![]() |
#151 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 178
|
Dot.: co zrobiæ aby mowi³ wiêcej mi³ych rzeczy
oj ja tez tak mam.. moj chlopak kiedys mi pisal tak ladnie na dobranoc .. albo rano..tak slodko.. ale teraz.? tak rzadko piszemy nawet.. na dobranoc o 21 pisze ze idzie spac bo ciezki dzien i tak ciagle i ciagle.. no coz.. pozdrawiam Was wszystkiee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 329
|
Dot.: dylemat
Wiecie co, be¿sesnu jest pisanie autorce tego, ¿eby do niego nie pisa³a, nie odpisywa³a, nie dozywa³a siê, a najlepiej rozsta³a siê z nim... Przeciez do niej nic z tych napisanych s³ów nie dociera! Wydaje mi siê, ¿e ucieszy³aby siê gdyby¶my anpisa³y jej "poni¿aj siê przed nim, we¿ winê na siebie, Ty poep³nias b³±d, odpisuj, zapomnij o przykro¶ciach!"... Ona jest od neigo tak uzalezniona, ze szkoda s³ów... Pytasz nas o to co masz zrobiæ, ale nie stosujesz siê do tych rad... Zero seksu? Na ile? Dzieñ, dwa, tydzieñ? On przyjdzie, zrobi s³odkie oczka, powie, ¿e ¿a³uje i zaci±gnie Ciê do ³o¿ka, a Ty wierz±c, ze na prawdê za³uje dasz mu to i zapomnisz o sparwie... Zal mi Ciebie!
![]() |
#153 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 543
|
I jak Myszuniu siê sprawy uk³adaj±? Czy Twój T¿ chocia¿ przyszed³ i przeprosi³ Ciê za swoje zachowanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 145
|
Cytat:
g³owa w mur.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Dot.: co zrobiæ aby mowi³ wiêcej mi³ych rzeczy
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 714
|
Dot.: On ci±gle pracuje...
myszunia,jakbym siebie czytala
![]() ![]() Zdazylam przyzwyczauc sie do tego ,za pracuje,ze ma malo czasu,do tego dochodzi hobby i znajomi,nie ograniczam go,nawet nie chce...co nie zmienia faktu ,ze chcialabym moc go czesciej przytulic,pocalowac... Cytat:
![]() ![]() Jednak przez to ze sie rzadko spotykamy to mam przeczucie ,ze nie traktuje mnie powaznie....a jak juz sie spotkamy to moje obawy czesciowo mija,potem znowu narastaja i tak w kolko...chcialabym z nim o tym szczerze porozmawiac ,ale chyba nie potrafie.Tak sie sklada,ze ja tez nie naleze do tych wylewnych,ja tez nie powiedzialam nigdy ,ze tesknie albo cos w tym stylu,chociaz naprawde chcialabym to powiedziec,ale w momencie gdy od niego nie slysze nic takiego to sama mam obawy przed tym ,zeby nie zostac odrzucon±...Ja wiem co czuje,chcialabym ,zeby on to wiedzial...wiem ,ze szukal kogos kto go pokocha i chcialabym ,zeby wiedzial ,ze wlasnie znalazl taka osobe,tylko ,ze mysle ,ze o tym akurat nie wie.Chcialabym kiedys powiedziec te dwa magiczne slowa,bo wiem ,ze bylyby szczere...wolalabym jednak uslyszec je pierwsza....a dlaczego? znowu pojawia sie obawa przed odrzuceniem i ta my¶l ,¿e "mi³o¶æ jest piêkna, nawet przyjemna, lecz tylko wtedy, kiedy wzajemna" A tego czy on czuje to samo niestety nie jestem w 100% pewna...czesto mysle ,ze nie czuje do mnie nic wiecej jak tylko jakiejs tam sympatii wlasnie.Nie wiem,a chcialabym to w koncu wiedziec... Pamietam tylko jak bylo keidys,te codzienne rozmowy na gg,te jego starania,tlumaczenia,prze praszanie i te jego slowa kiedy mnie znalazl (poznalismy sie przez internet) : "Jak cie znalaz³em?? Kto szuka ten znajdzie, trochê czasu i cierpliwo¶ci, ale by³o warto ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam ,ze tak sie rozpisalam,ale jakos mnie natchnelo ![]()
