|
|
#2071 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
.
Edytowane przez Ijegrina Czas edycji: 2012-01-14 o 22:43 |
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Ijegrina - moim zdaniem takie wpadki to nie wpadki, bo sami je hm prowokujecie. Nie wyobrazam sobie kochac sie z TŻ na imprezie w czyims 3 pokojowym mieszkaniu, gdzie co chwile ktos wpada do pokoju. Co innego jakby wszyscy juz zasneli.. Ale tak.. nie wiem, dla mnie to troche strange. Chyba ze lubicie taki rodzaj 'adrenaliny'
i dodatkowo was to nakreca.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mneito rowniez prowokowanie wpadki . Co jest wielkim nietaktem raczej nie kazdy ma ochote słuchac tego czy widziec . Na dodatek nie w swoim łozku i nie swoim mieszkaniu .
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
"Od razu zaczęłam go wyganiać a ten wstał leniwie i mruczy pod nosem "nawet popatrzeć nie dadzą i przeganiają człowieka", po czym powoli się wyczłapał nie zamykając za sobą drzwi a że było ciemno nawet tego nie zauważyliśmy"
Dla mnie to by było nie do pomyślenia tak perfidnie wyrzucić kogoś z pokoju, tym bardziej, że był tam pierwszy I to, że tyle osób gnieździło się w jednym pokoju, tylko po to, żeby Wam było dobrze. Wstydziłabym się potem spojrzeć im w oczy... Taka wpadka, to zadna wpadka, bo można powiedziec, że na własne życzenie |
|
|
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
||
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym nawet tak nie mogla. Po pierwsze zal mi byloby tych ludzi, a po drugie nie umialabym sie skupic
|
#2077 |
|
Raczkowanie
|
mieszkam w domu jednorodzinnym, dziadkowie zajmują parter a ja z rodzicami i bratem piętro. w wakacje rodzice i brat wyjechali, wiec zaprosilam tż zeby parę dni ze mną pomieszkal
postanowiliśmy wziąc kąpiel w pianie, jest klimatycznie, nagle slyszę jak babcia wchodzi po schodach i mnie wola, stanęla za drzwiami, czułam się juz strasznie niezrecznie i chcialam zeby ta rozmowa jak najszybciej sie skonczyla, a tu drzwi sie powoli uchylaja i babcia ma zamiar wejsc! zdazylam tylko wyjakac zeby chwile poczekala ja zaraz wychodze... mam nadzieje ze zdazylam zanim cokolwiek zobaczyla ;pale to wcale nie koniec historii. byla jakas impreza rodzinna, na ktorej nie bylam, ale kuzynka mi opowiada o jednej rozmowie z babcia (wylaczylam sie w pewnym momencie wiec nie wiedzialam o czym dokladnie mowi):... i babcia tak mysli, wejsc czy nie wejsc, czy to wypada...? z przerazeniem pomyslalam ze opowiada o naszej kapieli! ale okazalo sie ze chodzi o cos zupelnie innego
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Ijegrina;9024879]
Najlepiej było jak wstałam rano, weszłam do pokoju obok a tam 8 osób śpi w małym pokoiku, rozlokowani na łóżku, podłodze a nawet ktoś na stole spał. A my z TŻtem cały pokój dla siebie mieliśmy. A pozostałe 2 pokoje zostały puste.[/qu W moim przypadku raczej niemozliwe - nie moglabym sie w zyciu skupic przy takiej ilosci ludzi dokola a juz przy takim rozproszeniu to juz calkiem niemozliwe...
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobie maly OT - Madaaa, widze ze zmienilas avatara. Szkoda, bo tamten byl piekny i juz cie rozpoznawalam i twoje wypowiedzi po tamtym
![]() ja juz dawno zadnej lozkowej wpadki nie mialam [tzn. z udzialem innych osob, bo takie 'nasze' to sie przytrafiaja np. spadniecie z lozka itp ], bo przez ostatni rok mieszkalismy z TŻtem moze teraz sie cos wydarzy, bo bedziemy mieszkac z dosc ciekawa ekipa chociaz wole bez takich wpadek
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niech oczy sie do nowych przyzwyczajają
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
Byliśmy raz na weselu u mojej koleżanki. A że widzieliśmy się wtedy pierwszy raz po chyba miesiącu, bo byłam za granicą, no to wiecie
Nigdy sobie nie zapomnę miny pani młodej, kiedy w nocy na parkingu otworzyła nam drzwi od beemki, pogroziła palcem i powiedziała "Od dwóch godzin was szukam, koniec seksu, wracać w tej chwili na sale! "Wysiadamy, przed salą pełno ludzi Ja poprawiam sukienkę, on spodnie, a w pewnym momencie ktoś rzucił: co wy tam opone pompowaliście, czy co? ![]() ![]()
|
|
|
|
#2082 |
|
Raczkowanie
|
może nie do końca łóżkowa, ale...
![]() sytuacja z eks TŻ. jesteśmy u niego, lądujemy na łóżku, robi się miło, ot takie niewinne pieszczoty (do konkretów nie mieliśmy zamiaru się brać) . nagle do pokoju wpada jego ojciec, dokładnie zamyka drzwi i mówi konspiracyjnym szeptem (później domyśliliśmy się, że chodziło o to, żeby czasem mama TŻ nie usłyszała nic :P): "Dzieci, my teraz jedziemy do miasta i nie będzie nas bardzo długo, takze macie dla siebie troche czasu." Po czym idąc w stronę drzwizaczyna grzebać w kieszeni i rzuca nam paczkę prezerwatyw z uśmiechem na ustach i tekstem 'a to wam się na pewno przyda!". nasze miny wyglądały jak połączenie i . teraz gdy to wspominamy mamy się z czego pośmiać ;p.
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogratulować teścia
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
ale to eks TZ wiec eks tesc
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
E, rzeczywiście nie przuwazyłam.. Więc w takim razie współczuje utraty takiego teścia
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
genialny chlop
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię bardzo czytać o tych waszych wpadkach. Sama żałuję, że z moim tż nie mamy nawet jednej małej na koncie bo byłoby się z czego pośmiać no i oczywiście byłoby co Wam tu opisać, żebyście się też pośmiały... ehhh
Bzykanie jak się mieszka tylko w 2 jest bardzo bezpieczne i niewiele może się wydarzyć nieplanowanego. |
|
|
|
#2089 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#2090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boskie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak juz wyszlismy z lazienki slysze walenie po drzwiach...uchylilam drzwi a tu panna mloda - "Serce ty moje, ja juz wszystko rozumiem, ale ja sie tu dobijam od 20 minut ponad a cholera jasna OCZEPINY CHCEMY ROBIC O POLNOCY o tu juz 15 minut DO POLNOCY i CALY CZAS NA CIEBIE CZEKAMY!!"... Ja na to: - "Eeee...to milo z twojej strony, ale mozecie zaczynac beze mnie..." Panna mloda : - "SWIADKOWA MUSI BYC NA OCZEPINACH KOBIETO!!!! Juz mi ma dol ! " Takze jak zjawilam sie na dole pare chwil pozniej wszyscy faktycznie na mnie czekali i nie bylo watpliwosci, ze wszystko wiedzieli....i oczwiscie a filmie z wesela jest uwiecznione o ile i dlaczego oczepiny prawie zostaly opoznione....taka pamiatka dla potomnych....
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2008-09-21 o 18:52 |
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry ale jestem w trakcie przygotowań do ślubu i ten post mną wstrząsnął.
Jakbym miała taką świadkową to chyba potem nie miałabym z nią za dobrego kontaktu. Nie wiedziałaś, że świadek ma być pomocą dla pary młodej i ma pewne obowiązki? Po co przyjmować taką propozycję jak się człowiek nie potrafi zachować. I jeszcze fakt, że olałaś osobę, która na Ciebie liczyła bardzo jest dla Ciebie zabawny |
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podzielam Twoją opinię, nie chcialabym szukac swiadkowej na wlasnym ślubie ![]() Ja bylam swiadkową 5 razy i chyba nikt na mnie nie narzekal
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego świadków dobiera się kierując się pewnymi kryteriami. Raczej myśli się o osobach, które się nie upiją i nie usną gdzieś w kącie, które potrafią się bawić i nakręcać innych do zabawy i będą oparciem dla młodych. Mi zależy na tym, żeby ktoś (w domyśle świadkowa) pomógł mi przejść przez to stresujące wydarzenie jakim jest ślub i wesele gładko i bez bólu.
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt tez nie musial mnie szukac, bo oczywiscie powiedzialam pannie mlodej, ze ide sie polozyc (po 10 godzinnej jezdzie samochodowej w sumie zrozumiale...) I tak- wiedzialam ze musze sie zachowac i wypelnilam swoje obowiazki na tyle dobrze, ze na koncu panna mloda byla bardzo zadowolona i powiedziala, ze gdyby miala wybierac jeszcze raz to nigdy nie zmienilaby zdania wiec jestem spokojna o nasze kontakty, ktore mamy bardzo dobre... Zycze pieknego i niezapomnianego slubu
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za życzenia, mam nadzieję, że się uda. Dobrze, że napisałaś o okolicznościach bo to troszkę zmienia postać rzeczy. Dzięki temu już wiem, że trzeba świadków "ściągnąć" dzień wcześniej. Bo będą mieli 8h jazdy.
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jak bedzie juz "po" to bedziecie mieli piekne wspomnienia "Moja" panna mloda zrobila w dzien slubu strajk u fryzjera i odwolala ustalona juz fryzure i czesala sie zamiast przewidziane 2 godziny az prawie 4, po niej bylo jeszcze jej mama i niestety na swiadkowa, czyli mnie, zostalo cale pol godziny, wiec glowe umylam sobie i wysuszylam sama i tylko kilka loczkow udalo sie fryzjerce zrobic.... A najlepsze bylo jak juz zolozylam jej sukienke i pozapinalam te milion guziczkow a ona powiedziala "Jezu, zapomnialam rajstop zalocyz!!" a rajstopy ze byly biale kabaretki a ona nie mogla sie schylic zeby je zalozyc, a kolo od sukienki na dole bylo calkiem sztywne to dzialo sie o dzialo...
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Panna młoda ma przekichane- ale świadkowa też ma co robić. I co gorsze, wysłuchuje tych wszystkich "mądrości" jakie ma do powiedzenia panna młoda.
|
|
|
|
#2100 |
|
Przyczajenie
|
u mnie podonie siniaki,zadrapania i malinki
moj TZ uwielbia je robic poł biedy jeśli robi je w mało widocznych miejscach ale zdaza mu się zostawić pamiątke na szyjce na reku itp.pamiętam jak wyjechalismy na wakacje i z braku pokojow zamieszkała z nami kolezanka po południu zle się poczuła i powiedziała że idzie spać,no to my chwile odczekaliśmy i przystąpiliśmy do akcji po wszystkim kiedy sobie lezelismy ona się podniosła i powiedziala że nie zmrużyła oka a jak pilnowałam kiedys mieszkanka sostry w bloku to zapomnielismy się i wszystko toczylo sie przy otwartym na rozciez oknie-bo gorąco,sąsiedzi chcąc nie chcąc slyszeli i nastepnego dnia musiałam wysłuchiwać skarg myślalam że się spale ze wstydu mam nadzieje że nie doniesli na mnie siostrze![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

i dodatkowo was to nakreca.

I to, że tyle osób gnieździło się w jednym pokoju, tylko po to, żeby Wam było dobrze. Wstydziłabym się potem spojrzeć im w oczy... Taka wpadka, to zadna wpadka, bo można powiedziec, że na własne życzenie
postanowiliśmy wziąc kąpiel w pianie, jest klimatycznie, nagle slyszę jak babcia wchodzi po schodach i mnie wola, stanęla za drzwiami, czułam się juz strasznie niezrecznie i chcialam zeby ta rozmowa jak najszybciej sie skonczyla, a tu drzwi sie powoli uchylaja i babcia ma zamiar wejsc! zdazylam tylko wyjakac zeby chwile poczekala ja zaraz wychodze... mam nadzieje ze zdazylam zanim cokolwiek zobaczyla ;p

Ja poprawiam sukienkę, on spodnie, a w pewnym momencie ktoś rzucił: co wy tam opone pompowaliście, czy co? 

i
. teraz gdy to wspominamy mamy się z czego pośmiać ;p.

, ale jak bedzie juz "po" to bedziecie mieli piekne wspomnienia
po południu zle się poczuła i powiedziała że idzie spać,no to my chwile odczekaliśmy i przystąpiliśmy do akcji