![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Agatko gratulacje !!!!! Zobaczyswz wszystko sie ułozy
![]() Gusiu bardzo się ciesze mam nadzieje, ze Córcia dłuzej dzis pospi dziewczynki powiedzcie mi prosze ile ustawowo jest czasu po slubie i zmianie nazwiska zeby zmienic dowód i paszport??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
agata gratuluje
ja wciaz czekam na okres dzis to juz chyba zrobie test nie jestem kompletnie przygotowana na ciaze kolejna wiec licze ze to jednak to zachwianie no okaze sie.. echhh
#2193 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Agatko jakos to będzie, jelsi pan T cie wspiera i mówi żebys sie nie martwiła i cieszy sie że bedzie Pawełek to ciesz sie i ty. Odchowasz dwójke dzieciaczków, zabezpieczysz sie już sama i pójdziesz do pracy. Cytat:
Cytat:
![]() a co tam u ciebie byłas we Wrocławiu? Mój synek jedzie w tamte strony w środe wyjeżdza i Wrocław ma w programie zwiedzania. Wczoraj wieczorem bardzo bolał go brzuch z lewej strony na wysokości pępka zmartwiłam sie strasznie bo nikt telefonu nie odbierał a M we Włoszech jest masakra jakaś ![]() Kupiłam juz prezent dla mojej Amelki na urodzinki, a mój synek co focha strzelił jest zazdrosny o nia ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Gizelcia gratulacje ![]() ![]() Nikitko do synka powtarzaj aż do znudzenia, że go kochasz i że jest najważniejszy dla Ciebie. W końcu przestanie być zazdrosny ![]() Kasiasiar nie jestem pewna ale chyba pół roku. Wiem, że ja po ślubie od razu napisałam wnioski o zmianę a odbierałam dokumenty po dwóch miesiącach. Tylko ja wymieniałam dowód i prawo jazdy. Jak potrzebne bylo do czegoś moje nowe nazwisko to musiałam pokazywać akt małżeństwa. Ray to na pewno nie ciąża skoro piszesz, że się zabezpieczaliście ![]() Dragonko no właśne nie wszystkie te kaszki są takie smaczne. Ja to jeszcze muszę patrzeć, którą mogę podać bo tam jest napisane od którego miesiąca ![]() Miłego dnia kobitki ![]()
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak myśle, że z czasem mu przejdzie ![]() A ja zapisałam sie do swojej ginki na 06.10. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Agatko, gratulacje!!
![]() Ja dzisiaj jestem malo wyspana, wczoraj byli sasiedzi na kawie i troche sie zasiedzieli. Poszli kolo 20stej, ale jak dla mnie to bylo meczace, bo siedzieli od 15 i chcialam juz chwili spokoju. Sasiadka chciala wiasc malego na raczki, ale sie rozplakal i dopiero u mnie uspokoil. Fajne sa takie chwile,a ja bylam dumna jako mamusia, ze moje ramiona sa dla niego bezpieczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() mykam do pracy wiec milego dnia wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki, ja nadal chora, miałam okropna noc
![]() ![]() Madziu na pewno takie chwile sa bezcenne dla matki , mimo, ze nie mam dzieci , to moge sobie to wyobrazic ![]() Nikitko piszesz ze synek zazdrosny? To chyba normalne u jedynaków, ze nie chca sie dzieli mama skoro przez cae dotychczasowe swoje zycie mial Cie tylko na wyłaczność, trudno mu teraz to zrozumieć, ale dorasta i na pewno sobie z tym poradzi ![]() ![]() ![]() Gusiu i jak Nikolka pospała dziś spokojniej ? Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja już w pracy ![]() wczoraj cały dzień jeździliśmy w poszukiwaniu samochodu, ale straszna kiszka była, cóż, dalsze poszukiwania przed nami ![]() miłego dnia kobietki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Kiniu witaj
