Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-21, 23:43   #2041
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Zmywam nim makijaż, ciężko powiedzieć, na ile mi starcza, bo nie pamiętam, kiedy kupiłam to opakowanie, ale na 3-4 miesiące to spokojnie. Używam chyba od grudnia, a dopiero kończę drugą butelkę.

Obkupiłam się i idę spać. Dobranoc wszystkim, które jeszcze podczytują wątek.
Faktycznie na długo

Ja też idę spać, gratuluję wylicytowanych cieni

Dobranoc!

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 23:48   #2042
karolina1985
Zakorzenienie

Jesteście okropnePoszłam obejrzeć co tam w Eskulapie i chyba złożę zamówienieBo i na Sensibio promocja i Cleanance większy i ta kosmetyczka Nuxe kusi i może bym wreszcie jakiś peeling do buzi kupiłaA dopiero co pisałam,że nie muszę jeszcze kupować

Cleanance jest b.wydajny,mi starcza na około pół roku
Zarówno z Eskulapie jak i w Aptece w Sieci lubię kupować i dają fajne próbki,ostatnio jak zamawiałam to w jednej i w drugiej równocześnie,bo mieli różne promocjeI nie pamiętam w końcu która była hojniejsza z próbkami(dostałam całą książeczkę LRP z próbkami wszystkich produktów).

DobranocJutro muszę wstać o 6.30 a siedzę na Wizażu

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 00:42   #2043
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

No i nie mogę usnąć Porobiłabym coś, posprzątała np., ale nie będę budzić domowników

Karolinko, a składając zamówienie prosiłaś o jakieś próbki ?

Edit - czyżby wszyscy już spali ?

Stary 2008-09-22, 07:01   #2044
isa666
Zakorzenienie

Dobry dziewczynki, dziś u mnie rano słonko się przedzierało Może nie będzie już padać

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
I postanowiłam,że jak się trochę ogarnę życiowo i psychicznie to o ile październik będzie przyjazny pogodowo to wybieram się do Krakowa na weekendByłam w maju,ale to w związku z warsztatami organizowanymi przez uczelnię,więc nie miałam czasu,żeby tak po prostu połazić a to takie piękne miasto
A jeśli pogoda będzie kiepska to dopiero wiosnąAle pojechać pojadę na pewno-wkońcu z Wawy to tylko 3 godz. pociągiem.
W ogóle Krakowianki nie wiecie jak Wam zazdroszczę-gdybym kiedykolwiek miała mieszkać w mieście to tylko w Krakowie albo we Wrocławiu

Wpadnij, może zrobimy wtedy jakieś NK-owe spotkanko? Ja bym w końcu chciała się na takie spotkanie wybrać a październik musi być ładny, w końcu jak się w październiku urodziłam
Ja np. nie wiem czy bym chciała mieszkać w Krakowie, może na obrzeżach tak, ale w centrum chyba raczej nie Strasznie mi się podobają te nowe osiedla na Ruczaju na przykład

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Nie możesz się tak poddać od razu, bez próby, bez walki. Jeśli obu stronom zalezy to wszystko się uda

A jak widać, jemu zależy i Tobie też
Vibesiu podpisuję się pod słowami Hosenki

madzia, ice narobiłyście mi ochoty na zamówienie apteczne w tym Eskulapie Tylko, że ja nic nie potrzebuję narazie, no może jedynie na żel Cleanance bym sie skusiła, ale przecież miałam też robić zamówienie z BU...
Stary 2008-09-22, 07:11   #2045
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Ja o miniproduktach Nuxe wiem od Ciebie, a nie od Snow.
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Gdyby nie Snow to bym nie wiedziała i nie miała okazji ogłosić tej radosnej nowiny

Ja chciałam zauważyć, że gdyby nie agnieska to ja z kolei bym nie wiedziała o tej kosmetyczce

Cytat:
Czy jak składacie zamówienie w Eskulapie to macie tam taką rubryczkę na Uwagi, i prosicie o jakieś konkretne próbki ?
Ja zazwyczaj proszę, np. o próbki do cery suchej i wrazliwej, latem prosiłam o próbki filtrów, często wymieniam też marki, zazwyczaj dają to o co się prosi (pewnie jeśli mają).

Właśnie wypakowałam moje zamówienie z Aptecusa - przyszło do pracy - zamówiłam dwa kremy Avene SPF20 i dostałam 6 próbek, także nie narzekam Ale o nic nie prosiłam.

Aha, dziękuję za przesyłkę Madziu Zwłaszcza za urocza i słodką niespodziankę

Cytat:
Wylicytowałam na All składaną trójkę Clinique: Dark Shade of Rose Chocolate / Lucky Penny / Confetti, razem z miniaturą tuszu HI.
Brzmią ślicznie, gratuluję Nie pamiętam, kiedy ostatnio kupiłam cienie.. Na pewno z pół roku temu!

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dobry dziewczynki, dziś u mnie rano słonko się przedzierało Może nie będzie już padać
A u mnie szaro i mokro Na pocieszenie idę na obiad z koleżanką.

Cytat:
madzia, ice narobiłyście mi ochoty na zamówienie apteczne w tym Eskulapie
Mnie też nakręciły, ale ja ledwo zrobiłam dwa zamówienia apteczne Także musze się powstrzymać. Czekam hm do listopada - grudnia

---

Wróciłam już do pracy, oczywiście jestem wniebowzięta z tego powodu Ale mam nadzieję dzięki temu regularniej do Was zaglądać - teraz jak siedziałam w domu to czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam nic do powiedzenia
Teraz obiecuję poprawę

W ogóle nie mam już maczka AB i jednego błyszczyka Bourjois, przygarnęła koleżanka
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 07:11   #2046
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny

Dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy
Postanowiłam dać temu wszystkiemu czas, zobaczymy wogóle jak się rozwinie sytuacja ...

Mam zapaść finansową, muszę się z tego doła wyciągnąć i pooszczędzać trochę.
Ale muszę kupić kurtkę i buty
A to wydatek.
A teraz mam tyle rzeczy do domu kupić i to mnie tak rujnuje....
Stary 2008-09-22, 07:15   #2047
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wylicytowałam na All składaną trójkę Clinique: Dark Shade of Rose Chocolate / Lucky Penny / Confetti, razem z miniaturą tuszu HI.
Miałam ta aukcję w "obserwowanych"

Cytat:
madzia, ice narobiłyście mi ochoty na zamówienie apteczne w tym Eskulapie Tylko, że ja nic nie potrzebuję narazie, no może jedynie na żel Cleanance bym sie skusiła, ale przecież miałam też robić zamówienie z BU...
Mi chyba też ... Wzięłabym ten żel Avene skoro tak zachwalacie, ale mam jeszcze prawie połowę Normadermu i piankę z kwasami kupioną w UK. Wzięłabym też Solecrin spf40 bo Avene mi sie kończy ...
Żele starczają mi na dłuzej niż Ice, bo ja rano uzywam innych (delikatniejszych), więc jednak zamówienie odłożę, podobnie jak zamówienie na Inermisie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-09-22 o 10:05 Powód: literówki
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 08:54   #2048
snowqueen
Zakorzenienie

Właśnie dostałam szampony Garniera Natural Beauty, zakupione przez ice () - nie spodziewałam się, że one mają 300 ml Także dostałam prawie 1 litr szamponu, mam ponad litr Liss Ultime.. Boże, kiedy ja to zużyję

Wczoraj miałam przypływ sił i posmarowałam się resztą waniliowego balsamu z Ori, mam nadzieję, że dziś go wykończę i będę mogła zabrać się za cuda zamówione na Inermisie. Na pierwszy ogień pójdzie chyba masło sezamowe na przemian z musem limonkowo-zielono herbacianym
Stary 2008-09-22, 09:02   #2049
zizou
Zakorzenienie

Dziewczyny musze dzis kupic prezent urodzinowy dla mamy TZa a kompletnie nie wiem, czego ta kobieta moglaby chciec. i jestem w kropce. czeka mnie lazenie po sklepach a jakos dzisiaj nie jestem w nastroju.

pol nocy nie spalam [znow], w dodatku TZ tak chrapal, ze slyszalam jego kombajnienie nawet w salonie, gdzie spalam w pracy tez mi wszyscy na nerwy dzialaja, ja juz nie moge
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:07   #2050
snowqueen
Zakorzenienie

zizek Ja niestety nie wiem, co można kupować mamom TŻ-tów, sama jeszcze nie jestem na takim etapie związku A TŻ nie mógłby Ci podpowiedzieć?

Co do spania... Ja przez ostatnie trzy dni miałam w nocy "ataki" serca - waliło mi ponad 180 na minutę, czułam straszną suchość w ustach i ciężko mi było oddychać W dodatku nikogo nei było w domu, a ja wpadam w takich sytuacjach w straszny niepokój, zresztą przy takim tempie serducha to ja nad emocjami nie bardzo panuję... Przedwczoraj trzymało mnie pół nocy, wcześniej po 2-3 godziny
Zresztą nawet jak byłam teraz u internisty z tym zapaleniem krtani powiedział mi, że o wiele za szybko bije mi serce i że nie ma to na pewno związku z tą wada, którą mam. Ych.
Stary 2008-09-22, 09:28   #2051
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość

Ja chciałam zauważyć, że gdyby nie agnieska to ja z kolei bym nie wiedziała o tej kosmetyczce

Cytat:
Aha, dziękuję za przesyłkę Madziu Zwłaszcza za urocza i słodką niespodziankę
Cieszę się, że doszło

Cytat:
Mnie też nakręciły, ale ja ledwo zrobiłam dwa zamówienia apteczne Także musze się powstrzymać. Czekam hm do listopada - grudnia
Czekasz z zamówieniem aptecznym czy ogólnie z zakupem kosmetyków?

Cytat:

Teraz obiecuję poprawę
Ja myślę, bo brakowało Cię tu

Ja wstalam, poszłam do kuchni , chciałam pogadac z mamą, ale nie mogłam wydusić z siebie ani słowa Mam taką wydzielinę na gardle, że ledwo mówię
U mnie też szaro, mokro i zimno

Stary 2008-09-22, 09:35   #2052
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizek Ja niestety nie wiem, co można kupować mamom TŻ-tów, sama jeszcze nie jestem na takim etapie związku A TŻ nie mógłby Ci podpowiedzieć?

Co do spania... Ja przez ostatnie trzy dni miałam w nocy "ataki" serca - waliło mi ponad 180 na minutę, czułam straszną suchość w ustach i ciężko mi było oddychać W dodatku nikogo nei było w domu, a ja wpadam w takich sytuacjach w straszny niepokój, zresztą przy takim tempie serducha to ja nad emocjami nie bardzo panuję... Przedwczoraj trzymało mnie pół nocy, wcześniej po 2-3 godziny
Zresztą nawet jak byłam teraz u internisty z tym zapaleniem krtani powiedział mi, że o wiele za szybko bije mi serce i że nie ma to na pewno związku z tą wada, którą mam. Ych.
TZ powiedzial 'wymysl cos' a na moje: co, jesli sie nie spodoba odpowiedzial 'spodoba sie jej wszystko, co kupisz'
najwiekszy problem w tym, ze ta kobieta juz chyba wszystko ma

a z serduchem to moze idz do kardiologia, co? kurcze blade brzmi to strasznie, ja sama tak miewam ale przy napadach histerii [co mi sie czasami zdarza ].
Stary 2008-09-22, 09:46   #2053
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Czekasz z zamówieniem aptecznym czy ogólnie z zakupem kosmetyków?
Chyba niestety ze wszystkim. Muszę to zużyć. Mam ochotę na coś w kolorówki, ale poza zbliżającym się zakupem Lucidity (powoli widzę dno) nic tak naprawdę nie potrzebuję i byłaby to fanaberia

Cytat:
Ja myślę, bo brakowało Cię tu

Miło mi

Cytat:
Ja wstalam, poszłam do kuchni , chciałam pogadac z mamą, ale nie mogłam wydusić z siebie ani słowa Mam taką wydzielinę na gardle, że ledwo mówię
U mnie też szaro, mokro i zimno
U mnie niestety też się tak zaczęło i aspiryna, Fervex itp. niewiele pomogły Najlepiej wracaj do łóżka i nie łaź z takim gardłem w tą zimnicę!

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
TZ powiedzial 'wymysl cos' a na moje: co, jesli sie nie spodoba odpowiedzial 'spodoba sie jej wszystko, co kupisz'
najwiekszy problem w tym, ze ta kobieta juz chyba wszystko ma
No to faktycznie problem Ja mam problem z kupowaniem prezentów osobom, których blisko nie znam.. Ale skoro wszystko ma, to może warto kupić coś takiego od serca, żeby nie poszło w zapomnienie? Wiem, łatwo się mówi... Ale ja np. dwa lata temu kupiłam koleżance w prezencie śliczną filiżankę z Almi Decor i wiem, że codziennie pije w niej kawę i uwielbia ją

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
a z serduchem to moze idz do kardiologia, co? kurcze blade brzmi to strasznie, ja sama tak miewam ale przy napadach histerii [co mi sie czasami zdarza ].
Niby do 18 roku życia byłam pod opieką kardiologa. Zawsze miałam nieco szybsze tętno, poza tym wypadanie płatka, niedomykanie zastawki, itp. To nie są żadne groźne schorzenia, w dodatku dość "popularne". Ale od jakiegoś czasu faktycznie przyspisza, w sytuacjach stresowych mam wrażenie, że mi wyskoczy, no i ten płytki oddech...

Ja wpadam w histerię przy takim napadzie własnie Nie mogę nad tym zapanować, po prostu mój organizm wpada w panikę jak mu wali serce prawie 200 uderzeń na minutę

Poobserwuję to wszystko jeszcze z tydzień-dwa i może pójdę do kardiologa, zwłaszcza, że internista mnie postraszył, że stałe szybsze tętno = szybsze zużywanie = wiadomo co
Stary 2008-09-22, 10:03   #2054
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Chyba niestety ze wszystkim. Muszę to zużyć. Mam ochotę na coś w kolorówki, ale poza zbliżającym się zakupem Lucidity (powoli widzę dno) nic tak naprawdę nie potrzebuję i byłaby to fanaberia
Zapomniałam,że poszalałaś zakupowo w wakacje kiedy ja miałam odwyk Jestem ciekawa, czy spodoba Ci się Gentle Light Clinique

P.s. Co Ci Ice przywiozła z Niemiec?

Cytat:
U mnie niestety też się tak zaczęło i aspiryna, Fervex itp. niewiele pomogły Najlepiej wracaj do łóżka i nie łaź z takim gardłem w tą zimnicę!
Na szczęście tylko gardło mi doskwiera, nie chcę być chora

Cytat:
Poobserwuję to wszystko jeszcze z tydzień-dwa i może pójdę do kardiologa, zwłaszcza, że internista mnie postraszył, że stałe szybsze tętno = szybsze zużywanie = wiadomo co
Dbaj o siebie

Stary 2008-09-22, 10:18   #2055
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam,że poszalałaś zakupowo w wakacje kiedy ja miałam odwyk Jestem ciekawa, czy spodoba Ci się Gentle Light Clinique

P.s. Co Ci Ice przywiozła z Niemiec?
Chętnie go teraz wypróbuję, bo Lucidity mnie nadal trochę rozjaśnia, a Clinique jest ciemniejszy A Ty jesteś w niego zadowolona?

U ice zrobiłam zamówienie na szampony cytryna+oliwka, orzech włoski+brzoskwinia oraz wanilia, a także na maskę cytryna+oliwka i dwie odżywki waniliowe w saszetkach. Także poszałam i jestem ice bardzo wdzięczna, że przytaszczyła dla mnie te kilogramy z Niemiec, a potem poszła z nimi na pocztę!

Mam problem Wszystko zamawiałam ostatnio do pracy, bo u mnie notorycznie nie zostawiają awiza , a nie przewidziałam, że będę chora. I teraz musze zabrać to do domu. Szampony, kremy, to pół biedy, ale zamówiłam jeszcze buty Takie przejściowe saszki no i nie wiem, jak ja wezmę to pudło
Stary 2008-09-22, 10:33   #2056
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Chętnie go teraz wypróbuję, bo Lucidity mnie nadal trochę rozjaśnia, a Clinique jest ciemniejszy A Ty jesteś w niego zadowolona?
oj bardzo, to juz moje drugie opakowanie. Niestety jakis czas temu zniknal juz z truskawy
Cytat:
U ice zrobiłam zamówienie na szampony cytryna+oliwka, orzech włoski+brzoskwinia oraz wanilia, a także na maskę cytryna+oliwka i dwie odżywki waniliowe w saszetkach. Także poszałam i jestem ice bardzo wdzięczna, że przytaszczyła dla mnie te kilogramy z Niemiec, a potem poszła z nimi na pocztę!
Ja przywiozłam vrzoskwiniowy dla dzieci i rumiankowy do blond. Już się nie mogę doczekać, kiedy zacznę ich uzywać

Snow, może pokusiłabyś się o jakieś fotki swoich zbiorów kosmetycznych ?

Stary 2008-09-22, 10:35   #2057
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

Snow, może pokusiłabyś się o jakieś fotki swoich zbiorów kosmetycznych ?
Uch no nie wiem, potrwałoby to chyba pół dnia Przemyslę Tylko wiesz, za zrobienie zdjęć do auckji na All zbieram się od czerwca, więc to też może tyle potrwać
Stary 2008-09-22, 10:45   #2058
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Uch no nie wiem, potrwałoby to chyba pół dnia Przemyslę Tylko wiesz, za zrobienie zdjęć do auckji na All zbieram się od czerwca, więc to też może tyle potrwać
Czekamy

Stary 2008-09-22, 10:45   #2059
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja też idę spać, gratuluję wylicytowanych cieni
A dziękuję.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Jesteście okropnePoszłam obejrzeć co tam w Eskulapie i chyba złożę zamówienieBo i na Sensibio promocja i Cleanance większy i ta kosmetyczka Nuxe kusi i może bym wreszcie jakiś peeling do buzi kupiłaA dopiero co pisałam,że nie muszę jeszcze kupować
E tam okropne, nie nasz wina, że maja tam teraz dużo fajnych rzeczy w promocji lub z miniproduktami.

Cytat:

Wpadnij, może zrobimy wtedy jakieś NK-owe spotkanko? Ja bym w końcu chciała się na takie spotkanie wybrać a październik musi być ładny, w końcu jak się w październiku urodziłam
Ja np. nie wiem czy bym chciała mieszkać w Krakowie, może na obrzeżach tak, ale w centrum chyba raczej nie Strasznie mi się podobają te nowe osiedla na Ruczaju na przykład
Właśnie, krakowskie spotkanko by się przydało.

A mnie przerażają te osiedla na Ruczaju, nie dość, że za samym Ruczajem nie przepadam, to te potworne ilości nowych bloków, prawie że nowe miasto mnie przytłaczają. Ja zawsze chciałam mieszkać w centrum.

Cytat:
Ale kusicielski łańcuszek.

Cytat:
Brzmią ślicznie, gratuluję Nie pamiętam, kiedy ostatnio kupiłam cienie.. Na pewno z pół roku temu!
Dzięki. Ja też strasznie dawno cieni nie kupiłam, ostatnio jakoś na wiosnę, więc czuję się totalnie rozgrzeszona.

Cytat:
Mi chyba też ... Wzięłabym ten żel Avene skoro tak zachwalacie, ale mam jeszcze prawie połowę Normadermu i piankę z kwasami kupioną w UK. Wzięłabym też Solecrin spf40 bo Avene mi sie kończy ...
Żele starczają mi na dłuzej niż Ice, bo ja rano uzywam innych (delikatniejszych), więc jednak zamówienie odłożę, podobnie jak zamówienie na Inermisie
Ja rano w ogólne nie używam żelu, tylko samego toniku. Ale zawsze mi się jakoś tak obficie tego Cleanance chlupnie, bo lubię mieć uczucie, że dobrze oczyszczam skórę.

Swoją drogą muszę iść dziś po tonik dla wrażliwców Garnier. Zawsze jak go używam to myślę o tym, jakim cudem Garnier stworzył takie cudo kosmetyczne.

Cytat:
Właśnie dostałam szampony Garniera Natural Beauty, zakupione przez ice () - nie spodziewałam się, że one mają 300 ml Także dostałam prawie 1 litr szamponu, mam ponad litr Liss Ultime.. Boże, kiedy ja to zużyję
Ja też mam spory zapas, ale mniejszy od Ciebie. Używam już pierwszego Natural Beauty, w zapasie jeszcze jeden i dwa szampony Guhl. Nie prędko będę coś kupować z szamponów.

Cytat:
Nie ma żadnego problemu.

Ja już używam szamponu z orzechem włoskim i brzoskwinią - jest bardzo fajny. No i pachnie obłędnie.

Proszę mnie zmusić, żeby poszła na uczelnię zawieźć indeks do wpisu. Tak mi się strasznie nie chce. Poleżałabym sobie, poczytała, zrobiła pranie, a tu czeka mnie wycieczka.

Edit: No i chyba nie pojadę na uczelnię, bo nie zdążę do żadnego sekretariatu przed 13. Ale mam wyniki ostatniego egzaminu, zdałam, nawet o dziwo na 4. Jeszcze tylko z językiem muszę coś załatwić, bo mam hiszpański nie zdany.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2008-09-22 o 11:14
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 11:35   #2060
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Straszne to co piszesz. Nie czekaj tylko wybierz się do lekarza. Ja też mam zawsze bardzo duży puls, jak jestem na jakichś badaniach i mam mierzone ciśnienie to babki zawsze mówią, żebym się nie denerwowała, bo tak mi serce wali, ale ja się wcale wtedy nie denerwuję. Bez żadnego wysiłku, czy przemęczenia mam taki puls, nawet jak rano wstaję

poszłam dziś do Natury i były dla mnie perfumki!!!!!!!!!!!!:jupi : strasznie się cieszę-mam wreszcie flaszkę 100ml CK IN2U!
No i kupiłam jeszcze szampon Schauma kiwi i wygładzające mleczko do ciała Nivea(400ml)
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 11:41   #2061
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rano w ogólne nie używam żelu, tylko samego toniku. Ale zawsze mi się jakoś tak obficie tego Cleanance chlupnie, bo lubię mieć uczucie, że dobrze oczyszczam skórę.

Swoją drogą muszę iść dziś po tonik dla wrażliwców Garnier. Zawsze jak go używam to myślę o tym, jakim cudem Garnier stworzył takie cudo kosmetyczne.
Rano używam delikatnych żeli/kremów/pianek do skóry suchej/wrażliwej, choć czasem pomijam jak nie mam zbytnio czasu. Niemniej jedank lubię żelem zmyć resztki kwasów, kremów itp.
Wieczorem wolę coś mocniejszego, do cery tłustej, z kwasami, antybakteryjnego - żeby porządnie zmyło makijaż, inne zanieczyszczenia itp.

Tonik Garniera mam w planach, ale z moimi zapasami (tonik z jojobą TBS, z wit E TBS i różany Boots Botanics) to pewnie ok czerwca 2009 zakupię

Instagram

Stary 2008-09-22, 11:49   #2062
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się wstrzymam narazie z zamówieniem, bo póki mam wszystko to nie będę kupować na zapas Poczekam poza tym jak ex mi odda kasę(wisi mi 160 zł za karty poprawkowe), to wtedy poszaleję

Cytat:
Właśnie, krakowskie spotkanko by się przydało.

Edit: No i chyba nie pojadę na uczelnię, bo nie zdążę do żadnego sekretariatu przed 13. Ale mam wyniki ostatniego egzaminu, zdałam, nawet o dziwo na 4. Jeszcze tylko z językiem muszę coś załatwić, bo mam hiszpański nie zdany.
Tak, ja jestem za spotkankiem
I gratuluję zdanego egzaminu, a nie mówiłam, że zdasz?

Ja czekam na moje wyniki(jedne w piątek o 15 a drugie nie wiadomo kiedy ).
Pół dnia rozwiązywałam krzyżówki, naszło mnie na 100 panoramicznych i siedziałam i myślałam intensywnie nad hasłami Zrobiłam 4 w całości Znaczy się 4 krzyżówki
Stary 2008-09-22, 11:56   #2063
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

A ja wykończyłam szampon, maskę i balsam do ciała Zaraz wystawiam nowe z zapasów, sialalalalalalala

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 12:06   #2064
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Tonik Garniera mam w planach, ale z moimi zapasami (tonik z jojobą TBS, z wit E TBS i różany Boots Botanics) to pewnie ok czerwca 2009 zakupię
Ty to masz ogrom tych zapasów. Genialny jest ten Garnier, myślę, że Ci się spodoba... w czerwcu 2009.

Cytat:
Tak, ja jestem za spotkankiem
I gratuluję zdanego egzaminu, a nie mówiłam, że zdasz?

Pół dnia rozwiązywałam krzyżówki, naszło mnie na 100 panoramicznych i siedziałam i myślałam intensywnie nad hasłami Zrobiłam 4 w całości Znaczy się 4 krzyżówki
Dziękuję. I trzymam kciuki za Twoje wyniki. Na pewno będzie dobrze.

Cytat:
A ja wykończyłam szampon, maskę i balsam do ciała Zaraz wystawiam nowe z zapasów, sialalalalalalala
Gratulacje. Co teraz będziesz zużywać?

Postanowiłam do końca września uzupełnić całe, calutkie braki w pielęgnacji. Dzisiaj zamówię chyba jeszcze maski L'oreal, może wieczorem skoczę do YR (chcę maseczkę winogronową i maseczkę lawendową do stóp) i po tonik Garnier, a potem jeszcze tylko zamówienie z BU mi zostanie. I będzie przymusowy odwyk przez pustkę w portfelu i na koncie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-22, 12:17   #2065
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje, 4 to chyba bardzo dobra ocena w tej sytuacji

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Straszne to co piszesz. Nie czekaj tylko wybierz się do lekarza. Ja też mam zawsze bardzo duży puls, jak jestem na jakichś badaniach i mam mierzone ciśnienie to babki zawsze mówią, żebym się nie denerwowała, bo tak mi serce wali, ale ja się wcale wtedy nie denerwuję. Bez żadnego wysiłku, czy przemęczenia mam taki puls, nawet jak rano wstaję

poszłam dziś do Natury i były dla mnie perfumki!!!!!!!!!!!!:jupi : strasznie się cieszę-mam wreszcie flaszkę 100ml CK IN2U!
Właśnei ja mam to samo. Lekarz mnie pytał 2 razy, czemu się denerwuję. Miałam też dość wysokie ciśnienie.
A Ty byłaś u lekarza z tym...?

Super, że masz perfumy!!

Cytat:
Trzymam kciuki za dobry wynik
Ja w wakacje zawsze mam jakąś faze na krzyżówki, kiedyś nawet z TŻ sami parę stworzyliśmy, miały trudne hasła
Ale nie przepadam za panoramicznymi, wolę standardowe, ew. jolki.

Cytat:
Brawo Co będzie następne?

Cytat:
Ty to masz ogrom tych zapasów. Genialny jest ten Garnier, myślę, że Ci się spodoba... w czerwcu 2009.
Dobre
Stary 2008-09-22, 12:31   #2066
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Właśnei ja mam to samo. Lekarz mnie pytał 2 razy, czemu się denerwuję. Miałam też dość wysokie ciśnienie.
A Ty byłaś u lekarza z tym...?

Super, że masz perfumy!!
Ja tam mam bardzo niskie ciśnienie, przyspieszony ten puls, ale żeby tak ciągle 180 uderzeń na minutę to nie. Ale zawsze jest ponad 100,a normalne to 70-80. Moja ciocia pielęgniarka powiedziała,że widocznie taka moja natura. Nie byłam z tym u lekarza, w ogóle to nie lubię chodzić do lekarzy i nie chodzę. A jak miałam badania takie do pracy i lekarka mowiła, czemu się tak denerwuję, to mówiłam jej, ze nie tylko zawsze mam duży puls, to ona nic na to nie powiedziała, że trzeba zbadać czy coś.
ale ogólnie to fakt, że jestem straszna panikara!
Notowania moich kosmetyków mnie przerażają, szczególnie te: 23 butelki perfum+2 mgiełki+ 2 roletki + 10 dezodorantów; 30 smarowideł do ciała ale cóż zrobić, skoro ja je wszystkie tak bardzo kocham!
We wrześniu zużyłam 6 kosmetyków!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 12:32   #2067
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Gratulacje, 4 to chyba bardzo dobra ocena w tej sytuacji
Biorąc pod uwagę to, że uczyłam się jakieś 2 godziny, to bardzo dobra.

Jestem głupek, mogłam wczoraj przy tym zamówieniu z Eskulapa poprosić o próbki tego nowego LRP Hydreane. Oczywiście pomyślałam o tym dopiero teraz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 12:34   #2068
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice, Snow: bardzo śmieszne <foch>

Przegladnełam WSZYSTKIE buty na bucikowo - nr 36 i żadne mi sie nie spodobały Tzn jedne tak, ale były zielone
Ja to jednak wybredna baba jestem pod wieloma względami

luskap: to ze mna nie tak źle (7 zapachów + 2 mgiełki - 1 na wykończeniu), 7 smarowideł do ciała (o ile pamięć mnie nie zawodzi, ale raczej nie)
Wrzucałaś jakieś fotki na Zbiory pielęgnacyjne i kolorówkowe ??

Instagram

Stary 2008-09-22, 12:39   #2069
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Gratulacje. Co teraz będziesz zużywać?
Cytat:
Brawo Co będzie następne?
Na pewno Ultra Doux , a reszta jeszcze nie wiem

Edit : Znów złapałam chandrę, wygadałąm się siostrze i trochę pochlipałam, na pocieszenie składam zamowienie apteczne i jadę się zrujnować finansowo do Natury

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2008-09-22 o 13:39
Stary 2008-09-22, 13:48   #2070
zizou
Zakorzenienie

przyszly moje szachownice coz moge rzec, sa cudne

matce TZa kupilismy w koncu portfel [wyciagnelam tego gnoma na zakupy, nie ma ze ja sama cos wymysle... niech sie meczy ze mna]. jeszcze zrobie sernik trojkolorowy i bedzie wsio
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości