|
|
#2611 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Przede mną trygonometria z matmy (trzeba powtórzyć jeszcze raz...na wszelki wypadek), Młoda Polska z polaka (połowa), mega spr z anglika .. a ja wolałabym nie czuć że żyję, bo wszystko mnie tak boli ;| Głowa i w ogóle. Nawet nie mam się czym podleczyć, a najbliższe dwa tygodnie muszę być na chodzie!
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Dziś to się strasznie czuje Jeszcze z rana osię w miarę trzymałam, ale teraz to...Taki mnie kręci w nosie, że cały czas mi łzy cieknął. Nie tyle to męczące co frustrujące. I na dodatek te moje wiecznie suche gardło teraz się jeszcze bardziej wysuszyło ![]() Idę chyba się pakuje pod koc i będę się wygrzewać, żeby chociaż w pon być już w miarę na chodzie.
|
|
#2613 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam przed sobą wizje 10dni leniuchowania bo klasa pojechala na wycieczke, a ja mam kurs na prawko i nie dalo rady ani czasowo ani finansowo
ale sie nie martwie, klasa niezbyt udana, a ja zyskuje czas na pisanie pracy na olimpiade i na nauke troszke i dla TZ na salonie maturzystow wziełam arkusze matury z matmy podst i rozsz i doznałam olsnienia, iz rozszerzenie jest chyba nie dla mnie czy ktoras z was sie orientuje czy do tego ktoregos tam lutego mozna zmienic deklaracje totalnie ? tzn jesli bede chciala zamienic przedmiot obowiazkowy z dodatkowym, zeby matme wziac na podstawie a geografie rozszerzona to mozna tak ? czy ta deklaracja wrzesniowa jest w jakis sposob wiążaca ? Pozdrawiam wszystkie maturzystki, szczegonie te schorowane które tak jak ja nie zrobią nic pewnie dzis ![]() chociaz w zwiazku z zepsuciem sie tlewizorka chyba jakas ksiazke w łape wezme z nudów :p
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
przede mna weekend pelen nauki i pisania prac - co nie wyklucza imprezy dzis w nocy
![]() niewiem nawet od czego zaczac tyle mam roboty czy Wy macie w polskim programie szkoly calki takie super zakrecone i na matmie?
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Uhuh czuję się chyba jako jedna z tych zdrowszych tu. Bo tylko w gardle mnie łaskocze, ale to u mnie już normalne.
A po wczorajszych salonach tak mnie przewiało, że mnie cała lewa strona szczęki boli. Albo jak mi powiedziano: "Zęby mądrości Ci rosną". Szkoda, że to omądrości nie świadczy. No ale nic, leczajcie się. Chociaż miło jest usłyszeć, że jest się pociągającą. |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam Było swietne chociaż teraz boli mnie gardło Ale to nic ważne że wszystko się udało A nawet autobus nam sie zepsuł I jużmielismy nadzieje że zostaniemy dzień dłużej ![]() Później jeszcze sie pojawię i poczytam co napisałyście na tych 20 stronach jak mnie nie było ![]() Pa
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 |
|
maszyna, nie człowiek
|
ja dzis oglądam Piątek i PIątek 2 o___O
http://pl.youtube.com/watch?v=9m0UEtoUCpk http://pl.youtube.com/watch?v=edl5WA...eature=related ach, zycie.
|
#2619 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
esh i na dodatek TZ mi szwankuje;/ |
|
|
|
|
#2620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie też choróbsko dopadło... Mam tyle nauki, a nie jestem w stanie tego ruszyć ![]() Do usłyszenia
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
1st Lady, ty masz w szkole na matmie całki?
![]() Chyba żartujesz? U nas z programu usunęli nawet pochodne
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ach, jaka jestem na siebie zła... Obudziłam się dopiero o...12:00 W dodatku dalej się nie czuję lepiej -> zatoki. ![]() fortepianistko życzę zdrowia (bez żadnego nadrabiania - wow ) A na jaki temat piszesz tę pracę z geo? Deklarację można zmienić do 7 lutego, u dyrekcji szkoły. wszełko witaj
|
#2623 |
|
maszyna, nie człowiek
|
całki nie są w programie, będziemy je robic pod koniec roku dopiero. Co en znaczy, ze ta madrzejsza część klasy nie uzywa ich ;| wszystko by liczyli całkami ;o
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się nic nie chce... nie pamiętam kiedy się ostatnio czegokolwiek uczyłam
|
|
|
|
#2625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tą maturą to same problemy
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tego co wiem to to po prostu sie skresla na deklaracji i nanosi poprawke, nie dostaje sie chyba nowych Przynajmniej tak zrozumiałam jak nam wycha mowila.
|
|
|
|
|
#2627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pracę piszę pt "Pruszcz Gdański jako węzeł transportowy." Znaczy moje miasto w kótrym mieszkam. I jak sie tak zaczełam orientowac jakie to szlaki europejskie transportowe przechodza przez moje zadupie to az stwierdziłam ze to temat idealny dla mnie ![]() 1stLaDy co to tam całek i pochodnych to nie ma u nas już od tego rocznika ![]() tylko nas studiach pewnie bedziecie za to niezle obrywac jesli ktos wybiera matematyczny wydział :I beoneself, nie znam wizazanki "1stLaDy" ale z wypowiedzi wnioskuje ze uczy sie nie w polskiej szkole
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2629 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja prawdopodobnie tez bede miala. robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. a jak tam z wami?
