|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie
, a potem głodować.[/quote] [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9080358]Czyli pierwszą przerobić na szmatki do wycierania kurzu , a po drugą biegiem marsz![]() Tak to jest, jak człowiek sam robi zakupy, zamiast najpierw poradzić się wizażowych ekspertów [/quote]![]() No dobrze - jak wszyscy to wszyscy, babcia też (jak to było w pewnym starym kawale o dyliżansie)... Jedna i druga ciekawa, jednak ta pierwsza podoba mi się bardziej. Druga jest - fakt - śliczna (tak, to dobre słowo w tym przypadku), ale ta pierwsza jest piękna, wyrafinowana i odrobinę prowokująca. Jednym słowem - ma charakter. Ale ja generalnie mam dziwny gust. Chyba. |
|
|
|
#3573 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dlatego wolę zwykłą herbatę cynamonową z herbapolu
![]() puder sypki jest dobry na wszystko nawet jak sie nie maluje to zawsze pudru sypkiego uzywam
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mój kosmetyk nr 1. Moja wersja mini makijażu to odrobina podkładu pod oczy, na nos , koło ust i na brodę plus puder sypki. No i tusz do rzęs. Ale bez pudru sypkiego na twarzy, nie wychodzę z domu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko - jesteś super babka i bardzo dobry człowiek
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę że makijaż robimy w ten sam sposób ![]() Ja nie wychodzę z domu jeszcze bez czegoś na poliki tzn. pudru brązującego albo różu albo rozświetlacza.
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej jak mam wenę, a coś mi nie wyjdzie, Mimo lat praktyki czasem zdarza mi się, że zamiast różu mam placki, tusz się sklei - a mnie się podnosi ciśnienie
|
|
|
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja czasami wychodzę z domu nieubrana całkiem, bo nawet bez tuszu na rzęsach (a dla mnie to podstawa)
![]() Ciekawe, czy wytrzymam trzy godziny (tzn. do 21.00) z tym mazidłem na głowie, które sobie dzisiaj zapodałam. Robię sobie tzw. henna gloss (w mojej wersji jest to henna plus Wax) i siedzę właśnie z głową opatuloną ręcznikiem. Chyba będę oglądać jakiś serial, bo coś bardziej intelektualnego mnie dzisiaj przerasta
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-09-20 o 19:32 Powód: gramatyka też mnie dzisiaj przerasta ;/ |
|
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusz to dla mnie absolutna podstawa i autentycznie nie mogę sobie przypomnieć, kiedy ostatnio wyszłam z domu bez niego.Cytat:
Wytrzymasz. Trzymam kciuki ![]() Btw, Aragonte - bardzo lubię ten avatar Jest bardzo klimatyczny i w temacie
|
|
#3580 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie nowe epizody Star Wars mnie okrutnie rozczarowały. Jedyną postacią, która zrobiła na mnie dobre wrażenie był Darth Maul. [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9080358]Czyli pierwszą przerobić na szmatki do wycierania kurzu , a po drugą biegiem marsz![]() Tak to jest, jak człowiek sam robi zakupy, zamiast najpierw poradzić się wizażowych ekspertów [/quote]Kijanko, nie na szmatki, nie na szmatki, bo ogólnie na figurze układa się świetnie. Ja chyba wymieniłabym, albo zupełnie odpruła guziki tylko. Ale ja naprawde nie mogę służyć za ikonę stylu. Chyba, że mojego własnego, popinkolonego... Od jakiegoś czasu sadzę się na princeskę. Podobają mi się takie w szkocką kratę. Tylko czy ja to będę nosić? ![]() W sumie... Kilt noszę sporadycznie. Cytat:
|
|
#3581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Minęło ledwie 40 minut, a ja już znoszę wirtualne jajko
Spod ręcznika cieknie, efekt końcowy w sumie bliżej nieznany, ciekawe, czy chociaż będzie opłacało się męczyć ![]() Też go lubię, dlatego regularnie do niego wracam. W dodatku widać tam z mojej twarzy niewiele, czyli dokładnie tyle, ile trzeba ![]() Cytat:
![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moimi ulubionymi błyszczykami od lat są Water Shine Diamonds Maybelline.Cytat:
![]() A ja bym chciała Penelope Cruz ![]() Pojechałam dziś rano na błyskawiczne zakupy- nabyłam planowaną kurteczkę/płaszczyk njesienny i nieplanowane spodnie ciemnoszare w kant- eleganckie, ale zarazem takie, w których czuję się swobodnie. Uwielbiam takie zakupy Niech mi ktoś wybije z głowy zakup perfum z lat młodzieńczych, których nie wąchałam od dawien dawna- chodzi o Hot Benettona, które od wczoraj chodzą mi po głowie. Niby nie są drogie, ale po co mi perfumy, które potencjalnie będą leżeć nieużywane... |
||
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito - mi nie wysusza.
