![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
![]() ja chora byłam 2 tygodnie temu ale jeszcze mi kaszel został ![]() wybrałam dzisiaj wkońcu wstępnie temty maturalne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do prawka to w sumie je posiadam i powiem Wam że strasznie zaczynają mnie denerwować te elki :P hehe ale staram sie pamiętać ze też tak zaczynałam ![]() kurde remont mam w domu i w kurzu siedze i mam dość wszystkiego ;| ..
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po całym leniwym dniu może i lepiej się czuję. Nigdy jeszcze tak nie miałam, że choroba mnie tak rozłożyła tzn. że nie mogłam się skupić na niczym. Bo nigdy nie lubiłam i nie mogłam leżeć i użalać się nad swym żywotem; a z 2 lata wstecz to gdy byłam chora nawet biegałam. W tym roku lenistwo mnie dopadło. Tak to dawno już bym wieczorami biegała...
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
ależ dzisiaj miałam lenia...
nie zrobiłam praktycznie nic i mam teraz wyrzuty sumienia ![]() ale jutro to nadrobię...chyba:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
a przepraszam pomyliłam się
![]() ![]() ja dopiero o 19:00 skończyłam sprzątać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Ja też prawie nic nie zrobiłam... Poza wosem.
![]() ![]() ![]()
#2648 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj miałam całkiem przyjemny dzień
![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
#2649 |
Konto usunięte
|
ja dzisiaj prawie ze przebimbalam nielicząć sprzątania i korków z ang.... jak powiedziałam gościowi zę chce rozszerzony i całą moją sytuacj.... to mnei rpzeraził czego sie mszue nauczyć.. wiecie umieć coś a umiec coś perfect... ;/
jak już piszemy tematy na polski napisze wam te co ja wybrałam ,doradźcie mi ![]() * na wybranych przykładah z różnych epok przedstaw motyw śmierci występujący w malarstwie i literaturze * na wybranych przykładach wykaż że adaptacja filmowa dzieła literackiego może wzbogacić lub zubożyć jego odbiór(jak dla mnie tylko zubożyć ![]() * gniewni i zbuntowani w literaturze polskiej i/lub obcej. Zaprezentuj i oceń wybranych bohaterów * artystyczna wizja końca świata. Przedstaw zagadnienie posługując się wybranymi tekstami kultury * motyw tańca w literaturze i malarstwie. Omów zagadnienie na wybranych przykładach pozatym zeby sie nie nudzić w weekend to mam na pon napisać z polaka prace liter pt "charakterytyka zagłoby" oraz klucz odpowiedzi do wy[racowania "rola opisu obrany jasnej góry" jezuu... ciesze sie na ten rok oj bardzo;/ powoli zaczyna do mnie docierać że nie bedzie czasu "dla siebie" |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9083767]
pozatym zeby sie nie nudzić w weekend to mam na pon napisać z polaka prace liter pt "charakterytyka zagłoby" oraz klucz odpowiedzi do wy[racowania "rola opisu obrany jasnej góry" jezuu... ciesze sie na ten rok oj bardzo;/ powoli zaczyna do mnie docierać że nie bedzie czasu "dla siebie"[/quote] skąd ja to znam.. ![]() ![]() ![]() ![]() jak mi się nic nie chce... do tego kolega który sie we mnie zakochał cały dzień a raczej tydzień wyrzuca mi i wyjeżdża na mnie że co ja się będę w weekend uczyć ;/ kurde no nie chce mieć zaległości.. nie chce mieć samych 1 i 2 ;/ moje życie, moja sprawa co robię z weekendem ![]() a może ja jestem jakaś dziwna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
i wolę tego nie odkładac z byle powodu, czegoś, czego nie uważam w danym momencie za ważniejsze od nauki. nie jesteś dziwna, tylko odpowiedzialna ![]()
![]() |
#2653 |
Konto usunięte
|
Powinnam zastosowac wobec siebie chyba jakieś kary cielesne za lenistwo,bo kompletnie nic nie robie!!!! Chodze tylko na praktyki,a potem bimbam jak w wakacje. Na słowo "matura" zaczynam robic się blada!!!! (choc i tak jestem)
Przeglądając kierunki studiów o stwierdzam,ze nie ma żadnego dla mnie. Moze poczekam na kierunek Ogólnokształconcy i z bani??/!!!! mam jakąś chandrę i pesymizm..... wie ktos może coś na temat jakiś nowych kierunków na UWM ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ostatnio nie mam kompletnie czasu żeby tu zaglądać ![]() I ogólnie jakoś kiepsko się czuję, ciągle coś jest nie tak. Wczoraj byłam na imprezie, myślałam że się wybawię i odreaguję, a było jakoś tak kiepsko.. No nic, idę trochę poczytać co tam u Was ![]()
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ps. zdążyłam przed końcem dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Ledwo !
