![]() |
#1771 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
DZiewczynki pilna prośba Kocham was wszystkie bez wyjatku bo dajecie czadowe opisy , ale jestem w potrzebie .......... złąpało mnie :/ jestem chora więc chciałąbym opisy cos na ten temat ze jestem chora cz tez przeziebiona ... mysle ze moge na was lcizyc ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Raczkowanie
|
Przerysowana świetne opisy i cudny podpis
![]() Żeby nie było że łamię regulamin ![]() Może gdybyś był kimś innym, niż jesteś... Ale Ty jesteś zimny jak lód, obojętny jak głaz. Nie sprawię, byś chciał dzielić ze mną świat. A Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie (; Poczuj magię chwili, która trwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
cos ode mnie; Chyba mam dość. Zastanawiam się, czy nie pozwolić sobie zwariować. Najwyższy czas skończyć z dziecięcymi marzeniami... Boys just come and go like seasons. // Faceci po prostu przychodzą i odchodzą jak pory roku. Cudownie tak rozmawiać bez niemiłych wspomnień. Opowiedz mi jka beze mnie jest... Opowiedz mi jak pamietasz mnie... kochane, mam do Was prośbę... zbliża się dzień chłopaka. Wraz z dziewczynami z klasy postanowiliśmy zrobić naszym chłopcom słodka niespodziankę. Jej częścią ma byc wieeeelki tort. Chciałybysmy im na nim napisać jakis fajny tekst, tylko niestety brak pomysłow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
BAN stały
|
Dominika
a dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zadomowienie
|
Coś ode mnie
![]() ..mroźnym smakiem, srebrzystym łykiem.. Szmat czasu za mną i doświadczeń bagaż.. Zamykam oczy i spoglądam wgłąb siebie..wszystko co widzę to niekończące się kłamstwa.. ![]() Dziś wchodzę na strych i zerkam po ścianach i myślę o wszystkim, o doskonałych zmianach.. Tego dnia było zimno jak nigdy Na przeciw siebie w parku staliśmy Patrząc w oczy, próbując coś tłumaczyć Trudno zbudować, tak łatwo można stracić.. Na starych fotkach gęsta pajęczyna.. Wychylylybymy? ![]() ![]() ![]() ![]() ..i patrzę na twarze, które pamięć gdzieś zgubiła i pytam gdzie ta radość, która kiedyś we mnie tkwiła.. To co odeszło już nie wróci. Stracony czas..żałujesz? NIE MUSISZ.! Tylko pomyśleć, to łza się kręci w oku, że przybywa nam lat w każdym nowym roku.. Dokąd biegniesz? Przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz o nie.! Wyciągnij rękę,! Może wreszcie tostaniesz to co dobre i piękne..! ..bo każda porażka prowadzi do zwycięstwa.. Czasem mam ochotę trzasnąć drzwiami..pożegnać się z problemami.. Domiiniisiiu, Domiiniisiiu moja kochana..powiem Ci, że będzie trudno ACZKOLWIEK coś zawsze się wymyśli TUDZIEŻ znajdzie.. ![]() Co do prośby pierwszej to ja wierszyków nie mam ![]() ![]() Moje myśli. Tylko moje.! Moje wspomnienia, moje myśli, moja własność. To co było i nie wróci nigdy więcej..mój własny, osobisty pamiętnik.. Zakurzone wspomnienia. Miło je odkurzyć raz na jakiś czas. Mój pamiętnik. Moja własność. Tutaj wspomnienia ukrywam jak najcenniejszy skarb.. Zeszyt wspomnień.. Wiem, że nie ma powrotu do wczoraj ale wciąż istnieje jutro. Mój pamiętnik. Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy. MOJA WŁASNOŚĆ. Gdyby można było zatrzymać czas..Moje wspomnienia. Otoczona zapachem wspomnień.. ..i nic się nie powtórzy, i nic się nie zdarzy. Mój pamiętnik. Uszanuj to, bo naprawde są myśli i sprawy, którymi nie chcę się z nikim dzielić. Wybacz. Bardzo sie gniewasz, że tak nie na temat? ![]() ![]() Ja miałam dobre chęci..naprawde. :P A NÓŻ coś zabierzesz.. ![]() Co do 2 prośby to tylko wymyślone mam przez siebie, więc nic specjalnego.. ![]() Ostatnia szansa Skarbie..bo kocham. <3 Nie wiedziałam co myśleć, czułam ból, gdy zostawiłeś mnie..ale nadal kocham i wrócę. ;* Kocham Cię jak nikogo. Ostatnia szansa. Nie rób tak więcej, bo boli.. ;* Ufam Ci..zapewniaj mnie, że będziesz zawsze..przyrzeknij.. Szansę daje, bo bez Ciebie żyć nie umiem..KC ;* Wierzę, że teraz będzie już dobrze. Ufam i kocham. ;* Wiem, że żałujesz..wierzę, że mnie kochasz, dlatego wrócę. ;* Każdy popełnia błędy. Staraj się jednak ich unikać, bo to ostatnia szansa. KC ;* Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-09-20 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zadomowienie
|
Bądź moją tęczą w deszczowy dzień
Kobieta to pojęcie bezwzględne Ostatni papieros wypalony w samotności w ciszy, do której jedynie dusza ma dostęp Pierwsze łzy przelane na papier Pod skrzydłami nocy znajduję schronienie Gdy ciszą jest cały mój świat, gdy mówisz do mnie tylko milczeniem gdy na niebie nie ma już gwiazd... Chcę od losu dostać spokój, a nie tylko ból i cierpienie I tak zmęczona rzeczywistością zapadam w ciepły sen... zabierając Ciebie w podróż moich pragnień... |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
W prawdzie rzadko coś wrzucam ale Wasze podkradam często, trzeba się przyznać.
![]() Zawsze od Każdej można coś fajnego uszczknąć ![]() Frizzelicious , _Anusia_ , Rebelious, kee , agattee, 3martyna3, tamia, Sabiiina , Plotkaraaa od was to najczęściej, świetne opisy;* ~~~~~~ ~~ miejsca puste.. chore od niedoszłego szczęścia... ~~ zapominamy że trzeba "dmuchać w skrzydła" człowieka obok ~~ błysk przeczucia prawdy: nic się nie ułoży do końca szczęśliwie... ~~ ..czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart.. ~~ gdzieś znajdę ciepły kąt... Ogrzeję dłonie i zaraz pójdę stąd ~~ spleć palce z moimi palcami.. i chodź, prowadź i daj się prowadzić
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
*Gorące chwile w łóżku - z grypą. *Doborowe towarzystwo pigułek i chusteczek. *Goooorąco! Powyżej 36,6!. Grypa. Proszę ![]() Więcej nie znalazłam ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zadomowienie
|
In sleep he sang to me, in dreams he came // Gdy spałam, śpiewał mi, przyszedł we śnie
Someone cries, something ain't right... // Ktoś płaczę, coś jest nie tak... I don't want just be! // Po prostu nie chcę być in the abyss of empty thoughts.// w otchlani pustych mysli I want so much to change .. / chce tak wiele zmienic