![]() Mam nadzieje, ze niebawem znajdziecie wymarzone autko Kiniu a moze Ty sie orientujesz ile czasu jest na wymiane dokumentów po zmianie nazwiska?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dobry dziewczynki
![]() Kasiasiar niezla chatka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa jak kochana zdrowko?? Agatko gratulacje i usmiechnij sie ![]() Gusiu male sukcesy a jak ciesza ![]() ![]() Madziu to dzis mozesz odpoczac od spodtan sasiedzkich ![]() Ray to trzymam kciuki zeby to bylo lekkie opoznienie okresowe ![]() Misia aaa jaka metoda sie uczycie??Czy to jakos tak normalnie, jak w skzole na lekciach?? Kinia where are you?? Pomidorko dzis 22. jak przebiegaja prace wykonczeniowe?? Kiedy sie wprowadzacie?? ![]() Trzymam kciuki za Justynke, zeby ja wzieli do szpitala ![]() ![]() Nikitko aaa ja tam synka rozumiem, ze jest zazdrosny ![]() Jestem dalej chora i antybiotyk nic mi nie pomogl... Acatar zatoki uratowal mnie od kataru i zatok, ale mam teraz bol gardla i lekki kaszel i oczywiscie zmieniony glosik :/ Ulice mi zamkneli bo cos przekopuja, wiec musze czekac na J zeby zajechal do apteki i mi jakis syrop kupil... Pierwszy weekend szkolny za mna, jeszcze 7 :/ Ciekawa jestem kiedy dostaniemy jakies tematy prac, juz bym zaczela robic, poki u barata jestem, ale chyba predko sie nie doczekam ehhhh Inni w innych szkolach, juz maja a u nas nic nie sluchac ![]() Aha i odwiedziala mnie, jakze punktualnie @... 2 dni najgorsze za mna ![]() Wiecie co, jakbysmy zaczekali z pralka i nie musialabym wydac 2 tys na szkole, to slaa juz by byla zarezerwowana ![]() ![]() Chociaz musze Wam powiedziec, ze raz to mi sie chce wychodzic za maz, a raz nie... Choc przewza to pierwsze ![]() Zaproszenia juz Nikitce pokazywalam, beda takie, badz zblizone do nich, tj przyklad zaproszenia Suknia hmmm bede przymierzac w salonie, nie wiem jak ja to przezyje i mam nadzieje, ze uda sie uszyc albo wyprzedaz, przykladu brak, bo nie wiem w czym bedzie mi dobrze ![]() Sala mam nadzieje, ze sie nie zmieni ![]() Obraczki zblizone do klasyku... ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Marcelko zdrówka zycze
![]() zaproszenia bardzo ładne, widze, ze zaczeliscie planowanie na całego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, Marcelko nie dajcie sie chorobie!
Marcelko, dopiero do mnie dotarlo, ze kolejna nasza plotkara na calego wychodzi za maz! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
![]() Dziekuje za wsparcie i gratulacje..jakos to bedzie..mam nadzieje ze bedzie chlopczyk ![]() ..wczoraj juz zaczynaly sie pierwsze zachcianki ![]() ![]() ![]() Z Oliwia dzis mialam niezla przygode..chcialam juz dzwonic na pogotowie..Malutka nie umiala kupki zrobic i strasznie wrzeszczala z bolu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziekuje, oby szybko przeszlo chorobsko...
Dziewczyny, J to by mi dal wola reke na calego hihi Wlasnie wezme i zamowie po 1 zaproszeniu i zlukam co i jak, w domu im pokaze ![]() ![]() W sumie jakbym znala date i godz ![]() ![]() Czy Wy tez mialyscie z tego taka radoche?? ![]() Agatko ![]()
![]() |
#2206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dopiero muszę złożyć wnioski o zmianę dowodu i prawa jazdy, tylko nie wiem, czy prawo jazdy mozna zmienić zanim ma się nowy dowód ![]() Cytat:
![]() zaproszenia bardzo fajne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
gusia niby sie zabezpieczalismy ale wiadomo jak to bywa czasem ludzie nie wiadomo skad maja dzieci
![]() nikita do wroclawia wybieramy sie w ten weekend, u mnie jakos leci, teraz sobie dwa dni autkiem jezdzilam ![]() ![]() ![]() a tak ciagle tylko myslismy o mieszkaniu lada chwila oddaja... zamowilismy juz drzwi bo czeka sie mc w tyg juz bedziemy zamawiac kamien na sciane i plytki, sypialnie planuje w fiolecie ale to jeszcze kwestia przemyslenia bo jednak ciemne kolory sa ryzykowne ![]() Mijaela ja tez nie mialam najleposzej nocy co godzine musialam wstawac do malej brrr... poczekaj jak bedzie starszy i bedzie sie kazdego bal ![]() ![]() cwanisza jest niz ladniejsza np jak wejde do pokoju udaje ze spi jak wyjde buszuje po lozeczku a tak tylko sie pojawie kladzie glowe i zamyka oczy a ma dopiero prawie 7 mc ![]()
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia no zesz
![]() ![]() ![]() ![]() Radoche mam nieziemska ![]() ![]() Ray ja mam fiolet w salonie i do sypialni bym sie na niego nie skusila, bo jest za mocny ![]() ![]() Wprawisz sie w jezdzie i bedziesz lepiej od TŻ jezdzic ![]() Ja musze sie przyznac, ze jestem upeirdliwym pasazerem, dziwie sie ze jeszcze J mnie wpuszcza do sam, bo ja to a to "zmien pas", "pusc go" , "podziekuj", "jedz szybciej", "zwolnij" i tak moge w kolko gadac ![]() ![]()
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
zgadnij no tak z tym ze caly mieszkanie jest w tonacji kawy i bezu lacznie z lazienka wiec juz chyba bedzie za mdlo.. natomiast w sypialni chcialam ciemny fiolet z tym ze jasna wykladzina i bedzie mleczna szafa na calej szerokosci sciany lus jasna posiel i zaslonki wiec tam bardzo ziemno to nie bedzie ale to zobaczymy
co do jazdy to meza chyba nigdy nie pobije hehe narazie wystarczy mi by umiec dojechac do sklepu i w inne miejsca ![]() kurde ale leje ja nie mam zupy dla malej mialam isc kupic wozek chwilowo nieczynny no nic muszimy czekac az przestanie padac
#2211 |
Zakorzenienie
|
Ray, a moze taki jasny fiolet, a'la wrzos??
Wlasnie wpadlo mi do glowy, ze sypialnia bylaby idealna w takim kolorze ![]() tymczasem musze dzis wymalowac kawalek sciany w pokoju Edzia na zielono, ciekawe jak mi pojdzie...tylko trudno mi sie samej za to zabrac, a tz na pewno czasu nie bedzie i tak mial, wiec jak sie wkurze, to sama to pomaluje |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Rozeznanie
|
Ray ja mam jasny fiolet w sypialni i bardzo fajnie to wygląda, megle mam bardzo ciemne a dywan, narzutę na łózko i inne dodatki pomarańczowe. Jakbyś chciała to mogę porobić fotki i Ci przesłać to zobaczysz jak to wygląda.
