Scent Bar V - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-19, 23:55   #3541
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Taiwo śliczny av.

MoniuK, fryzurka bardzo twarzowa, a kolor ładnie dobrany

Kijanuś, obydwie sukienki podobają mi się bardzo. I kupiłabym jedną i drugą
Nie ma to jak dieta 200 kalorii
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 00:05   #3542
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Wiecie co?! (pewnie nie )

Otóż pragnę zakomunikować, że telepatyczne przywołanie osoby "a 'la Hecate podczas mycia zębów" skutkuje Otóż przed chwilą, myjąc zęby, pomyślałem sobie: "A Składaczek to pewnie na jakiś miodowy miesiąc wybył"

Wchodzę na forum - kogo widzę?

I że to przypadek niby?

Czary Mary normalnie

Witaj rozowa Jolciu
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 00:41   #3543
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Witaj rozowa Jolciu
Helołki (chyba te awy źle na mnie działają )
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 01:17   #3544
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Gdybym balowała i miała masę zajęć, a dla niego mało czasu, wtedy by się cieszył. On woli taki układ, że spotykamy się rzadko, bo ma dużo swoich spraw i obecnie uważa, że za często się spotykamy. Z byłą pasował mu układ, że ona ciągle nie ma czasu, a jak już ma to jest święto i wtedy on zawsze miał dla niej czas. Czyli rzadko się widzieć, a wtedy będzie ok - ale ja nie chcę rzadko się widzieć.
On chciałby właśnie taką kobietę, która nie traktuje go jak coś ważnego, a "mam chwilę, możesz przyjechać" - i tu nie chodzi nawet o seks, a ogólnie o spotkanie. Albo spotkać się na mieście zjeść i tyle. A ja tak nie umiem. Ja chcę przebywać, gadać codziennie i w ogóle dzielić się sprawami.
I już.
No to może nie zawracajcie sobie nawzajem głowy? W układzie, w którym każde z Was chce czegoś dokładnie przeciwnego to raczej szczęścia i harmonii nie wróżę Dla mnie ten związek jest bez szans. Rzucaj drania pókiś piękna i młoda i masz większe szanse kogoś sensownego poznać

Mskladaczku Welcome back!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 05:21   #3545
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

gryx82 oj straszysz tymi Avatarami

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 07:45   #3546
MoniaK
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję bardzo fajnie że się podoba

Taiwo, śliczny av i śliczna Ty

Fenris, tak jak Truskawka powiedziała przecież Wy macie całkiem inne oczekiwania. Po co się męczyć? Poza tym z tego co widać facet nie nadaje się do poważnego związku i Cię nie kocha (na marginesie powiem Ci, że przypomina mi mojego byłego). I uwierz w to, że bycie samemu przez chwilę nie jest tragedią a miłości nie szuka się na siłę, ona sama przychodzi (przynajmniej ja w to wierzę). Jesteś piękna i młoda i nie ma sensu tkwić w czymś takim
Co do sportów to może ja się wypowiem Kiedyś miałam taki czas, że przez ok. 2 lata biegałam kilka razy w tyg. na siłkę (ehh, co to były za czasy ). Najpierw dowiedz się u lekarza co możesz ćwiczyć, czy np. siłownia wchodzi w grę, czy możesz ćwiczyć z obciążeniami, skakać, biegać (to ważne przy oczach). Jeśli chcesz wymodelować całe ciało to ja bym się zdecydowała na siłownię i dobrze ułożony trening. Nic tak nie wymodeluje jak odpowiednie ćwiczenia + trochę aerobów.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
A U MNIE GRZEJĄ!!! ha ha cieszę się jak głupek bom zmarźlak sąsiedzi pisali petycję i poskutkowała
no w końcu, biedna już pewnie zamarzałaś

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Fenris - wiem, że lubisz GlamShine Ja polubiłam tę ostatnią wersję 6H- lepkie to, ale mam specyficzny gust, co do błyszczyków - im bardziej się lepią tym....lepiej Z tego powodu lubię też te z Bourjois.
to tak jak ja też lubię kleiszcze i lepiące błyszczyki, więc czaję się na tego 6h. Fajny jest?

Gryxiu, normalnie poprawiłeś mi humor z rana Ciekawe co pojawi się u Ciebie za kilka dni
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 12:28   #3547
Fenris
Czekam na Ragnarok

Piękna młoda Spoko.

Co do sportów to planuję i aerobik (fitness) i siłownię. A mogę wszystko, bo oczy mam już zdrowe w miarę, a chodziłam kiedyś bardzo często na siłownię (2x w tygodniu, a później codziennie).

