![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
Nie raz, tylko ile chcesz razy. Ale przy każdym zamówieniu musi to być jeden zestaw bezpłatny, nie możesz np. zamówić od razu dwóch zestawów.
Wolno Ci jednak wziąć jeden zestaw a za minutę już kliknąć następny. Są to wówczas dwa osobne zamówienia, które przyjdą w dwóch osobnych paczkach. ![]()
#422 |
Zadomowienie
|
Aha
![]() kolejna sprawa..czy zamówienie może składać się z z samych bezpłatnych próbek czy muszę do tego coś wziąć ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tak mogą to być same próbki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Po wczorajszym nalozeniu podkladu wyskoczyla mi na srodku policzka rozowa, podskorna, swedzaca bomba
![]() Mnie sie wydaje, ze koszty pzresylki zaleza od gabarytow paczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Spróbuj wyrzucić miseczki, ewentulanie też puste opakowanie i zobaczyć ile wyniesie wtedy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Miałabym do Was prośbę. Chcę złożyć kolejne zamówienie i chciałabym wybrać kolor jasnego podkładu. Wszystkie które kupowałam w lato troszkę są za ciemne dla mnie teraz (bądź zaczęły ciemnieć na twarzy ![]() Zastanawiam się nad Gold Fair lub Olive Fair. Przejrzałam wszystkie zdjęcia i nie mogę się zdecydować ![]() Miałam próbki: Fawn - nie pasował mi zupełnie Light - troszkę za ciemny Light Olive - zdecydowanie za ciemny Sandy fair - za jasny, bądź jaśniał na twarzy Fair neutral - za jasny, bądź jaśniał na twarzy Na wizażu określono mnie na chłodny typ lato. Bardzo proszę, doradźcie mi jaki kolor podkładu mam wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
zastanawiam się czy zamiast podkładu nie wziąc jednak Soft Bronzer
![]() Podkłady wyglądają dobrze u mnie tylko bez kremu a jednak moja skóra go potrzebuje |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Dlugo mnie nie bylo, bo internet mi siadl. :/
Probowalam w tym tygodniu uzywac mineraly na filtr i nawet tak mi sie w koncu udalo, ze na kilka godzin jest ok. Nareszcie! I dziwnym sposobem najlepiej sie sprawdza u mnie. Krem+filtr+mineraly. Aga na mnie soft bronzer praktycznie nie widac, ale mimo tego bardzo delikatnie mi modeluje buzie.
#429 |
Zadomowienie
|
Nowy filmik na youtube od ilurvemakeup - mieszanie podkładu i korektora z kremem.
http://www.youtube.com/watch?v=pHjDt8r1rFQ |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
Hej!
Na stronie EDM mają umieszczone filmy video o minerałkach i i sposobach ich nakładania http://www.everydayminerals.com/inde...d=25&Itemid=97 a w zakładce komunikaty napisali, ze będzie więcej akcji promocyjnych z rabatami i gratisami. p.s. Czy ktoś pomoże mi wybrać kolor jasnego podkładu - pisałam wyżej. |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Od siebie mogę polecić do wypróbowania Fairly Light Neutral (neutralny), Sunkissed Fair (chłodny). Te dwa są mniej więcej zbliżone w jasności do Light jak patrze na nie w słoiczkach. Same Olive Fair i Golden Fair mogą być za jasne. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nanomi kochana jesteś, dzięki za odpowiedź ![]() Moje ostatnie nabytki z EDM kupowałam w lato (wtedy też podkłady jaśniały na twarzy ![]() Chyba zamówie Multi-Tasting Neutral - teraz solo jest ok. Wcześniej mieszałam go z Fairly Light Neutral. Fairly Light Neutral solo na twarzy dawał efekt opalonej buzi - trochę za ciemny Może kupię Start to Finish Fair, może to trochę rozjaśni ciemniejsze kolorki. Zastanaiwłam się też nad Start to Finish Sunlight - ale nie wiem jak się sprawdzi z tymi podkładami - Sunkissed Fair, Fairly Light i Fair Medium. pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#436 |
okrutnica jakaś... |
dziewczyny, a czy sypkie pudry są godne polecenia ?
