepsze już to schronisko niż bezdomność... Ja nie wiem, jakby złapać takiego dziada co wyrzucił taką psinę, to normalnie... ![]() Jakbym mieszkała koło Ciebie to bym ją wzięła, bo mnie się aż płakać chce jak to czytam...Ona jest taka kochana i mimo wszystko ufna...Chodź to ludzie tak bardzo ją zawiedli... ![]()
![]() |
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę jeszcze zobaczyć czy coś da się zrobić z tą płytką, którą nagrała mi koleżanka, a jak się nie uda to się do Ciebie zgłoszę ![]() Cytat:
![]() Jak ona dzisiaj do mnie przybiegła a ja musiałam odejść i wrócić do domu to normalnie płakałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A może Twój Reksio by się z nią zaprzyjaźnił ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ledwo na kota się zgodziła ![]() Idę sobie już bo koleżanka na mnie krzyczy, ze zamiast z nią rozmawiać siedzę przy komputerze ![]() A tak btw. jak mnie nogi bolą po tej promocji... a jutro 8 godzin na 10tą rano! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może uda się znaleźć tej suni dom...A jeśli nie, to kiedy ją zawozisz do schroniska?
![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby tylko przetrwała dzisiejszą noc bo pogoda jest okropna, zimno i pada deszcz... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak przy okazji na innym forum spotkałam się z taką akcją: http://www.zerwijmylancuchy.pl/ Może i włosomaniaczki sie przyłączą??
![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tej akcji, to była o niej mowa rok temu na WiZOOżu, sama nawet spamowałam nią po znajomych, namawiając do przywiązania się ![]()
![]() |
![]() |
#3566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3567 | ||
Zadomowienie
|
Tutaj też trafiła? :/ Jak mnie takie akcje denerwują, wrr Cytat:
![]() Cytat:
Wielkie serce masz Aguś... I bardzo mi się podoba to, że nie tylko współczujesz takim psiakom, ale robisz coś konkretnego, żeby im pomóc. Oby więcej takich ludzi na świecie. Marzenka- świeczki są super. Normalnie chyba swój kramik powinnaś mieć ![]() Wróciłam od Agi Jaśko, jest przesympatyczna, taka, że uwielbia sie ją po kilku chwilach rozmowy ![]() ![]() Oglądałyście Lejdis? Ja się długo wzbraniałam, bo nie cierpię nowych polskich komedii, ale o dziwo bardzo mi się film spodobał. I zauroczyłam się Anną Dereszowską. Grała świetnie swoja postać, poza tym jest bardzo, bardzo ładną kobietą. Ma 'to coś' ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3568 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zajrzałam na chwilę korzystając z okazji, że koleżanka poszła pod prysznic ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że nie będą jej tam źle traktować... No ale z drugiej strony nie jak oni mogą zajmować się tyloma zwierzętami... Czytałam nawet artykuł, że prezydent miasta został podany do prokuratury za zaniedbanie swoich obowiązków, w związku z takimi warunkami w schronisku. I bardzo dobrze, mam nadzieje, że wyciągną z tego jakieś konsekwencje, chociaż pewnie i tak mu nic nie zrobią ![]() U mnie w mieście w ogóle już od dawna pracownicy schroniska walczą o nowe miejsce, ale jak do tej pory nic z tego nie wyszło - bo ludzie się nie zgadzają, nikt nie chce mieć obok schroniska dla zwierząt. Wiecie ilu ludzi się wypowiadało, że takie psy, które trafiają do schroniska powinno się od razu usypiać a nie karmić?? ![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko, że najwięcej takich przypadków jest niestety na wsiach. A potem ludzie dziwią się, ze psy na łańcuchu prawie zawsze są złe ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym wziąć tą sunię do siebie... Normalnie jak tylko o tym pomyślę, to mam łzy w oczach... ![]() Cytat:
![]() Marzenka, sliczne! ![]() ![]() A Dereszowską też lubię ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie udzielam się zbytnio bo chora jestem ![]() ![]() Jednak staram się Was podczytywać ![]() U mnie od samego rana okropna pogoda ![]() Co do psinki to dobrze zrobiłaś Finlora ![]() Idę przygotować sobie śniadanko i moje napoje ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#3570 | ||
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() no ja myślę ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() dobrze zrobiliście ![]() Cytat:
![]() ![]() bry wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.