#1781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1)Kto ten sekret ruszy tego cap za uszy... tylko takie coś,ale to jest raczej takie żartobliwe.. wiec sie nie nadaje 2)pójdziemy ze sobą, powoli, obok. do końca wszystkiego, żeby zacząć na nowo. O jedno cię proszę: ocal mnie przed rozczarowaniem ostrożnie Cię kocham. Mam serce z plastiku - szybko sie nagrzewa i łatwo spala. Nie pozwól mi na samotność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdy jestem cicha - Pytasz, co się stało. Gdy Cie ignoruję - Poświęcasz mi swoją uwagę. Gdy Cie odpycham - Przyciągasz mnie do siebie. Gdy mnie widzisz w najgorszym stanie - Mówisz, że jestem piękna. Gdy zaczynam płakać - Przytulasz mnie i nie odzywasz się słowem. Gdy widzisz jak idę - Podkradasz się za mną i przytulasz. Gdy się boję - Ochraniasz mnie. Gdy kładę głowę na Twoim ramieniu - Nachylasz się i mnie całujesz. Gdy kradnę Twoją ulubioną bluzę - Pozwalasz mi ją zatrzymać i spać z nią w nocy. Gdy Ci dokuczam - Ty też mi dokuczasz i robisz, że się śmieję. Gdy nie odzywam się przez długi czas - Zapewniasz mnie, że wszystko jest dobrze. Gdy patrzę na Ciebie z wątpliwością - Uzasadniasz. Gdy biorę Cie za rękę - Łapiesz moją i bawisz się moimi palcami. Gdy zdradzam Ci sekret - Zatrzymujesz go dla siebie. Gdy patrzę Ci w oczy - Nie patrzysz w inną stronę, póki ja tego nie zrobię I za to Cie kocham;* Dziewczyna pyta chłopaka lubisz mnie? on powiedział nie, myślisz ze jestem ładna? znów powiedział nie, jestem w twoim sercu? powiedział nie, płakał byś gdybym umarła? usłyszała znów nie, smutna odeszła. Chłopak złapał ją za rękę i powiedział; nie lubię a kocham, nie jesteś ładna tylko piękna, nie jesteś w moim sercu a jesteś moim sercem, nie płakałbym gdybyś umarła tylko bym umarł Ostatniej nocy poprosiłam mojego anioła, aby Cię ochraniał... On jednak wrócił... I spytałam się, dlaczego? Uśmiechnął się i powiedział: anioł aniołka nie potrzebuje. Kochanie pewnie jesteś bardzo zmęczony, bo cały dzień biegasz w moich myślach Jesli chcesz wiedziec jak bardzo Cie kocham to policz gwiazdy na niebie,dodaj do nich krople wody w morzu i pomnoz przez zszystkie kwiaty swiata... Mam Cię... gdzieś... nawet powiem gdzie... głęboko... głęboko... w... SERDUSZKU!!!! KOCHAM - choć czasem już tracę nadzieję KOCHAM - i wierzę w nasze spełnienie KOCHAM - i czuję że to na zawsze KOCHAM - choć dziś samotnie zasnę KOCHAM - niekiedy znaczy za mało KOCHAM - i czuję że TY mnie tak samo KOCHAM - lecz czasem CIĘ nie rozumiem KOCHAM - po prostu najlepiej jak umiem może coś sie przyda ![]() Cytat:
![]() ![]() Mimo wszystko.Kocham i ufam dalej... UfaĆ-ufam.KochaĆ-kocham!Szansa?dam,ale nie zmarnuj!!! Druga szansa?Pod warunkiem że jej nie zmarnujesz... tylko takie.... Cytat:
![]() Romantyczne chwile w łóżku...z termometrem! ![]() [imie] dopadła grypa ![]() Apsiiiiik ...łóżkowo tylko takie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-09-20 o 18:11 Powód: literówka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
nie będe 300razy edytowaĆ
![]() coś ode mnie Gdy wchodze do klubu,mężczyźni grzeszą myślą ![]() W moich myślach tylko ja i ty Wszyscy goście kochają takie jak ja ![]() PomarzyĆ można...nieważne co los da! i to by było na tyle dziś ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
^^ kochana, napewno byś cos wymyśliła^^:P my jak narazie nie mamy pomysłu... tzn jest jeden... "wszystkiego najseksowniejszego"... no ale... to nie to^^:P chciałybyśmy jakiś wyjątkowy napis^^ może być troszkę dłuższy...bo tort bedzie duży...:P tak, żeby 26 naszych żarłoków sobie pojadlo^^:P ehhh... ale jak narazie weny brak... ![]() bez off... aspirin vs migrena, walka na śmierć i życie w samym środku mojego organizmu.. jestem małą dziewczynką nie sięgającą do uchwytów w tramwajach.. W moim domu jest osoba nie potrzebna nikomu- to chyba ja;( Dajesz do zrozumienia.. a on nic. I zapada taka.. niezręczna cisza. Won`t You die tonight for love ? /czy chciałbyś umrzec tej nocy z miłości? Mój własny szept dobiega mnie... w cieniu Twoich rąk... ukryj prosze mnie... Przystanęłam. Chyba do tego jestem stworzona. Stać i patrzeć w okno. a ja to potrafię. znam na pamięć wszystkie zbiegi okoliczności. Ciebie... jak nikogo... i jak nikt inny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Idealnie robi się we mnie O coś walczymy Za czymś tęsknimy Co dzień co noc . . . czasem warto zacząć wszystko na nowo, tak jest prościej. może to magia, a może życia sens? Powiedzieć coś bym chciała, po prostu tak bez słów. potrzeba czasu by trochę zrozumieć... Nie można zapomnieć, ale można udawać że się nie pamięta. Niepewni siebie. Siebie nieświadomi. Każdy nowy dzień jak szansa ... i nadal to wszystko musi mieć jakiś sens. Myśli wiele,uczuć wiele.A słowo jedno umyka. Uśmiechnął się do mnie.... Wtedy poczułam że nadzieja czyni cuda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() totalnie zero fajnych pomysłów.no ale dobra najwyżej ![]() wszystkiego Naaaj Zboczuchy Dzień Chłopaka.W Wasze święto możecie przymknąĆ oko na kalorie ;] Wszytskie naj.Niech ten tort wam doda sił seksualnych ![]() nie no masakraaa ![]() ![]() ![]() ____________ Widzę że lubisz sie sypaĆ jak łupież Jak chcesz pogadaĆ to lepiej znajdź innego rozmówce ![]() Lubie jak pijesz ze mną wódkę i popijasz wódką! Lubię jak bramka wpuszcza mnie tylnym wejściem ...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
BAN stały
|
Cytat:
i RealGirl89 Napisane przez sloneczkoo14 http://www.wizaz.pl/forum/images/buttons_n/viewpost.gif DZiewczynki pilna prośba Kocham was wszystkie bez wyjatku bo dajecie czadowe opisy , ale jestem w potrzebie .......... złąpało mnie :/ jestem chora więc chciałąbym opisy cos na ten temat ze jestem chora cz tez przeziebiona ... mysle ze moge na was lcizyc ... Smarkata i pociągająca (czyt.grypa) ![]() Romantyczne chwile w łóżku...z termometrem! ![]() [imie] dopadła grypa ![]() Apsiiiiik ...łóżkowo tylko takie ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje wam koffae jesteście śliczne i napewno skorzystam ... ![]() a teraz troche odemnie taki sobie xD *Dziś znowu pomyslało mi się o Tobie i BARDZO zatęskniło... ![]() Boli mnie serduszko. Boli - to wszystko. (.'') KOCHAM CIĘ 168 godzin w tygodniu (.'') Kocham Cię 70 sekund na minutę,100 minut na godzinę,40 godzin na dobę,500 dni w roku ![]() Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia .. prosze Cie mów mi jak najczęściej..ze jesteś , ze będziesz... Zaczarowałeś mnie swą miłością.. i uzależniłeś od jej magii.. ![]() Siedział samotnie w wagonie, rysując na szybie serce, myśląc o niej ![]() "Więcej grzechów nie pamiętam, za żaden nie żałuję" Kocham Cie troszke jak kogut kokoszke,bo kogut kokoszke kocha tylko troszke :P Nie ten to następny... Bog dał facetom mózg i penisa ale za malo krwi zeby to i to poprawinie funkcjonowało!! niczego nie zalowalam, nawet gdy zalowac chcialam... ęłęó Kochanie! Tak słodko mi smakujesz..! ;* ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
