...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat... - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-20, 13:48   #391
Agula 88
Zakorzenienie

Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...

a co to za inkub-ładny chociaż?I o co chodzi z stosunkiem że niby we śnie bara bara z takim inkubem?można go podać do sądu za molestowania
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 13:52   #392
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
a co to za inkub-ładny chociaż?I o co chodzi z stosunkiem że niby we śnie bara bara z takim inkubem?można go podać do sądu za molestowania
no do sądu jak najbardziej.. ale tego ostatecznego.. teraz sie powaznie zastanawiam czy sprawic sobie ten kryształ...bo chyba miło by było jakby taki inkub,(pod warunkiem,ze przystojny) by mnie czasem odwiedził na małe bara bara.. Rozumiesz.. sex bez zobowiązań itp..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 13:53   #393
201606201122
Konto usunięte

inkub nie pyta chcesz z nim to robić czy nie tylko robi co chce jeżeli osoba nie umie się obronić. Oni to robią żeby pobierać energię i siły z człowieka, potem te energie mogą użyć np. do rytuałów magicznych albo żeby się pożywić, czy żeby być silniejszym. A jak zostać inkubem? Projekcja oobe i podczas oobe atakujesz jakiegoś nieszczęśnika.

edit: mi się kiedyś przyśnił facet z tarota! A konkretnie to był albo ten z karty rydwan VII albo rycerz buław, wyglądał super i był na takim powozie z gołą klatą. W odróżnieniu od tego inkuba co pisałam ten był miły
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 13:54   #394
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
mój wyglądał jak zwykły koleś! Nic szczególnego. Musiałam kilka dni modlić się żeby dał mi spokój. No i mam spokój. Jakiś czas temu śnił mi się mój zmarły ojciec, śniło mi się że byliśmy na spacerze i wracaliśmy do domu. Wchodzimy na klatkę a ojciec poszedł z przodu szybciej otwierać drzwi... Patrzę a na klatce ten inkub stoi i się gapi tak szyderczo, mijam go i on się rzucił na mnie, ja się wydarłam - tatooooooo! No i mój ojciec podbiegł i szarpał się z nim a ja się obudziłam. Więcej nie wracał ten inkub.

edit: o czym jest ten film incubus?
Tak poza tym mam ochotę na gofry
eee... to moze nie był inkub tylko jakiś inny duch/demon? właśnie cechą charakterystyczna inkubów jest to, że wyglądają oni tak, jak jaki według ciebie jest facet marzeń, Bo on ma za zadanie pociągać cie seksualnie. To w teoim przypadku to było coś innego....hmmm... a mi sie taki kiedyś śnił...taki faaaajny... ale mu kręgosłup przez klate przbijał ale nie pamietam dokładnie tego snu... a szkoda

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
czyli,ze przychodzi do Ciebie inkub i namawia Cie do stosunku sexualnego? a co jak jesteś dziewicą?

kaśka.. dopóki Ty żyjesz mój monitor zawsze bedzie mokry..
Ależ mnie zaczszyt kopnął
jak jest dziewicą?... a ja wiem... moze dziewic nie nawiedza? albo wtedy zabawiają się po francusku a z reszta czy musi dochodzić do stosunku? może ma ją tylko jakoś podniecić... nie wiem
Stary 2008-09-20, 13:56   #395
Agula 88
Zakorzenienie

Lena_20 Nie no dylemat ogromny he he ubierz seksowną bieliznę jak będziesz szła spać,a co jak sie okaże że przyjdzie a on gruby i brzydki
Stary 2008-09-20, 13:59   #396
Agula 88
Zakorzenienie

coś mi świta ale nie śmiać się zemnie w charmed( czarodziejkach) takim serialu był odcinek ze facet wkradał sie do snu kobiet one nie mogły się ruszać a on je zabijał to tamten to taki inkubopodobny?
Stary 2008-09-20, 14:00   #397
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
no do sądu jak najbardziej.. ale tego ostatecznego.. teraz sie powaznie zastanawiam czy sprawic sobie ten kryształ...bo chyba miło by było jakby taki inkub,(pod warunkiem,ze przystojny) by mnie czasem odwiedził na małe bara bara.. Rozumiesz.. sex bez zobowiązań itp..
rzyjdzie taki, jak wyglada facet twoich marzen, bo on ma cie podniecic... przeciez jak lubisz ABS-ów to nie przylezie chudy metal jak rany bo na sex to ochoty mieć nie bedziesz
Stary 2008-09-20, 14:03   #398
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
inkub nie pyta chcesz z nim to robić czy nie tylko robi co chce jeżeli osoba nie umie się obronić. Oni to robią żeby pobierać energię i siły z człowieka, potem te energie mogą użyć np. do rytuałów magicznych albo żeby się pożywić, czy żeby być silniejszym. A jak zostać inkubem? Projekcja oobe i podczas oobe atakujesz jakiegoś nieszczęśnika.
a to to wiem,oobe praktykowane wiec to dla mnie no problem.. ale lepiej nie bede próbowac.. za duze ryzyko