Marcelko ja mialam straszną radochę ze wszystkich przygotowań ![]() Kasiasiar Nikolce już się unormowała. Karmię ja na śpiocha ok 22 a potem budzi sie 2 razy w nocy także daję radę. Jest dużo lepiej ![]()
#2213 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ale dzis piszecie
![]() Agatko dobrze, ze udalo Ci si opanowac sytuacje, biedna Oliwka , musiała sie nacierpieć Marcelko ja to na poczatku miaam taka frajde, chcialam wszystko szybko, i strasznie sie ekscytowalam, ciagle mnie brzuch bolał taka nabuzowana byłam tymi przygotowaniami ![]() ![]() To rodzinka jescze nie zna terminu??? ![]() Ray a kiedy idziesz do gina? Wycieczka zarezerwowana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
gusia poprosze fotki jak najbardziej bo co innego myslec a co innego widziec
![]() no musze pomyslec o tym fiolecie mi sie sypialnie podobaja takie ciemne sciany ale to zupelnie moze inaczej wygladac w rzeczywistosci no zobaczymy, narazie jestesmy pewni ze jedna sciane w salonie robimy z kamienia, tzn taki bezowy kamyczek podswietlony fajnie to wyglada i mysle ze bedzie ladnie.. kasiar do gina no wlasnie czekam na okres mialam isc po okesie zeby usunac nadzerke okres pownien byc kolo 10 wrzesnia a tu juz pazdziernik prawie i go nie widac nie wiem o co chodzi dzis zrobie test zeby chodz jedno wykluczyc ( albo wkluczyc hehe) ja wczoraj mialam fajny wieczor lecial Bridget Jones i zamowilismy sobie pizze do lozka i wypilismy brezzery mniam... tak glodni bylismy ze cala wielka pizza poszla heheh a ja sie mialam odchudzac no nic ![]() ![]()
#2215 |
Zakorzenienie
|
Ray to moze faktycznie zrób test
![]() Ciesze sie, ze mieliscie wczoraj udany wieczór ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
kasiar okres co prawda mialam tylko dwa narazie byly przesuniete ale nie az tyle brrr..
stosunki z mezem hmmm.. no nie jest jeszcze super ale troche sie stara tz to moze sie poprawi lepiej, narazie niczego nie chce zapeszac nie jest zle jedynie w porownaniu do ostatniego nawet ok.. ja sobie w tym mc kupilam czapke z daszkiem na jesien szalik musze dokupic buty tylko nie wiem bo czapke i szlik i torebke mam czerwona a kurtke bez i nie wiem czy buty tez czerwone sobie kupic pod dzinsy czy kepiej braz.. hmm moze zeby za czerwono nie bylo hehe
#2217 |
Zakorzenienie
|
ja bym radziła poprzymierzać, choc teraz odchodzi sie od zakladania tzw zestawów czyli czapka, szalik, torebka, w jednym kolorze... ponoc, bo ja podchodze do tego tak, ze kazdy ubiera sie jak mu pasuje i jak mu wygodnie, takze Ray poprzymierzaj czerwone i brazowe buty i zobaczysz co Ci sie bardziej spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki.
Agatko moje najszczersze i największe gratulacje ![]() Najbardziej zadowolona będzie Oliwia ![]() Trzymajcie się cieplutko i zdrowiutko. Buziaczki
#2219 |
Zakorzenienie
|
Witaj Karolinko
![]() tesknimy za Wami |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Rozeznanie
|
hej dziewczny!!!widze ze zrobilo sie ciazowo!!
Agatko gratuluje,tez bym chciala zobaczyc na tescie II kreski.. j weekend i po weekendzie,pogoda cudowna 30 stopi ciepla..na weekend mielismy malego wiec w sobote polska szkola a pozniej mecz pilki nozej.niedziela to juz o 8 rano mecz a godzine trzeba jechac na miejsce wiec sie nie wyspalam caly weekend...a wieczorkiem wycinalismy dynie w domciu i bylo barzo wesolo...ale najbardziej cieszy mnie pogoda!! piszenie i kolorach sypiani chyba kazdy boi sie ciemnych kolorow ale czasami warto sprubowac...wstawie wam zdjecie moich snian w sypialni(nam bardzo se podobaja)chociaz kazdy ma inny gust!!!zdjecie robil moj M wiec takie nie wymiarowe niestety!!! co do zmiany dokumentow to chyba jak dobrze pamietam zaraz wymieniac ,o pozniej prolem!!ale trzeba tez cos zglosik w urzedzie skarbowym,chyba po zmianie dowodu..ja tak robilam !!bo pani w urzedzie powiedziala ze tak trzeba zrobic.. ray oby u ciebie to tylko hormny ,bo chyba nie jestes przygotowana na fasolke!!!ok juz chyba nic nie napisze bo uciekam do pracy ..sie zasiedzialam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.