Dizewczyny, nie chciałabym was wpuścić w maliny, bo potem będzie ![]() ![]() Piszę o swoich odczuciach, a te są bardzo pozytywne
|
|
|
#3584 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dobry wieczór - jesteście niemożliwi! Jeden dzień raptem nie zaglądalam do Baru a tu 5 stron do nadrobienia
To ja się tylko dopisze do głosowania nad sukienką Kijanki - druga, stanowczo druga Zrobiłam sobie weekend sypialniano-czytelniczy, a ze w bibliotece byłam w piątek zamiast w sobotę, efekt jest taki, że mam na jutro tylko jedną książkę - nie wiecie czasem, co ja będe robić przez resztę niedzieli? ![]() Cytat:
![]() A zadanie synka zostaw na jutro, na razie zdrowiej i dochoddź do siebie
|
|
#3585 | ||
|
Konto usunięte
|
Gryxiu, bardzo dziękuję za to, że wypowiedziałeś się w tak ważnej sprawie, jaką jest dla kobiety wybór nowej kiecki
Słowo mężczyzny liczy się podwójnie. Cytat:
![]() ![]() Anuschko, siostro moja najdroższa Cytat:
![]() A w bajorku wszystkie kijanki będą mi zazdrościć, jak będę pływała raz w jednej, a raz w drugiej princesce.
|
||
|
|
|
#3586 |
|
BAN stały
|
Dostałam się
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje, Zuziuniu
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu - gratuluję serdecznie
|
#3590 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
A ja proszę o trzymanie kciuków jutro od 13... mam egzamin z Prawa rzymskiego a czuje się niepewnie
jak nie zdam to warunek leci jak nic
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3593 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
będzie dobrze zobaczysz No to już 4-5 październik mam zjazd, a 5 wyjeżdżam na Śląsk, na nie cały tydzień do Szklarskiej P. Sab zdrowiej |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Super, gratulacje
Cytat:
![]() Piję piwo, włączyłam sobie Supernatural i może dzięki niemu jakoś przetrwam tę ostatnią godzinę z henną na łbie
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu, gratulacje
a zdradzisz na co się dostałaś? ![]() Ivanno, kciuki będą trzymane ![]() Aragonte, a co ta mieszanka ma zdziałać? ![]() Właśnie w ramach odstresowania wypiłam kieliszek Baileysa i trochę Malibu Lime (jakaś odmiana klasycznego Malibu) i stwierdzam, że mam słabą głowę
|
#3596 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3597 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3599 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mogą być Wprawdzie u fryzjera byłam dwa tygodnie temu, ale odrostów nie widać ani śladu Kolor trafiony idealnieWątek z sondą załóżmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale chyba wolę śliwkowy, albo tą herbatkę z soczkiem malinowym ![]() ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawciu bo ci paluszki struchleją od trzymania już teraz
![]() Dziękuje dziewczyny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

, a potem głodować.
[/quote]

Spod ręcznika cieknie, efekt końcowy w sumie bliżej nieznany, ciekawe, czy chociaż będzie opłacało się męczyć
Moimi ulubionymi błyszczykami od lat są Water Shine Diamonds Maybelline.
To ja się tylko dopisze do głosowania nad sukienką Kijanki - druga, stanowczo druga 
będzie dobrze zobaczysz