|
|
#3751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar V
Sok z cebuli przełknę...z wątróbką będzie znacznie trudniej
Aniu ,Sab ja chyba jednak nie noszę tych różowych okularów tylko postanowiłam ich bronić![]() Aniu kolorowych i ja chyba zaraz się zakopię pod kołdrą.
|
#3752 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
No dobra, bawi mnie jeszcze ukochany utwór Apocalypticy, który leci w radiu ![]() mskladaczku - bo chcę mieć papier np. żeby dostać w końcu pracę w biurze. I żeby nikt mnie nie postrzegał jako osobę tylko z maturą. Bo postrzega się takie osoby dużo gorzej niż takie po studiach, mimo że czasem te po studiach są mniej inteligentne od tych co ich nie zrobili (oczywiście nie zawsze!!!), aczkolwiek wiedzę w danym temacie mają pewnie większą - choć też nie zawsze! Znam osoby bez studiów, niestety też bez matury, po trzydziestce, które mają taką wiedzę ogólną, że aż mnie to przeraża Pozytywnie.Ja jestem leniem i nieukiem, czasem na minus, bo nie mogę podjąć niektórych tematów, bo i tak nie wygram. |
|
|
|
|
#3753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście jak piszę posta w Scent Bar to nikt mi nie pisze na PW "a sio" Oczywiście, że to nie jest złe. (ZŁO czai się na plotkowym - żart) Tylko jak ktoś nowy - to smętnie. |
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam wątróbkę z cebulką, taka uduszoną mniam mniam
|
|
|
#3755 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Anka, Ty masz chyba złe podejście.
|
|
#3756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie już mam zboczenie ![]() Napisałaś to, co myślisz, trzeba było zostawić ![]() Cytat:
Coś za dużo się dzisiaj Sabbath z Tobą zgadzam Cytat:
![]() I kończę już zgadzanie się na dzisiaj.
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pamietaj- ZŁO CZAI SIĘ NA PLOTKOWYM- na perfumach- czyste dobro
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba jednak nie pójdę Chciałam tylko dodać, że byłam w trakcie pisania postu jak to napisałaś |
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Znalazłam coś super, narodowy test z angielskiego
Dzisiaj się zaczyna ![]() http://tvnlingua.onet.pl/narodowy_test_jezyka.html#1 |
|
|
|
#3761 |
|
Zadomowienie
|
O,super...chętnie się sprawdzę.
|
|
|
|
#3762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poważnie - jak napisała Kota - każdy kiedyś zaczynał. Jak trafia się w nowe środowisko to też z początku ciężko się przełamać. Trzeba poznać zasady panujące w danej grupie, zwyczaje, itp. Nie wstanę chyba o tej 6:00... Kordełkę chcę. Irkax - możesz już zacząć zgadzanie się na dzisiaj skoro skończyłaś na wczoraj. Nie lubię poniedziałków... |
|
|
|
|
#3763 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Nikogo nie znam osobiscie ale czuje sie tak jakbym znala i jest to miejsce szczegolne
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pędze na wydział bo gapa zgubiłam karte okresową z wynikami i musze pouzupełniać no nie wiem gdzie ona jest :/ Widzisz Aniu weszłaś nawet nie wiedząc w dyskusję i teraz będzie już z górki 3maj się tam cieplutko
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
to i ja sobie dzisiaj w Barze poczytałam
![]() i Kotę widzę Cytat:
![]() Fenris, ale przecież licencjat nie jest certyfikatem inteligencji, jest tylko świadectwem ukończenia szkoły głupsza po tej szkole raczej nie będziesz
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą, ciekawa ta ankieta. Nic mnie nie zdziwiło poza znakiem zodiaku. Żeby nie nabijać postów : Dobranoc wszystkim ![]() (A jakim ja nieukiem jestem to dopiero teraz widać )
Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2008-09-22 o 00:13 Powód: korekta |
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać - dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Już poniedziałek. Ciachulcowe imieniny. Powinnam Mu złożyć życzenia, ale tak mi podpadł wieczorem, że nie chce mi się z Nim w ogóle gadać
Idę spać, może będę miała niespokojne sny, to go bezkarnie skopię przez sen ![]() (masło maślane) Dobranoc |
|
|
|
#3769 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Z tego co czytam, jesteście bardzo fajną parą.W sumie nie powinnam oczek nadwyrężać, a cały dzień przed kompem siedzę. Idę spać. Dobrej nocy. PS. Zapomniałam napisać, że... jestem uzależniona. Zostało mi tylko ok 10ml Euphorii i już kliknęłam na Allegro kolejną flaszkę, Crystalline - tą z kryształkami Swarovskiego |
|
|
|
|
#3770 |
|
BAN stały
|
Dobry wieczór i dobranoc
![]() Napiszę więcej jutro - teraz nie jestem na siłach ![]() Aha! Alkohol nie jest jednak antydepresantem
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w dolinach nie pijam i nie bakam bo gorzej sie czuje po niz przed.
Tzn od niemal roku wcale nie bakam nawet okazyjnie. Po ostaniej akcji, gdzie na wlasnej skorze odczulam, ze narkotyki to zloooo zwyczajnie nie mam ochoty. |
|
|
|
#3772 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ona pisze po prostu jak nas odbiera. Ja jeszcze jakiś czas temu też tak odbierałam NAS Byłyście Wy i ja. Teraz już nie, chociaż wszystkich osób nie znam z imienia, nikogo osobiście. Lubię tę NASZĄ społeczność i dobrze mi tu z Wami Cytat:
![]() Co do syropu z cebuli, to na prawdę jest zdrowy. Też się do niego przekonałam, zresztą już dawno. Ja go robię z cebuli, miodu, cytryny i czasami wciskam ząbek czosnku. |
|||||
|
|
|
#3773 |
|
BAN stały
|
Witam...ale zaraz znikam nie mam od wczoraj nastroju..więc się ulotnię lepiej żeby innym nie psuć.
Miłego dnia! |
|
|
|
#3774 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staram się tek myśleć.Mam nadzieję,że będzie dobrze.W końcu w takim tłumie jakim jest 170 osób musi znaleźć się kilka fajnych ![]() ![]() Cytat:
bo w Polsce nawet na allegro i licząc koszt przesyłki z GB jest on o 70 zł droższy.Ach te nasze ceny![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne nowe fotki na naszej-klasie dodałaś.
|
|
|
#3776 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A dzięki za zdjęcia...niech inni też zobaczą jak wyglądałam jak byłam trochę młodsza i całkiem malutka
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan - pewnie o tym wiesz, ale i tak napiszę - masz śliczne córki, urodne, że hohoho
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3778 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I już wyszło że lubię podglądać fotki
|
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

Aniu ,Sab ja chyba jednak nie noszę tych różowych okularów tylko postanowiłam ich bronić

Pozytywnie.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i pędze na wydział bo gapa zgubiłam karte okresową z wynikami i musze pouzupełniać

)