|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...
Ja bym polemizowała. Mam inne zdanie na ten temat.
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
każdy ma prawo do własnego zdania. Moje też jest odmienne niż parvy
ale nie bede sie na ten temat rozwodzic bo za pozna godzia juz na myslenie ![]()
![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
no.. za minutke godzina duchów ,a ja już spiaca jestem..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
he he Lena_20 ja dziś też śpiąca straszliwe jestem zaraz idę spać a zawsze między 2 a 3 chadzałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
A pamietacie ten film "szkola czarownic"? Tam bylo o tym, jak dziewczyna rzucila czar, by facet sie w niej zakochal. Ale zakochal sie tak, ze nie dawal jej zyc. Byl zaborczy i zazdrosny, chcial ja zaglaskac na smierc... miala go dosc... I z tego co pamietam, albo ona, albo jej "kolezanka po fachu" wypchnela go przez okno... Siakos to tak bylo... Niezle bylo jedno, co sie w tym filmie powtarzalo, powidzenie jednej "zaznajomionej z tematem" - "pamietaj, kazdy czar wroci do ciebie w dwojnasob"...
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Konto usunięte
|
hmm ja tak samo a teraz nie śpię bo mamy gościa
![]() ![]() Ochrona przed Intruzami wkraczającymi w twe sny (Sukkuby, Inkuby) Istnieją pewni ludzie potrafiący wkraczać innym osobom do cudzych snów, odbywszy astralne podróże do cudzych domów. Mogą także podkradać ci energię w czasie gdy ty śpisz i niczego się nie spodziewasz. Jeżeli podejrzewasz, że czyjś duch lub jakiś intruz odwiedza cię lub twój dom podczas twego snu, spróbuj tego czaru: Zawiń trzy świeże nasiona jabłka w czystą chusteczkę (lub czystą tkaninę). Zawiąż chusteczkę z nasionkami, nie gubiąc nasionek. Teraz bezpiecznie i ostrożnie przymocuj (przyklej taśmą, przyszyj lub zaszyj) tobołek z nasionkami do poduszki na której sypiasz. Śpij na poduszce z przymocowanym tobołkiem z nasionkami przez siedem następujących po sobie nocy. Pod koniec siódmej nocy, usuń owe trzy nasionka z tobołka i wrzuć je pod drzwi wejściowe. Teraz, po tej małej poprawce bezpieczeństwa twego domu, nawiedzanie cię podczas snu przez intruzów astralnych będzie uniemożliwione - gdyż nie będą mogli wejść do twego domu (czyli zgodnie z przysłowiem "Mój dom moją twierdzą"). to mam zamiar wypróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam inkubusy jeszcze zadne nie nawiedzily.. ![]()
![]() |
![]() |
#368 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bym spróbowała jakiegoś, ale boję się też że jak będę w takiej ciszy skupiona siedziała to znów będę miała jakieś schizy, słyszała głosy i widziała duchy ![]()
![]() |
![]() |
#370 |
BAN stały
|
Ja podpisuje się pod tym która wcześniej napisała... "Wystarczy urok osobisty"
![]() ![]() Co do podtrzymania miłości... wystarczy troszę "Romantyzmu" odmienności... spróbowania czegoś nowego... tak żeby nie popaść w rutyne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
BAN stały
|
No to pora na następną opowieść.... ta będzie troszkę bardziej lajtowa niż pozostałe
![]() Na wsi u Babci... szedł sobie nocą koleś miał może z 25 lat... i całą drogę przeklinał... a to wyzywał bo coś mu nie pasowało, a to bo musi iść pieszo... wyzywał innych których nie lubił... po godzinie 24 przebył już może z jakieś 4 kilometry... klnie dalej... nagle słyszy za sobą że ktoś bardzo szybko biegnie w jego stronę... odwraca się .... i jak go nie strzeli w pysk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
BAN stały
|
Jakoś tak teraz mi sie przypomniało że któraś przytoczyła właśnie coś takiego co wciaga ludzi do wody... ja to po swojemu nazywam "Szuwarki" ...
U nas jest taka rzeczka... nie głęboka ani nie duża... Pewnego dnia tutaj od nad sąsiad strasznie pokłócił się z żona wiec, poszedł na mostek i sobie siedzi... dużo ludzi jeszcze tą drużką przejeżdzało i widzą jak ktoś zaczyna że tak powiem "walczyć" w wodzie... ten koleś który tam własnie poszedł i "coś" co go wciągało.... Niestety utopił się... zginęło w tej wodzie conajmniej 20 osób.. od czasu kiedy tu mieszkamy... Inny za to utopił się w rowku... zazwyczaj zbiera sie tam woda głębokości do kostek... koleś tak samo walczył... próbował trzymać się gąłązki ale na nic... również nie żyje.... po jego śmierci... dokładnie po tyg. w innej wodzie również u nad na wsi zginął jego znajomy.... Nie wiem czemu ale u nas na wsi jak ktoś umiera zaraz umiera jakas druga osoba.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
demon?? jaki demon?? powiedz coś więcej o tym
![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
poko21 z tymi diabłami tańczącymi to musi być jakaś wiejska opowieść wiesz o co mi chodzi bo ona jest bardzo nie realna a z tym chłopakiem przeklinającym to i dobrze mu nauczy się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#376 |
Konto usunięte
|
inkub taki demon który żre energie seksualną i z nerwów też. Ja nie wiem czy za te czary no ale ściągnęłam na pewno nie świadomie. Bo robiąc jakieś uroki trzeba znać jak się bronić w razie czego, ja nie wiedziałam a trzeba się znać na wizualizacji obrony dużo o tym w necie tylko trzeba dobrze poszukać. Czary bez zabezpieczeń jest jak wchodzenie w internet bez antyvirusa po prostu. Magowie na pewno robili dużo zabezpieczeń przed magicznymi rytuałami. Wolę nie opisywać szczegółowo bo jeszcze ściągne go myślami (demona).
tutaj można o inkubach poczytać http://www.mrooczlandia.com/wampiry/index.php?wampiry=9 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A teraz trochę z innej beczki ale chyba w jakimś sensie w klimacie. W pokłonie ode mnie dla Hrabiego Drakuli ![]() Kwiaty uczuć nie chcą cierpieć w zimnej bieli - post mortem dla uczuć. Zimno, nieruchomo błyszczą bielą, Dotykasz szukasz, nie ma nic Patrzysz przenikliwie w oczodoły ciemne, Pytasz, milczą Nie ma tu życia Zimno , zimno .... Uśmiech ani drgnie. Chcesz go ożywić, ciągle chcesz? Całuj, daj ciepło, przytul.. Boisz się.... ale próbujesz Pocałunek Coś drgnęło Otuliło Twoją szyję Chwila nadziei Ciepło czujesz wreszcie To świeża rana pod Twoim policzkiem Sączy się krew , znowu jesteś „skażona” Znowu Cię zwiódł by nakarmić Twoją ciekawość Jak zwykle nie masz na to odtrutki A trucizna krążyć zaczyna Kolejne nieznane słodko-błogie ożywienie Teraz jesteś spokojna, wszystko się zmienia Uwielbiasz ten stan To kolejna próba .... Przecież tylko w nich życie rozkwita Ale czy spełnienie? Nigdy go nie było Ciągle szukasz wierząc... Że te oczodoły zabłysną choć na chwilę Choćby z powodu tej trucizny .. Która będzie lekarstwem A ja pełznę dalej, Do następnej spragnionej. Gdy tylko rozluźnisz objęcia swych ud zmęczonych Przemknę ciągle rozgrzany przez Twojego ciała alabaster Między drżącymi piersiami Omiotę swym językiem Twe ciągle niedomknięte usta Zdobione w ślady niedokończonych westchnień Zostawię resztki krwi za Twymi paznokciami Umknę zręcznie z Tych dłoni Co ciągle chciałyby posiąść to co nieuchwytne Ucieknę przed świtaniem ....by jednak zostać w Tobie Wraz z moim słodkim kuszącym ożywczym jadem Do następnego przebudzenia myśli Którego wcale nie pragniesz. Nie otwieraj oczu Śpij i czuj mnie w sobie Też nienawidzę poranków Są takie... okrutne i zabójcze Nie otwieraj Te kwiaty które widzisz tylko w tym śnie Już czują niepokój przy każdym westchnieniu Nie chcą śmierci w zimnej bieli To Cię dręczy, to sprawia ból Ale dzięki Tobie one żyją choć przez chwilę Nie otwieraj oczu W tych kwiatach ja rozkwitam Przez tą jedną chwilę Przed wschodem słońca A Ty kochasz kwiaty One są niewinne, bezbronne W każdym płatku co rozkwita W woni, co nasyca oddech Zatyka pierś Nie otwieraj oczu proszą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tobie WTF ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ja bynajmniej nie klnę ![]() później jeszcze cos poopowiadam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Aramis.. Może i nie pasuje ale wiesz,ze kazdy człowiek miewa chwile slabości i każdemu zdarzy sie... poprzeklinać..
![]() Ciekawy tekst.. Pobudza wyobraźnię.. Zresztą jak wszystkie inne.. ![]() gofer.. a Ty co? cos Cie opętało? ![]()
![]() |
#382 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że chcemy
![]() pisz, pisz, ja muszę znów dziadków przycisnąc żeby mi jakieś takie historie poopowiadali ![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
gofra to co najwyzej bita śmietana łopentała
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
BAN stały
|
[quote=euphoriall;9078876]A inkub a jak wyglądał
![]() ![]() ![]() Oglądałyście film "Incubus"... no koleś raczej za ciekawy nie był ![]() No ale ważne że akurat miał tę umiejętność wchodzenia do czyiś snów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#386 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
edit: o czym jest ten film incubus? Tak poza tym mam ochotę na gofry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak zostać takim inkubem? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co znowu monitor oplułaś ![]() ![]() albo się zatkał... rodzynkami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
czyli,ze przychodzi do Ciebie inkub i namawia Cie do stosunku sexualnego? a co jak jesteś dziewicą?
![]() ![]() kaśka.. dopóki Ty żyjesz mój monitor zawsze bedzie mokry.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.