![]() "Najlepsza mi³o¶æ to ta,która budzi duszê... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogieñ a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dok³adka! !odpisuj u mnie! Edytowane przez mysiamysia Czas edycji: 2008-09-10 o 00:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 299
|
Myszunia,jak bedziesz taka natarczywa,to on sie na pewno starac nie bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 075
|
Cytat:
![]() Do mnie mój dzwoni z pracy 10 razy dziennie, chocia¿ widzimy siê codziennie. Mo¿e zale¿y mu na Tobie w jaki¶ sposób, ale czy to prawdziwa mi³o¶æ??? Jak siê kocha to têskni, to chyba oczywiste. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
O tak rozumiem Was kobietki. Mój T¯ tez pracuje i koñczy magisterkê a co za tym idzie kompletny brak czasu, choæ trudno uwierzyæ ¿e go nie ma nawet w weekend gdy jestem w tym samym miescie (bo pochodzimy z ró¿nych) lub na kilka minut rozmowy czy sms. Wiem ¿e du¿o nalezy zrozumieæ ale sama mam powazne problemy ze zdrowiem i nie czuje wsparcie najbli¿szej mi osoby. Nie wiem czy ma to sens bo w³asnie widze jak zachowuje siê w trudnej sytuacji ¿yciowej.Nie wiem czy to przetrwa.. No nic pozdrawiam i powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 174
|
Ja mam to samo... Wiecznie zapracowany T¯ :/
Z tym ¿e on nie ma nikogo na utrzymaniu, mieszka u rodziców a zarabia wy³±cznie dla siebie(jest studentem, wiêc chodzi o prace wakacyjna).... Najgorsze jest to, ¿e umawia siê ze mn± dajmy na to w poniedzia³ek, po czym dzwoni w poniedzia³ek gdzie¶ po 18 ¿e nie przyjedzie bo dopiero przyszed³ z pracy.... sytuacja potrafi siê powtarzaæ nawet 4 dni pod rz±d. Na pocz±tku sama twierdzi³am ¿e nie powinnam siê burzyæ bo to egoistyczne.... Ale kiedy po raz kolejny odwo³uje spotkanie ze mn± a na treningi zawsze znajdzie czas... nie wytrzyma³am! W ci±gu 3letniego zwi±zku taka sytuacja zdarza siê chyba po raz 4. Ju¿ mam tego po dziurki w nosie!! Czujê siê, jakby mu w ogóle nie zale¿a³o ![]()
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 258
|
Cytat:
Np. kiedy d³ugo pracuje, mo¿ecie siê umawiaæ, ¿e Ty wtedy do niego wpadniesz. On nie bêdzie taki "wycieñczony" tym, ¿e wróci³ z pracy, biegiem wzi±³ prysznic, pewnie nie mia³ czasu co¶ zje¶æ, bo ju¿ jecha³ do Ciebie. A tak, móg³by wszystko zrobiæ spokojniej, i mia³by te¿ Ciebie po pracy ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 174
|
Zdarza³o siê tak ale wy³±cznie z mojej inicjatywy....
On sam nigdy tego nie zaproponowa³ choæ mówi³am mu ¿e to ¿aden problem... A poza tym on potrafi siê ca³y dzieñ nie odezwaæ, nie daæ znaku ¿ycia....:/ Jest cz³owiekiem bardzo ma³o asertywnym, bierze na siebie masê roboty, tylko dlatego, ¿e nie potrafi odmówiæ... Stad te jego wieczne nadgodziny. I jeszcze wzi±³ sobie na g³owê drug± robotê, któr± co prawda mo¿e wykonywaæ w domu, ale te¿ potrzebuje spokoju.