![]() Ja zrobię zadanie z chemii, będzie z głowy jutro. ![]() ![]() Wiecie dziś pierwszy raz w życiu oglądałam Borata ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie mam pojęcia jak się mam dzisiaj zmotywować do CZEGOKOLWIEK. Na pewno zmotywuję się do wybrania się na zakupy, ale co z resztą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zrobiłam z sobą porządek pod prysznicem ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj sobie zrobiłam wieczór filmowy. Obejrzałam w końcu "Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową". Tytuł genialny, a sam film niestety tylko całkiem przyzwoity. I obejrzałam jeszcze wcześniejszy film tej niezależnej wytwórni z ZG. Wiecie, co pomagałam przy premierze ich nowego filmu. ![]() ![]() ![]() I tato zmienił zdanie. Powiedział, że boi się mnie na razie samą puszczać autem. ![]() ![]()
#2660 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
I mogę słowo 'dobry' napisać z cała odpiedzialnością. Dziś się w końcu lepiej czuje! ![]() Słońce też wychodzi. Chyba wszystko wraz ze mną odżyło ![]() Ja dziś do obiadu to się pobimbam, a później będzie trzeba wziąć zeszyt w rękę, bo trochę zapału straciłam przez chorobę i zaniedbałam edukacje. A później wykąpać się i też doprowadzić do stanu używalności po chorobliwym weekendzie ![]() A gdzieś tam późnym wieczorem 'Teraz albo nigdy' i inne takie. Miłego dzionka Dziewczęta!
![]() |
#2661 |
Raczkowanie
|
Heejooo ;*
Moje lenistwo jest straszne, ale tłumaczę sobie, że to przez tą chorobę ![]() Już mi trochę przeszło, do jutra musi być dobrze bo idziemy na perspektywy ![]() Miłej niedzieli Wam życzę ![]() Uczyć się! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
JA zaraz ide odrabiac zadania domowe-przychodzi mi to latwiej niz nauka
![]() i czytac "krola Edypa" bo przerabialismy w ktorejs klasie a nie czytalam ![]()
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
dobry dobry
![]() ja właśnie skończyłam przepisywać zeszyt do geografii bo wcześniej pisałam w innym jak w brudnopisie i niezbyt to wyglądało ![]() teraz idę zrobić herbatkę i pouczę się słówek na niemiecki a potem porozwiązuję zadania z matmy bo jutro kartkówka z całej kombinatoryki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
maszyna, nie człowiek
|
Zastanawiam się czy jest sens uczyć się, skoro i tak zawalę wszystko...
![]() ![]()
#2666 |
Zakorzenienie
|
A ja mam doła, bo mam od 1,5 miesiąca prawo jazdy, jeździłam kilka razy z tatą...
Samej mnie nigdzie nie puści, a ja zaczęłam się tego wszystkiego straszliwie bać i nie mam najmniejszej wiary we własne możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2668 |
Wtajemniczenie
|
Nie martwicie się Dziewczyny! Ja mam prawko od czerwca i też nie pozwalają mi jeździć samej. Zawsze jeżdżę z Tatą, a ponoć troche miałam z Nim pojeździć, a później mieli mi dawać samej... Na razie na gadaniu się kończy.
Lecę na 'Na dobre i na złe', bo weszłam tylko zobaczyć jak komputerek działa po formacie. Na razie dobrze ![]()
![]() |
#2669 |
maszyna, nie człowiek
|
Cały dzień zmarnowałam; nie potrafiłam się uczyć, bo myślałam o pewnym facecie... ale to se ne vrati!
#2670 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich maturzystów
![]() Matura zbliża się "wielkimi" krokami he he :P Ja spośród 251 tematów wybrałam: " Problem Holocaustu w literaturze polskiej- omów na wybranych przykładach". Zdaję WOS i angielski (wszystko na podstawie, polski też). Fakultetów jako takich w mojej szkole nie ma- niestety a kto się chce uczyć to musi sam płacić za prywatne korki lub na własną reke się uczyć. Deklarację tez już wypełniłam bo już powoli przydało by się ją oddać dyrkowi ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.