Macie porównanie np. do Clinique lub Clarinsa? |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście miałam Clinique Blended Face Powder - jak dla mnie porażka. Kiedyś uważałam że jest OK, nawet ładnie go oceniłam na KWC, ale jak spróbowałam innych sypańców to zrozumiałam, że tak puder wyglądać na twarzy nie powinien. ![]() Miałam też Clarins Face Powder - dla mnie niemalże ideał. Zużyłam prawie całe opakowanie, ale pozbyłam się go bo zawiera talk, a staram się go już unikać. Obecnie z tradycyjnej kolorówki mam EL Lucidity i jest w porządku, ze względu na jego bardzo drobne zmielenie. Teraz co do pudrów EDM to mam: 1. Start To Finish Fair - bardzo przypomina mi Lucidity, jest delikany, pyłkowy, kolor jak dla mnie cudowny, chociaż na buzi jest transparentny. 2. Natural Reflection Light - porównałabym go do Clarinsa, lubię go coraz bardziej i chyba przy okazji wezmę duże opakowanie ale w wersji Fair. Jest bardziej "treściwy" niż Start To Finish Fair i nie jest całkowicie transparentny. 3. Silk Dust - już go nie sprzedają więc nie ma o czym gadać. ![]() Aga jeżeli mogę coś zasugerować, to może weź jako 6 produkt któryś z pudrów. W zestawie darmowych próbek możesz sobie wybrać 3 podkłady. Jeżeli zamierzasz używać podkłady sporadycznie, to w zupełności Ci ta ilość wystarczy, no i jako próbkę różu możesz wziać Soft Bronzer. Próbek pudrów nie ma w darmowych zestawach, wiec jak weźmiesz duże opakowanie, to będziesz miała do testów wszystko to co Cię interesuje. ![]()
![]() |
#438 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() A który z nich matuje na dłużej? Dzięki za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny...
![]() czytając od początku do końca i od końca do początku stwierdziłam że również spróbuję... ostatnio 1 raz w życiu dostałam uczulenia i dziwnych wyprysków na twarzy..kiedy ja nigdy nie miałam pryszczy , a okres dojrzewania dawno za sobą.. ![]() zamówiłam : - Medium Beige Summer ( intensive) - Winged Butter ( Orginal Glo ) - Olive Mediujm ( Semi - Matte ) róż Evening Out i korektor Peach . Miał ktoś z was może te kolory ?? ![]() Już nie mogę się doczekać paczki..szkoda tylko ze któtki kabuki jest out of stock ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jeszcze seria pudrów ryżowych, ale tu nie pomogę bo ich sama nie testowałam. Aha i o Finishing Dust też słyszałam dobre opinie, możliwe że go przy okazji zakupię.
![]() |
#441 |
Wtajemniczenie
|
Parę dni temu otrzymałam zestaw zamówionych próbek EDM. Jestem w szoku, że tak dobrze się rozprowadzają i ładnie kryją, chyba płynne podkłady pójdą w odstawkę. Dumam nad dużym zamówieniem za 34$
Z próbek mam: Sandy fair orginal glo - ładne rozświetlenie, naprawdę lekki, prawie nic nie zakrywa, ale ładnie się mieni Fair intensive - świetnie kryje i nie podkreśla porów Fair neutral intensive - świetnie kryje i nie podkreśla porów Korektor Intensive Fair - na cienie pod oczami ekstra i przebarwienia - szok, naprawdę nieźle kryje ![]() a róż DVR Saturday - piękny zimny róż ze srebrnymi drobinkami ![]() Edytowane przez chise Czas edycji: 2008-09-21 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
O Lipek też tutaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Jestem, ale podczytuje tylko cichaczem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Już zamówiłam, ale nie pamiętam jakie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Szipowany był 08.09 ...powinien już być ![]() ![]() Oto, co leci: Free Sample Makeup Kit Foundations 3/3 Golden-Light sample (Semi-Matte) 1 Golden-Winged Butter sample (Original Glo) 1 Olive-Light Olive sample (Intensive) 1 Blushes & Face Colors 1/1 Flannel PJ's 1 Concealers 1/1 Sunlight Color Corrector 1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście powinny juz byc. Ja zamawialam 09.09. i dotarly 19.09. Wydaje mi sie, ze do czwartku dojda
![]() edit: ide zrobic fotki moich zdobyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klikaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.