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 258
|
Cytat:
Je¶li on sam nie proponuje Ci aby¶ do niego przyjecha³a, to faktycznie chyba nie warto, bo mo¿e odebraæ to jako formê narzucania siê. Chyba nie do koñca nie jest asertywny, bo Tobie potrafi odmówiæ spotkania tu¿ przed wyznaczon± godzin± spotkania. Jest chyba "wybiórczo asertywny":/.
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 241
|
pytanie trudne
czy wasz tz-t nie odzywa sie przez pare dni? chodzi mi tu o zupelny brak kontaktu-nawet sms.
![]() |
#165 |
Podró¿niczka
Wiadomo¶ci: 9 826
|
Dot.: pytanie trudne
Raczej nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
nie, codziennie sie ze mn± kontaktuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 241
|
ale chodzi mi o to ze ciagle pracuje i nieraz nie napisze nic... jak to odbieracie
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 123
|
Pytanie jest proste- tak ad. tytu³u
Mój nie ma takiej mo¿liwo¶ci bo mieszkamy razem a nawet jak siê na siebie troszkê pogniewamy to trzeba w kwestiach "organizacyjnych" zamieniæ kilaka s³ów. Poza tym nawet jak ja jadê bez niego w odwiedziny do mamy, to zawsze do siebie dzwonimy Mój pracuje czêsto po 16h na dobê i zawsze ma czas na to ¿eby mi wys³aæ smsa, nawet jak ma m³yn w robocie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 706
|
![]() |
#172 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 329
|
Mój odzywa siê do mnie, nawet kilka razy dziennie... Nie wyobrazam sobie ¿eby nie napisa³ chocia¿ jednego SMSa w ciagu dnia, a co tu dopiero mówiæ o kilku dniach...! Chyba wysz³abym z siebie i stanê³a obok ze zmartwienia czy mo¿e wszystko w porz±dku...
![]() |
#173 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 494
|
Nie, nie ma takiej opcji. Je¶li danego dnia nie mo¿emy siê zobaczyæ, wy¶lemy sobie choæ kilka smsów i zazwyczaj do tego dochodzi kilka krótkich telefonów.
![]() |
#174 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
ja mia³am podobn± sytuacje,tzn. pare dni to przesada ale ze jestem pamiêtliwa i skrupulatna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 201
|
taki brak kontaktu nie jest normalny.
z tz zawsze mam kontakt o ka¿dej porze dnia i nocy.
![]() |
#176 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 89
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Codziennie mamy ze soba kontakt. Nawet jak caly dzien jestesmy zabiegani, to zawsze jest chociaz telefon przed snem. Ale normalnie to tak 3 telefony dziennie. Kilka dni bez kontaktowania siê jest dla mnie dziwne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
ale widzia³a¶ siê z nim chocia¿? jeste¶ pewna ¿e nic mu nie jest? odpukac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Z T¯ mam kontakt codziennie, jesli nie mamy mozliwo¶ci siê zobaczyæ to dzwoni do mnie chocby na minute by mnie us³yszeæ
![]() ![]() Nie wyobra¿am sobie dnia bez jakiego kolwiek kontaktu z moim T¯.. Ale gdyby sie tak sta³o ¿e niemia³by czasu nawet na krótki telefon (choæ na minute rozmowy przez ca³y dzieñ nie wierze ¿e mo¿na nie mieæ czasu!), nie uwaza³abym ¿e to cos z³ego z jego strony, po prostu bym siê martwi³a czy co¶ mu siê nie sta³o..
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
u mnie te¿ czego¶ takiego nie by³o, to znaczy T¯ ma wiele ró¿nych zajêæ i ca³y dzieñ siê nie odzywa, co mi nie przeszkadza bo te¿ mam inne sprawy ale zawsze po 20 ze sob± piszemy, a je¶li i na to nie mamy czasu to chocia¿ krótkie "dobranoc kochanie, kocham Ciê" przeczytam. sytuacji ¿e w ogóle zero kontaktu przez kilka dni nie wyobra¿am sobie szczerze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.