|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
![]() ja chora byłam 2 tygodnie temu ale jeszcze mi kaszel został ![]() wybrałam dzisiaj wkońcu wstępnie temty maturalne te z których mogłabym coś napisać jest 9 teraz muszę wybrać ten odpowiedni a zdecydować musze się na środę
|
|
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja już wybrałam temat : 'wizerunek śmierci. ukaż go analizując wybrane teksty kultury.'a co do prawka to w sumie je posiadam i powiem Wam że strasznie zaczynają mnie denerwować te elki :P hehe ale staram sie pamiętać ze też tak zaczynałam ![]() kurde remont mam w domu i w kurzu siedze i mam dość wszystkiego ;| ..
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po całym leniwym dniu może i lepiej się czuję. Nigdy jeszcze tak nie miałam, że choroba mnie tak rozłożyła tzn. że nie mogłam się skupić na niczym. Bo nigdy nie lubiłam i nie mogłam leżeć i użalać się nad swym żywotem; a z 2 lata wstecz to gdy byłam chora nawet biegałam. W tym roku lenistwo mnie dopadło. Tak to dawno już bym wieczorami biegała...
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
ależ dzisiaj miałam lenia...
nie zrobiłam praktycznie nic i mam teraz wyrzuty sumienia ![]() ale jutro to nadrobię...chyba:P |
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
a przepraszam pomyliłam się
10 listopada odrabialiśmy dziś ![]() ja dopiero o 19:00 skończyłam sprzątać potem poćwiczyłam, zjadłam kolację a teraz posiedzę chwilę na wizażu i idę się kąpać.. a potem siądę wreszcie do tych książek bo tak odkładam i odkładam.. :P
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też prawie nic nie zrobiłam... Poza wosem.
Nienawidzę tego przedmiotu.
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj miałam całkiem przyjemny dzień
Rano jazda. Instruktor czepiał się więcej niż zwykle, ale czuje, że było nawet dobrze jśli chodzi technike. Tylko ciagle mi sie myliły skrzyżowania Czy mam pierszeństwo czy to równorzędne. Potem zrobiłam matmę i angielski, pojechałam z mama na zakupy i wrociłam na mecz Liverpoolu. Teraz jestem po spacerze z tz. Szukalismy roweru jakiegos w rozsadnej cenie, ale ciezko bylo... Miłego wieczoru
|
#2649 |
|
Konto usunięte
|
ja dzisiaj prawie ze przebimbalam nielicząć sprzątania i korków z ang.... jak powiedziałam gościowi zę chce rozszerzony i całą moją sytuacj.... to mnei rpzeraził czego sie mszue nauczyć.. wiecie umieć coś a umiec coś perfect... ;/
jak już piszemy tematy na polski napisze wam te co ja wybrałam ,doradźcie mi ![]() * na wybranych przykładah z różnych epok przedstaw motyw śmierci występujący w malarstwie i literaturze * na wybranych przykładach wykaż że adaptacja filmowa dzieła literackiego może wzbogacić lub zubożyć jego odbiór(jak dla mnie tylko zubożyć )* gniewni i zbuntowani w literaturze polskiej i/lub obcej. Zaprezentuj i oceń wybranych bohaterów * artystyczna wizja końca świata. Przedstaw zagadnienie posługując się wybranymi tekstami kultury * motyw tańca w literaturze i malarstwie. Omów zagadnienie na wybranych przykładach pozatym zeby sie nie nudzić w weekend to mam na pon napisać z polaka prace liter pt "charakterytyka zagłoby" oraz klucz odpowiedzi do wy[racowania "rola opisu obrany jasnej góry" jezuu... ciesze sie na ten rok oj bardzo;/ powoli zaczyna do mnie docierać że nie bedzie czasu "dla siebie" |
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9083767]
pozatym zeby sie nie nudzić w weekend to mam na pon napisać z polaka prace liter pt "charakterytyka zagłoby" oraz klucz odpowiedzi do wy[racowania "rola opisu obrany jasnej góry" jezuu... ciesze sie na ten rok oj bardzo;/ powoli zaczyna do mnie docierać że nie bedzie czasu "dla siebie"[/quote] skąd ja to znam.. jak słyszę klucz, model odpowiedzi to mnie normalnie rozwala w środku ciekawe jak ja zdam maturę z polaka ![]() jak mi się nic nie chce... do tego kolega który sie we mnie zakochał cały dzień a raczej tydzień wyrzuca mi i wyjeżdża na mnie że co ja się będę w weekend uczyć ;/ kurde no nie chce mieć zaległości.. nie chce mieć samych 1 i 2 ;/ moje życie, moja sprawa co robię z weekendem a może ja jestem jakaś dziwna?
|
|
|
|
#2651 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
i wolę tego nie odkładac z byle powodu, czegoś, czego nie uważam w danym momencie za ważniejsze od nauki. nie jesteś dziwna, tylko odpowiedzialna może następny weekend lub inny będzie luźniejszy, albo będziesz mieć godzinę, bo Cię zwolnią wcześniej ze szkoły, ale jak wiesz ze masz się uczyć, to lepiej się uczyć :P
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
Powinnam zastosowac wobec siebie chyba jakieś kary cielesne za lenistwo,bo kompletnie nic nie robie!!!! Chodze tylko na praktyki,a potem bimbam jak w wakacje. Na słowo "matura" zaczynam robic się blada!!!! (choc i tak jestem)
Przeglądając kierunki studiów o stwierdzam,ze nie ma żadnego dla mnie. Moze poczekam na kierunek Ogólnokształconcy i z bani??/!!!! mam jakąś chandrę i pesymizm..... wie ktos może coś na temat jakiś nowych kierunków na UWM ? |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ostatnio nie mam kompletnie czasu żeby tu zaglądać W ogóle, nie mam na nic czasu. Ciągle mam tyle na głowie.I ogólnie jakoś kiepsko się czuję, ciągle coś jest nie tak. Wczoraj byłam na imprezie, myślałam że się wybawię i odreaguję, a było jakoś tak kiepsko.. No nic, idę trochę poczytać co tam u Was
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
ps. zdążyłam przed końcem dnia
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo !
![]() Ja zrobię zadanie z chemii, będzie z głowy jutro. już bardzo dawno temu mój zegar biologiczny przestawił się na jakiś nienormalny tryb ![]() Wiecie dziś pierwszy raz w życiu oglądałam Borata ale jako komedia/satyra wypada nieźle i dałam mu 6/10. Haj faaajf
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie mam pojęcia jak się mam dzisiaj zmotywować do CZEGOKOLWIEK. Na pewno zmotywuję się do wybrania się na zakupy, ale co z resztą
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zrobiłam z sobą porządek pod prysznicem No i wypadałoby dokończyć dział z geo, bo mój plan zakładał jeden dział w tydzień, a wczoraj nie chciało mi się kończyć. ![]() Wczoraj sobie zrobiłam wieczór filmowy. Obejrzałam w końcu "Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową". Tytuł genialny, a sam film niestety tylko całkiem przyzwoity. I obejrzałam jeszcze wcześniejszy film tej niezależnej wytwórni z ZG. Wiecie, co pomagałam przy premierze ich nowego filmu. "Dzień, w którym umrę" - nawet nie wiedziałam, że on taki nagradzany był. Hey wykorzystało nawet fragmenty filmu do teledysku "muki". Całkiem niezły, eksperymentalny, ale ogląda się miło. Nawet jestem skłonna polecić. ![]() I tato zmienił zdanie. Powiedział, że boi się mnie na razie samą puszczać autem.
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
I mogę słowo 'dobry' napisać z cała odpiedzialnością. Dziś się w końcu lepiej czuje! Został mi tylko kaszel, trochę z nosa leci, ale to nie to co wczoraj.Słońce też wychodzi. Chyba wszystko wraz ze mną odżyło hihiJa dziś do obiadu to się pobimbam, a później będzie trzeba wziąć zeszyt w rękę, bo trochę zapału straciłam przez chorobę i zaniedbałam edukacje. A później wykąpać się i też doprowadzić do stanu używalności po chorobliwym weekendzie ![]() A gdzieś tam późnym wieczorem 'Teraz albo nigdy' i inne takie. Miłego dzionka Dziewczęta!
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
Heejooo ;*
Moje lenistwo jest straszne, ale tłumaczę sobie, że to przez tą chorobę ![]() Już mi trochę przeszło, do jutra musi być dobrze bo idziemy na perspektywy Miłej niedzieli Wam życzę ![]() Uczyć się! (taki żarcik)
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
JA zaraz ide odrabiac zadania domowe-przychodzi mi to latwiej niz nauka
i czytac "krola Edypa" bo przerabialismy w ktorejs klasie a nie czytalam
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dobry
![]() ja właśnie skończyłam przepisywać zeszyt do geografii bo wcześniej pisałam w innym jak w brudnopisie i niezbyt to wyglądało ![]() teraz idę zrobić herbatkę i pouczę się słówek na niemiecki a potem porozwiązuję zadania z matmy bo jutro kartkówka z całej kombinatoryki
|
|
|
|
#2665 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zastanawiam się czy jest sens uczyć się, skoro i tak zawalę wszystko...
Uuuh
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam doła, bo mam od 1,5 miesiąca prawo jazdy, jeździłam kilka razy z tatą...
Samej mnie nigdzie nie puści, a ja zaczęłam się tego wszystkiego straszliwie bać i nie mam najmniejszej wiary we własne możliwości
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym czytała o sobie... A muszę się w końcu wziąć za siebie, żeby mieć jak na angielski dojeżdżać...
|
|
#2668 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie martwicie się Dziewczyny! Ja mam prawko od czerwca i też nie pozwalają mi jeździć samej. Zawsze jeżdżę z Tatą, a ponoć troche miałam z Nim pojeździć, a później mieli mi dawać samej... Na razie na gadaniu się kończy.
Lecę na 'Na dobre i na złe', bo weszłam tylko zobaczyć jak komputerek działa po formacie. Na razie dobrze
|
|
#2669 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cały dzień zmarnowałam; nie potrafiłam się uczyć, bo myślałam o pewnym facecie... ale to se ne vrati!
|
#2670 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich maturzystów
![]() Matura zbliża się "wielkimi" krokami he he :P Ja spośród 251 tematów wybrałam: " Problem Holocaustu w literaturze polskiej- omów na wybranych przykładach". Zdaję WOS i angielski (wszystko na podstawie, polski też). Fakultetów jako takich w mojej szkole nie ma- niestety a kto się chce uczyć to musi sam płacić za prywatne korki lub na własną reke się uczyć. Deklarację tez już wypełniłam bo już powoli przydało by się ją oddać dyrkowi ;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

bede wdzieczna za jakieś wskazówki :

10 listopada odrabialiśmy dziś 

Czy mam pierszeństwo czy to równorzędne. Potem zrobiłam matmę i angielski, pojechałam z mama na zakupy i wrociłam na mecz Liverpoolu. Teraz jestem po spacerze z tz. Szukalismy roweru jakiegos w rozsadnej cenie, ale ciezko bylo...
ciekawe jak ja zdam maturę z polaka 

jakbym czytała o sobie...