Co do Glam Shine 6h to nie polecam. Lepi się aż nadto, pozostaje ciągle na zębach i nie można z nim normalnie mówić, bo ma się wrażenie, że usta są zaklejone na amen. Ale kolor dobrałam śliczny.
Zwykłe Glam Shine dopiero teraz poznałam i jestem bardzo zadowolona
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 12:40   #3548
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Moniko - Glam Shine 6H bardzo lubię. Jedyne zastrzeżenie, że nie jest mocno błyszczący - tzn. jak dla mnie mógłby bardziej lśnić, bo efekt jest raczej delikatny,dyskretny. Poza tym plusy - świetna gąbeczka, nie wyłazi poza kontur ust - co mnie bardzo zaskoczyło Nie zbija się w kącikach, nie zbryla. Jestem bardzo zadowlona Ale tak jak napisałam - trzeba lubić klejące się błyszczyki - inaczej nie przejdzie

Zaraz biorę się za testowanie twojego True Match'a Ostatnio miałam krem brązujący na twarzy i musiałam poczekać, aż mi zejdzie.

Matko, jaka jestem nieprzytomna Obudziłam się dziś po 4.00 bo mama wybierała się z bratem i swoją mamą do dalszej rodziny koło Poznania. Jak się rozbudziłam, to łaziłam do 6.30 - nie mogłam usnąć. W końcu usnęłam obudziłam się po10.00 - i teraz jestem rozbita i nieprzytomna. Zaraz strzelę sobie drugą kawkę.

Mam pytanie - czy któraś z was wie, jak się robi/ustawia w Wordzie żywą paginę? W pomocy mi nic niestety nie wyskakuje A problem ten spędzia mi sen z powiek

Co do ava Gryksia - muszę powiedzieć, że na tle ostatnich pań, ten jest naprawdę niezły. Jolcia tu wyszła nawet całkiem, całkiem ( jak na Jolcię). Jakaś taka nie strzaskana- ujdzie. Lepsza Jolcia niż Ewa i Donatella.

Ja tam osobiście najbardziej lubiłam Gryksiowego Paula Newamana

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 12:57   #3549
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Kijanuś, obydwie sukienki podobają mi się bardzo. I kupiłabym jedną i drugą
Nie ma to jak dieta 200 kalorii
Tak Mariolu, to chyba jedyne "rozsądne" rozwiązanie
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 13:13   #3550
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam pytanie - czy któraś z was wie, jak się robi/ustawia w Wordzie żywą paginę? W pomocy mi nic niestety nie wyskakuje A problem ten spędzia mi sen z powiek
Ja bym chyba kombinowała z ustawianiem sekcji o różnych parametrach i różnej paginie właśnie, ale precyzyjnie to tego nie opiszę
Czyli funkcja: Wstaw/Podział... itd.
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 13:54   #3551
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Ja bym chyba kombinowała z ustawianiem sekcji o różnych parametrach i różnej paginie właśnie, ale precyzyjnie to tego nie opiszę
Czyli funkcja: Wstaw/Podział... itd.

Już wykombinowałam - funkcja nagłówka

Dzięki za poradę Nie ma to jak odzew na perfumeryjnym

Frank Zappa

Stary 2008-09-20, 14:53   #3552
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
My dear Sabbath, możesz się podpinać dowoli i pod co chcesz Hmmm... no nie pod co chcesz, np. pod zapięcie biustonosza to już nie- niewygodnie by mi było z Tobą zawiśniętą mi na plecach

To musiałoby być rzeczywiście kłopotliwe - mieć coś tak gadatliwego na plecach.

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.

[/quote]
Kijanko, jestem spóźniona, ale i tak sobie napiszę. Druga jest śliczna!
W pierwszej te guziole są od czapy zupełnie. Za jasne i za wielkie.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ja też. Szczególnie do mini - odpada problem gwiżdżących panów robotników i im podobnych - wolą udawać, że nie widzą
Czasem glany nie pomagają. Myślę sobie wówczas, że może to budowlańcy słuchający metalu.

Cytat:
Oj naaapisz
Nie napiszę. Takich marzeń pedofile nie mają.

Cytat:
Fenris, żadne z określeń, które nasuwają mi się odnośnie tego pana nie nadaje się do publikacji na publicznym forum
Czemu do licha ciężkiego dajesz się traktować jak ostatni śmieć?! Żeby mieć kogoś do grzania łóżka? To kota kup, albo psa. One chociaż odpłacają dobrem za dobro.

Albo chociaż termofor...
Albo poduszkę elektryczną.