Cytat:
Napisane przez euphoriall Pokaż wiadomość
eee... to moze nie był inkub tylko jakiś inny duch/demon? właśnie cechą charakterystyczna inkubów jest to, że wyglądają oni tak, jak jaki według ciebie jest facet marzeń, Bo on ma za zadanie pociągać cie seksualnie. To w teoim przypadku to było coś innego....hmmm... a mi sie taki kiedyś śnił...taki faaaajny... ale mu kręgosłup przez klate przbijał ale nie pamietam dokładnie tego snu... a szkoda
no nie wiem czy mój facet marzeń miałby widoczny kregosłup przez klate ale dobra..

Cytat:
Ależ mnie zaczszyt kopnął
jak jest dziewicą?... a ja wiem... moze dziewic nie nawiedza? albo wtedy zabawiają się po francusku a z reszta czy musi dochodzić do stosunku? może ma ją tylko jakoś podniecić... nie wiem
po francusku z inkubem? o matko..

Cytat:
Lena_20 Nie no dylemat ogromny he he ubierz seksowną bieliznę jak będziesz szła spać,a co jak sie okaże że przyjdzie a on gruby i brzydki
to go wygonię.. jak juz napisała wyżej euph,przychodzi do Ciebie taki,który musi pociagac cie sexualnie.. wiec raczej małe prawdopodobieństwo ,ze przyjdzie do mnie jakis rubaszny brzydal..

Stary 2008-09-20, 14:06   #399
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
coś mi świta ale nie śmiać się zemnie w charmed( czarodziejkach) takim serialu był odcinek ze facet wkradał sie do snu kobiet one nie mogły się ruszać a on je zabijał to tamten to taki inkubopodobny?
inkuby nie zabijają.. one pobieraja energie uwalnianą miedzy innymi podczas orgazmu..

Cytat:
rzyjdzie taki, jak wyglada facet twoich marzen, bo on ma cie podniecic... przeciez jak lubisz ABS-ów to nie przylezie chudy metal jak rany bo na sex to ochoty mieć nie bedziesz
wiem kurde! a kto powiedział,ze ja lubie abeesy?

Stary 2008-09-20, 14:06   #400
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:

no nie wiem czy mój facet marzeń miałby widoczny kregosłup przez klate ale dobra..
Toteż jak nagle ściągną koszulkę to się lekko zdziwiłam ale poza tym był niczego sobie ja wiem.. może z 2 razy mi się śnił ale to daaaawno było
Stary 2008-09-20, 14:07   #401
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
wiem kurde! a kto powiedział,ze ja lubie abeesy?
nie no chodziło mi poprostu o totalne przeciwieńtwo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 14:10   #402
Lena_20
Zakorzenienie

to mi sie raz jeden gość snił,(nigdy go niewidziałam na zywo) z pare razy.. Juz nie pamietam jak wygladal ale wiem ,ze był mmm I było miło.. myslicie,ze to był inkub i mnie wykorzystał? bo potem byłam taka słaba,ze wstać nie mogłam..

euph,bo ześ to napisała tak stwierdzająco...

Stary 2008-09-20, 14:11   #403
201606201122
Konto usunięte

Wiecie co, ja miałam kiedyś o wiele lepsze przeżycia we śnie niż jakiś tam inkub. Śnił mi się facet w którym byłam kiedyś zakochana ale w tym czasie gdy mi się śnił nie spotykaliśmy się i nie mieliśmy kontaktu. W sumie sexu nie było tylko całował się ze mną na jakimś wielkiem kamieniu oprócz kamienia i nas nie było nic więcej tylko biała przestrzeń. Po kilku miesiącach się spotkaliśmy i całował tak samo jak w moim śnie nawet zachowywał sie tak samo. Więcej snów takich niestety nie było.
Stary 2008-09-20, 14:16   #404
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
to mi sie raz jeden gość snił,(nigdy go niewidziałam na zywo) z pare razy.. Juz nie pamietam jak wygladal ale wiem ,ze był mmm I było miło.. myslicie,ze to był inkub i mnie wykorzystał? bo potem byłam taka słaba,ze wstać nie mogłam..

Łoł ależ cię "zniewolił"

Cytat:
Wiecie co, ja miałam kiedyś o wiele lepsze przeżycia we śnie niż jakiś tam inkub. Śnił mi się facet w którym byłam kiedyś zakochana ale w tym czasie gdy mi się śnił nie spotykaliśmy się i nie mieliśmy kontaktu. W sumie sexu nie było tylko całował się ze mną na jakimś wielkiem kamieniu oprócz kamienia i nas nie było nic więcej tylko biała przestrzeń. Po kilku miesiącach się spotkaliśmy i całował tak samo jak w moim śnie nawet zachowywał sie tak samo. Więcej snów takich niestety nie było.
Uuuu... no to szkoda ze tylko jeden taki sen miałaś

kurde to miał być wątek o magii... a my gadamy o seksie z demonami... to jak spotkania 3-ego stopnia
Stary 2008-09-20, 14:20   #405
Lena_20
Zakorzenienie

ale sex z demonami to jest paranormalne zjawisko.. jak w tytule..

Stary 2008-09-20, 14:23   #406
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
ale sex z demonami to jest paranormalne zjawisko.. jak w tytule..
paranormalne jak paranormalne.. to nie ja tu mowiłam ze byłam słaba po seksie z denomen świntuchu to raczej fantazje erotyczne z podtekstem spirytystycznym
...wow ale zabłysłam nazwą
Stary 2008-09-20, 14:26   #407
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
paranormalne jak paranormalne.. to nie ja tu mowiłam ze byłam słaba po seksie z denomen świntuchu to raczej fantazje erotyczne z podtekstem spirytystycznym
...wow ale zabłysłam nazwą
ale czekaj czekaj.. napisalam,ze bylam słaba,bo pewnie wyssał ze mnie energie czy co.. wiesz jak to jest jak chcesz wstać z wyrka ale nie mozesz.. to nie sa zadne fantazję,po prostu zastanawiam sie czy to był kontakt z inkubem..

Stary 2008-09-20, 14:30   #408
201606201122
Konto usunięte

Cytat:

całkiem możliwe

Cytat:
Toteż jak nagle ściągną koszulkę to się lekko zdziwiłam ale poza tym był niczego sobie ja wiem.. może z 2 razy mi się śnił ale to daaaawno było
może to był jego znak rozpoznawczy albo podczas walki z jakimś doświadczonym magiem czy człowiekiem podczas oobe tak ucierpiał, że mu ktoś kręgosłup wyciągnął przez klatę

Cytat:
Łoł ależ cię "zniewolił"

Uuuu... no to szkoda ze tylko jeden taki sen miałaś

kurde to miał być wątek o magii... a my gadamy o seksie z demonami... to jak spotkania 3-ego stopnia
miałam tylko jeden chyba dlatego że "na żywo" nam nie wyszło. Chociaż przypomniało mi się że raz przyśnił mi się już dawno po fakcie kiedy było wiadomo że to koniec... Śniło mi się że leży obok mnie na łóżku i tylko patrzy się na mnie i widziałam swoje łóżko i że jest już rano i jasno. Nie wiem o co w tym chodziło w sumie, no bo to przecież nie inkub bo mnie nie wykorzystał .

Demony też podchodzą pod magię. Myślę że kryształ górski to bardzo przydatna rzecz szczególnie gdy ktoś wróży i nie chodzi tylko o demony. Ja mam taki duży kawał kryształu nie obrobiony ale chcę sobie kupić taki mały do noszenia w kieszeni z 8 zł kosztują albo z wisiorkiem też takie robią na rzemyku to już ze 20 zł z tego co pamiętam.
Stary 2008-09-20, 14:31   #409
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
ale czekaj czekaj.. napisalam,ze bylam słaba,bo pewnie wyssał ze mnie energie czy co.. wiesz jak to jest jak chcesz wstać z wyrka ale nie mozesz.. to nie sa zadne fantazję,po prostu zastanawiam sie czy to był kontakt z inkubem..
dd

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2013-07-14 o 01:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 14:35   #410
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
A inkub a jak wyglądał widziałaś go we śnie słyszałam ze niezłe ciacha z nich

a tobie WTF ?
Cytat:
Aramis.. Może i nie pasuje ale wiesz,ze kazdy człowiek miewa chwile slabości i każdemu zdarzy sie... poprzeklinać..

Ciekawy tekst.. Pobudza wyobraźnię.. Zresztą jak wszystkie inne..

gofer.. a Ty co? cos Cie opętało?

Cytat:
gofra to co najwyzej bita śmietana łopentała
Cytat:
Napisane przez poko21 Pokaż wiadomość
Może za bardzo przesiąkł DŻAMAMEREM

ejjjj...wy jesteście niemozliwe no

Cytat:
mój wyglądał jak zwykły koleś! Nic szczególnego. Musiałam kilka dni modlić się żeby dał mi spokój. No i mam spokój. Jakiś czas temu śnił mi się mój zmarły ojciec, śniło mi się że byliśmy na spacerze i wracaliśmy do domu. Wchodzimy na klatkę a ojciec poszedł z przodu szybciej otwierać drzwi... Patrzę a na klatce ten inkub stoi i się gapi tak szyderczo, mijam go i on się rzucił na mnie, ja się wydarłam - tatooooooo! No i mój ojciec podbiegł i szarpał się z nim a ja się obudziłam. Więcej nie wracał ten inkub.

edit: o czym jest ten film incubus?
Tak poza tym mam ochotę na gofry
nieeee!! sio odemnie no
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 14:39   #411
Lena_20
Zakorzenienie

gofer,a moze nam cos opowiesz?

nawiedzone miejsca w polsce? jest ich pełno.. najbardziej nawiedzone są stare zamki of kors.... białe damy itp.. brr..

Stary 2008-09-20, 14:40   #412
poko21
BAN stały

Sukkub- w demonologii sukkubami nazywa się demony przybierające postać nieziemsko pięknych kobiet (często obdarzonych również atrybutami charakterystycznymi dla demonów, np. rogami albo kopytami), nawiedzające mężczyzn we śnie i kuszących ich współżyciem seksualnym.
Wiele źródeł podaje, że motywacją sukkubów jest wyssanie energii życiowej. Kilka źródeł podaje również, że kuszenia najczęściej zdarzały się wśród mnichów zakonnych, którzy, jak wiadomo, nie mogą mieć żadnych kontaktów seksualnych. Tak więc mnich to najłatwiejszy cel.
Wg. Malleus Maleficarum ("Młot na czarownice") zbierały od skuszonych mężczyzn nasienie, którego potem inkuby używały do zapładniania kobiet. Dzieci spłodzone w ten sposób miały być szczególnie podatne na wpływ Szatana.

Inkub- w demonologii inkubami nazywa się demony przybierające postać uwodzicielskich mężczyzn (często obdarzonych również atrybutami charakteryst. dla demonów), nawiedzające kobiety we śnie i kuszące je współżyciem seksualnym.
Wg Malleus Maleficarum ("Młot na czarownice") miały zdolność zapładniania kobiet nasieniem, które sukuby zbierały od skuszonych przez siebie mężczyzn. Dzieci spłodzone w ten sposób miały być szczególnie podatne na wpływ Szatana....

poko21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 14:41   #413
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
może to był jego znak rozpoznawczy albo podczas walki z jakimś doświadczonym magiem czy człowiekiem podczas oobe tak ucierpiał, że mu ktoś kręgosłup wyciągnął przez klatę
ojej biedny... szkoda go bo taki słodki był

Cytat:
Nie ważne czy z inkubem ważne że seks był a co do tematu znacie dziewczyny jakieś nawiedzone miejsca w Polsce?
dobrze gada polać jej

ale patrzcie ile sie ludu zleciało jak o seksie gadamy
Stary 2008-09-20, 14:41   #414
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
gofer,a moze nam cos opowiesz?

nawiedzone miejsca w polsce? jest ich pełno.. najbardziej nawiedzone są stare zamki of kors.... białe damy itp.. brr..

yyyyy a co niby?? ja tu chyba jestem ta inna

u mnie najbardzoej nawiedzona jest moja szafka z kosmetykami...dziada baby nie brak
Stary 2008-09-20, 14:44   #415
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
yyyyy a co niby?? ja tu chyba jestem ta inna

u mnie najbardzoej nawiedzona jest moja szafka z kosmetykami...dziada baby nie brak
trzymasz dziadków w szafce z kosmetykami
Stary 2008-09-20, 14:45   #416
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poko21 Pokaż wiadomość
Sukkub- w demonologii sukkubami nazywa się demony przybierające postać nieziemsko pięknych kobiet (często obdarzonych również atrybutami charakterystycznymi dla demonów, np. rogami albo kopytami), nawiedzające mężczyzn we śnie i kuszących ich współżyciem seksualnym.
Wiele źródeł podaje, że motywacją sukkubów jest wyssanie energii życiowej. Kilka źródeł podaje również, że kuszenia najczęściej zdarzały się wśród mnichów zakonnych, którzy, jak wiadomo, nie mogą mieć żadnych kontaktów seksualnych. Tak więc mnich to najłatwiejszy cel.
Wg. Malleus Maleficarum ("Młot na czarownice") zbierały od skuszonych mężczyzn nasienie, którego potem inkuby używały do zapładniania kobiet. Dzieci spłodzone w ten sposób miały być szczególnie podatne na wpływ Szatana.

Inkub- w demonologii inkubami nazywa się demony przybierające postać uwodzicielskich mężczyzn (często obdarzonych również atrybutami charakteryst. dla demonów), nawiedzające kobiety we śnie i kuszące je współżyciem seksualnym.
Wg Malleus Maleficarum ("Młot na czarownice") miały zdolność zapładniania kobiet nasieniem, które sukuby zbierały od skuszonych przez siebie mężczyzn. Dzieci spłodzone w ten sposób miały być szczególnie podatne na wpływ Szatana....

teraz bede w ciazy urojonej.. jak mogłam to przeoczyć.. To nawet spać bezpiecznie nie można..

kaśka! weź Ty sie nie odzywaj..

Stary 2008-09-20, 14:52   #417
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
trzymasz dziadków w szafce z kosmetykami

babcie chciałam ale sie nie zmieściła
Stary 2008-09-20, 14:54   #418
201804200947
Konto usunięte

Piszcie trochę wolniej,bo nie nadążam Was czytać,no
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 19:22   #419
poko21
BAN stały

Kolejna opowieść....

Tutaj koło domu naszego jest wybudowana taka szopka... i kiedyś wnukowie babci <jak byli mali>latem, na sianie rozłożyli sobie koce i chcieli nocować... pierwsza noc... przybiega jeden do domu... i mówi że on tam nie chce spać... Babcia pyta czemu.. a on .. "no bo tak" ... druga noc... no ten drugi nie przybiega... trzecia... wpada do domu... i z płaczem i krzykiem woła że spać tam nie będzie.. Babcia pyta czemu a on... że kazdej nocy przychodził jakiś facet i go źduraaa... mówi jedna noc to nic... ale na drugiej i trzecież zaczął go ciągnąć za noge... Teraz szopka jest raczej w podupadłym stanie... ale i tak mnie przeraża jak tam wchodzę....

A teraz coś wesołego... w sensie że mniej strasznego;P

Opowiem Wam o "Paciacie..."

W pewnym sierocińcu... dokładnie obok wsi mojej babci...
Co noc znikały dzieci... <zaznacze że te grubsze... tłuściejsze>
Nie wiedząc czy dzieci same ucikały czy zostawały porywane... jeden z ochotników zgodził się został całą noc z dziećmi... schował się na łożku przykryty żeby wyglądało że on również tym dzieckiem jest....
Wybija godzina 24....
Dzieci smacznie śpią.... a pan który tam został... obseruje sale spod kołdry...
Nagle... słyszy stukot... i głoośneee kroki... słyszał również jakby jakieś rozwścieczone chrumkanie dzikiej świni...
przerażony wychyla głowę....
było ciemno wiec nic zbytnio nie widział <bynajmniej dokładnie tej osoby>... ale... widząc że pochodzi do kazdego łóżeczka dzieci... zaczyna je macać i mówic... "Nie Paciata"... drugie łożeczko... "Nie Paciata" .... trzecież łóżeczko... "Nie Paciata.." czwarte łóżeczkoo... "Paciata!!"<wykrzyczał>.. .
i wybrał jedno z najtłuściejszych dzieci... W tej jak nie wyskoczy facet z tego łóżka... i krzyczy, żeby zostawił to dziecko.. ale nic.. wyskoczyło przez okno i nikt o nim już nic nie słyszał... Sierociniec zlikwidowano , a dzieci dano do adopcji do innnych wsi...
Stary 2008-09-20, 19:30   #420
poko21
BAN stały

Co do gofrów .... to mi sie żart przypomniał;PP

Przybiega dziecko do stoiska z goframi i krzyczy:
-Gofera , Gofera poproszę!!
-Dziecko nie mówi się Gofera tylko Gofra...

Na następny dzień przybiega ten sam chłopczyk i podchodzi do stoiska:
-Poproszę... poproszę.... G O F R A...
-Facet z uśmiechem na twarzy ... mówi że podaje... na co chłopiec:
- ale z DŻAMAMEREM

taki se głupkowaty żarcik:P Wybacz GoferQ .... :P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości