![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NINA,ARMANI,BURBERRY,ARDE N oraz masa pysznej pielęgnacji :D
wątek nieaktualny, zapraszam do nowego - link w podpisie
Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-11-01 o 18:50 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NINA,ARMANI,BURBERRY,ARDE N oraz masa pysznej pielęgnacji :D
Makijaż:
* CLINIQUE- BLENDED FACE POWDER - odcień nr 3, pozostało na pewno 3/4 opakowania, nie mam pędzelka już, opakowanie w stanie dobrym + *ZEPTER COSMETICS - cienie koloru granatowego (fotka) tester, kolor BLU LIGHT, użyte może 2 razy * Rozświetlacz/Nabłyszczacz na policzki, oczy, usta - Manhattan kolor Seashell Sliverglow, uzyty może 5 razy na policzki *ZEPTER - SWISSOLOGICAL - Róż : http://esentia.pl/Zepter_Swisso_Logi...our_p32763.htm mój kolor to ten pierwszy od góry, Rose Petal zużycie około 20%, nie mam kartonika, opakowanie w stanie dobrym *COLLISTAR - puder brązujący do twarzy /puderniczka z lusterkiem/ ubytek około 20 % http://www.collistar.it/ENG/H0404.asp bązer nr 3, zdjęcie na samym dole, kolor 6.6 Antille Matt *LANCOME - Hypnose - mascara czarna, użyłam około 10 razy więc wystarczy na jakiś czas, oryginał Paznokcie: * SALLY HANSEN - NO CHIP! -BASE &TOP COAT- świeży, otwarty niedawno - 12/13.3 ml * SALLY HANSEN - AGE CORRECT - GROWTH TREATMENT - ponad 3/4 z 13.3 ml Ciało: *FARMONA - TUTTI FRUTTI - POMARAŃCZA I IMBIR - BALSAM DO CIAŁA ZE ZŁOTYMI DROBINKAMI, nowy 200 ml * FRUTTINI - SMOOTHIE - JAGODA- Żel pod prysznic 200 ml, nowy , nie był używany * ZIAJA - KOKOSOWY BALSAM DO CIAŁA /z tej nowej serii/ - 200/250 ml *AQUOLINA - LODY WANILIOWE Z MALINAMI - płyn/żel pod prysznic - 100/125 ml *BODY SHOP - COCONUT - mydełko - 100 gr- nowe, ofoliowane, nieużywane *MINERAL CARE - WANILIA - masło do ciała - użyte parę razy , bosko nawilża *JOANNA - KAWA- masło do ciała 3/4 250 ml Twarz: * AVON - PLANET SPA - Nawilżająca maseczka z masłem Shea,nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...slem-shea.html *AVON - PLANET SPA - Rozświetlające serum do twarzy , nowe Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-10-22 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zdjecia
Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-10-14 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie Chocolovers, Pink Sugar lub Nina
![]() znadzisz cos w zamian? moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276359 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A co interesuje Cię u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro jeszcze sobie przypomnę zapach i dam znać: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może tym razem cos za PS ? Chocolovers i Nina zresztą też kuszą
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana odlewkami:
Nina Amor Amor Brit Red |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
perfumove love
|
Dorzuciłam do wątku dwa zapachy z Body Shopu i figowca Molinard. Poza wątkiem mam jeszcze:
- maślaka BS Cranberry, zimową limitowankę, trochę ponad 50% dużego opakowania, - odlewkę do Sephorowego pen'a perfum Clinique Happy Summer, 10ml - New York Urban Flowers Avonu, 20/30ml (tych już nie odlewkę ![]() Niebawem więcej dokładek, a mnie w dalszym ciągu interesuje Nina (achhh, dlaczego oddałam ją jakiś czas temu, dlaczego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Fenris nie umiem robić odlewek i nie mam nawet do czego ich zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
daj mi chwilkę na zastanowienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oj dziękuję, sama miałam eua fraiche i pozbyłam sie ich - mam zle wspomnienia z tym zapachem, bardzo zle...
dostalam go na urodziny gdy bylam w stanie zlym i za kazdym razem gdy je wacham mam mdlosci ![]() a moze masz inne zapachy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może niszowy świeżak Thais de Puig ok 20\100 ml,tester bez korka i kartonika?Za Brita.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za:
jakis zapach ![]() LANCOME - Hypnose - mascara czarna, użyłam około 10 razy więc wystarczy na jakiś czas, oryginał * FRUTTINI - SMOOTHIE - JAGODA- Żel pod prysznic 200 ml, nowy , nie był używany * ZIAJA - KOKOSOWY BALSAM DO CIAŁA /z tej nowej serii/ - 200/250 ml *AQUOLINA - LODY WANILIOWE Z MALINAMI - płyn/żel pod prysznic - 100/125 ml *BODY SHOP - COCONUT - mydełko - 100 gr- nowe, ofoliowane, nieużywane *MINERAL CARE - WANILIA - masło do ciała - użyte parę razy , bosko nawilża *JOANNA - KAWA- masło do ciała 3/4 250 ml * AVON - PLANET SPA - Nawilżająca maseczka z masłem Shea,nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8955,planet-spa-african-shea-butter-calming-moisture-mask-nawilzajaca-maseczka-do-twarzy-z-maslem-shea.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
witaj nie bylo mnie 2tyg w kraju i nie wiem czy w koncu cos zdecydowalas co ze mna ja jeszcze raz powiem co mi sie u ciebie podoba
![]() CHOCOLOVERS- AQUOLINA - 50 ml.tester , za coś naprawdę fajnego - mogę być wybredna BURBERRY - BRIT RED - 20/50 ml - nie mam już kartonika (choc niekoniecznie) *CACHAREL - AMOR AMOR - 30/50 ml *NINA RICCI - NINA /jabłuszko/ 40/50 ml *LANCOME - Hypnose - mascara czarna, użyłam około 10 razy więc wystarczy na jakiś czas, oryginał FRUTTINI - SMOOTHIE - JAGODA- Żel pod prysznic 200 ml, nowy , nie był używany *JOANNA - KAWA- masło do ciała 3/4 250 ml
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.