BAN stały
|
kofane przepraszam ze jA TAK ciagle rządam i rzadam ale jestem w potrzebie \\
potrzebuje opisó o tym , ze jestem szczesliwa (ale chc niejestem tylko chcem zrobic kumplowi na zlosc) prosze was |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
xoxo
|
Z okazji dnia chłopaka życzę Ci
abyś był pomocny jak komputer, szybki jak japoński skuter, sympatyczny jak maskotka i słodziutki jak szarlotka ![]() Z okazji dnia chłopca życzę Ci: Gwiazdki z nieba, kasy ile potrzeba, samych radości, ze mną czułości. Zawsze miłości, spełnienia marzeń, niezapomnianych wrażeń W Dzień Chłopaka, przesyłam Ci miły słodkiego buziaka! Pięknych samochodów i szybkich kobiet ![]() _________________________ __ Mam do was prośbę. Potrzebuje na gwałt jakiś fajnych tekstów które moge dac na profil na N-K do przyjacióli. coś w stylu, że najważniejsza, że moja , siostra z wyboru itd. tylko takie nie banalne ;D
#1790 | |
xoxo
|
Cytat:
Pijana szczęściem Na policzkach puder L’oreal i róż z Astor'a. Nie mam już miejsca na łzy. Bo trzeba się śmiać.. Wariatkę grać.. Szczęśliwym być i z życia drwić!! No. Uśmiechnij się jeszcze, trzeba uśmiechu. Jeśli twierdzę 'pozytywnie jest' widocznie tak właśnie jest, jasne? kto powiedział że szczęścia nie można zmierzyć? moje zamyka się w 183 cm. 'w kacikach ust usmiechu slad.. szczęście wchłaniam z powietrzem przedawkowanie endorfiny · Fool, I'm happy for You. (Głuptasie, jestem szczęśliwa dzięki Tobie.) · Walk to happiness. (Spacer do szczęścia.) Chodź, dotknij nieba ze mną szczęście to to co same sobie zbudujemy. nie to, co dadzą nam faceci. Czuję się dobrze i ***ie mnie jaka jest pogoda, która godzina i jaki dzień tygodnia. biorę życie pełną garścią, inaczej nie warto.
![]() |
#1791 |
Raczkowanie
|
Gdybym chciała, bym Cię miała... Widocznie nie chcę ! ;P
Jedyne co warto donosić, to ciąża. Mówię "nie" i nie myśl, że to ta kwestia, gdzie u kobiety 'nie' oznacza 'tak'... Nieużywany organ zanika.. Więc nie wmawiaj mi, iż MYŚLAŁEŚ, że Cię kocham. ![]() Było tak pięknie... Jest jeszcze piękniej, bo bez Ciebie.! Jedyne czego nie żałuję, to to, że mogłam schudnąć dzięki tym pocałunkom ! ;D Jak ja Was zrozumiem, to obiecuję, dowiecie się o tym pierwsi ! Ale mimo wszystko radzę nie czekać ;P Patyczak przy Tobie, to strongmen ;D Jesteś kimś.! Kimś kto udowodnił Światu męską głupotę ! ![]() Wczoraj był twój początek, dziś jest Twój koniec.! x) Mam taką prośbę... Już się trochę pogubiłam i przydałby się opis, że teraz to już mi to obojętne, ja mu dałam szansę, ale chyba on ją nie bardzo wykorzystuje.. A ja nie mam zamiru być nachalna ![]() ![]()
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
a znajdziecie cos dla mnie? chodzi o to, ze strasznie zalezalo mi na pewnym kolesiu a teraz, gdy on tez cos do mnie poczul, proponuje mi wspolne wyjscia itp to ja jakos sobie odpuscilam i przestalo mi na nim zalezec ;/ ehh ale ja glupia jestem!
![]() i wlasnie potrzebuje opisow w stylu 'czyz nie tego chcialam..??' Tak nienaturalnie, tak nie ficjalnie - kocham Cię
#1793 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że podobają opisy, kradnij ile chcesz ![]() Cytat:
![]() Twoje genialne, jak zwykle zresztą ![]() Cytat:
Uwielbiam Twoje opisy, zresztą TO SAMO można by powiedzieć o Tobie, zdajesz sobie z tego sprawę? ![]() Tym bardziej się cieszę... ![]() Cytat:
Cytat:
Miło mi ;* 1) * Zamknęła cząstkę siebie, pomiędzy kartkami pamiętnika. Wiesz, takich rzeczy się nie czyta. * Jeśli chcesz wymaluję wielkie 'stop' na pierwszej kartce Jeśli zechcesz powiem Ci co i jak. Jeśli jednak wolisz to przeczytać złamiesz cząstkę mnie. Proszę, zamknij ten pamiętnik i pozwól mi być choć trochę, tą tajemniczą. * Masz choć trochę serca? Więc zamknij to. I zostaw cząstkę mnie wyłącznie dla mnie. * Jeśli przeczytasz, to zmienię nazwę tego pamiętnika. Złamię cząstkę siebie samej. Wyrzucę wszystkie kartki. Przestanę się odzywać, będę w agonii. Wiesz, dlaczego? Bo to jest cząstka mnie samej. Proszę, nie wyrywaj mi duszy. To raczej nie o to chodziło... 2) * Stąpaj ostrożnie, bo stąpasz po marzeniach. * Za bardzo kochała, tak bardzo się bała... * Uważaj, proszę. Nie połam mi serca! * Chcę być z Tobą i wierzyć w każde Twoje słowo. * Ja wierzę, że na miłość masz dobry sposób. Ja wierzę, że nie zranisz mnie znowu. Przepraszam, ale nie mam weny... ;| Opisy; * Ona ma siłę. Nie wiesz jak wielką. * Nie zwracaj na mnie uwagi, proszę. * Rzęsami o twoje rzęsy zahaczać. * A. I lubię Cię o wielę bardziej gdy Cię nie widzę. * Łatwo się zgubić, pomiędzy wierszami. * Udawaj chociaż, że jesteś słońcem. * Odkryła, że większość jej życia opierała się na tęsknocie. * Najlepsze rzeczy są niewidoczne, dlatego zamykamy oczy całując i marząc. * Jesteśmy jak nuty na pieciolinii razem czy osobno zawsze dobrze brzmimy. * Jestem... Jestem nie swoja kiedy nie ma Cię w pobliżu. * Tęsknię za Tobą - odczytałam z ruchu jego warg. * Mała czarna z mlekiem. * Papierowe slońce. * Lubię Cię. Bardzo. A jeszcze bardziej się cieszę, że mogę Cię lubić. * W nicości trwać. * Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
BAN stały
|
RealGirl89 dziękuje pięknie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, chcę podenerwować koleżankę...
więc gdybyście miały takie dosłowne opisy o miłości, zakochaniu, szczęściu..;> że mimo wszystko, potrafimy razem ze sobą być, że jej zdanie się nie licz..y? ![]()
#1796 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny proszę o opisy z serii,że brak prawdziwego przyjaciela bywa dobiijający
![]()
#1797 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co?Żałosny dupek z Ciebie...i tyle na ten temat ![]() Dałam Ci szanse...ale o nieee nachalna nie będe.Zapomnij! Nie wykorzystałeś szansy?Trudno.No chyba skakaĆ z mostu nie będe ![]() Ogólnie chłopcze Ci powiem ironiczne WOW xD ![]() Mam za Tobą lataĆ?No chyba se żarcisz xD ![]() i z nuty : RóbCoCheszNiczegoNieŻałuj ChciałeśWybrałeśWdupeMnie Pocałuj Cytat:
![]() Wyszło na moje...no i jak mi z tym? Chciałam.Wybrałam...czy dobrze? Moja decyzja podjęta...słuszna?! I jest jak chciałam...dobrze mi z tym,jak myślisz??? Cytat:
![]() ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
BAN stały
|
RealGirl89 oczywiscie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 dziękuję
![]() ![]() i jestem zaszczycona, że coś sobie wzięłaś ;D Pozdrawiam.! ![]() ![]()
![]() |
#1800 |
xoxo
|
RealGirl89 kradnij ;*** Ja ciągle kradnę od Ciebie bo UWIELBIAM wiesz ? ;***
i dlatego własnie nie czeka się na przystankach na miłość. skoro nie przyjeżdża The shit u hear about me could be true, then again it could be as fake as the bitch who told u. To co o mnie slyszysz moze byc prawda ale moze byc tak samo falszywe jak ta su*a co ci to powiedziala. Nice try, it's gonna take more than that to bring me down. dobre ale bedziesz musial sie bardziej postarac zeby mnie zranic.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.