Cytat:
Ja też się dałam namówić fryzjerce na rewolucję - mój naturalny, nieoglądany od podstawówki kolor Przy okazji mocno wycieniowała włosy, żeby pozbyć się jak najwięcej tych zniszczonych rozjaśnianiem - efekt uboczny jest taki, że się kręcą zamiast jak dotąd falować
Brzmi super.
Zdjęcia będą?

Cytat:
Pipają też

Głupia jestem przelałam z próbki 6ml zapach do atomizera 5ml i............... inteligentna zapomniałam co to było!!! ale pachnie ładnie
Hihihi. Kota pisała kiedyś, że robi sobie czasami Dzień Nieznanej Próbki. Ty będziesz robiła Dzień Nieznanego Atomizerka?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 14:55   #3553
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Hihihi. Kota pisała kiedyś, że robi sobie czasami Dzień Nieznanej Próbki. Ty będziesz robiła Dzień Nieznanego Atomizerka?
Sabbacie metodą psiego nosa i wytycznym "co ja do cholery miałam w 2 próbkach których teraz nie mam?" doszłam do wniosku że to Dolce Vita

i jestem przeszczęśliwa!
Stary 2008-09-20, 15:08   #3554
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
gryx82 oj straszysz tymi Avatarami
No nie dogodzisz

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Gryxiu, normalnie poprawiłeś mi humor z rana
Bardzo mi miło

Cytat:
Ciekawe co pojawi się u Ciebie za kilka dni
Pracuję nad tym

Cytat:
Ja tam osobiście najbardziej lubiłam Gryksiowego Paula Newamana
A wiesz, że ja też

---

Włączyli ogrzewanie
Stary 2008-09-20, 15:14   #3555
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Pracuję nad tym

Jakiś przystojny "menszczyzna"?

Frank Zappa

Stary 2008-09-20, 15:16   #3556
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Włączyli ogrzewanie
Super! w końcu ciepełko u mnie grzeją od wczoraj
Stary 2008-09-20, 15:59   #3557
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Moniko - Glam Shine 6H bardzo lubię. Jedyne zastrzeżenie, że nie jest mocno błyszczący - tzn. jak dla mnie mógłby bardziej lśnić, bo efekt jest raczej delikatny,dyskretny. Poza tym plusy - świetna gąbeczka, nie wyłazi poza kontur ust - co mnie bardzo zaskoczyło Nie zbija się w kącikach, nie zbryla. Jestem bardzo zadowlona Ale tak jak napisałam - trzeba lubić klejące się błyszczyki - inaczej nie przejdzie

Zaraz biorę się za testowanie twojego True Match'a Ostatnio miałam krem brązujący na twarzy i musiałam poczekać, aż mi zejdzie.
Przekonałaś mnie do tych błyszczyków, przy najbliższej okazji jak mi się zachce nowego to sobie kupię Tylko te kolory na allegro takie jakieś niebardzo
Daj znać jak po testach TM, czy Ci podpasował? Co do podkładów testuję teraz mineralnego Essence i jestem na prawdę mile zaskoczona.

Może zróbmy plebiscyt na gryxiowego avatara?
Stary 2008-09-20, 16:06   #3558
Aragonte
Wtajemniczenie

Sabbath, jak tam, leczysz się?

Oglądam jednym okiem Zemstę Sithów - prawie nic nie pamiętam z sesji w kinie. Naturalnie w pierwszym odruchu przerobili mi się na klawiaturze na "Shitów"

A tak w ogóle to mógłby mój organizm wreszcie zadziałać w normalnym trybie, czekam na babską przypadłość i jakoś nie może się zacząć Chyba idę po piwo, może mnie przynajmniej wyluzuje, wrrrr.
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 16:09   #3559
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Przekonałaś mnie do tych błyszczyków, przy najbliższej okazji jak mi się zachce nowego to sobie kupię Tylko te kolory na allegro takie jakieś niebardzo
Daj znać jak po testach TM, czy Ci podpasował? Co do podkładów testuję teraz mineralnego Essence i jestem na prawdę mile zaskoczona.

TM jest ok - nawet nałożony na żel z Olay nie rolował się. Fajnie się rozprowadza, jest taki "miękki". Troszkę mi wlazł w pory na nosie, ale to może przez ten żel do twarzy. I kolor jednak ciut za jasny, mimo że wcześniej odebrałam go jako idealnie zlany z cerą. Poza tym jest lekki, nie ściągają mnie po nim policzki ( a to często mi się jakoś zdarza przy podkładach), nie klei się - fajny

Zastanawiam się jescze nad tym 10 Hours Sleep Effect? Bourjois. Testowałam ostatnio na łapce - fajne kolory, dużo jasnych, jasnych beży ( tzn 3 albo 4- ale dla mnie to już coś Widzę, że ma dobre recenzje na KWC.