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9079125]
robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. a jak tam z wami? [/quote]To dopiero 12 godzina, dasz radę. Ja miałam najgorszy kryzys - pamiętam to jak dziś - na 18 godzinie. Jeździłam jakbym nigdy w aucie nie siedziała. Przez cały kurs czułam, że nie zdam, a zdałam - za pierwszym razem i to u jednego z najgorszych egzaminatorów. Tyle, że teraz to mam naprawdę problem z jeżdżeniem, ale to już inna kwestia.
|
#2631 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dzis mialam taka chwile ze nawet samochodu nie moglam odpalic . całkowite zacmienie. ale pozniej juz lepiej szło . wczoraj myslalam,ze sie porycze. trafilam na beznadziejnego instruktora ktory ciagle na mnie krzyczał, do tego wielki korek na ulicach,nerwy. bardzo zle mi szlo.myslalam ze juz nic ze mnie nie bedzie jeszcze mialam 2 godziny.myslalam,prawie wykorkowalam w tym samochodzie |
|
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 20 godzin wyjeżdzonych
Jak sobie pomysle, ze tak niewiele do konca to yhymmm.... Nie przejmuj sie U mnie w szkole całki będą na zajeciach dodatkowych dla tych, korym przyda sie to na studia. Ale taki nwał prac i jeszcze zajecia dodatkowe.
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ja dziś byłam w szkole bo jak pisałam odrabialiśmy 2 listopada ![]() potem z bratem byłam w 5 komisach samochodowych bo on chce kupić samochód :P teraz idę posprzątać, zjem obiad, porobię jakieś zadania, poćwiczę, wykąpię się i pójdę spać :P mam tyle nauki na przyszły tydzień, że szok w pon kartkówka z niemieckiego i z matematyki z całej kombinatoryki.
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Ale 2 listopada to niedziela...
![]() Wy tu o całkach, a nasza klasa będzie miała kartkówy z tabliczki mnożenia.
|
#2635 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9079125]
robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. a jak tam z wami? [/quote] ja mam już 27 godzin i nie jest za super więc się nie martw, ja też tak myslalam jak mialam 12 godzine ze nie dam rady, ale teraz chcialabym miec ta 12 godzine znowu :P ja nie mam co marzyc o całkach... human z podstawa podstawy a ja chce na polibude... przeciez mi na mózg padło ;(;(;( |
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam kurs za sobą, niezdan egzamin za sobą, jazdy doszkalające za sobą i też mi się zdaje, ze jednak nie umiem. :P
|
|
|
|
#2637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak - chodzę na 4-letnie. Własnie mi przypomnieliscie, ze ja w sobote za tydzień odrabiam A jak będzie mała frekfencja to znów odrabiac mam Tiaa ciekawe...
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podły humor. Bez powodu. Poszłabym na lody do Mc, ale praktycznie nie mam już kieszonkowego, a z innych funduszy brać nie chcę, bo będę miała sporo wydatków niedługo. Wrrrr
|
|
|
|
#2639 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9079125]ja prawdopodobnie tez bede miala.
robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. a jak tam z wami? [/quote]Agrestowa nie przejmuj się ![]() Tak zawsze jest Ja już jestem po i za pierwszym razem się udało u najgorszego egzaminka U mnie to było tak... Gdy ktoś mi wcześniej przed jazdą podniósł ciśnienie ---> jazda po prostu po ludziach na przejściach Dlatego zawsze starałam się podchodzić na spokojnie przed jazdą i wtedy jazda, szła dobrze ![]() Chyba nawet instruktor to zauważył, bo zawsze mnie rozśmieszał hihihi
|
#2640 |
|
BAN stały
|
nika135 : ja też 4letnie LO, przez co pluje sobie w twarz NIEMIłOSIERNIE...
jak myslicie, który z tych tematów jest wart uwagi bede wdzieczna za jakieś wskazówki :Pisarz na emigracji- związki sytuacji życiowej z twórczością pisarza emigranta. ( zbyt ambitne nie jest..ale łatwe ) Portret kobiety w literaturze i malarstwie wybranych epok. Dokonaj prezentacji i porównania na wybranych przykładach. Problemy młodych ludzi XX i XXI w literaturze i filmie. Omów na podstawie wybranych przykładów. (chyba najbardziej mi sie podoba) Język radia, prasy i telewizji – cechy i funkcje szczególne. Omów na wybranych przykładach. Zapożyczenia w polszczyźnie dawniej i dziś. Omów problem i oceń zasadność najnowszych zapożyczeń językowych. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Jeszcze z rana osię w miarę trzymałam, ale teraz to...
65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
Ale to nic ważne że wszystko się udało 

(bez żadnego nadrabiania - wow
Przynajmniej tak zrozumiałam jak nam wycha mowila.
a jak tam z wami?
Jak sobie pomysle, ze tak niewiele do konca to yhymmm....