Co do ava Gryxia - głosuję na: Tima Rotha ( taaa wiem, jest strasznie subiektywna), Vincenta Cassella, Steve'a MacQueen'a... i skończyły mi się pomysły na av męski. Jakoś żaden pan nie wzbudza we mnie ostatnio szybszego bicia serca

Co do pań: Monika Belluci, Romy Schneider, Isabelle Adjani, Anjelica Houston.

Frank Zappa

Stary 2008-09-20, 16:15   #3560
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jakiś przystojny "menszczyzna"?

Cytat:
Super! w końcu ciepełko u mnie grzeją od wczoraj
No czas najwyższy

Nie należę do zmarźluchów, ale to już była przesada. Siedząc przy komputerze, sztywniały mi dłonie

Cytat:
Co masz na myśli?

---

Siedzę sobie z kubkiem Grzańca Zbójnickiego (taka herbata Loyd Tea ) przy ciepłym kaloryferku i jest fajnie
Stary 2008-09-20, 16:19   #3561
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Kijanko, jestem spóźniona, ale i tak sobie napiszę. Druga jest śliczna!
W pierwszej te guziole są od czapy zupełnie. Za jasne i za wielkie.
Czyli pierwszą przerobić na szmatki do wycierania kurzu, a po drugą biegiem marsz

Tak to jest, jak człowiek sam robi zakupy, zamiast najpierw poradzić się wizażowych ekspertów
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 16:33   #3562
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się jescze nad tym 10 Hours Sleep Effect? Bourjois. Testowałam ostatnio na łapce - fajne kolory, dużo jasnych, jasnych beży ( tzn 3 albo 4- ale dla mnie to już coś Widzę, że ma dobre recenzje na KWC.
też się nad nim zastanawiałam ale boję, że będę się po nim mocno świecić

Cytat:
Co masz na myśli?
wybierzemy sobie jakiegoś fajnego menszczyzne (lub kobietę) i zrobisz nam wariatkom taką małą przyjemność
Stary 2008-09-20, 16:35   #3563
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

Siedzę sobie z kubkiem Grzańca Zbójnickiego (taka herbata Loyd Tea ) przy ciepłym kaloryferku i jest fajnie
fuj ta herbata jest okropna!

ja znowu z pytaniem: czy ktoś się orientuje czy można jeszcze kupić w douglasie Kenzo Amour Indian Holi?

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 16:39   #3564
gryx82
BAN stały

Cytat:
Co do ava Gryxia - głosuję na: Tima Rotha ( taaa wiem, jest strasznie subiektywna), Vincenta Cassella, Steve'a MacQueen'a... i skończyły mi się pomysły na av męski. Jakoś żaden pan nie wzbudza we mnie ostatnio szybszego bicia serca

Co do pań: Monika Belluci, Romy Schneider, Isabelle Adjani, Anjelica Houston.
Propozycje pań - jak najbardziej

Panowie - (no nie w moim typie ).

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9080358]
Tak to jest, jak człowiek sam robi zakupy, zamiast najpierw poradzić się wizażowych ekspertów[/quote]

Kijanko, skoro wszyscy, to ja też chcę

Druga, druga, druga
Stary 2008-09-20, 16:42   #3565
ivanna
Zakorzenienie

Gryxiu zawsze moge ci dać swoje zdjęcie :P hehe
Stary 2008-09-20, 16:42   #3566
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gryxiu - jak ci się panowie nie podobają, to nie marudź, tylko dawaj swoją fotkę

Frank Zappa

Stary 2008-09-20, 16:47   #3567
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Gryxiu - jak ci się panowie nie podobają, to nie marudź, tylko dawaj swoją fotkę
popieram popieram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 16:59   #3568
gryx82
BAN stały

Cytat:
wybierzemy sobie jakiegoś fajnego menszczyzne (lub kobietę) i zrobisz nam wariatkom taką małą przyjemność
Zgoda

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
fuj ta herbata jest okropna!
Nie lubisz goździków i cynamonu?

Cytat:
Gryxiu zawsze moge ci dać swoje zdjęcie :P hehe

Cytat:
Cytat:
popieram popieram
Nie mogę, bo... bo... pracuję w rządzie na wysokim stanowisku
Stary 2008-09-20, 17:04   #3569
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Nie lubisz goździków i cynamonu?
lubię ale nie lubię słodkiej herbaty a ta jest mega słodka nawet bez cukru

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-20, 17:06   #3570
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
lubię ale nie lubię słodkiej herbaty a ta jest mega słodka nawet bez cukru
No właśnie, niepotrzebnie dodali do niej tego czegoś słodkiego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości